#دسر_عربی
#دسر_کرم_کارامل
شیر دولیوان دسته دارفرانسوی(معادل ۵۰۰ میلی لیتر)
پودر کرم کارامل ۱ بسته
پودر کافی میکس ۱ بسته
پودر ژلاتین ۱ ق غ
بیسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی یک بسته
۱۰۰ گرمی که میشه ۲۰ عدد(آسیاب شده)
خامه قنادی ۲ ق غ
ابتدا پودر ژلاتین روی شیرسرد میپاشیم ومیگذاریم حالت اسفنجی پیداکنه
بعد یکی دودقیقه که حالت اسفنجی پیداکرد پودر کرم کارامل و پودر کافی میکس اضافه میکنیم
ومیگذاریم روی بخارآب(روش بن ماری) و صبرمیکنیم که پودرژلاتین وبقیه مواد کاملاً حل بشن
از روی بخارآب برمیداریم ومیذاریم کنار ومدام هم میزنیم تا از داغی بیفته، بعد خامه رو اضافه میکنیم وباز هم میزنیم
همه موادبه بیسکویتهای پودر شده اضافه میکنیم و میریزیم تو مخلوط کن یا غذاساز تا مواد یکدست بشن
درصورتی که خامه قنادی در دسترس نبود، میشه از خامه صبحانه همراه مقداری پودر قنداستفاده کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_گوشت_و_اشترودل_بدون_فر😊
فر دست ساز👇
3عدد تخم مرغ
۱پیمانه شیر ولرم
یک سوم پیمانه روغن
3ق س خمیرمایه
نوک کارد نمک
6 تا 8پیمانه آرد (حدودا) شایدم بیشتر بخواد. انقدر بریزید تا خمیربدست نچسبه
آب ولرم خمیرمایه را در ظرفی مخلوط کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیاد
بعد آرد و نمک و بقیه مواد را به خمیر مایه آماده شده اضافه میکنیم و باهم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا خمیر یکدست به دست بیاد.
دقت کنید شیر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه
حالا خمیر را در ظرفی که چرب شده میگذاریم و روی آن را میپوشاند و به مدت 3ساعت در جای گرمی استراحت میدیم تا حجم خمیر دوبرابر شود
روی سطح کار آرد میپاشیم
تکه ای از خمیر برمیداریم خمیر را به قطر نیم سانت پهن میکنیم و بعد مواد میانی که گوشت چرخکرده و سیب زمینی و اگه خواستید قارچ و.... که از قبل پخته و آمادش کردیم میریزید توش و میپیچیدش😊
بعدم گذاشتمش تو فردستی که با دوتا قابلمه درستش کردم😉
مراحل فر دست ساز در عکسها مشخص شده👌
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفناج👇
آرد:200گرم🌱
شکر:150گرم🌱
روغن:60گرم🌱شیر:100گرم🌱
پوره اسفناج آب گرفته شده خام:100گرم🌱
تخم مرغ2عدد🌱
گلاب:2ق غذاخوری 🌱
پودرهل:1ق چایخوری🌱
بیکینگ پودر2ق چایخوری🌱
ابتداآردو بیکینگ پودر وپودرهل راسه بارالک کنید...
پوره اسفناج وگلاب وروغن رادرظرفی جداکاملاباگوشتکوب برقی مخلوط نمایید..
تخم مرغهاووانیل را4دقیقه هم بزنیدتاسبک بشه...
شکروشیررااضافه نمایید..
3دقیقه هم بزنید...
پوره اسفناج وروغن رادرحد مخلوط شدن اضافه نموده هم بزنید...
آردراکم کم اضافه نموده آرام آرام باپالت اضافه نمایید....
وقتی مایع یکدست شدآن رادرقالب چرب شده وآردپاشی شده ریخته ودرفرازقبل گرم شده بمدت40دقیقه بادمای175درجه ریخته ...
پس ازاتمام پخت قالب را بمدت15دقیقه درفرخاموش گذاشته ...
سپس بروی توری برگردانید..
وبعدازآنکه کیک کاملاسردشدبه ظرف سروانتقال دهید .... وباپاشیدن پودرشکرو ... تزیین نمایید ونوش جان...
@sofrebanovanbeheshti
#پنیر_خانگی👇
۱. یک و نیم لیتر شیر پرچرب یا شیر محلی که چربیشو نگرفته باشن
۲. پنج قاشق سرکه
۳. پنج قاشق ماست
۴. یک قاشق تادو قاشق سرخالی نمک
شیر را میگذاریم گرم بشه
وقتی قشنگ گرم شد مخلوط ماست و سرکه سفیدو یه قاشق نمکو بهش اضافه میکنید و هم میزنید تا ببره و تیکه های پنیر بیاد بالا
وقتی آبش جدا شد تو یه پارچه سفید که تو آبکشه همه رو خالی میکنیم و پارچه رو میبندیم
روشم یه چیز سنگین میگذاریم تا 45دقیقه
بمونه بعد از پارچه برمیداریم دوست دارید تیکه تیکه اش کنید وگرنه درسته بریزید تو همون آبی که ازش در اومده
تو آبشم دوباره یک قاشق نمک بزنید میتونید بچشید دوست داشتید نمک بیشتر بزنید.
نکته: دریخچال نگه داری کنید تا یه هفته مصرف کنید.😋😋😋
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان☺️
@sofrebanovanbeheshti
#نون_خلفاکشتا🍞👇
آرد برنج دو پیمانه
پوره کدو یک پیمانه
کشتا دانه یا دانه شنبلیله آسیاب شده چهارقاشق غذا خوری سر پر
نمک یک ق غ
شکر دو ق غذاخوری
همه مواد رامخلوط میکنیم قشنگ ورز میدیم یک شب در یخچال بمونه روشو با پلاستیک می پوشونیم،
بعد از یخچال میاریم بیرون قشنگ ورز میدیم، به اندازه یک گلوله کوچیک برمیداریم تو دست گرد میکنیم
بعد تو سینی که کف سینی آرد برنج پاشیدیم پهن میکنیم، به اندازه کمج یا ماهیتابه که میخوایم روش بپزیم گلوله رو پهن میکنیم،
بعد رو گمج گرم شده میگذاریم قسمت آردیش باید سمت ما باشه،
وقتی یه روش یکم پخت بر میگردونیم طرف دیگشم بپزه، بعد یکم از گمج کج میکنیم تا پف کنه بعد در گمج رو میگذاریم روش پفش بخوابه، نون ما حاضره.😍
من پشت ماهیتابه پختم، چون گمج نداشتم☺️
مراحل پخت را درعکس مشاهده کنید👌👆
نکته: ما پشت گمج و ماهیتابه میپزیم نه توش
یه جورایی میشه تنور نونمون، اگه میخواهید پشت ماهیتابه بپزید در دیگ را بگذارید روش تا خشک نشه نونتون.
این نون یکم قلق داره دما رو نباید زیاد بگذارید تا نون قشنگ بپزه.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_چنگالی👇
آرد سفید 2 پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
پودر قند ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل پسته،کنجد،بادام به مقدار لازم
1_ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود
2_ سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم
3_بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم
4_بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم
5_با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم
6_ در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۵ دقیقه میپزیم...
☝️☝️این دستور اصلیه,خودم وانیل نداشتم و بجاش زعفرون دم کرده و هل ریختم خوبم شد😃
شکرمم,شکر قهوه ای بود..
@sofrebanovanbeheshti