سفره بانـوان بهشتـی
#خاطرات_من #کتاب_خوانی پارسال همچین روزی تو کانال چالش معرفی کتاب داشتیم😉🤩 که خداروشکر کدبانوهای ک
#ارسالی_کاربران
کتاب از ام الرصاص تا خان طومان
نوشته مصیب معصومیان
✍سلام خواهرگلم احسنت👏👏بانوی فرهیخته
ممنون از معرفی کتاب 🤩👏👏
پیامهای شما انرژے مثبت برای ماست
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خاطرات_من #کتاب_خوانی پارسال همچین روزی تو کانال چالش معرفی کتاب داشتیم😉🤩 که خداروشکر کدبانوهای ک
#ارسالی_کاربران
سلام ممنون از کانال خوبتون
بنده یک پرستار هستم و در محل کارم یک اتاق را به کتاب اختصاص دادیم و بنده مسئولیت این کتابخانه رو عهده دار شدم چون خودمم عاشق کتاب هستم و خانوادگی اهل کتاب هستیم 😍
کتابی که الان بهتون معرفی میکنم
کتاب حیفا نوشته محمدرضا حداد پور جهرمی است
✍سلام خواهرگلم ممنون از محبتتون
چقدر عالی 👏👏احسنت به شما
واقعا لذت بردم و به شما افتخار کردم که از اعضای گل کانال مون هستید 😍
پیامهای شما انرژے مثبت برای ماست ✌️
@sofrebanovanbeheshti
#طب_اسلامی
با توجه به الودگی هوا حتما این خوردنی ها یادتون باشه 😍👇🏻
🔸اب سیب و سیب (بهترین ضد سم)
🔹شلغم
🔹انار
🔸عناب
🔸شربت اخلاط ثلاثه
🔹غرغره با اب نمک(نمک طبیعی)
🔹نمک طبیعی
🔸شربت عسل با لیمو ترش
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین❤️
ســــــــــــــــــــلام بانوان پرتوان و زرنگ 😁💪
صبح قشنگ پاییزی تون به خیر و شادی 🍂🎊
برای امروز چه برنامه های جدید و خلاقانه ای داری؟😉
برای نقش پدر و مادری مون ؟💑
برای خانواده ؟👨👩👧👦
برای محل کار ؟👩🔬👩⚕
برای بندگی مون ؟🤲
برای خودمون ؟😍
امروز روز جدید دیگریست ...هدیه ی تازه به تازه پروردگار مهربان به ما بندگان..😌
عمر دوباره
و فرصت های ناب جدید
...میشد که دیگه از خواب پا نشی!!⚰😬
شادتــــــــــــــــــــرین بودن آسونه ..😁
به شرطی که فقط باید نیمه پر لیوان رو ببینی ..
ببین این لیوان👈 🥃 نیمه ی پری داره که نیازهای تو رو تامین میکنه
نیمه ی دیگرش با دیدن نیمه پر و شکرگزاری آن تکمیل میشه ..
🤔خب حالا فکر کن و بگو ..از نیمه پر زندگیت ⁉️
👈میخواهی کمکت کنم ؟
☀️صبح که بیدار شدی خونه ات گرم بود 🔥..
رفتی گاز روشن کردی تا کتری بذاری روی اون..
خدا رو شکر که خونه ات سرد نیست و در به در دنبال #هیزم نیستی ⁉️
چون در #غرب_مرفه و متمدن 😏 که قبله ی آمال عده ایست ..الان دنبال انبار کردن #هیزم برای گذران سرمای سخت زمستان هستند ..‼️‼️‼️😱😩
خداروشکر که به برکت اهل بیت ما از این دغدغه های اولیه نداریم ..
پس یــــــــــــــــــــا علی ..✌️
خدایا تو رو به خاطر همه ی نعمت هایی که من نمیبینم و تا دارم قدرشون رو نمیفهمم و تا به حال به خاطر اونا تو رو شکر نگفتم
شـــــــــــ🤲ـــــــــکر ..
خدایا هزاران مرتبه شکر ...🤲😘
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#نان_سیمیت_ترکیه
مواد لازم خمیر:
آرد 5 پ (حدودا)
آب ولرم 1 پ
شیر ولرم 1پ
تخم مرغ 1 عدد
خمیر مایه 2 ق غ
شکر 2 ق غ
روغن مایع 3 ق غ
نمک 1 پنس
مواد لازم روی خمیر:
شیره انگور
کنجد
1- شیر ولرم + آب ولرم + شکر را در ظرف گودی می ریزیم و خمیر مایه را روی سطح آن می پاشیم و در جای گرمی قرار میدیم تا خمیر مایه عمل بیاد ( تقریبا 10 دقیقه)
2- روغن + نمک + تخم مرغ را به خمیر مایه عمل آمده اضافه کرده و هم می زنیم
3- آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و کمی چسبناک در آخر به دست بیاد و سپس خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت می دهیم
4- بعد از استراحت خمیر را به قسمتای مساوی تقسیم میکنیم ( من خمیر رو به 12 چونه 100 گرمی تقسیم کردم) و هر کدوم از گلوله ها رو با دست لوله میکنیم و ده دقیقه استراحت میدیم
بعد نوارها رو از وسط میگیریم کمی میکشیم و تاب میدیم و حلقه میکنیم
بعد داخل ظرف شیره میندازیم بعد داخل ظرف کنجد
داخل سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و نونها رو داخلش میذاریم و یک ساعت استراحت میدیم
بعد درفر از قبل گرم شده به مدت 25 دقیقه با درجه حرارت 200 درجه قرار می دهیم
من به خمیر یک چهارم پیمانه شکر هم اضافه کردم چون میخواستم یکم شیرین تر باشه
توی فر یه کاسه آب هم گذاشتم
@sofrebanovanbeheshti
#کاچی :
آرد گندم نصف لیوان
زعفرون دم کرده به مقدار لازم
گلاب اندازه کم
شکر به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
آب به مقدار لازم
اول آرد را بو داده و طلایی میکنیم و بعد روغن را اضافه میکنیم و بعد زعفرون و گلاب و شکر را اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا حالت گوگله ای پیدا نکند و بعد با دارچین تزیین کنید و نوش جان کنید
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#کلوچه_بادمجان
خمیر:
مایه خمیر۱غذاخوری
شکر۱چایخوری
نمک۱چایخوری
آب ولرم لازم
روغن مایع۳تا۴غذاخوری
ارد۲ لیوان
موادمیانی:سویا خیس شده۱پ پر/فلفل دلمه ریز شده۱عدد بزرگ/پیاز خرد شده۱عدد بزرگ/رب گوجه ۱غ پر/بادمجان دلمه بزرگ۲عدد رنده و سرخ شده/نمک.فلفل.زردچوبه.اویشن.زنجبیل.پودرسیر /روغن لازم/عصاره گوشت۱عدد
رومال:زرده. شیر .کمی نمک.کنجد
مواد میانی را میتوان آن به سلیقه تغییر داد
تو تابه روغن و پیاز را ریخته تفت داده تاپیاز نرم و سبک شود بعد سویا خیس شده را اضافه و خوب تفت داده .بعد بادمجان سرخ شده.فلفل دلمه را هم اضافه تفت داده کمی،رب و ادویه ها را میریزیم و یک دقیقه تفت داده تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ شود و میگذاریم خنک شود
خمیر:در ظرفی آب.مایه خمیر.شکر را مخلوط کرده و گذاشته تا عمل بیاد
در ظرفی دیگر همه آرد. نمک.مایه خمیر عمل اومده و کمی روغن را ریخته و همزده بعد آب را کم کم ریخته تا خمیر بدست نچسبد۲ساعت استراحت داده تا حجیم شودبعد از خمیر اندازه نارنگی برداشته در کف دست کمی آن را پهن و از مواد میانی گذاشته و به شکل گرد در آورده و در سینی فر چرب شده با فاصله گذاشته بعد رومال زده کنجد ریخته ودر فری که از قبل با درجه ۱۸۰ به مدت یه ربع گرم کردیم گذاشته تا زمانی که پخته و رویش طلایی شود
اگر رویش طلایی نشد مثل من چند دقیقه گریل را روشن کرده
در فر حتما ظرف آب گذاشته
من چون دخترم اصلا بادمجان دوست ندارد و نمیخورد رنده کردم که معلوم نشود.میتوانید نگینی و سرخ کنید🙈🙈😋😋
من مواد خمیر رو دو برابر درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
#دونات های امروز من 🍩
#دونات
تخم مرغ 2 عدد
خمیر مایه 1قاشق غ خ
شکر 4قاشق غ خ
ارد 4 پیمانه
شیر ولرم یک پیمانه
روغن یک چهارم پیمانه +1قاشق
نمک 1 ق چ
اول خمیر مایه و یک قاشق شکر و شیر رو باهم مخلوط میکنیم 15 دقیقه بمونه بعد داخل ظرف دیگه تخم مرغها رو میزنیم تا از حالت لَختی بیرون بیاد بعد بقیه شکر و ارد الک شده 3 پیمانه و نمک و روغن رو اضافه میکنیم ورز میدیم و بقیه ارد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد بعد سلفون کشیده میذاریم جای گرم یک ساعت استراحت کنه بعد خمیر رو با وردنه صاف میکنیم و قالب میزنیم کف ظرف رو چرب میکنیم و دونات ها رو با فاصله میچینیم بعد میذاریم 20 دقیقه استراحت کنه بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
خانم عزیز میدونی غُر زدن😩 و همیشه شاکی بودن آینده تو تباه میکنه 😬
کلیپ بالا رو حتما ببین 👆
بسیار شنیدنی و دیدنی ✅
#سبک_زندگی
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ما در وسط جنگیم✌️
اگر چادر از سر زن محجبه کشیدن
اگر عمامه از سر یک روحانی انداختن
یادت باشه که.....
سخنرانی جالب حاج آقای سنجریان امام جمعه چهاردانگه
#لبیک_یا_خامنه_ای ✌️
@sofrebanovanbeheshti