eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#دسر_کیوی کیوی دو عدد آب یک ونیم لیوان پودر ژلاتین یک قاشق شکر میزان لازم ابتدا کیوی هارا خرد کرده و به همراه آب و شکر کمی پخته. بعد پوره کرده و در آخر پودر ژلاتین بن ماری اضافه کرده و در قالب های تک نفره ریخته و در یخچال قرار میدهیم 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 توی تابه ،پیاز خرد کرده و با روغن سرخ کنید و نمک و زردچوبه زده و گوشت رو اضافه کرده و کمی تفت بدید و رب اضافه کرده و کمی آب بهش اضافه کنید و بگذارید کمی گوشت بپزه . تو یک قابلمه آب با کمی روغن و نمک گذاشته تا جوش بیاد بعد ماکارونی رو توش بریزید و ده دقیقه بمونه . طبق نوشته رو ماکارونی . بعد آبکش کرده و ته قابلمه روغن ریخته تا داغ بشه بعد سیب زمینی ورق شده یا نون ریخته و نصف ماکارونی بریزید روش نصف مواد گوشتی که آبش کشیده شده بعد بقیه ماکارونی و درنهایت مواد گوشتی باقیمانده(لایه لایه) میتونید تو مواد گوشتی سیب زمینی نگینی یا قارچ و فلفل دلمه هم بریزید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خوراک_گوشت_قلقلی دستور برای شش نفر دو عدد سیب زمینی بزرگ یک عدد پیاز بزرگ سه عدد هویج دو سه حبه سیر درسته، بدون اینکه خرد بشه چون مزه سیر میگیره اگه خرد بشه مواد قلقلیش هم ... صد گرم گوشت چرخ کرده یک پیاز کوچک یک تخم مرغ کوچک نصف فنجان کوچک آرد نخود چی سبزی معطر خیلی کم نمک و ادویه و زردچوبه من برای ادویه گوشتش یه کوچولو پودر تخم گشنیز البته ریختم و سبزی معطر برای سسش هم چهار قاشق شیره و چهار قاشق سرکه ، اگر شیره ندارید به جاش شکر بریزید اگر می خواید خیلی ملس تر باشه به نسبت سرکه و شیره ش را بیشتر کنید ،من یه مقدار بیشتر ریختم خیلی خوشمزه تر شد شهدش یا همون سسش را داخل گوشتش که قلقلی میخواید بکنید هم یه مقدار کم بریزید خوشمزه تر میشه اول پیاز و سیب زمینی و هویج را خلال کنید و مقداری سرخ کنید ،بعد زردچوبه و دو قاشق رب بزنید و کمی تفت بدید و بعد یک لیوان آب بریزید وقتی جوش اومد گوشت قلقلی را بگذارید داخلش، ولی هم نزنید... وقتی بعد از چند دقیقه گوشتها خودش را گرفت هم بزنید ، توی مدت پخت هم خیلی زیرش را کم بکنید،تا روغن بندازه سسش را هم وسطهای زمان پخت بریزید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 بادمجون روپوست گرفته درشت خوردمیکنیم کمی آب بهش اضافه میکنیم که بپزه. بعد آبش روخالی کرده ۲۰ دقیقه ای تو آبکش میگذاریم بمونه که آبش کامل خالی بشه. پیاز زیادسرخ میکنم بادمجونارو با گوشتکوب له کرده بهش اضافه میکنم وخییلی باحوصله تفت میدم که آبش کشیده بشه وکمی طلایی بشه سیر ونعناداغ وکشکم اضافه میکنم خییلی خوشمزه میشه حتتماامتحان کنید. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلوای_هویج دولیوان آرد _دولیوان شکر _یک لیوان گلاب _یک لیوان روغن نیم کیلوهویج ومقداری زعفران هویج روپوست میگیریم ومیپزیم ورنده یامیکس میکنیم وکنارمیزاریم. شکرو گلاب وروغن وزعفرون روبهش اضافه میکنیم بعد آرد روبدون روغن تفت میدیم درحدی که فقط بوی خامی آرد بره و رنگش عوض نشه. بعدمواد روبه آرد اضافه میکنیم وشعله روکم میکنیم وهم میزنیم تاوقتی حلوا ازظرف جدابشه انوقت دیگه آماده ست نوش جون😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بادمجان یک کیلو نخود یک پیمانه پیاز سرخ کرده یک پیمانه کشک  1 پیمانه گوشت گوسفندی 500 گرم سیر سرخ کرده 1 الی 2 قاشق غذا خوری نعناع داغ یک چهارم پیمانه سیر تازه 2 حبه نمک ، فلفل  و زرد چوبه به مقدار لازم روغن به میزان لازم برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود. سپس نخودها ی خیس کرده را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم . نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت 2 دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند. همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و نخود ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست. مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با نعناع داغ ، سیر و کشک به دلخواه تزیین میکنیم. حلیم بادمجان جزو غذای محلی - اصفهان میباشد شمیم مهر 🌷 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 💠 👌علت بیشتر بیماری ها بخاطر غلبه ی یک مزاج در بدن انسان است؛ پس داشتن مزاج متعادل بزرگترین عامل سلامتی است : 1⃣تغذیه: رعایت آداب غذا خوردن و ترک مکروهات و مضرات هم در کیفیت و هم کمیت و اوقات مناسب و ظروف خاص مناسب 👇رعایت تعدیل کنندهای طبع مانند: 1-حجامت عام همراه با رعایت خوراک مخصوص آن 2-مداومت بر سبزیجات در سفره بخصوص برگ چغندر و خرفه و ترب 3-مداومت بر نمک یا سرکه قبل و بعد از غذا 4-مداومت بر عسل طبیعی و خرمای خشک و 21 دانه مویز در ناشتا 5-مداومت بر آب فاتر و شکر سرخ یا قهوه ای طبرزد و روغن زیتون 6-جویدن کندر 7-خوردن سیب رسیده 8-خوردن کاسنی 9-سویق گندم و جو بصورت خشک 10-مداومت بر خوردن بادنجان 11-مسواک با چوب اراک 12-مداومت بر استعمال نوره اسلامی 2⃣پوشش: کلاه یا دستمال بر سر نهادن در فضای باز و جاهایی مانند دستشویی؛ همچنین گشادی لباس و رنگ روشن آن، از شرایط مزاج اعدل است 3⃣خواب: برای مزاج اعدل رعایت خواب قیلوله(بین روز)، خواب اول شب، بیداری سحر و ترک خواب قبل از طلوع و غروب آفتاب شرط است 4⃣طهارت: طهارت دائمی(وضو یا غسل یا تیمم همیشگی) که یکی از دلایل سلامتی و طول عمر علما همین است 5⃣آرامش: برای مزاج اعدل داشتن اعصاب آرام و روان سالم شرط است و این آرامش طبق آیات قرآن با ذکر و یاد خداست پس نمازبخصوص اول وقت و تلاوت قرآن و مانند آن باعث این آرامش و تعادل روحی می شود . 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅