eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 عمران ☘ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ ســـــــــلام خانمای ولایی✋وااای چه هفته ای شروع شد🤗 هفته ای پر از عشق و نور این هفته داریم چه چالشی😌 توصيه ی ويژه ائمه عليهم السلام به اطعام روز 🔹امام صادق(ع) فرمود: غذا دادن به یک مومن در روز عید غدیر ثواب اطعام یک میلیون پیامبر و صدیق (در راس آنها خود ائمه معصومین) و یک میلیون شهید (در راس آنها حضرت عباس و شهدای کربلا) و یک میلیون فرد صالح در حرم خداوند را دارد. (بحار ج۶) 🔹در جای دیگرایشان فرمودند: غذا دادن به یک نفر در این روز مانند غذا دادن به همه پیامبران و صدیقان است.(مفاتیح الجنان ص۵۰۰) به گونه ای که امام صادق(ع) اصلاً این روز را روز اطعام الطعام نامیدند. (بحار ج۹۵) انجام دهيد هرچند کوچک و مختصر حالا ما از شما میخواییم لطفا روز نذری بدید حتی شده یک بشقاب 🍝 برای یک نفر💝 به این چالش مثل یه نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶‍♀و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉 هر غذایی که دوست دارید و شرایطش رو دارید از هر لحاظ هم جسمی💪 و هم مالی💰 خب حالا یه یاعلی بگید و شروع کنید😉👩‍🍳 از امروز برنامه ریزی کنید و مواد اولیه اش رو خریداری کنید که روز عید غدیر بپزید و با یه تزیین زیبا🤩حتما در گروه بفرستید تا برای دیگران انگیزه بشه🤩 اینم لینک گروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756 خب دیگه بســــــــــــــــــــم الله🏃‍♀ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شاه مردان - باکلام.mp3
9.52M
سرود: شاه مردان برای اجرای بچه‌ها در بگو به عاشقای بی‌قرار / بخونن غزل به عشق یار که میزنن پرده هارو کنار / از اون روی ماهش بگو به سوارای بی‌نشون / که داره می‌یاد امیرشون ستاره‌هاشو ریخته کهکشون / امشب سرِ راهش تک خوان: پدر خاک از آسمون رسیده / واسه‌ مردی و شرف نشون رسیده دفعه اول جمع خوانی و دفعه دوم تکخوان: دلش دریای عشقه / صداش، صدای عشقه بپرس از کعبه میگه/ قبله نمای عشقه جمع خوانی: تو شاه مردانی یاعلی / عشق زهرا، علی علی مولا علی، نظری، یاعلی مولا ساقی کوثری، نفس پیغمبری شیر حق، حیدری، نظری، یاعلی مولا جمع خوانی: راز خلقتو عاشقا فهمیدن /خدا رو توی نگاش دیدن بتا میون کعبه لرزیدن/ از شکوه چشماش همه‌ی خوبیای عالمو/ عقل و عشق، هر دو با هم و کلید بهشت و جهنمو / داره توی دستاش تکخوان: پدرم با اون نگاه مهربونش / همیشه یا علی بود ورد زبونش دفعه اول جمع خوانی و دفعه دوم تکخوان: خدا تا آفریدش / به خودش آفرین گفت ازش آیه به آیه / واسه روح‌الامین گفت جمع خوانی: تو شاه مردانی یاعلی /عشق زهرا، علی علی مولا علی، نظری، یاعلی مولا ساقی کوثری، نفس پیغمبری شیر حق، حیدری، نظری، یاعلی مولا ا👇👇👇👇👇ا به بچه‌های عزیز این رو یاد بدید تا در در روز عید غدیر خواهد کنند   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍰🍰 بیسکوییت پتی بور ۴بسته(۲بسته ساده.۲بسته کاکائویی) شیر ۳پیمانه شکر ۳/۴پیمانه آرد سفید ۳قاشق غذاخوری سر پر نشاسته ذرت ۳قاشق غذاخوری سر پر وانیل کمی یا اسانس دلخواه کره ۱۰گرم طرز تهیه:اول بیسکوییت ها رو کنار دستتون آماده بزارین.کف قالب رو کمی مرطوب کنیدتاپلاستیک راحتتر قرار بگیره و پلاستیک فریزر پهن کنید.ابتدا آرد الک شده ونشاسته ذرت وشکر را درظرفی باقاشق خوب مخلوط کنید .حالا شیر سرد رو اضافه کنید وبامفتول دستی هم بزنید تاهمه مواد باهم مخلوط بشن وگلوله آردی باقی نمونه.مواد رو روی حرارت ملایم قرار بدید ومدام با مفتول دستی هم بزنید تابه غلظت فرنی کمی سفت تر برسه.از کنارش تکون نخورید ومدام هم بزنید تاته نگیره .اواخر کار وانیل یا اسانس رو به همراه کره اضافه کنید وهم بزنید.حالا ی ردیف بیسکوییت رو چیدم تو قالب و کرم داغ ریختم و با قاشق صاف کردم دقت کنید مواد نباید سرد باشن وگرنه لایه ها به هم‌نمیچسبند. یه ردیف بیسکوییت ساده یه ردیف کاکایویی به همین ترتیب ادامه میدیم تاقالب پر بشه.من وقتی قالبم پرشد هر جای خالی بود بیسکوییت مناسب قرار میدادم تابیسکوییتها به هم فشرده ودرنهایت شکیلتر شوند.از مواد روی کل کار رو میپوشونیم.من قالب رو سلفون کشیدم وگذاشتم یخچال تامواد جابیفته .این کیک هر چی بیشتر تویخچال بمونه خوشمزه تر میشه.ولی معمولا از شب تاصبح یا چند ساعت بمونه عالی میشه.بعد استراحت از قالب در آوردم و روی کیک رو کمی گاناش کشیدم و با شوکورول و اسمارتیز تزیین کردم.   @sofrebanovanbeheshti
غذای فوق العاده سریع و راحت و خیلی خوشمزه تکه های مرغ را برای مزه دار کردن داخل ظرف ریخته پیاز خلالی شده زعفران دم کشیده سیر له شده اب لیموی تازه چند تکه فلفل دلمه کمی روغن زیتون مقدار خیلی خیلی کم پوست لیمو نمک ،فلفل و ادویه(من پاپریکا، آویشن ،خیلی کم دارچین و یکم زردچوبه )میزنیم و میذاریم به مدت چند ساعت توی یخچال بمونه بعد کف تابه یا پیرکس رو چرب میکنیم تکه های مرغو میچینیم گوشه ی دیگری از ظرف پیاز های داخل مواد را میریزیم و گوشه ی دیگه یا در ظرف دیگر سیب زمینی تکه شده میریزیم و میگذاریم در فر خیلی خوشمزه ،بدون روغن و رژیمی در ضمن پیاز ها توی ظرف سرخ میشند و قول میدم خوشمزه ترین پیاز داغ عمرتونو میخورید نوش جان🌷   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
34.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🍃" فرازهایی از خطبه غدیر " 🍃❤️ 💚 ۶ روز تا غدیر...   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 خانمهای گلی که از بیرون آوردن ژله مشکل دارن لطفا خوب مطالعه کنند🔰🔰 روش تهیه ژله: به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب سرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید . آماده سازی قالب: برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل آن بریزید . اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید. نحوه خارج کردن ژله از قالب:  ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است. قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید. قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود. این کار را چند بار تکرار می کنیم. نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم. نکته ۲:  همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید. نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد. جدا کردن ژله از قالب های پیرکس: صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید. وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید… تذکرات مهم: برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزیدبهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر نکات مهم برای برش ژله : همیشه یه لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید. کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳🌱⃢🍳 بدون شرح😁🤪 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا