#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
کیک خامه ای با فیلینگ موز و گردو با دستور خانم رماح عزیز و تزئینات با فوندانت و مروارید خوراکی
دستور پایه کیک👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
#طنز_آشپزی 👩🍳🌱⃢🍳
از این☝️مادرای فداکار چندتا داریم تو کانالمون؟😁
با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک ابرگروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سوال
با تفاله های هویج کاری میشه کرد؟
#پاسخ
برای سوپ ، برای الویه میشه استفاده کرد.یا با مواد کتلت هم میشه ترکیب کرد.
یا کیک هویج درست کنید منتها با پودر دارچین طعمدارش کنید.
بعضیا باهاشون مربا درست میکنن😉
این لینک ها هم بهتون کمک میکنه🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/1019
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/27427
#سوال
سیب سبز ترش رو چه استفاده ایی میشه ازش کرد؟ اهل مربا هم نیستیم.
#سوال
لواشک درست کنید، داخل کانال دستور لواشک هست اگر لواشک ملس دوستدارید با میوه شیرین مخلوط کنید اول هسته و پوستشو بگیرید بعد بریزید تو مخلوط کن بعد اگر دوستداشتید یکم نمک بزنید بعد بزازید روی گاز تا غلیظ بشه.
میتونید حلقه حلقه برش بدید بزارید خشک بشه، هم میوه خشک میتونید استفاده کنید هم چای سیب ولی برای چایی هم حتما ترش میشه اگر دوست دارید درست کنید.
ترشی سیب وکمپوت وحلقه کنید خشک کنید برای میوه خشک .
خورش سیب ترش با چاشنی آلبالو و سرکه و شکر.
رب سیب هم عااااااالیه
مثل رب انار و رب آلوچه
برا معده و صفرا هم اثر درمانگری داره
این لینک ها هم بهتون کمک میکنه🔰🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/47042
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/12921
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/12923
#سوال
با پودر کیکهای نیمه آماده،میشه کیک تولد درست کرد ؟ مثل بیرونی ها؟
#پاسخ
بله منتها دقیقا طبق دستوری که روی کارتنش نوشته باید پیش برین.
بعلاوه تاریخ انقضا روهم درنظربگیرید.
چون یکی ازموادتشکیل دهنده پودرکیک،بیکینگ پودر هست.که بعد ازاتمام تاریخ انقضا بی اثرخواهد بود.
ودرنتیجه به نتیجه ی مطلوب نخواهید رسید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال
برای مربای انجیر حتما باید پوست انجیر رو بگیریم ؟
آخه من همیـشه برای مربا انجیر رو با پوستش درست میکنم.
#پاسخ
خانمی این کار سلیقه ایه😉
انجیر سفید ریز رو پوست نمیگیرم .
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_مائده
☘ #صفحه_107
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــــــــــــلام به روی ماه خانم های کدبانو گروه و کانال 🤩 صبح گرم یکشنبه تون پر نور و با نشاط😍❤️دلهامون حسینیه🤲
موافقی برای دهه_سوم محّرم برنامه ی یه هیئت_خانگی خوشگل رو بچینی🖤 فقط به عشق ارباب مون💔 حتی شده چند تا از همسایه ها رو دعوت کن و ۴ یا ۵ نفری دورهم یه صفحه قرآن بخونید و بعد یه زیارت عاشورا و با گوشی تون یه روضه پخش کنید و .... بعد هم چای روضه
مهم نیته💪
پس الان برنامه ریزی کن📝
⚠️راستی اگه دوست داشتی از بساط #چای_روضه عکس بگیر و برام بفرست تا در کانال قرار بدم 🤗❤️☕️
درضمن دعا برای خدمتگزاران کانال و گروه فراموش نشه😌🤲
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مینیاتوری
ارسالی از صبا صادقی
شیرینی مینیاتوری آموزشی با دستور مونس جون😋😋😋 در پست بعدی🔰
(با هر کاتری که دوست داشتین میتونید قالب بزنید به دلخواه)
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_مینیاتوری
ارسالی از صبا صادقی با دستور مونس جون
یک شیرینی خوشمزه ی دلبر ،مناسب رنگی رنگی کردن ظرف شیرینی عید😊
خیلی راحت و سریع آماده میشه و میتونید طعم و رنگ متنوعی بهش اضافه کنید و بپزید
✔اگر فر ندارید میتونید داخل تابه دو طرفه (واشرشو در بیارید)یا فر دست ساز قابلمه ای هم درست کنید
مواد لازم:
آرد سفید قنادی ۳۲۰ گرم(دو لیوان و دو سوم لیوان)
پودر قند ۱۰۰ گرم(دو سوم لیوان)
پودر پسته ۳۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم(از نصف لیوان دو قاشق کمتر)
وانیل نصف ق چ
بیکینگ پودر یک ق چ
تخم مرغ یک عدد
طرز تهیه:
*کره به دمای محیط رسیده و پودر قندو یک دقیقه با همزن بزنید
*روغن مایع ،تخم مرغ و وانیل رو اضافه و باز یک دقیقه با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه
*آرد و بیکینگ پودر الک شده رو توی چند مرحله به مواد کم کم اضافه کنید
خوب در این مرحله اگه خواستید پسته بزنید اظافه کرده و با قاشق مخلوط کنید مابقی ارد رو هم اهسته اظافه کرده که خمیر لطیفی به دست بیاد
زیادی ورز ندید ک ب روغن نیفته
*خمیرو نیم ساعت داخل کیسه فریزر داخل یخچال استراحت بدید
*خمیرو به ضخامت ۳ میل بین کیسه فریزر باز کنید و قالب بزنید
*داخل سینی فر ،روی کاغذ روغنی یا نسوز بچینید
*به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بسته به دمای فرتون ،با دمای ۱۶۰ درجه ،طبقه وسط بپزید
*این شیرینی بافت ترد و بیسکوییتی داره
✔این مقدار مواد تعداد زیادی شیرینی بهتون میده ،که برای یک سینی کاملا کافیه
مواد لازم
شیرینی مینیاتوری پسته
ارد ۳۲۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
پودر پسته ۳۰ گرم
روغن مایع ۷۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
وانیل نصف قاشق چای خوری
یا پودر هل
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
ابتدا کره ب دمای محیط رسیده و پودر قند الک شده رو یک دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه و خامه ای
روغن
تخم مرغ و وانیل رو ب تریب اظافه کنید و یک دقیقه بزنید
میتونید از پودر هل هم استفاده کنید
مثل شماره ۴ یک دست و شفاف بشه
بکینگ پودر و مقداری از ارد رو الک کرده ب مواد اظافه میکنید
تمام ارد اظافه نشه
بعد پودر پسته رو اظافه میکنیم
هممیزنیم و تا مرحله ای خمیر لطیفی ب دست بیاد ارد رو اظافه کنید
برای من کمی اظافه اومد
با احتیاط ریخته بشه ❌
زیادی ورز ندید ک ب روغن میفته ❌
ضخامت خمیر ۳ میل
نکات لازم ❌
میتونید پسته رو حذف کنید و جاش رنگ سبز بزنید کمی
من خواستم موادم طبیعی باشه و افزودنی نداشته باشه
میتونید ساده کلا درست کنید
یا بهش پودر کاکائو اظافه کنید و شیرینی مینیاتوری شکلاتی داشته باشید 👍
یا زعفران
نسکافه
ارد زیادی ب خورد خمیر ندید❌
زیادی ورز ندید ک ب روغن میفته❌
اگه تایم پخت و کاتر زدن زیاد شد خمیر رو داخل یخچال بزارید❌
کاتر رو خوب فشار بدید چون داخل فر پف میکنه کمی طرحش محو نشه❌
میتونید از نصف دستور استفاده کنید❌
ماندگاری زیادی داره این شیرینی
با این مقدار دستور شیرینی زیادی بهتون میده 😍
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزیین
ارسالی از صبا صادقی
جهت ایده
کیک براوونی
اگه روش بیسکویت گذاشتین احتیاجی به سس شکلاتی نداره
ولی من هم بیسکویت گذاشتم و هم سس شکلاتی روش ریختم
@sofrebanovanbeheshti