eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
193 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
با بافتی عالی و طعمی بی نظیر البته من به جای شیر ماست اضافه کردم که عالی شد😊🌹 با دستور این کلیپ👇   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش عطر و طعم😍😋 تخم مرغ : ۳ عدد شکر : ۲/۳ پیمانه وانیل : ۱ قاشق چایخوری شیر : ۲/۳ پیمانه روغن مایع : ۲/۳ پیمانه آرد : ۱.۵ لیوان بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری شیر عسلی : نصف قوطی پودر نارگیل
😋 مامان علی وفاطمه😍 روغن جامد ۱پیمانه پودرقند ۱پیمانه هل ساییده ۱ق چایخوری آردنخودچی ۲تا۳پیمانه(به میزان لازم) ابتداروغن وپودرقند راباهمزن آنقدرمیزنیم تاسبک وسفیدشود بعد هل رااضافه کرده سپس آردرا الک کرده کم کم اضافه میکنیم وخمیرراورزمیدهیم تاجایی که وقتی ازگلوله ای ازخمیررا دردست گردمیکنیم به راحتی گردشود دیگر نیازی به آرداضافه نیست. خمیررادرکیسه فریزر قرارداده وحداقل۱۲ساعت استراحت میدهیم درمحیط آشپزخانه البته جای خنک یادریخچال. بعدازاستراحت گلوله هایی اندازه گردوی کوچک ازخمیربرداشته گردکرده ورویش راباته کاتر یاماسوره و .... طرح میزنیم ویاباکاترقالب زده ودرسینی که کاغذروغنی انداختیم چیده ودرفرقرارمیدهیم بادمای ۱۴۰درجه وبه مدت تقریبی۲۰دقیقه 🔴من ازمخلوط کره محلی بدون دوغ وروغن جامد استفاده میکنم 🔴بعدازپخت به هیچ عنوان به شیرینی دست نزنید تاکاملاخنک شده وخودش رابگیرد سپس باخیال راحت جداکرده وبه ظرف موردنظرمنتقل کنید. مامان علی وفاطمه دوستتون داره @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊⃢🌷 🎥 من مقید هستم که از این جوان اسم بیاورم! 🔹به مناسبت شهادت دانشمند برجسته و بنیانگذار پژوهشگاه رویان، دکتر سعید کاظمی آشتیانی با نمی‌توانیم بیگانه بود؛ او بزرگ فکر می‌کرد، دکتر کاظمی آشتیانی شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
چند درصد از کودکان ما #رونالدو را می شناسند؟ و چند درصد... ✍وقتی این کلیپ رو می‌بینیم باید متاثر بش
سخنان حضرت آقا ☝️ چند تا مون زندگی نامه شهید کاظمی آشتیانی رو برای بچه مون خوندیم؟ و در مورد این بزرگ مردان صحبت میکنیم
IMG_20240104_192322_102_۰۴۰۱۲۰۲۴.mp3
11.51M
🕊⃢🌷 🎵 نواهنگ « از زائرانت هم می ترسند » 🎶 گروه سرود شمیم ظهور یه روز انفجار حرم تو محرم 😔 یه روز انفجار یه پرواز خونین   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
میخوام هل را پودر کنم برای داخل شیرینی ، فقط دانه های سیاهش را باید پودر کنم ؟ یا با پوست باید پودر بشه؟ یه کم هل رو قبل اینکه آسیاب کنید تفت بدید زیاد نه تا نمش بره و یهو یه عالمه هل رو نریزید بسابید یکم پودر قند هم بهش موقع آسیاب کردن اضافه کنید تا بهتر آسیاب بشه😊 من کلا با پوست میریزم بعد از اسیاب کردن هم از الک رد میکنم بعد پوستاشو میتونید تو شربت بار بریزید تا خوشبو بشه و بعد هم شربت رو از صافی رد کنید @sofrebanovanbeheshti
مقداری بادمجان ریزدارم دوست دارم ترشی کنم ولی بلد نیستم میشه راهنمایی کنید؟میخوام درسته ترشی کنم چند مدل میشه بادمجون با پوست نگینی خرد کنید توسرکه یه جوش بدید .آبکش کنید تلخیش بره داخلش سیرو نعناع خشک و گلپر بزنید توظرف بریزید روشم سرکه یه شب تویخچال بمونه حاضره. بادمجونهارو پوست بگیرید یه جوش بدید بعضیا کبابی دوست دارن .ابکش کنید بعد با نعنا وسیروگلپر دوتا هویج لیته ش کنید بانمک .سیاهدونه وتخم گشنیز وجعفری وگشنیز وروش سرکه. یاشکم پرش کنید شکم بادمجونها رو یه شکاف کوچیک بدید با پوست توسرکه یه جوش بخوره ابکش کنید داخلش روبا جعفری وگشنیز وهویج وسیر وگلپر ونعناع پرکنید .بچینید توطرف روش سرکه بریزید . @sofrebanovanbeheshti