فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
به رسم ادب،
هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤
ســــــــــلام و صد ســــــــــــــــــــلام به بانوان زیبا و کدبانوے ایران زمین🇮🇷 🤩
امروز با دیدن این کلیپ☝️میخوام یه صبح بخیر متفاوت برای :
👈اونایی که زندگی براشون خسته کننده شده
👈اونایی که از داشته های خودشون ناراضی هستن
👈اونایی که مدام غُر میزنن
👈اونایی که خوشی های کوچک زندگی رو نمیبینن
👈اونایی که قدر بودن کنار خانواده رو نمیدونن
👈اونایی که مدام دنبال تنوع طلبی هستن
👈اونایی که چنان در امنیت غرق شدن که اصلا نمیبیننش
👈اونایی که چهاردیواری امن خانه براشون تکراری و خسته کننده شده...
خلاصه اینجوری بگم🔰
صبحت بخیر ناشکر😄✋
صبحت بخیر ناسپاس✋
صبحت بخیر کور نعمتهای خدا😀✋
صبحت بخیر غرغرو😃✋
صحبت بخیر ایرادگیر بنیاسرائیلی😜✋
پس یه ذره به خودت بیا✋😎
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_زبرا
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : یک ونیم پیمانه
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع : 1 پیمانه
شیر یا آب : 1 پیمانه
آرد : دو نیم پیمانه+ 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ و شکر و وانیل را توی ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا کرمی رنگ و کش دار بشه.
روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر یا آب را به مخلوط بیافزایید.
مواد کف دار و شل میشه که بعد از اضافه کردن آرد درست میشه.. نگران نشید.
دو و نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم..فقط حواستون باشه تا زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه.
حالا مواد آماده شده رو توی دو تا کاسه تقسیم میکنیم
اینجا به یکی از کاسه ها آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم
ظرفی که چرب کردیم را آورده و یک ملاقه از مایه سفید رنگ میریزیم.
حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم.
و این کار را ادامه میدهیم تا مواد تمام شود.
در این مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز میتوانیم طرح دارش کنیم.
ظرف را در فری که از قبل گرم شده در دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم..
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_قووت_همدان
گندم تفت داده وآسیاب شده 👈 یک پیمانه
بزرک سیاه تفت داده وآسیاب شده 👈 یک پیمانه
آردنخودچی تفت داده 👈 یک پیمانه
طرزتهیه
👈گندم وبزرک راتفت وآسیاب کرده کنارمیگذاریم بعد آردنخودچی راتفت میدهیم بعدازسرد شدن آرد هرسه راباهم مخلوط میکنیم🍁
🔴کم کم شیره انگور رامیریزیم به حدی که مواد ما حالت گلی پیداکند
داخل ظرفی نایلون انداخته موادرامیریزیم داخل یخچال به مدت 12ساعت میگذاریم
بعد به اندازه های دلخواه میبریم
🔴نکته اول ؛ گندم وبرزک بعداز سردشدن آسیاب شوند؛ نکته دوم ؛ به طعم شیره انگور بعداز هم زدن بچشید شیرینی من شیره مون غلیظ بود خیلی شیرین شده
گندم رابشورید بعدبریزید داخل آبکش بعداز یک ساعت داخل سینی پهن کنید زیربخاری گذاشته تاخشک شود بعدتابه راگرم کنید باشعله کم ازگندمها یک مشت بریزید وصبرکنید تاگندمها شروع به ترکیدن کنن هر از گاهی تابه راتکان دهید
@sofrebanovanbeheshti
#کاچی
آرد ۷ قاشق غذا خوری
آب سرد
۲ لیوان
زعفران دم کرده غلیظ
۴ قاشق غذا خوری
گلاب
۸ قاشق غذا خوری
روغن
۴ قاشق غذا خوری
پودر هل
۱ قاشق چای خوری
شکر ۸ق غذاخوری
طرز تهیه
ابتدا آرد سه بار الک شده رو تو قابلمه میریزیم و یکم که بوی خامی آرد گرفته شد روغن رو اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر خوبی از آرد بلند شه و رنگش طلایی بشه نه تیره تفت میدیم
بعد شهد رو درست میکنیم. آب سرد و زعفران و شکر و پودر هل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم نیاز به حرارت نداره
شهد رو به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شروع به قل قل کنه و بعد شعله گاز رو کم می کنیم تا قوام بیاد
و بعد گاز رو خاموش میکنیم
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب🌱⃢📖
شبیهِ مریم
🔻#فضّه خدمتگزار عالم و شهیر حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و راوی حدیث از آن بانوی بزرگ است.
🔹️در کتب تاریخی، برای نخستین بار در دوران اولیه بعد از هجرت رسول اکرم (ص) به مدینه، از این بانوی پرهیزکار نام برده شده است. آن ایام آیه ای نازل شد که پس از آن پیامبر اسلام فضه را برای کمک و یاری بانوی عالمین به منزل حضرت زهرا (س) فرستادند.
🔹️حضرت فضه در مقام والایی از ایمان و تقوی قرار دارد. ایشان در نطق و خطابه قهرمان زبردستی بوده و علاوه بر افتخار خدمت به حضرت زهرا (سلام الله علیها)، سراسر زندگی این بانوی نمونه، از خلوص و معنویت موج می زند. آنطور که تاریخ گواهی می دهد، این زن والامقام در مدت بیست سال از زندگی خود حتی گفت و گو و مکالمات عرفی خود را هم با آیات قرآن کریم بیان می کرد.
🔹️رمان «شبیه مریم» از #انتشارات کتاب جمکران با تصویرگری «محمد صادق» درباره زندگی و زمانه حضرت فضه از زمان زندگی در نوبه (شهری در آفریقا) تا زیست وی در فضای مدینة النبی می باشد.
#فاطمیه
@sofrebanovanbeheshti
خـــــــــــــــــبر 📣📣خبــــــــــــــــــــر📣📣
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
آموزش آشپزی مجازی👩🍳آذر ماه🍂
ان شاءالله دوشنبه ۱۳ آذر ✅
توسط #خانم_بهنژاد_عزیز
آموزش👇🏻
#نان_شکم_پر
در گروه آشپزی بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میشود👩🍳🍦🍨🥛🍯🥜🌰
زمان⏰ : دوشنبه ۱۳ آذر سر ساعت ۳ بعدازظهر🕒شروع میشه
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید
عجــــــــــــــــــــله کنید که ساعت ۳ بعدازظهر جا نمانید 😉🏃♀
⚠️⚠️توجــــــــــــــــــــه⚠️⚠️
در حین پرسش و پاسخ ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که فردا ۱۳ آذر در ساعت ۱۵ گروه باز میشه فقط برای #آموزش_آنلاین
و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی🔰
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
『ܝ̣ܝܝܝܩܢ ܙܠܠّܘ ܙܠܝܟܩܝܢ̇ ܙܠܝܟܝ̤ܩܢ』
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
به رسم ادب،
هر روزرا با سلام به تو آغاز میکنیم🖤
ســـــلام علیکم نفساے اهل خونه😍👋
حالتون چطوره ...؟
الهی که امـــــروزتون از دیروزتون بهتر و پرانرژے تر و معنوے تر باشید...😎💪
مطمئنم امروز هدیه ات رو فرستادے به محضر مادرمون حضرت زهرا (سلام الله علیها)🌱
چون مومن زرنگه😌🌱
بزن بریم امروز یه روز عالی رو تجربه کنیم 🏃♀🏃♀🏃♀
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
🧑🍳#کیک_لازانیا👩🍳
مواد داخل لازانیا
من برای داخلش پیاز و گوشت چرخ کرده رو هم همینطور بهش فلفل دلمه و رب،نمک،زردچوبه،فلفل سیاه و آویشن اضافه کردم.
برای سس بشامل هم:
۵۰گرم کره
۲ق غ آرد سفید
و ۲لیوان شیر
نمک ،فلفل سیاه،زرچوبه
تکه های لازانیا آغشته به سس بشامل کرده مواد میانی و پنیر میریزیم و لول میکنیم و کنار هم تو قالب کمربندی میچینیم.
آويشن پاشیده و پنیر ریخته و داخل فر 😋
@sofrebanovanbeheshti
#دسر
#دسر_موچاچیپ
تخم مرغ 3عدد
شکر یک لیوان
پودر ژلاتین 4ق غ
شیر 3لیوان
خامه یک بسته صورتی
وانیل نو ک ق غ
پودر کاکائو 3ق غ
گردو ریز خرد شده یک لیوان
شکلات رنده شده یک لیوان
طرز تهیه :
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا می کنیم بعد سفیده با نصف لیوان شکر خوب می زنیم تا فرم بگیره، بعد زرده تخم مرغ با نصف دیگه تخم مرغ و وانیل خوب هم میزنیم تا کرم رنگ بشه.
سپس شیر باپودر ژلاتین باهم بن ماری می کنیم (البته من روی حرارت متوسط گاز انجامدادم ) و هم می زنیم وقتی ژلاتین حل شد، 3قاشق از مواد شیر به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم. وقتی مخلوط شد تمام مواد زرده تخم مرغ به شیر روی حرارت انتقال می دهیم و هم می زنیم حرارت ملایم باشه تا تخم مرغ توش بپزه چند دقیقه روی حرارت هم می زنیم سپس از روی حرارت بر می داریم .
اجازه میدهیم کمی از داغی بیفته، سپس یه بسته خامه که از قبل با چنگال زدیم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حالا نوبت سفیده فرم گرفته هست که به مواد اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد گردو اضافه میشه.
وقتی دسر تقریبا خنک شد یه لیوان شکلات رنده شده اضافه می کنیم و هم می زنیم با قاشق.
درون قالب ریخته برای مدت 4تا 5ساعت.
نکته :
قالب از قبل با کمی کره چرب کردم و گذاشتم تو فریزر بعد مواد داخلش ریختم.
موقع اضافه کردن زرده حتما سریع هم بزنید تا زرده ها تکه تکه نپزند.
گردو قابل حذفه.
از کافی میکس یا پودر قهوه هم میشه استفاده کرد.
دسر فوق العاده خوشمزه و مقوی هست.
@sofrebanovanbeheshti
#شیربرنج
برنج نیم دانه1 پیمانه
آب3 پیمانه
گلاب1 پیمانه
شکر1 الی یک و نیم پیمانه
شیر پرچرب 4 پیمانه
کره 30 گرم
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
1. برای شروع، ابتدا برنج را از دو ساعت قبل بدون نمک خیس می کنیم تا نرم شود و سریع تر پخته شود. سپس برنج را در قابلمه تفلون می ریزیم و 3 پیمانه آب می ریزیم و به اندازه نوک قاشق نمک به آن اضافه می کنیم.
2. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و صبر می کنیم تا برنج شروع به جوشیدن کرده و کاملا نرم و پخته شود. اگر آب برنج تمام شد، ولی برنج کامل پخته نشده بود، یک پیمانه دیگر آب اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا برنج کاملا بپزد.
3. وقتی آب برنج تقریبا کشیده و برنج پخته شد، شیر را در چهار مرحله اضافه می کنیم، یعنی هر لیوان شیر را که اضافه کردیم، صبر می کنیم تا شیر به جوش بیاید و بعد لیوان شیر بعدی را اضافه می کنیم.
4. بعد از جوشیدن شیر، حرارت را کم می کنیم و گاهی شیر برنج را هم می زنیم تا برنج در شیر کاملا نرم و پخته شده و لعاب بیاندازد.
5. در ادامه بعد از لعابی شدن شیر برنج، کره را اضافه کرده و هم می زنیم. سپس شکر را اضافه می کنیم. بعد از افزودن شکر، شیر برنج به دلیل ذوب شدن شکر کمی رقیق می شود که طبیعی است و باید روی حرارت ملایم بماند تا دوباره غلیظ شود.
6. وقتی شیر برنج دوباره غلیظ شد، گلاب را اضافه کرده و هم می زنیم و صبر می کنیم تا دوباره شیربرنج بجوشد و کاملا غلیظ شود.
7. شیر برنج آماده شده را در ظرف می کشیم و روی آن را با پودر دارچین یا اردنخود و شکر و گل محمدی تزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti