مقایسه ی طب اسلامی با طب غربی
👇👇👇👇👇
معصومین می فرمایند:ریشه همه بیماری ها از زیاد آب خوردن هست.
🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن هشت لیوان آب در هر روز لازم و ضامن سلامت است!
🔵معصومین می فرمایند:اگر ارزش نمک را می دانستند درمان نمی کردند مریضی ها را مگر با نمک و سفره بدون نمک نباشد.
🔴پزشکی غربی می گوید:نمک سم سفید است و نمک را از سر سفره حذف کنید!
🔵معصومین می فرمایند:نمک دریا و سنگ نمک بهترین نمک هست.
🔴پزشکی غربی می گوید:نمک طبیعی نخورید و نمک ید دار و تصفیه مصنوعی خوب است!
🔵معصومین می فرمایند:نمک بهترین درمان فشارخون است.
🔴پزشکی غربی می گوید:نمک عامل ابتلا به فشارخون هست!
🔵معصومین می فرمایند:گوشت گوسفند بهترین غذاست.
🔴پزشکی غربی می گوید:گوشت قرمز سم است!
🔵معصومین می فرمایند:گوشت ماهی پیه چشم و بدن را ذوب می کند و مرغ ،خوک پرندگان هست.
🔴پزشکی غربی می گوید:گوشت سفید(ماهی و مرغ) بهترین گوشت است و بیشتر بخورید!
🔵معصومین می فرمایند:ترک خوردن گوشت ،بداخلاقی می آورد.
🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن گوشت خشم می آورد!
🔵معصومین می فرمایند:روغن حیوانی به هر اندازه که خورده شود همانقدر بیماری را از بدن می برد.
🔴پزشکی غربی می گوید: روغن جانوری عامل بیماری های کثیر است!
🔵معصومین می فرمایند:خوردن روغن ها در تابستان بهتر از زمستان است.
🔴پزشکی غربی می گوید: خوردن روغن ها در زمستان بهتر از تابستان است!
🔵معصومین می فرمایند:هنگام نشستن کمر خمیده باشد.(حالت استراحت)
🔴پزشکی غربی می گوید:هنگام نشستن کمر قائمه باشد!(حالت فعال)
🔵معصومین می فرمایند:بهترین و مهمترین وعده غذایی شام است و نباید ترک شود.
🔴پزشکی غربی می گوید: بدترین وعده غذایی شام است و باید ترک شود!
🔵معصومین می فرمایند:وعده غذایی دوتاست(صبح و شام )که موجب سلامت دستگاه گوارشی و بدن است.
🔴پزشکی غربی می گوید: وعده غذایی دوبار موجب بیماری دستگاه گوارشی و بدن است و هر چند ساعت یکبار بایستی چیزی خورد!
🔵معصومین می فرمایند:نظام هستی احسن است و هیچ چیزی در خلقت بدن زائده نیست.
🔴پزشکی غربی می گوید:در بدن زائده ی آپاندیس،لوزه زائد،رگ زاپاسی درپا و یک کلیه اضافی موجود هست که قبلا کارایی داشته است و الان می توان با پیشرفت جراحی از شرشان خلاص شد یا به دیگران فروخت!
🔵معصومین می فرمایند:برای دستشویی روی پا نشسته و به پای چپ تکیه کنید.(روی پا)
🔴پزشکی غربی می گوید:دستشویی فرنگی ،از نشستن روی پا برای دستشویی رفتن بهتر است!(روی صندلی)
🔵معصومین می فرمایند:مسواک هنگام خواب، بیدارشدن و نماز هست و بعد غذا خلال با چوب های مجاز انجام شود.
🔴پزشکی غربی می گوید:مسواک بعد از غذا استفاده شود و خلال پلاستیکی و نخ دندان زده شود.
🔵معصومین می فرمایند:خوردن باقلی خون صاف تولید میکند.
🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن باقالی کم خونی می آورد!
🔵معصومین می فرمایند:ریشه چغندر مضر است و همه خاصیت در برگ چغندر است.
🔴پزشکی غربی می گوید:ریشه چغندر(لبو هم نوعی از آن است) مفید است و با آن قند درست می کند و برگ چغندر را بی خاصیت می داند!
🔵معصومین می فرمایند:کله گوسفند بهترین گوشت هست.
🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن کله پاچه مضر است!
🔵معصومین می فرمایند:ترکیب شیر از میوه ها فقط با خرما مفید است.
🔴پزشکی غربی می گوید:ترکیب شیر با موز و دیگر میوه ها ویتامین دارد!
🔵معصومین می فرمایند:پیرها بیشتر غذا بخورند!
🔴پزشکی غربی می گوید:جوان ها بیشتر غذا بخورند .
🔵معصومین می فرمایند:طب از مجموع انبیاء و با شروع خلقت از سوی خدا آمده است.
🔴پزشکی غربی می گوید:طب صد سال است که توسط چند نفر اختراع شده است!
🔵معصومین می فرمایند:باقی مانده غذای مومن و مصافحه ،واکسن سلامتی وشفاست.
🔴پزشکی غربی می گوید:اگر میکروب بصورت واکسن و مستقیم داخل خون شود سلامتی آورست!
🔵معصومین می فرمایند:آلوبخارا مفاصل را نرم می کند.
🔴پزشکی غربی می گوید:پاستیل صنعتی برای نرمی مفاصل خوب است!
🔵معصومین می فرمایند:خوردن برگ سنا عامل نجات از مرگ است.
🔴پزشکی غربی می گوید:خوردن برگ سنا خطرناک است و پرز روده و معده را تخریب می کند!
🔵معصومین می فرمایند:گرفتن خون از سیاهرگ و مویرگ ها مفید است و فصد و حجامت نجات از مرگ مصنوعی هست.
🔴پزشکی غربی می گوید:انتقال خون از سرخ رگ مفید است و فصد و حجامت خطرناک است!
🔵معصومین می فرمایند:طب علم قطعی از سوی خدا هست
🔴پزشکی غربی می گوید:طب علم آزمون و خطای بشری هست.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#آش_سرما_یا_آردیم_آش👇
یک پیمانه نخود
نصف پیمانه لوبیا رشتی یا همون لوبیا کشاورزی(اگه نبود چیتی)
یک پیمانه کلم قمری خردشده
یک پیمانه کدوحلوایی خردشده
آردگندم سه قاشق غذاخوری
رشته آش حدود دویست گرم
پیاز داغ
زیره سبز ساییده یک ق غذاخوری
نمک و فلفل
اول نخود ولوبیا رو که حسابی خیسوندیم با یک پیمانه کلم قمری خرد شده میپزیم باکمی نمک و یه فلفل تند درسته.
بعد کدوحلوایی و برگ کلم رو اضافه میکنیم. آرد روهم با کمی آب سرد مخلوط میکنیم و به آش اضافه میکنیم.
بعد نیم ساعت رشته آش رو میریزیم. رشته ها که پختن وجا افتادن نصف پیاز داغ رو با زیره سبز و کمی فلفل سیاه توی آش میریزم و زود خاموش میکنیم.
من یکی دوتا قلم گوسفندهم میریزم.
این آش بسیار برای سرماخوردگی مفیده،عطرش به پیاز داغ فراوون و زیره سبزشه وطعم متفاوت وخاصی داره🙂🙂
@sofrebanovanbeheshti
#باقالی_پلو👇
نصف پیمانه باقالی رو تو آب جوش ریختم .
10 دقیقه که جوشید ریختم تو آبکش .
یدونه پیاز متوسط رو سرخ کردم .گوشت چرخ کرده ( هر چه بیشتر بهتر ) رو بهش اضافه کردم و تفت دادم .باقالی ها رو اضافه کردم .
زردچوبه و شوید خشک 3 ق غذاخوری رو هم اضافه کردم.
برنج دو پیمانه رو اضافه کردم .دو پیمانه هم آب جوش ریختم و نمک .
گذاشتم روی حرارت تا دم بکشه .
10 دقیقه آخر مقداری زرشک رو شستم ریختم روی برنج .
این مقدار برای دونفر هست👆👆👆
@sofrebanovanbeheshti
#دلمه 👇
برنج خیس شده رو۲تا جوش دادم و با لپه پخته شده مخلوط کردم وکنار گذاشتم توی تابه پیاز سرخ کردم
بعد گوشت چرخ کرده رو تفت دادم
وبعد سبزی دلمه رو اضافه کردم وسرخ که شد زردچوبه نمک وفلفل رب زدم کمی تفت دادم
وبعد آبغوره ریختم وکمی آب جوش واین موادو به برنج اضافه کردم وهمینطور زرشک وکمی هم سرکه
واز این مواد توی برگ مو برگ کلم پخته شده وپیاز پخته وبادمجون سرخ شده وگوجه وفلفل دلمه ریختم وتوی قابلمه چیدم
خیلی کم آب جوش ورب مخلوط کردم وروش ریختم وگذاشتم ۲۰ دقیقه موند
بعد دمکنی گذاشتم تا ۱ الی ۲ساعت بمونه با شعله خیلی کم 😉
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_لبو 👇
یه لبوکوچیک رو با پوست پختم .
بعد به صورت کامل پوره کردم .
بعد دو ق غ گلاب و مقداری هل و یه نصف استکان شکر و یه استکان آب مخلوط کردم تا شکر حل بشه .
بعد 3 ق غذاخوری آرد رو در روغن تفت دادم تا بوی خامیش بره .
بعد مواد بالا رو بهش اضافه کردم و همزدم تا خودش رو جمع بکنه .
@sofrebanovanbeheshti
🍕🍕🍕
#پیتزا_تخم_مرغی👇
🍕🍕🍕
۴عدد تخم مرغ
۳عدد سیب زمینی
مقداری پنیر پیتزا
اول سیب زمینی ها رو حلقه ایی برش میدیم و بعد کف ماهیتابه که روغن ریختیم قرار میدیم یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم و بعد تخم مرغ ها رو در کاسه ایی جدا با نمک و فلفل و زردچوبه هم میزنیم و روی سیب زمینی ها میریزیم طوری که روی همه سیب زمینی ها رو پوشش بده و در آخر پنیر پیتزا رو روش میریزیم. 🌹🌹🌹
البته میشه گوجه و فلفل دلمه و زیتون هم به دلخواه روش قرار داد.
یه غذای فوری و خوشمزه👌
نوش جان😍
@sofrebanovanbeheshti
✅کاهش زیانهای #آلودگی_هوا
🔶🔸مصرف خوراکیهای زیر سودمند است:
🔸سیب شیرین
🔸انار شیرین یا ملس
🔸پرتقال شیرین
🔸بخور شلغم در منزل و مصرف آب سیب و آب هویج برای مقابله با تهدید ریوی.
🔸بخور گل ختمی و بنفشه در منزل و یا دم کرده آنها فقط به اندازه یک استکان
🔸نوشیدن دم کرده ترکیبی از یک قاشق غذاخوری آویشن شیرازی با 10 عدد عناب خرد کرده به ویژه در مبتلایان غلظت خون.
🔸خوردن انجیر تازه یا انجیر خیسانیده در آب یا گلاب به ویژه برای مبتلایان یبوست و ضعف روده.
🔸سالاد کاهو، هویج رندهشده، روغن زیتون با کمی سرکه انگور محلی، یا آب نارنج طبیعی
🔸سوپهای سبزیجات همراه با زرشک، هویج رندهشده، شلغم، و به
🔸دم کرده آویشن شیرازی یا مرزنگوش بهویژه برای مبتلایان آسم و برونشیت مزمن
🔸دم کرده ریشۀ سنبلالطیب و بهارنارنج، بهویژه برای افسردگان، و افراد مبتلا به پرفشاری خون.
🔸دودکردن گیاهانی چون پوست انار، ریشه بادام تلخ، میوه به، برگ بید، گل زعفران، چوب سیب، غده سیر، سقز، عود هندی، کافور، کندر، مشک، مصطکی، برگ مورد، اِسپَند و... میتواند در تقویت اعضای رئیسه بدن "مغز و سیستم عصبی، قلب و کبد" و کاهش عوارض آلودگیها مؤثر باشد.
🔸بوییدن نیلوفر، بنفشه در افراد گرممزاج و مشک، عنبر، یاس، نرگس، میخک در افراد سردمزاج توصیه میشود.
🔸بوهای خوشی چون گلاب، لیمو، پرتقال، سیب، به، زعفران، هل، دارچین، بهارنارنج و... را در هوای آلوده نباید از یاد برد.
🔸 استفاده از انفیه روایی و بعد چکاندن روغن بنفشه کنجدی دربینی هر روز
🔸داروی زنبق (صاف کننده خون طب اسلامی)
🔸 ماسک داروهای کشاننده 😷 : مقادیری زنجفیل و سیاهدانه و میخک و پوست انار را با هم مخلوط و پودر کرده در پارچه نازک و لطیف نخی در مقابل بینی گرفته و ماسک پارچه ایی دیگری روی دهان و بینی گذاشته شود. این نوع ماسک گرد و غبار را به خود جذب می نماید و علاوه بر تقویت قلب و مغز از ریه محافظت می کند
🔸 چنانچه میزان آلودگی برای مبتلایان به آسم و ناراحتی های قلبی زیاد بود، حجامت و فصد بهترین راه پاکسازی و پیشگیری از سکته ها خواهد بود
🔸 قی (استفراغ عمدی)
🔸 از طریق پوست و مو با ترکیب: سدر 500 گرم، مورد 450 گرم و حنا 50 گرم که با سرکه انگور خانگی و روغن زیتون یا کنجد مخلوط شده بجای شامپو و صابون استفاده کنند تا مقادیر زیادی از سموم گازی و مایع و سموم فلزی از قبیل جیوه و سرب پاک شوند
♨️پرهیزات:
🔷پرهیز از ورود مواد زاید و سمّی دیگر، که نهایتاً انباشت سموم را در بدن افزایش میدهند، مانند:
🚫 پرهیز از مصرف سیگار و قلیان؛
🚫استفاده نکردن از حشرهکش در محیط،
🚫پرهیز از پختوپز بدون تهویۀ مناسب در آشپزخانه،
🚫پرهیز از مصرف غذاهای مانده،
🚫گوشتهای صنعتی و خوراکیهای حاوی مواد نگهدارنده،
🚫روغنهای چندبار حرارتدیده مانند فست فودهای سرخشدۀ بازاری، تنقّلات بازاری مانند چیپس و پفک.
🚫پرهیز از همۀ اموری که غلظت خون را افزایش میدهند: مانند مصرف گوشت گاو، گوشتهای صنعتی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، و زیادخوردن غذاهای چرب و سنگین مثل کلّهپاچه خصوصا در وعده نهار یا شام
🚫پرهیز از همۀ اموری که یبوستآور هستند و دفع موادّ زاید از طریق روده را کاهش میدهند مانند غذاهای خشک ، ممنوعات غذایی و سودازاها، موز سفت، میوههای ترش مانند انار ترش، سنجد بدون مصلح، خرمالوی گس.
🚫پرهیز از آرایشهای سنگین که همین تنفس اندک پوست را نیز کاهش میدهند.
🚫پرهیز از همۀ اموری که نیروی عمومی بدن را کاهش میدهند مانند خواب ناکافی، شبزندهداری، ورزش شدید و طولانی، زیادهروی جنسی، مواجهه با هوای بسیار سرد، مواجهۀ طولانی با تابشهای الکترومگنتیک بهخصوص رایانه و تلفن همراه...
پژوهشکده طب شیعی
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کتلت_سویق_عدس👇(از دستور غذایی اشپزی اسلامی)
سیب زمینی۲تاکوچیک با۱پیاز رنده کردم و۲تا تخم مرغ ونصف لیوان سویق عدس ۳ تا ق غذاخوری سبوس زردچوبه نمک فلفل وپودر گلپر زدم توی روغن سرخ کردم
البته توی دستور اصلی👇
۲تا سیب زمینی متوسط
۱ پیاز بزرگ
۲تا حبه سیر
پودر نون سبوس دار جعفری تازه و
۳ تا۴ تا تخم مرغ محلی و
سویق عدس ۱ لیوان وروغن ارده بود
من یادم رفت سیر وجعفری بزنم ولی واقعا خوشمزه بود
خیلی خودم همونطور که سرخ میشد میخوردم😂
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید واقعا عالیه والبته گلپر رو هم خودم اضافه کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_برنجی⬇️
برنج 1پیمانه
سیب زمینی 2عدد
گوشت چرخی 200گرم
پیاز 1عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
ادویه به میزان لازم
برنج را در قابلمه ریخته و با شعله ملایم می گذاریم تا پخته و له شود .
سیب زمینی ها رو هم آب پز می کنیم بعد با برنج مخلوط کرده و با گوشتکوب له می کنیم.
گوشت چرخی رو با پیاز و فلفل دلمه ای و ادویه پخته و کمی که سرد شد ،اندازه یه نارنگی مخلوط برنج و سیب زمینی رو برداشته مواد گوشتی رو یه قاشق غذاخوری داخل آن قرار داده و گرد می کنیم و در ظرف سرخ می نماییم.
نکته : ظرف رو کوچک انتخاب کنید تا روغن جمع شده و همه جای کوفته رو بپوشاند و یکنواخت سرخ شود.☺️
@sofrebanovanbeheshti
👈در بحث #همسرداری یکی از مولفه های مهم آشپزی با آداب اسلامیه
👈خانمی که روی همسرت نفوذ کلام نداری ذکر #استغفار رو باید زیادبگی👌
👈خانمی که همسرت #چشم_چرونه موقع پخت غذا ذکر ....
مبحث تخصصی #همسرداری خانم دکتر #اعلم و سایر اساتید بزرگ رو در کانال زیر دنبال کنید☺️👇
http://eitaa.com/joinchat/774176768Cda984571ac
❤️ کانالی متفاوت در #همسرداری
❤️پیشنهاد #عضویت
#کیک_ساده :👇
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک لیوان و نیم
آرد دو لیوان
شیر یک لیوان
کره یا روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق م
وانیل نوک ق چایخوری
پودر کاکائو به مقدار لازم.
تخم مرغ ها رو با شکر با هم زن آنقدر میزنیم که رنگش سفید بشه حدود هفت هشت دقیقه و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم اضافه میکنیم کمی هم میزنیم .
شیر و کره رو هم که از قبل گذاشتیم گرم شده و کره توش آب شده و خنک شده.
اینجا شیر و کره ی خنک شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مقدار کمی از مایه رو نگه میداریم و بهش کاکائو میزنیم و به مایه اضافه میکنیم.
توی ظرفی که چرب کردیم میریزیم و توی فر
میگذاریم.
من نیم ساعت پایین میگذارم و هفت هشت دقیقه بالا .
خیلی آسون و راحته.
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_زعفرونی_آردبرنج👇😋😍
آردبرنج ۲پیمانه
شکر ۲ونیم پیمانه
آب ۴تا۵پیمانه
روغن وکره ۱لیوان
گلاب نصف پیمانه
هل ساییده ۱ق چ
زعفران به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتداروغن وکره رادرقابلمه ریخته تاداغ شود(کمی ازروغن رانگه داریداگه نیازدیدین بریزین)آردالک شده رابه روغن اضافه کرده وحدودنیم ساعت تفت دهید.
۴لیوان آب وشکرراروی حرارت گذاشته تابجوش آیدخاموش کرده گلاب وهل وزعفران رابه آن اضافه میکنیم ودر۲مرحله شربت رابه آردوروغن اضافه کرده هم میزنیم اگه به آب نیازبود
۱لیوان آب که داشتیم رواضافه میکنیم خوب هم میزنیم تاگلوله های آردبازشود وباشعله کم به مدت۱۰دقیقه دم میکنیم.
حلوای ماآماده ست😋😋😋نوش جان
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_فوری👇
به ازای هر نفر؛
آردسه چهارم لیوان
آب یا شیردوسوم لیوان
روغن سه قاشق
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودریک ق چایخوری
وانیل کمی
نمک کمی
تخم مرغ یکم بزنید تا از لختگی در بیاد
بعد بهش روغن اضافه کنیدو یکم بزنید و بعد آب یا شیر و وانیل و نمک بعد هم اردو بکینگ پودر
وقتی خوب مخلوط شد
تو ماهی تابه روغن بریزید و مواد بریزید توش.... یه کوچولو که خودش گرفت روش فلفل دلمه ای و گوجه و پودر بادم و اگه دوست داشتید قارچ تفت داده روش بریزید😊
ما 4 نفریم 4 برابر این مواد درست کردم و چهارتا از این پیتزافوریا درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#ژله_چند_رنگ👇
اول ژله پرتقال رو با یه لیوان آب جوش حل کردم یکم که از حرارت افتاد نصف لیوان شیر ریختم .
و قالب رو که چرب کرده بودم .
ریختم تو قالب رفت تو یخچال تا نیم بند شد .
برای لایه سفید هم ژله آلوئه ورا و شیر رو به روش بالا درست کردم .
وقتی ژله پرتقال نیم بند شد ریختم روش و رفت تو یخچال . بقیه روهم به همین ترتیب درست کردم .
فقط اگه یه طعم رو که ریختین زیاد تو یخچال بمونه و بسته بشه .
لایه بعدی رو که ریختین نمیچسبه به اون لایه و بعد برگردوندن کارتون خراب میشه حتما باید نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو بریزید .
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیفون 👇
یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون :
تخم مرغ :۴ عدد
آرد : ۱٫۵ لیوان
شکر : ۱ لیوان سر خالی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آب: ۱/۴ لیوان
روغن: ۱/۴ لیوان
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم
به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه
حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم
و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم
و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد
حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
@sofrebanovanbeheshti