「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
ســــــــــــــــــــلام ✋❤️به خوشگلای گروه🧕و کانال😌
سلام به زرنگا✋🥰
ســـــلام به انرژی مثبتا😍❤️
ســـــلام به فعالا 🤩💪
سلام به سحرخیزا🤩😉
ســـــلام به کدبانوهای باسلیقه که این روزا حسابی سرشون شلوغه چون تو فکر درست کردنِ رب🍅 و مربا🍎🍐🍒🍓 وسبزی خشک☘🌿🌱 و ..... هستن😍😁
یه سلام ویژه هم به گلبانوهایی که علاوه بر کدبانوگری 🧕👩🍳به فکر رشد وتعالی خودشون هستن👩🎓👩⚕👩🏫 اونم از طریق مطالعه ودرس خوندن👩💻📚📖📝
آن روزِ خوب امروز است
کیفش را نکنی
از آن لذت نبری
مواظبش نباشی، می رود
روزهایِ خوب نمی آیند،
بلکه می روند...
چهارشنبه ای پر از نــــــــ✨ــــــــــــور و
و انرژے براتون آرزومندم❤️
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#خورشت
#خورشت_باقلا_قاتوق_شمالی 😋😋😋
لوبیا کشاورزی یا لوبیا چیتی به اندازه یک لیوان
شوید مقداری
پیاز1عدد وسیر 2 حبه
نمک وفلفل وزرد چوبه
یک عددتخم مرغ
ابتدا لوبیارو خیس کرده و پوستش رو بگیرید (برای راحتی کار بزارید فریزبشه بعد پوست بگیرید)
پیاز رو مقداری تفت میدین بعد سیر رو اضافه و سرخ میکنیم یکم سیر میسوزه و شوید و زرد چوبه رو اضافه کنید و درانتها لوبیای پوست گرفته شده رو اضافه کنید وتفت بدین یکم و به اندازه 2 لیوان آب اضافه کنید آب نباید زیاد باشه چون لوبیا سریع میپزه و ممکنه له بشه پس دقت کنید درریختن آب ومدت پخت هم بستگی به لوبیا داره باید ببینید پخته خاموش کنید اگه دوست داشتید یه تخم مرغ روی خورشت بشکنید تا بپزه (سلیقه ای هست). من نزدم😊😍😍😋
نوش جان 🌹
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_خرما
دستور: هسته یک پیمانه خرمای کبکاب را گرفته و کاملا له کرده و نصف پیمانه آرد را تفت داده و الک کرده و روغن در حدی که آرد خیس شود اضافه کرده و باز کمی تفت می دهیم وبعد شعله را خاموش کرده و خرما را به آرد و روغن اضافه کرده و پودر هل و پودر دارچین و کمی گلاب اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا یکدست شود بعد به شکل توپک درآورده یا در قالب سیلیکونی فشرده می کنیم و چند دقیقه در یخچال یا فریزر قرارداده و بعد ازقالب درآورده و تزئین می کنیم.
مقوی و خوشمزه
نوش جان💐
@sofrebanovanbeheshti
#برشتوک_نخودچی 👇
آرد نخودچی 150 گرم
کره یا روغن جامد 100 گرم
پودر قند 75 گرم
هل ساییده شده 1 ق.چ
شکلات تلخ به مقداره لازم
اول آرد نخودچی رو تو تابه ای ریختم و روی حرارت ملایم حدود 15 دقیقه ای تفت دادم با حرارت کم بعد 1 قالب کره 100 گرمی اضافه کردم (میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید ) و شروع به هم زدن کردم تا کره به خورد آرد بره
بعد تابه رو از روی حرارت برداشتم و پودر قند و هل را اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا مواد باهم یکدست بشن
به شکلات تخته ای 1 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه کردم و 45 ثانیه گذاشتم تو ماکروفر تا اب بشه
بعد ریختم تو قیف یکبار مصرف و ریختم تو قالب شکلات سیلیکونی
بعد قالب رو ده دقیقه تو یخچال گذاشتم تا شکلات بسته شود نباید خیلی سفت بشه چون از قسمت برشتوک جدا میشه بعد قالبها را با برشتوک آماده پر کرده و خوب پرس کردم
بعد گذاشتم تو یخچال و بعد از 45 دقیقه الی 1 ساعت از قالب جدا کردم ❤❤❤
برای رنگ صورتی، به شکلات شیری رنگ صورتی خوراکی اضافه کردم
@sofrebanovanbeheshti