#خورشت_کرفس👇
فیله مرغ خرد شده ۳تا۴عدد/
کرفس خرد شده با برگش وتفت داده ۳پیمانه/
نمک فلفل زردچوبه زعفران/
آبغوره نصف پیمانه/
غوره۱ پیمانه/
برای لعابدار شدنش به۲قاشق غذاخوری آرد ذرت یا آرد برنج نیازداریم که من خودم با
آرد ذرت درست کردم.
آب به میزان لازم/
سیر ریز شده۳تا ۴حبه درشت/
پیاز ۱عدد درشت نگینی شده/
روغن مقداری
ابتدا در قابلمه روغن وپیاز را ریخته تفت داده تا نرم وسبک شود
بعد فیله ها را به همراه نمک فلفل زردچوبه تفت داده بعد سیر را اضافه کرده کمی تفت خورد کرفس و غوره را هم ریخته ویه تفت کوتاهی داده
بعد مخلوط آب و آرد را اضافه کرده گذاشته تا غلیظ وجا بیفتد
یه ساعت آخر پخت آبغوره و زعفران را اضافه کرده هم جا بیفتد هم مزه دار شود باید کمی تنگ آب باشد.
با گوشت هم میشه درست کرد ولی طعمش به خوبی ولذیذی مرغ نمیشود.
درست کنید و نوش جان کنید💕🌺😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#پاناکوتای_موز👇🍌🍌🍌:
شیر۳لیوان
شکر۱لیوان
پودرژلاتین۳ق غ
موز۲عدد
خامه۳ق غ
طرزتهیه:
پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید.
دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید.
بعدپودرژلاتین بنماری شده که گرم هست به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته.
بعدهمراه بادوتاموزوخامه همه روبریزین تومخلوط کن.
بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال
#پاناکوتای_توت_فرنگی🍓🍓🍓:
شیر۳لیوان
شکر۱لیوان(اندازه شیرینی رو تست کنید)
پودرژلاتین۳ق غذاخوری
توت فرنگی ۱لیوان
خامه۳ق غذاخوری به دلخواه
طرزتهیه:
پودرژلاتین رو بایه لیوان شیرسردمخلوط وبن ماری کنید.
دولیوان شیرباقیمانده روباشکرمخلوط وروحرارت بگذارین تاشکرحل شه و شیرتون گرم شه بعدشعله خاموش کنید.
بعدپودرژلاتین بنماری شده که گرم هس به شیروشکرگرم اضافه ومخلوط کنیدوبگذارین تاکمی ازحرارت بیفته.
بعدهمراه باتوت فرنگی وخامه همه روبریزین تومخلوط کن.
بعدهم بریزین توقالب و چندساعت بگذارین یخچال
🔵من ازدولیوان شیرو۱لیوان آب استفاده کردم
🔵چون شیرمحلی پرچرب داشتم خامه هم نزدم
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_سوپرایز 👇
مواد لازم ژله سوپرایز:
ژله آلوورا دوبسته
ژله رنگ قرمز یک بسته
شیر یک لیوان و نیم
طرز تهیه ژله سوپرایز:
ابتدا پودر ژله قرمز را با یک لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و سپس نصف لیوان آب سرد به آن اضافه میکنیم چون میخواهیم ژلمون یکم سفت باشه تا راحت قالب بخوره بعد از اینکه بست ژله را بیرون می آوریم و با قالب قلب شکل ژله ها را قالب میزنیم
حال دو بسته ژله آلوورا را با دو لیوان آبجوش به خوبی حل میکنیم و میگذاریم تا یکم ژله سرد شود چون اگر ژله داغ باشد شیر میبرد برای سپس بعد از سرد شدن ژله شیر را هم به ژله اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم و مقداری از ژله آلوررا را در زیر قالب مستطیلی خود میریزیم تا ببندد حواستون باشه که زیاد نریزید تا برای روی قلبها به اندازه کافی ژله داشته باشید حال مشابه شکل شیاری در وسط ژله ایجاد کنید و قلبها را پشت سر هم در وسط ژله قرار دهید.
حال مابقی ژله الورا را اگر تو این زمان بسته بود میتونین ژله را روی حرارت بخار اب بگذارید تا دوباره مایع شود و روی قلبها بریزید.
و بگذارید تا ژله ببندد.
ژله سوپرایز شما اماده هست و زمان سوپرایز کردن رسیده😉😉
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#پلو_مکزیکی_یا_مخلوط👇
برنج چهار پیمانه
سینه مرغ بدون استخوان(فیله) و نگینی خردشده یک عدد
نخودفرنگی پخته یک پیمانه
هویج خلالی ریزشده دو عدد متوسط
فلفل دلمه نگینی خردشدایک عدد
پیاز دو عدد متوسط
نمک و زردچوبه ازهرکدام دوقاشق مرباخوری
آویشن ،فلفل و زیره کمی
در قابلمه ای برنج را آبکش میکنیم و یا به حالت دمی با کره محلی ولی با آب کمتر میگذاریم بپزه تا دون باشه به اصطلاح
به این دلیل که وقتی با مایه مخلوط میشه شفته و بد شکل نشه
این نکته رو 👆برای همه پلوهای مخلوط مثل لوبیا پلو عدس پلو و.... رعایت کنید تا غذاظاهری زیبا داشته باشه👌
پیازها رو در تابه کمی با روغن تفت میدیم و هویج ها رو خلالهای نازک برش داده به همراه فلفل دلمه ریز شده اضافه و خوب تفت میدهیم
گوشت سینه مرغ راهم نگینی خردکرده و اضافه میکنیم به همراه نمک و فلفل زردچوبه و ادویه و خوب تفت داده و نخودفرنگی پخته را اضافه میکنیم
حالا نصف لیوان آب ریخته و اجازه میدیم ده دقیقه با حرارت متوسط و در بسته خوب طعمها یکدست و کاملا نرم وآبش کشیده شود
کف قابلمه کمی روغن و ته دیگ موردنظر را گذاشته و برنج که آبکش یا دمی زنده برداشتیم را با این مواد لابلا ریخته و دم میکنیم
نووووش جان
@sofrebanovanbeheshti
#خوراک_لوبیا_چیتی👇
لوبیا چیتی ۱پیمانه/
هویج خام خردشده۱عدد/
رب گوجه۱قاشق غذاخوری/
نمک فلفل زردچوبه
پیاز خام خرد شده۱عدد/
سیب زمینی خام ریز شده ۱عدد کوچک/
قارچ در صورت دلخواه/
بلغور جو ۳قاشق غذاخوری
ابتدا ۱۲ساعت لوبیا را خیس کرده هرچند وقت یکبار آبش رو عوض میکنیم.
بعد لوبیا چیتی،پیاز،هویج،بلغور ،سیب زمینی ومقداری آب ریخته تا پخته شودوبعد در اوسط پخت روغن،رب گوجه ،زردچوبه،نمک ،فلفل را جدا تفت داده به مواد اضافه کرده گذاشته تا جابیفتد وغلیظ شود.
بعد با هر چاشنی که دوست داشتیم مثل آب نارنج یا آبلیمو میل کرده.
چون دختر من کمی آبدار غذا را دوست دارد دیگه نگذاشتم کمی غلیظ شود.
چون من دیابت دارم سیب زمینی در آن نریختم وبه جایش بلغور اضافه کردم.
شنیدم که میگن توی هر غذا وخورشتی که درست میکنید ۲تا قاشق غذاخوری بلغورریخته برای تنظیم قند مناسبه👱♀👧❣❣💛💚
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_عربی
#دسر_کرم_کارامل
شیر دولیوان دسته دارفرانسوی(معادل ۵۰۰ میلی لیتر)
پودر کرم کارامل ۱ بسته
پودر کافی میکس ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ ق غ
بیسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی یک بسته
۱۰۰ گرمی که میشه ۲۰ عدد(آسیاب شده)
خامه قنادی ۲ ق غ
ابتدا پودر ژلاتین روی شیرسرد میپاشیم ومیگذاریم حالت اسفنجی پیداکنه
بعد یکی دودقیقه که حالت اسفنجی پیداکرد پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس اضافه میکنیم
ومیگذاریم روی بخارآب(روش بن ماری) و صبرمیکنیم که پودرژلاتین وبقیه مواد کاملاً حل بشن
از روی بخارآب برمیداریم ومیذاریم کنار ومدام هم میزنیم تا از داغی بیفته، بعد خامه رو اضافه میکنیم وباز هم میزنیم
همه موادبه بیسکویتهای پودر شده اضافه میکنیم و میریزیم تو مخلوط کن یا غذاساز تا مواد یکدست بشن
درصورتی که خامه قنادی در دسترس نبود، میشه از خامه صبحانه همراه مقداری پودر قنداستفاده کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_گوشت_و_اشترودل_بدون_فر😊
فر دست ساز👇
3عدد تخم مرغ
۱پیمانه شیر ولرم
یک سوم پیمانه روغن
3ق س خمیرمایه
نوک کارد نمک
6 تا 8پیمانه آرد (حدودا) شایدم بیشتر بخواد. انقدر بریزید تا خمیربدست نچسبه
آب ولرم خمیرمایه را در ظرفی مخلوط کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیاد
بعد آرد و نمک و بقیه مواد را به خمیر مایه آماده شده اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست به دست بیاد.
دقت کنید شیر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه
حالا خمیر را در ظرفی که چرب شده میگذاریم و روی آن را میپوشاند و به مدت 3ساعت در جای گرمی استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر شود
روی سطح کار آرد میپاشیم
تکه ای از خمیر برمیداریم خمیر را به قطر نیم سانت پهن میکنیم و بعد مواد میانی که گوشت چرخکرده و سیب زمینی و اگه خواستید قارچ و.... که از قبل پخته و آمادش کردیم میریزید توش و میپیچیدش😊
بعدم گذاشتمش تو فردستی که با دوتا قابلمه درستش کردم😉
مراحل فر دست ساز در عکسها مشخص شده👌
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفناج👇
آرد:200گرم🌱
شکر:150گرم🌱
روغن:60گرم🌱شیر:100گرم🌱
پوره اسفناج آب گرفته شده خام:100گرم🌱
تخم مرغ2عدد🌱
گلاب:2ق غذاخوری 🌱
پودرهل:1ق چایخوری🌱
بیکینگ پودر2ق چایخوری🌱
ابتداآردو بیکینگ پودر وپودرهل راسه بارالک کنید...
پوره اسفناج وگلاب وروغن رادرظرفی جداکاملاباگوشتکوب برقی مخلوط نمایید..
تخم مرغهاووانیل را4دقیقه هم بزنیدتاسبک بشه...
شکروشیررااضافه نمایید..
3دقیقه هم بزنید...
پوره اسفناج وروغن رادرحد مخلوط شدن اضافه نموده هم بزنید...
آردراکم کم اضافه نموده آرام آرام باپالت اضافه نمایید....
وقتی مایع یکدست شدآن رادرقالب چرب شده وآردپاشی شده ریخته ودرفرازقبل گرم شده بمدت40دقیقه بادمای175درجه ریخته ...
پس ازاتمام پخت قالب را بمدت15دقیقه درفرخاموش گذاشته ...
سپس بروی توری برگردانید..
وبعدازآنکه کیک کاملاسردشدبه ظرف سروانتقال دهید .... وباپاشیدن پودرشکرو ... تزیین نمایید ونوش جان...
@sofrebanovanbeheshti
#پنیر_خانگی👇
۱. یک و نیم لیتر شیر پرچرب یا شیر محلی که چربیشو نگرفته باشن
۲. پنج قاشق سرکه
۳. پنج قاشق ماست
۴. یک قاشق تادو قاشق سرخالی نمک
شیر را میگذاریم گرم بشه
وقتی قشنگ گرم شد مخلوط ماست و سرکه سفیدو یه قاشق نمکو بهش اضافه میکنید و هم میزنید تا ببره و تیکه های پنیر بیاد بالا
وقتی آبش جدا شد تو یه پارچه سفید که تو آبکشه همه رو خالی میکنیم و پارچه رو میبندیم
روشم یه چیز سنگین میگذاریم تا 45دقیقه
بمونه بعد از پارچه برمیداریم دوست دارید تیکه تیکه اش کنید وگرنه درسته بریزید تو همون آبی که ازش در اومده
تو آبشم دوباره یک قاشق نمک بزنید میتونید بچشید دوست داشتید نمک بیشتر بزنید.
نکته: دریخچال نگه داری کنید تا یه هفته مصرف کنید.😋😋😋
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان☺️
@sofrebanovanbeheshti
#نون_خلفاکشتا🍞👇
آرد برنج دو پیمانه
پوره کدو یک پیمانه
کشتا دانه یا دانه شنبلیله آسیاب شده چهارقاشق غذا خوری سر پر
نمک یک ق غ
شکر دو ق غذاخوری
همه مواد رامخلوط میکنیم قشنگ ورز میدیم یک شب در یخچال بمونه روشو با پلاستیک می پوشونیم،
بعد از یخچال میاریم بیرون قشنگ ورز میدیم، به اندازه یک گلوله کوچیک برمیداریم تو دست گرد میکنیم
بعد تو سینی که کف سینی آرد برنج پاشیدیم پهن میکنیم، به اندازه کمج یا ماهیتابه که میخوایم روش بپزیم گلوله رو پهن میکنیم،
بعد رو گمج گرم شده میگذاریم قسمت آردیش باید سمت ما باشه،
وقتی یه روش یکم پخت بر میگردونیم طرف دیگشم بپزه، بعد یکم از گمج کج میکنیم تا پف کنه بعد در گمج رو میگذاریم روش پفش بخوابه، نون ما حاضره.😍
من پشت ماهیتابه پختم، چون گمج نداشتم☺️
مراحل پخت را درعکس مشاهده کنید👌👆
نکته: ما پشت گمج و ماهیتابه میپزیم نه توش
یه جورایی میشه تنور نونمون، اگه میخواهید پشت ماهیتابه بپزید در دیگ را بگذارید روش تا خشک نشه نونتون.
این نون یکم قلق داره دما رو نباید زیاد بگذارید تا نون قشنگ بپزه.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_چنگالی👇
آرد سفید 2 پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل پسته،کنجد،بادام به مقدار لازم
1_ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود
2_ سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم
3_بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم
4_بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم
5_با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم
6_ در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۵ دقیقه میپزیم...
☝️☝️این دستور اصلیه,خودم وانیل نداشتم و بجاش زعفرون دم کرده و هل ریختم خوبم شد😃
شکرمم,شکر قهوه ای بود..
@sofrebanovanbeheshti