سفره بانـوان بهشتـی
#ارسالی_کاربران پیام سراسر لطف و محبت یکی از اعضای کانال و گروه در راه پیاده روی اربعین در مسیر پ
💠🔅💠🔅💠🔅💠🔅💠
الان یه عده دارن از کجاها عکس میگیرن ....؟
کــربــلا
نـجــف
بعد پست میذارن ......
من تو راه نجف ، کربلا .....
همین الان یهویی ......
بعضی ها هم به من پیام می دن و خداحافظی می کنن...
اما من .....
اتاقم ......
تنهاییم .......
گذرنامه بی مُهر......
و تربت سیدالشهدا ......
دوری از حرم ....
همین الان یهویی ....😔
راستی ..
يااباعبدالله(ع)....
انگار که قسمت نیست....😭😭😭
من یه نوکر دربه درم..😭😭
باز هم منتظرم...😭😭
ولی اگر نشد ...
دلم را بی تاب نکن ..😭😭
💠🔅💠🔅💠🔅💠🔅💠
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_ص
☘ #صفحه_454
@sofrebanovanbeheshti
4_6014986206377413532.mp3
21.9M
#چله_زیارت_عاشورا
قرائتـــ #زیارت_عــاشـورا با نوای 🌷سعید هدایتیان
هدیه میڪنیــم به امام زمــان ارواحنافداه ❤️🌹
🔸 روز سی و هفتم
🔘شروع چله : ۱۴۰۱/۵/۱۸
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
به فطرس برسانید که از جانب ما
اول صبح سلامی برساند به حسین(؏)✋
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین🖤
سلام مھربونا ✋
کدبانوها ....🤩
امام حسینی ها ...💔
مخصوصا زوار اربعین که کوله بارشون رو بستن برای سفر عشق ♥️
هرکے توفیق قدم گذاشتن
توی این راه قشنگ رو داشت
جامـــــونده های دلشکسته از سفر💔رو دعاکنه...🤲
حتی اگه شرایط سفر رو نداریم
اولا ناامید نباشیم😍
چون امیـــــد تازه توی دستگاه امام حسین علیه السلام معنا پیدا میکنه ...🌱
دوما برای زوار امام حسین ؏ـلیه السلام قدمی برداریم🤩
مثلا چکار ؟🤔
پرداخت یه هزینه هرچقدر در توانمونه به زواری که نیاز دارن 😔
صلوات بفرستیم برای جمیع راهیان عشق تا کارهای قبل و حین پیاده روی شون به راحتی انجام بشه ✅
حتی کوله هاشون رو ببندیم و وسایل مورد نیازشون رو تامین کنیم 😍
🤩💯ثواب مخصوص برای خانومهایی🧕 هست که خودشون سنگر خونه🏡 رو حفظ میکنن و همسرشون رو راهی کرببلا میکنن😍
مثل مــــــــــن که همسرم رفت و دل منم باخودش برد😭
دم همگی مون گــــــــــــــــــــرم 💪
باور کنید زائــــــــــر اصلی ماییم♥️
بانوجان هوای زندگیتون رو داشته باش😘
میدونستید بعضیا از راه دور سلامشون رو مولا زودتر جواب میده 😌..چون خالصانه زندگی شون رو حفظ میکنن...🤩
الهی هرچه زودتر همگی مون کربلایی بشیم🤲❤️
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
#امام_حسین
#امام_حسین
#امام_حسین
#امام_حسین
#امام_حسین
#امام_حسین
#امام_حسین
#امام_حسین
#امام_حسین
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_بزرک
⚠️سرشار از آهن⚠️
بزرک و تفت میدیم آسیاب میکنیم با شیره انگور یاهمون دوشاب میپزیم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خیس_شکلاتی
دستور این کیک کمی متفاوت بود اما عالی بود دستور از یکی از کاربران عزیز پاپیونی بود .
۲ عدد تخم مرغ
آرد ۱ لیوان (من ۲ ق کم کردم و به ازای اون پودر کاکائو زدم )
شکر ۲/۳ لیوان
شیر یا آب نصف لیوان
روغن ۱ ق غ خوری 😍
وانیل نوک ق چای خوری
ب پودر ۲ ق چ خوری
طرز تهیه
ابتدا تخم مرغ و شکر را هم می زنیم تا سفید شه بعد شیر و روغن و آرد را میریزیم
میزاریم بپزه
برای سس شکلاتی
۱ لیوان شیر
۳ ق غ خوری شکر
پودر کاکائو ۲ ق غ خوری
روغن ۳ ق غ خوری
مواد را هم زده و میزاریم رو حرارت جوشید دو س قل خاموش کرده
سس رو ب سرد را روی کیک داغ می ریزیم
عالی بود درست کنید لذت ببرید بافت کیکم عالی عالی بود پنبه ای شد
@sofrebanovanbeheshti
#توپک_خرمایی نذری
خرما ۲بسته
بیسکویت پتی بور ۲بسته
کره نرم شده
مغز گردو ۱۵ عدد(خورد کردم)
کنجد به مقدار لازم
خرماهارو پوست و هسته شو جدا کرده، با پشت قاشق خوب له کرده و داخل ظرف نچسب با کره کاملا تفت میدیم بطوری که یکدست بشه.از روی حرارت برداشته.
بیسکوییت ها رو هم آسیاب کرده و بهمراه گردوهای ریز شده به خرماها اضافه میکنیم.
خوب باهم ورز میدیم طور که اصلا به دست نچسبه.
دستتون رو داخل آب زده و توپک های خرمایی درست کنید و درکنجد بغلتانید.یا میتوانید درپودرپسته ،پودر نارگیل،پودر گردو بغلتانید.
(من پتی بور یه چندتا دونه اضافه داشتم هم اضافه کردم کنارش)
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
سوپ شیر قلق میخواد من یه بار درست کردم اصلا خوشمزه نبود نمیدونم چرا
اش دوغ هم درست کردم مثل ماست ترش شده بود
نمیدونم قلق داره یا بستگی به موادش هست
#پاسخ👇
مواد مورد نیاز
اول جو رو پاک میکنید وبعدش خیس میکنید مرغ رو تفت میدید همراه با پیاز زردچوبه رو اضافه میکنید جو های خیس کرده رو اضافه کنیداب رو به مقدار لازم اضافه میکنید یه یا دوعدد هویچ رو نگینی خورد میکنین وبهش اضافه میکنین ومیگذارین ما بیوفته ودراخر سر گشنیز وجعفری خردشده رو وکمی زرشک بهش اضافه میکنیم بعد از ده دقیقه امادست در بگذارین روش وکمی گوشه اش رو باز بگذارین
هر دوتاش قلق داره خانمی
مهمتر از همه اینکه وقتی شیر یا ماست ریختید باید مرتب هم بزنید تا نبره
در مورد آش دوغ باید وقتی دوغ ریختید بالاسرش وایسید هم بزنید تاجوش بیاد
نیم دانه هم حتما بریزید
برای سوپ شیر حتما از خامه یا جایگزینش آرد وکره استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
فرهای شما اینطور نیست که وسط که زیر شعله هست را بیشتر بپزد و زودتر بسوزه؟
مال من وسطی ها که زیر شعله هست را زودتر می پزد یا می سوزاند
#پاسخ👇
همیشه سینی سیاهه فر و بگذارید پایین طبقه باشه باعث میشه حرارت به طور یکنواخت پخش بشه و این مشکل دیگه به وجود نمیاد
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
چه کنم حلوا ازقیف وماسوره راحت خارج بشه وفرم بگیره؟
#پاسخ👇
شربت حلوا رو که ریختید یکم خودشو گرفت خاموش کنید و ۲۰ دقیقه دمکنی بگذارید
برای اینکه حلوا از قیف راحت خارج بشه باید یمقدار شلتر حلوا رو بردارید
من چون ارد حلوا رو مدت زمان زیادی تفت میدم تقریبا از ظهر ارد رو میگذارم تا اخر شب با حرارت خیلی خیلی کم ارد کامل تفت داده میشه و این که باز سرخ کردن ارد هم چند ساعت با حرارت پایین انجام میدم اگر هم شل تر بردارم به هیچ وجه مزه خامی نداره
بله شما میتونید وقتی که شربت به خورد ارد رفت یکم برای قیف زدن بردارید و بگذارید بقیه ارد و شهد رو حرارت به خورد هم برن
یه نکته خیلی مهم تو حلوا و شله زرد این هست که وقتی حرارت خاموش کردید حتما۲۰تا ۳۰ دقیقه روش دمکنی بگذارید این کار باعث میشه اگر احیانا اب اضافه تو شله زرد یا حلوا مونده باشه جذب دمکنی بشه و حلوا ترد بشه و شله زرد هم اب نندازه
@sofrebanovanbeheshti
📸 پوستر زیبا از شهید «حاج قاسم سلیمانی» در مسیر #اربعین
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه انیمیشن قشنگ 📺 #لحظه_دیدار
با صدای محمدحسین پویانفر 🎙
پیشنهادمیکنمحتماببینید قشنگه (: 🌿
#اربعین
#حب_الحسین_یجمعنا
@sofrebanovanbeheshti