Ali Akbar Ghelichi - Rakate Hashtom.mp3
7.42M
❇️ نوآهنگ| رکعت هشتم
❣ عشق یعنی تپش
این دل بارانی من
❣ لطف پیدایی تو
و گریه پنهانی من
🎙 علی اکبر قلیچ
#امامرضا علیه السلام
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
❇️ نوآهنگ| رکعت هشتم ❣ عشق یعنی تپش این دل بارانی من ❣ لطف پیدایی تو و گ
عشق یعنی سلامی سر ساعت ۸✋
ساعت ۸ عاشقی به وقت امام رضا علیه السلام😍
السلام علیک یا علی بن موسی الرضا علیه السلام❤️
#بستنی_سنتی👇
برای 3 نفر
شیر پر چرب نیم لیتر (حدودا 2 لیوان)
شکر 150 گرم (حدودا 3/4 لیوان)
ثعلب 2 گرم (حدودا 1 ق چ) ( در لوازم قنادی ها و عطاری ها موجود هست)
گلاب 2 ق غ
زعفران 1 ق غ
خامه 50 گرم (در صورت تمایل)
پسته به میزان لازم در صورت تمایل
نکات 👇
ثعلب برای کشدار شدن و بسته شدن بستنی لازم هستش . لطفا میزان رو دقیق بریزید کمتر بریزید بستنی بسته نمیشه . بیشتر بریزید بستنی یخ می زنه و یخی میشه .
لطفا میزان شکر رو تغییر ندید شیرینیش کافیه . کم و زیاد کردن شکر باعث بسته نشدن بستنی میشه .
ثعلب و شکر رو مخلوط کردم . شیر رو داخل طرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم تا بجوشه وقتی شروع به جوشیدن کرد، مخلوط ثعلب و شکر رو به تدریج اضافه کردم و هم زدم . کمی روی حرارت بمونه تا کمی غلیظ بشه .
از حرارت برداشتم و گلاب و زعفران رو اضافه کردم . کمی که توی محیط خنک شد گذاشتم فریزر . زمانی که دیدید بستنی شروع کرد از اطراف به بسته شدن مجدد از فریزر بردارید و با قاشق چوبی از اطراف به مرکز بیارید .
این تایم اصلا دقیق نمیشه گفت به خنک کنندگی یخچال ها مربوطه . برای من یک ساعت برای هر کسی ممکنه فرق می کنه .
دوباره فریزر قرار دادم و این عمل رو تا 5 بار تکرار کردم تا زمانی که بسته بشه . هر 45 تا 60 دقیقه یکبار بیرون آوردم جا به جا می کردم با قاشق و باز فریزر .
خامه صبحانه رو کمی با چنگال زدم روی یه کیسه فریزر پهن کردم و گذاشتم فریزر تا یخ بزنه و بعد خرد کردم .
نوبت اخر که بستنی رو بیرون آوردم خامه خرد شده و کمی پسته اضافه کردم و دیگه گذاشتم فریزر تا 3 الی 4 ساعت .
حدودا تایم از صبح تا شب می خواد حدودا بین 8 تا 10 ساعت . این تایم خیلی تقریبیه و باز تاکید می کنم که به فریزرتون مربوطه .
وقتی بستنی بست داخل ظرف ریختم و آماده سرو جای همگی سبز .
این کلیپ هم در تهیه این بستنی کمکتون میکنه👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/44791
دستور از استاد معصومه رسولی است.☝️
@sofrebanovanbeheshti
#شربت_ریواس
#شربت
ریواس: ۱ کیلوگرم
شکر: ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری🍋
در اولین مرحله باید ریواسها را پاک کنید و پوست روی آنها را جدا نمایید. سپس مغز سفید ریواسها را خرد کرده و داخل لگن آب بریزید و خوب بشویید.
برای شربت بعد از اینکه ریواسها را شستید، باید آنها را داخل یک قابلمه بریزید و کمی آب به ریواسها اضافه کنید. سپس شعله گاز را روی حرارت ملایم تنظیم کنید. بعد از چند دقیقه رنگ قرمز ریواس از آن خارج میشود و آب قرمز میشود.
معمولاً ریواس بعد از ۲۰ دقیقه میپزد. در زمان پخت ریواسها باید کف روی آن را با قاشق بردارید تا شربت شما شفافتر شود.بعد از اینکه ریواسها کاملاً نرم شدند و پختند، شعله گاز را خاموش کنید. حالا ریواسها را داخل یک صافی بریزید و عصاره آن را فیلتر کنید. سپس دوباره عصاره ریواس داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از این که عصاره ریواس را روی حرارت قرار دادید، شکر را به آن اضافه کنید. سپس شربت را مدام هم بزنید تا شکر در آن حل شود.بعد از این که شکر در شربت ریواس حل شد، میتوانید آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید. کمی صبر کنید تا شربت به قوام مورد نظر برسد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بعد از این که کاملاً سرد شد داخل شیشه بریزید و در یخچال قرار دهید.
برای درست کردن شربت ریواس میتوانید حدود ۲ قاشق غذاخوری از شربت را داخل لیوان بریزید و بعد به آن آب خنک اضافه کنید و بعد از هم زدن نوش جان کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#پودر_سیر
تا فصل سیر هست و گرما
دوست جونیای کدبانو ☺️ دست بکار بشین و پودر سیر عااالی درست کنین .
سیرها رو پوست گرفتم و با رنده نایسر دایسر خرد کردم
ریختم تو سبد چوبی چون زودتر رطوبتش کشیده میشه و خشک میشه .
بعد ک کامل خشک شد آسیاب میکنم
هم مقرون به صرفه و هم کیفیت عااالی
من دوسال هست درست میکنم و هیچ برند پودر سیر فروشگاه نظرم رو جلب نمیکنه☺️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷
🔆بکشید ما را؛ ما زنده تر میشویم💪
آمادگی مادر#شهید_محمد_قنبری برای دادن جان فرزندان دیگرش در راه اسلام...
شهیدان از نفس افتادند تا ما از نفس نیفتیم،
قامت راست کردند تا ما قامت خم نکنیم،
به خاک افتادند تا ما به خاک نیفتیم
یادمان باشد....
ما مدیون شهدا هستیم💔
شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز ۱۲ ژوئن روز جهانی فلافله😋
از معرکه غافل بود
لب که، نه، فلافل بود
می سوخت دل و جانم
از گرمی ِ فلفل بود🌶
هر سال در ۱۲ ژوئن، عاشقان فلافل دور هم جمع می شوند و روز جهانی فلافل را جشن می گیرند و به کسانی که هرگز تابحال فلافل نخورده اند، آن را پیشنهاد می کنند.
“بن لنگ ” در سال ۲۰۱۲، روز جهانی فلافل را نامگذاری کرد.😉
🧆 یک خوراک خاورمیانهای که از نخود و ادویه درست میشه. تو ایران فلافل آبادان و بندرعباس شهرت داره، عزیزان دقت کنید فِلافل درسته، نه فَلافل😄
در کشورهای مختلف فلافل اسمهای متفاوتی دارد،
در مصر به آن «الطعمیه» میگویند
در یمن به «باجیه» معروف است، گفته میشود، فلافل یک واژه قبطی است که ساکنان اولیه اسکندریه آن را ابداع کردند، آنها به جای فلافل از واژه فالافل استفاده میکردند. فالافل یعنی دارای (فول) باقلای زیاد.
✍اما در کل فرقی نداره که این غذا دقیقا از کجا آمده، در هر صورت یکی از مهم ترین غذاهای ملی در کشور ماست✌️🇮🇷 روز جهانی فلافل زمانی عالی برای لذت بردن از این غذاست.😋😋
موافقی امشب شام فلافل درست کنی😉؟
کلیپ بالا یه نوع آموزش #فلافل هست دوست داری ببین و این جوری درست کن 👩🍳
#کلیپ_تصویری
#حس_خوب
#حال_خوب
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🎼زیارت امین الله 🎤#حاج_مهدی_سماواتی 💢آیت الله مشکینی؛ در درس اخلاقشان می فرمودند : مبادا روز #شه
امروز زیارت امین الله خوندی؟👆
روز زیارتی#امام_رضا علیه السلام باشه و .....
پس اگر تا الان نخوندی عجــــــــــــــــــــله کن🤩
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــــــــــــلام ســــــــــــــــــــلام
صدتا سلام به روی ماهتون😍✋
صبحتون پر نـــــــــ✨ـــــــــــور🌞
امروز را با یک دید مثبت+
و سخنان انرژی بخش شروع کنیم💌
کافی است...
به خودمان بگوییم
امروز بهترین روز است📝😍
میتونیم از امروز قرار بذاریم 🤝که سعی کنیم حال بقیه رو خوب کنیم تا حال دل خودمون هم خوب بشه😌
موافقــــــــــــــــــــی؟
پس بزن بریـــــــــ🏃♀ـــــــــــم برای ساختن یه روزِ #حال_خوب کن و درجه یک🤩
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti