eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم آرد سفید ۲ پیمانه آرد برنج نصف پیمانه آرد نخودچی نصف پیمانه شکر ۲و نیم پیمانه آب ۳ لیوان کره ۱۰۰ گرم روغن تقریبا نصف لیوان(من چشمی میریزم تا جایی که یه مقدار روون بشه) گلاب نصف لیوان زعفران به میزان دلخواه هل ساییده خیلی نرم ۱/۵ قاشق چایخوری یا عرق هل چندتا قاشق به دلخواه طرز پخت شهد آب و شکر را روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود و جوش بیاید بعد گلاب هل و زعفران را اضافه و پس از یکی دو جوش حرارت را خاموش میکنیم طرز تهیه حلوا ابتدا ارد سفید را الک کرده و روی حرارت با شعله متوسط انقدر هم میزنیم تا بوی خامی ارد بره و کمی تغییر رنگ بده بعد آرد برنج الک شده را اضافه کرده تفت میدهیم و در آخر آرد نخودچی الک شده را تفت میدهیم نکته: هر کدام از آردها باید ۱۵ دقیقه بدون روغن تفت بدیم اما آرد نخودچی ۱۰ دقیقه وقتی آردها تفت خورد دوباره همه را الک میکنیم ودر ظرف روی حرارت قرار میدهیم حالا کره و روغن و آنقدر هم میزنیم تا رنگ قهوه ای بشه دیگه بستگی به خودتون داره که بخواین چه رنگی باشه حلواتون☺️ اگه شعله رو زیاد کردین باید خیلی تند تند و سریع هم بزنین که نسوزه بعد شهد ولرم را در چند مرحله به آرد تفت داده شده اضافه کرده و آنقدر هم میزنیم که از دیواره ظرف جدا شود و حالت یک تیکه وسط ظرف پیدا کنه در انتها تابه یا قابلمه رو گهواره ای تکون بدید نباید بزارین خیلی خشک بشه حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین کنید امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😊 مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️   @sofrebanovanbeheshti
تقریبا ۱کیلو و۸۰۰گرم انجیر پوست گرفته داشتم ۱کیلو و ۵۰۰گرم شکر ریختم روش و گذاشتم یخچال بمدت چند ساعت تاکاملا آب بندازه بعد بارگذاشتم وقتی جوش اومد حرارت رو متوسط کردم تابپزه وبه قوام دلخواه برسه تقریبا یک ساعت زمان میبره شایدم بیشتر 😉 آخرپخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو زدم و یه قاشق هم گلاب(دلخواه)و تمام✅ بعد ازخنک شدن بریزید تو شیشه وبعد هم نوش جان😋😋😋 🔴اگه عجله دارین می تونین یک استکان آب بریزین و همون موقع باربزارین 🔴بسته به میزان شیرینی انجیر میتونین مقدارشکر رو کم یا زیاد کنید مامان علی و فاطمه و زینب دوستتون داره❤️     @sofrebanovanbeheshti
👇 کیک خامه ای با فیلینگ موز و گردو با دستور خانم رماح عزیز و تزئینات با فوندانت و مروارید خوراکی دستور پایه کیک👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳🌱⃢🍳 از این☝️مادرای فداکار چندتا داریم تو کانالمون؟😁 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک ابرگروه👇 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
با تفاله های هویج کاری میشه کرد؟ برای سوپ ، برای الویه میشه استفاده کرد.یا با مواد کتلت هم میشه ترکیب کرد. یا کیک هویج درست کنید منتها با پودر دارچین طعمدارش کنید. بعضیا باهاشون مربا درست میکنن😉 این لینک ها هم بهتون کمک میکنه🔰🔰 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/1019 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/27427
سیب سبز ترش رو چه استفاده ایی میشه ازش کرد؟ اهل مربا هم نیستیم. لواشک درست کنید، داخل کانال دستور لواشک هست اگر لواشک ملس دوستدارید با میوه شیرین مخلوط کنید اول هسته و پوستشو بگیرید بعد بریزید تو مخلوط کن بعد اگر دوستداشتید یکم نمک بزنید بعد بزازید روی گاز تا غلیظ بشه. میتونید حلقه حلقه برش بدید بزارید خشک بشه، هم میوه خشک میتونید استفاده کنید هم چای سیب ولی برای چایی هم حتما ترش میشه اگر دوست دارید درست کنید. ترشی سیب وکمپوت وحلقه کنید خشک کنید برای میوه خشک . خورش سیب ترش با چاشنی آلبالو و سرکه و شکر. رب سیب هم عااااااالیه مثل رب انار و رب آلوچه برا معده و صفرا هم اثر درمانگری داره این لینک ها هم بهتون کمک میکنه🔰🔰 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/47042 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/12921   https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/12923
با پودر کیکهای نیمه آماده،میشه کیک تولد درست کرد ؟ مثل بیرونی ها؟ بله منتها دقیقا طبق دستوری که روی کارتنش نوشته باید پیش برین. بعلاوه تاریخ انقضا روهم درنظربگیرید. چون یکی ازموادتشکیل دهنده پودرکیک،بیکینگ پودر هست.که بعد ازاتمام تاریخ انقضا بی اثرخواهد بود. ودرنتیجه به نتیجه ی مطلوب نخواهید رسید.   @sofrebanovanbeheshti
برای مربای انجیر حتما باید پوست انجیر رو بگیریم ؟ آخه من همیـشه برای مربا انجیر رو با پوستش درست میکنم. خانمی این کار سلیقه ایه😉 انجیر سفید ریز رو پوست نمیگیرم .   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا