eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم ✋ ســــــــلام خوشگل خانما😍✋ صبح پاییزی تون🍂بخیر و نیکی فقط بگم امروزم عیده ها🥰 از برپایی جشن 🎉و درست کردن شیرینی🎂 و...جا نمونید🏃‍♀ 🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉 🌱دهم ربیع سالروز ازدواج پیامبر صلی الله علیه و آله و حضرت خدیجه سلام الله علیها 🌸از بهر قیامتت براتی بفرست 🌸یک توشه برای روز آتی بفرست 🌸در شام عروسی نبی، جانانه 🌸از عمق وجودت صلواتی بفرست 🍃آسمان می خندد این اتفاق زیبا را و زمین کِل می کشد این پیوند آسمانی را.  چه طرب انگیز است مهتاب امشب! چه روح فزاست هلهله ممتد نخلستان های عرب!  چشم های ملائک، با لهجه ای بارانی شادباش می گویند این وصلت خوشایند را.  مقدس‌ترین پیوند هستی بر ارواحنا فداه و منتظران حضرتش مبارکباد 🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉❤️🎉   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5819010954649667800.mp3
2.19M
سالروز_ازدواج_حضرت_محمد (ص) شعف و شادیت مبارک🎉 دامادیت مبارک🎉 عالم ز خوشحالی تو غرق سرور است🎉 روبند روی زوجه ات از جنس نور است🎉 🎤   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبا صادقی🌺🌺🌺 شیر انبه که همسرجان زحمت کشیدن درست کردن 😋😋😋😋 انبه زرده بزرگ۲عدد شسته و پوستش را گرفته و خرد کرده و در فریزر گذاشته تا نیمه منجمد شود/شیر پاکتی کوچک ۳عدد که تو فریزر گذاشتم تا تگری و خنک شود/ تزیین ترافل های رنگی تو مخلوط کن انبه های یخ زده را به همراه شیر خنک ریخته و خوب میکس کرده،غلیظی و رقیقی شیر انبه بستگی به خودتون داره،بعد تو لیوان ریخته و به دلخواه تزیین کرده😋😋😋😋 اگر خواستین غلیظ باشد شیر کمتر ریخته و برعکس اگر خواستین رقیق باشد شیر بیشتر ریخته چون انبه من شیرین بود و شیر انبه شیرینی متعادلی داشت دیگه از شیرین کننده ای استفاده نکردم   @sofrebanovanbeheshti
😋😍 کیک مرغ ، راحت و خوشمزه ، برای تولد همسرجان😍 موادلازم: سینه مرغ. یک عدد کوچک نون تست. ۸ تا ۱۰ عدد خیارشور. ۳ تا ۴ عدد جعفری خرد شده. ۳ ق غ پیازچه در صورت دلخواه. ۳ عدد گردو. ۵ عدد ترکیب سس : پنیرخامه ای ۲ ق غ ماست. ۳ ق غ سس مایونز. ۳ ق غ فلفل سیاه و آویشن. مقداری اگه نیاز بود کمی نمک هم با مواد ترکیب کنید. کیک مرغ بهتره حداقل ۳ ساعت داخل یخچال استراحت کنه بعد نوش جان کنید کناره های نون تست رو برای کاور کیک مرغ نیاز داریم. مرغ رو بپزید با پیاز و نمک و فلفل و برگ بو، بعد داخل میکسر خردش کنین و خیارشور و گردو و جعفری و سس .   @sofrebanovanbeheshti
#ایده #تزیین_حلوا 😋   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعر عاشقانه حضرت خدیجه(سلام‌الله علیها) در وصف حضرت محمد (ﷺ) ❤️ 🎙 سالروز_ازدواج_حضرت_محمد (ص) همسرداری   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱⃢🌧 بیعت با امام زمان سختی داره، یک شرایطی داره که باید رعایت بشه؛ حتما تا آخر ببین 👤 استاد علی‌اکبر   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 💢 ﷽ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ‌الطّاهِرينَ وبرای سلامتی‌محبوب اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐 🌟 #سوره_اعراف ☘ #صفحه_159 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم ✋ ســــــــــلام صبــــــــــح زیباتون پر انرژے 😍🤩 لبتون پراز لبـــــخند 😌 و دلتـــــون شاد ِشاد ِشاد❤️ امروز چه کاره اے خوشگل خانومی؟ 😎 به نظرم امروز بیشتر به سلامتیت برس ورزش کن 😎💪 نرمش کن🧘‍♀🤾‍♀ با بچه ها بازی هاے هیجانی انجام بده تا ضربان قلبت بره بالا و یه جون تازه بگیرے⚽️🏐 راستے ... چاییت به راهـــــھ؟ ☕️ یه چایی ناب و دبش با گل محمدے🌸 و چوب دارچین و خرما و توت خشک 🍱 هواےخودت‌روداشته‌باش ازتوفقط‌یه‌دونه‌توےدنیاست😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با استفاده از دستور پست بعدی🔰   @sofrebanovanbeheshti
مواد اصلی: تخم مرغ ۴ عدد شکر ۱ پیمانه وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری شیر ۱ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه آرد ۲ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری مواد میانی: شکر ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- تخم مرغ شکر وانیل حدود ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا حجیم و کشدار شود ۲- شیر روغن مایع را افزوده با دور کند همزن ۲تا ۳ دقیقه می‌زنیم ۳- آرد بیکینگ پودر رو از قبل ۳بار الک میکنیم در ۲ یا ۳ مرحله به مایه اضافه و‌فولد میکنیم درصورتی که مواد خوب مخلوط نشدند حدود ۳۰ثانیه با کند ترین دور همزن بزنید ۴- نیمی از مایه کیک‌رو داخل قالب (که کف آن کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کرده ایم) میریزیم روی آن را صاف کرده یکی دوبار روی میز کوبیده تا حباب های آن خارج شود سپس داخل فر از قبل گرم شده به مدت تقریبی ۲۰دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار میدهیم تا کیک از کناره ها طلایی شود ۵- در این فاصله مایه میانی را آماده میکنیم برای این کار پودر کاکائو و دارچین و شکر را باهم مخلوط کرده تا یکنواخت و یکدست شود قالب را که از فر خارج کردیم مواد میانی را با قاشق تمام سطح کیک پخش میکنیم سطح ان را با پشت قاشق صاف کرده مجددا به مدت دو سه دقیقه داخل فر قرار میدهیم و حرارت بالا را روشن میکنیم تا کمی شکر گرم شود ۶- یک ملاقه از مایه کیک جدا کرده یک قاشق پودر کاکایو به آن افزوده خوب بهم می‌زنیم تا یکدست شود داخل یک قیف یا پلاستیک فریزری میریزیم و کنارمیگذاربم برای طرح روی کیک باقی مواد کیک را روی لایه میانی ریخته و به خوبی آن را صاف میکنیم و با مایه کاکائویی داخل قیف به صورت خطوط منحنی روی کیک طرح می‌زنیم قالب را مجددا داخل فر قرار میدهیم‌به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه با حرارت از بالا و دمای ۱۷۰ یا ۱۸۰ درجه ۷- برای اطمینان از پخت از یک سیخ چوبی یا خلال دندان کمک میگیریم در این مرحله مرتبا کیک رو از بیرون فر چک کنید تا روی آن نسوزد روی کیک باید قهوه ای رنگ مشابه عکس باشد و سیخ چوبی تمیز از کیک بیرون آید (البته سیخ کمی کاکائویی می شود که آن بخاطر مایه میانی هست) ۸- بعد از درآوردن از فر اجازه دهید کیک به خوبی سرد شود سپس کناره ها را با چاقو از دیواره قالب جدا کنید کاغذ روغنی را از کف آن جدا کنید و به کمک یک خط کش اندازه های مساوی زده و برش بزنید سایر نکات این مقدار مواد مناسب قالب ۲۰×۳۰ مستطیلی هست و حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد تی تاپ به ما می دهد دستور فوق العاده راحت و بی نقص هست امیدوارم از درست کردن و نوش جان کردن این کیک نوستالژی لذت ببرید.   @sofrebanovanbeheshti
#نان🥖🥖 مواد لازم: آرد ۲لیوان روغن یک سوم لیوان آب نصف لیوان بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق مرباخوری طرزتهیه: ارد رو الک کردم وبا نمک وبکینگ پودر ریختم تو ظرف، بعد روغن وآب رو اضافه کردم.وبعد انقدر ورز دادم و۱۰۰ بار خمیر رو کوبیدم به ظرف تا یه خمیر که به دست نمی‌چسبه،آماده شد بعد روش رو پوشوندم و نیمساعت در دمای آشپزخونه گذاشتم بمونه بعد خمیررو به تکه های دلخواه جدا کردم و وَرَمش رو بادستم کمی گرفتم ودوباره ورز دادم فرو سینی چرب شده رو ۲۰ دقیقه گرم کردم بعد نان‌ها رو به شکل دایره های کوچک پهن کردم رومال(یعنی آرد و آب وزعفران رو گذاشتم کمی باهم جوشیدن؛) رو مالیدم روی نان‌ها و کنجدپاشیدم گذاشتم تو فر دمای ۲۰۰ درجه به مدت حدود ۴۵ دقیقه ۵دقیقه هم برای برشته شدن روی نان‌ها گریل زدم با این مقدار مواد ۸عدد نان داشتم @sofrebanovanbeheshti