#مربای_به
🌸طرز تهیه مربای به، فوت و فن و نکات مهم در تهیه مربای به
مواد لازم:
به ۲ کیلوگرم
گلاب نصف استکان (به مقدار لازم)
شکر ( ۱۶۰۰ گرم ۷ لیوان فرانسوی)
آبلیمو تازه( ۱ قاشق غذاخوری)
وانیل نوک قاشق چایخوری
روش تهیه مربای به:
1- میوه به را به خوبی شسته من پوست به رو نمی گیرم بهتره به با پوست خرد بشه.
2- به را به هر شکل و اندازه ای که خودتان دوست دارید خرد کنید.
3- میوه های به خرد شده را درون یک قابلمه مناسب ریخته و روی آن ها آب بریزید به گونه ای که کاملاً به ها را بپوشاند.
4- در قابلمه را گذاشته و به مدت زمان نیم ساعت صبر کنید تا میوه های به کمی نرم شوند. مواظب باشید که له نشوند فقط کمی نرم شوند
5- پس از آنکه به اندازه دلخواه نرم شدند مقدار شکری را که گفتم رو به قابلمه به اضافه کنید.
6- شعله گاز را در حرارت ملایم قرار دهید، در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا به مدت یک ساعت مربای به آماده شود.
7- برای آنکه بدانید مربای به شما آماده است یا خیر باید دقت کنید که حالت غلظت داشته باشد و اگر هنوز رقیق بود باید در قابلمه را برداشته و با شعله حرارت متوسط اجازه دهید تا به غلظت موردنظر برسد.
برای این منظور یک قطره از شهد مربا را داخل یک لیوان آب سرد می ریزیم، اگر شهد بدون اینکه متلاشی بشه به ته لیوان برسد یعنی مربای ما به قوام مناسب رسیده ، ولی در صورتی که متلاشی شود مربا نیاز به جوشیدن دارد.
8- ده دقیقه مانده شعله رو خاموش کنیدآبلیمو و گلاب و وانیل را اضافه کنید من به این مربا وانیل نوک قاشق چایخوری، نصف استکان گلاب و یک قاشق آبلیمو اضافه کردم .
زعفران و هل هم میتونید اضافه کنید.
9- مربای به شما آماده س کافیه که پس از آنکه خنک شد در ظرف درب دار مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.نوش جان
یا🍃زهـ🌹ــرا🍃 سلام الله علیها
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_دارچینی
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
شکر یک پیمانه
شیر ۹۰ میل
بکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
زعفران یک چهارم ق چ
تخم مرغ یک عدد
سیب دو عدد
روغن یک سوم پیمانه
کره پنجاه گرم
اول سیب رو خلال کردم با کره یه مقدار تفت دادم شعله رو خاموش کردم پودر دارچین زدم
بعد با همزن تخم مرغ رو با شکر و وانیل زدم تا غلیظ بشه و کرم رنگ بعد روغن و شیر رو اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم
آرد و بکینگ پودر رو الک کردم و به تخم مرغ تو سه مرحله اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم
قابلمه رو مقداری گرم کردم بعد سیب ها رو چیدم مایع کیک رو ریختم و دم کنی گذاشتم پنج دقیقه زیر شعله متوسط بود بعدش به مدت نیم ساعت شعله رو کم کردم تا کاملا مغز پخت بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_زعفرانی
شیر:۲ونیم لیوان
شکر:نصف لیوان
پودر ژلاتین:۲ونیم ق غذاخوری
آب:نصف لیوان
زعفران: ب مقدار لازم
گلاب:۱ق غ
ژلاتین رو با اب به صورت بیماری حل میکنیم
شیر و شکر رو روی حرارت کم میگذاریم تا شکر حل بشه، سپس ژلاتین،گلاب و زعفران رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشن، زیر گاز رو خاموش میکنیم
کف قالب رو با روغن کم چرب میکنیم، مواد رو داخلش میریزیم و به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال قرارمیدیم تا خودشو بگیره☺️
@sofrebanovanbeheshti
1092361984_-1423213356.mp3
2.68M
🎙کلیپ صوتی «داستان اولین مرگ بر آمریکا»✊
بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانشآموزان،
#مرگ_بر_آمریکا
#سیزده_آبان
#نسل_آرمانی
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
انار شیرین و قرمزو با این #ترفند تشخیص بده👏👏👏
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزخانه_ای 🍽🍴🥣
بهترین #ترفند برای تیز کردن تیغه ی #خردکن
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
تمیز کننده قارچ🍄 درست کن و دیگه دونه دونه نشور
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🎥 امروز همۀ ایران🇮🇷 برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین🇵🇸 به خیابانها آمدند ✍خانمای پر انرژی کجا نشستن
#ارسالی_کاربران
#رویشهای_انقلاب
راهپیمایی ۱۳آبان ۱۴۰۲ 🇮🇷🇵🇸✌️
تهران،
اینم دختر ولایی من دیروز در راهپیمائی
با یه اقایی هم که گفته چرا مرگ بر اسرائیل میگین بحث ش شده بود☺️
#مرگ_بر_امریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#سیزده_آبان
@sofrebanovanbeheshti
همچنان منتظر عکسهای ارسالی شما از رویش های انقلاب عزیزمون هستم 😍
که به فرموده حضرت آقا :
آمریکا از رشد انقلابی دانش آموزان ما میترسد
راستی من اینجام 😉🔰
@Shamimehr
#رویشهای_انقلاب
#مرگ_بر_امریکا
#مرگ_بر_اسرائیل