فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#ماهی_سوخاری 😍😋
فیله ماهی ۶ تکه
نان ۶ عدد
ارد ۲ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
پانکو ۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا و پودر پیاز هر کدوم ۱ قاشق چای خوری
سس تند ۲ قاشق غذا خوری
مواد سس
مایونز کم چرب ۲ قاشق
ماست ۱ قاشق غذا خوری
نصف پیاز قرمز
خیار شور ۱ عدد
فلفل تند ۴ عدد ریز
سیر کمی
نمک و فلفل سیاه
لیمو نصف
.
.
ماهی رو بعد از مزه دار کردن با فلفل نمک نیم ساعت برارین یخچال بعد روکش بزنید راستی میتونید بزارین تو فر تا کاملا رژیمی باشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
آموزش #لیموناد 😋👆
🔹مواد لازم: 1 پرتقال 1 لیمو، 1.5 لیوان شکر (کم و زیادش سلیقه ای است،3لیتر آب
🔹آماده سازی:
پرتقال و لیمو را شسته و خردکنید. در کیسه قرار داده و در فریزر قرار دهید.
روز بعد، از فریزر خارج کنید و در دمای اتاق 10دقیقه بگذارید. داخل میکسر گذاشته، شکر اضافه کنیدمیکس کنید. 3 لیتر آب ریخته از صافی رد کنید.. میتونید نعنا اضافه کنید.
😊 نوش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
✌️چادری که رو سر خواهرامونه
هدیه فاطمه به مادرامونه
خانمیِ همهی دخترامونه...
چادر بهشتِ رو سرِ فرشتههای دنیا
بهترین وسیلهست برایِ شادیِ دل زهرا..
چادر مشکی نورِ مث پرچم مشکیِ هیات
مث نور چشای شهیدِ توی لحظهی سرخ شهادت
فاطمه جان قسم به پاکیِ تو
بیرق ما چادر خاکیِ تو✌️
کار #چادر_فاطمه جز عقیله پروری نیست
تو کلام زینب چیزی جز رجز #حیدری نیست
دختر زهرا باید نا امید کنه دشمن دینُ
روی قلهی دنیا بکوبه پرچم امیرالمومنینُ
زینبی و قسم به پاکیِ تو
بیرق ما چادر خاکیِ تو✌️😭
#من_حجاب_را_دوست_دارم
#من_دختر_ایرانم
#رمز_ما_یا_زهراست
#حجاب
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
🔺تدابیر فصل پاییز-1
تأثیر مزاجیِ فصل پاییز، سرد و خشک یا سوداوی است. به همین علت، میوههایی که از فصل تابستان بر درخت ماندهاند فاسد شده، برگها زرد و خشک میشوند و درختان در این فصل به خواب میروند.
●←مناطقی که در فصل پاییز باران بیشتری میبارد، هوایی مرطوب دارند و خشکی در این مناطق کمتر است.
☜این فصل، بیش از همه مناسب افراد با مزاج گرم و تر است. اما به کسانی که مزاج سرد و خشک دارند و همچنین افراد سالخورده اگر در تعادل مزاجی نباشند بسیار سخت میگذرد.
✿← تغییرات درجه هوا در این فصل زیاد است. صبح و شب سرد، اما میانهی روز گرم است. همین موضوع، سبب تحلیل رفتن بدن و قوا است و اخلاط را میسوزاند. پاییز، فصل فراوانی میوهها، هم در تعداد و هم در تنوع است.
🔸 بروز بیماری در این فصل زیاد میشود. بیماریهایی مانند:
☜ تب سوداوی، تب مختلط، تکرر ادرار، قوبا (نوعی خشکی پوست)، زلقالامعاء (لیز شدن روده)، عرقالنسا (رگی است که دچار درد مفاصل و ورم میگردد)، درد مفاصل، بزرگی طحال، عسرالبول (عدم توانایی دفع ادرار)، بیماریهای ریه، سل، جنون، آبله و...
✍ادامه دارد...
📚منبع؛ شرح ساده متن کتاب اصول حفظ الصحه ص 85
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
به فطرس برسانید که از جانب ما
اول صبح سلامی برساند به حسین(؏)✋
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین🖤
سلام خانمهای مومن و انقلابی✌️🇮🇷صبح آخر هفته تون پر انرژے 🤩
سالها پیش در چنین روزی رادیو خبر تجاوز عراق به کشور را اعلام کرد.
فردای اون روز باغیرتها❤️اینقدر با عجله پرچم 🇮🇷به دوش دویدند که اصلا فرصت نشد خداحافظی کنند و رفتند که رفتند...
🇮🇷یادوخاطره شهدای ۸سال دفاع_مقدس راگرامی می داریم 🇮🇷
شادی روح مطهر شــــــــــهدا صلوات🌷🕊
توی اون سالها زنان پشت جبهه و حتی در صحنه جنگ به بهترین شکل حضور داشتند و...
و حالا نوبت من و توست که در این جنگ_نرم مبارزه کنیم 👊با هرچه در توان داریم
با فرزندآوری ؛ تربیت_فرزندان صالح ؛ با انتشار پیامهای موثر با قلم_زدن مطالب مفید و ....
و از مهمتر با رعایت حجاب مون که دشمن از سیاهی چادر منو تو بیشتر از خون شهیدان💔 میترسه ✅
پس از امروز تلاشت 💪 رو مضاعف کن برای زدن سیلی به صورت دشمنان اسلام 👋
به امید ظهور هرچه زودتر منجی عالم بشریت✌️
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
دفاع_مقدس
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
1_54984493.mp3
9.58M
دفاع_مقدس
🎙حاج مهدی رسولی
🌸اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالعَنْ أعْدَاءَهُم🌸
دلم تنگ شهیدان است.......
مرابیچاره نامیدندو رفتند.....
رفیقان این چه سودابودبامن.....
چرابرداشتنداین نردبان را.....
التماس دعا 🤲
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
مربا و شربت آلبالو درست کردم شربتش خیلی غلیظ شده چکارش کنم دوباره آلبالو بهش اضافه کنم؟
#پاسخ👇
مقداری آب جوش اضافه کنین بگذارین دوباره یه پنج دقیقه ای بجوشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
چطوری لواشک بپزم اون مرحله که باید صاف بشه آسونترین روشش چیه؟؟☺️
#پاسخ👇
من لواشک آلو که درست میکنم اصلا آب اضافه نمیکنم چون خودش خیلی آب میندازه
با صافی صاف میکنم که برنج توش آبکش میکنم
با دست به دیواره های سبد میکشم که تمام گوشت میوه خارج بشه
هسته و پوست که موند باز با دوتا لیوان آب میگذارم قل بخوره دوباره صاف میکنم و باهاش شربت درست میکنم
بچه ها میگن رانی
چون خیلی خوشمزه میشه
چون من همیشه هرچی میوه میمونه تو یخچال و له و نرم هست درست میکنم کلا تا درست شدن نهایی لواشک که بریزم تو سینی یک ساعت میشه😁
وقتی میوه ها اینجوری سفت هست وقتی جوش اومد باید شعله کم کردید درش رو به حالت ۴۵درجه روی قابلمه قرار بدید تا خوب با بخار و حرارت ملایم بپزه
اگه شعله کم و ملایم باشه با در نیم باز میشه😉
بخواهیم مرحله صافی رو از لواشک درست کردن حذف کنیم باید گوشت الو رو با چاقو بگیریم بریزیم تو مخلوط کن خوب له بشه
کمی بجوشونیم بعد بریزیم خشک بشه بدون صاف کردن
در این روش پوست الو هم استفاده میشه
هم برای معده خوبه
هم لواشکو ترش تر میکنه
بعد هسته ها اگه خیلی گوشت بهش باشه باید بجوشونیم و صاف کنیم
چون ابش رقیق هست سریع از صافی رد میشه کاری نداره بعد اون ابو به بقیه مواد اضافه میکنیم اسراف نشه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
چرا من بیشتر مواقع که خورشت درست میکنم ابکی میشه😔
#پاسخ👇
مهم ترین نکته اینکه از ابتدا آب به اندازه بریزید زیاد نریزید
شعله باید مناسب باشه اوایل پخت متوسط اواخر پخت کم بشه و گاهی لازمه در قابلمه را کج قرار بدید تا آب اضافی بخار بشه
بعضی خورشتها مثل قیمه پیاز خوب میخوان برای جاافتادن
قورمه سبزی باید باحوصله درست بشه
و سبزیش ریز خرد بشه
پودر بامیه خشک و کمی آرد برای لعاب خورشتها خیلی خوب هستن
نکات قیمه که خودم همیشه رعایت میکنم و عالی میشه😋😋
#قیمه
من برای خودمون که 5 نفریم
5تا پیاز متوسط یاسه تا پیاز درشت رو رنده میکنم وسرخ میکنم بعد گوشت ولپه وزرد چوبه رو میریزم هم میزنم دوتاسه لیوان اب میریزیم که اب سرد نباشه بهتره چون لپه سفت میشه
معمولا توشهرهایی مثل قم کم پیش میاد لپه وا بره ولی اگه جای دیگه هستین ازهمون اول رب هم همراه گوشت ولپه تفت بدین یهو بزارید بپزه
خلاصه وقتی گوشت ولپه پخت رب گوجه س ق غ رو کمی تفت میدم میریزم توش به همراه لیمویی که از قبل تلخیش روگرفت 2عدد میندازم توخورشت همین میذحله نمک رو میزون میکنم #ادویه
#دارچین
#اویشن
#کاری
میریزم وشعله هم کم هست تا خورشت جا بیافته دراخر هم دوباره انتهای کار کمی ادویه هارو همینطور فلفل رو میریزم وتمام
اگه برای مهمانی هست بادمجون قلمی درسته سرخ شده رو 15 قبل ازخاموشی میریزم توش
وهمینطور کمی زعفران و خیلی کم گلاب
بعضی ها سیب زمینی خلالی سرخ شده هم انتهای کار میریزن که من معمولا برای خودمون سیب زمینی سرخ نمیکنم ولی بادمجون خیلی عالیه براش😋😋
من تجربیات خودم برا خورش برای همه خورشتهام پیاز زیاد استفاده میکنم،رنده یا با خرد کن که لعاب بیشتر بده،برا خورش کرفس،وقتی پیاز سرخ میکنم یه سیب زمینی کوچولو با رنده ریز رنده میکنم با پیاز سرخ میکنم،لعاب خیلی عالی به خورشت میده،به خورشت کرفس یه کم رب میزنم و لیمو عمانی،...برای قیمه اول لپه میگذارم چندقل بزنه تا کف که داره و بوش کمتر بشه،برا بار دوم کمتر جوش میدم لیمو عمانی باهاش قل بزنه،پیاز که سبک شد،لپه باهاش سرخ میکنم بعد گوشت و رب و ادویه ها،همیشه لعاب دارن
@sofrebanovanbeheshti