Felestin-Bakalam New.mp3
14.24M
نواهنگ یوم الانتقام 🇮🇷💪
🎙بانوای حاج ابوذر روحی
مرحبا لشکر حزبالله
مرحبا جیش رسولالله
#پاسخ_سخت
#انتقام_سخت
#ما_ملت_شهادتیم
#سپاه_پاسداران_مقتدر💪
@sofrebanovanbeheshti
شبی همراه با موشک های صورتی و گوشواره های قلبی❤️
👓 برای دختر گوشواره قلبی💜❤️
اینم تصویر قشنگیه...
آتیش بازی واسه شادی روح دختر پیراهن صورتی و گوشواره قلبی
🌹 اللَّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالعَنْ أعْدَاءَهُم 🌹
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_گوشت
مواد لازم:
تخم مرغ : ۴ عدد
روغن : نصف لیوان
شیر: نصف لیوان
آرد : ۲ لیوان
بکینگ پودر : یک ق چ سر پر
مواد میانی :
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
فلفل دلمه ای : ا عدد
سس کچاب : یک ق غذاخوری
کنجد : به دلخواه
قارچ : به دلخواه
پنیر پیتزا : ۲ ق غذاخوری
نمک و فلفل و ....
روغن جدا کننده: یک قاشق روغن جامد+ یک قاشق آرد
ابتدا مثل مواد میانی ماکارونی ، مواد رو آماده میکنیم. ( فقط رب گوجه نزنید و یک قاشق سس بجاش اضافه کنید و تفت بدین)
۴ تا تخم مرغ رو با دور متوسط همزن چند دقیقه بزنین تا خوب کرم رنگ و کشدار بشن، بعد خیلی کم بهش پودر دارچین اگر مایل بودین اضافه کنین تا بوی زهم تخم مرغ رو بگیره ، روغن و شیر رو هم اضافه کرده و بعد آرد رو اضافه میکنیم.
خمیر نسبتا روان هست ( مثل مایه ی کیک)
کف قالب رو با روغن جدا کننده خوب اغشته کنید و اگر دوست داشتین کنجد بپاشین ،
نصف خمیر رو داخل قالب بریزین ، مواد گوشتی رو روی اون بریزین، پنیر پیتزا و کمی پودر آویشن، بقیه ی خمیر رو اضافه کنید و قالب رو داخل فر که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کردین و طبقه وسط قرار بدین .
من با توستر روی دمای ۱۶۰ ب مدت ۳۰ دقیقه پختم .
بعد از پخت براحتی از قالب جدا میشه .
بسیار عالی و متنوع و خوشمزه. امیدوارم درست کنید و بدرخشید کدبانوهای با سلیقه😍
نذرسلامتی و فرج اقا صاحب الزمان روحی فداک یک صلوات بفرستین 🍃
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیفون ۶ تخم مرغی
با دستور لینک زیر🔰
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/32444
#راحت_الحلقوم
صبا صادقی
چالش آموزشی با دستور خوب استاد حمید اکبیا:
📝مواد لازم:
نشاسته گل ۳۰۰گرم
آب ۲ لیوان
پودر ژله ۲ بسته
آلوئورا و یه بسته پودرژله قرمز
شکر ۳۶۰ گرم
ژلاتین ۲ ق م
آب برای حل کردن ژلاتین ۶تا ۸ ق غ
رنگ سبز چند قطره
نشاسته ذرت ۲،۳ ق غ برای غلطاندن راحت الحلقوم ها
نصف نشاسته دستور رو که میشه ۱ لیوان با ۱ لیوان از آب دستور ریخته وهم می زنیم تا یکدست بشه اگه ناخالصی داشت از الک رد میکنیم پودر ژله قرمز رنگ رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه بعد شکر نصف مقدار دستور که میشه ۱ لیوان سر خالی تقریبا رو ریخته و هم میزنیم.
درون یه ظرف ۱ ق مرباخوری پودر ژلاتین ریخته و بهش ۳ ،۴ ق غ آب اضافه میکنیم و میزاریم تا اسفنجی بشه.
مواد رو داخل تابه ریخته و حرارت روکم میکنیم و مدام هم میزنیم تا مواد کم کم غلیظ بشه با حرارت کم اولش حالت بریده بریده هست نگران نباشید مدام هم بزنید یکدست میشه یه کم که غلیظ و یکدست شد ژلاتین اسفنجی شده رو اضافه میکنیم وباز هم می زنیم.
🟠نکته: اگه میخواید مواد راحت تر تو ظرف بریزید نزارید خیلی سفت بشه غلظت مواد مثل مواد فیلم آلوورا و رنگ سبز باشه بهتر و راحت تر تو ظرف میریزید پس این مرحله رو هواستون باشه.
کف و دیواره ظرفتون رو چرب کنید نایلون بندازید نایلون رو هم چرب کنید و مواد که به غلظت رسید درون ظرف بریزید سطح روش رو صاف کنید ودر یخچال به مدت نیم ساعت بزارید تا یه کم خودش رو بگیره.
۱ لیوان نشاسته رو درون ظرف ریخته ۱ لیوان آب بهش اضافه کرده وهم میزنیم بعد پودر ژله آلوورا رو ریخته وهم میزنیم تا یکدست بشه مابقی شکر رو بهش اضافه کرده و باز هم میزنیم.
۱ ق م پودر ژلاتین رو ریخته و ۳،۴ ق غ اب ریخته وهم میزنیم تا اسفنجی بشه.
مواد آماده شده رو داخل تابه ریخته و روی حرارت کم میزاریم و مدام هم میزنیم اولش حالت بریده بریده هست مدام هم بزنید یکدست میشه یه کم که مواد غلیظ شد پودر ژلاتین اسفنجی شده رو بهش اضافه میکنیم و شروع به همزدن میکنیم با حرارت کم هم میزنیم تا مواد غلیظ در عین غلیظ بودن روان هم باشه.
ظرفی که مواد قرمز رو ریختیم وتو یخچال گذاشتیم میاریم و نصف مواد آماده شده که رنگشم سفید هست روش میریزیم و سطح روش رو صاف میکنیم و دوباره به مدت یکربع تا ۲۰ دقیقه تو یخچال میزاریم تا مواد کمی خودش رو بگیره.
حالا نصف دیگه مواد سفید که تو تابه باقی مونده بهش رنگ سبز چند قطره اضافه میکنیم و هم میزنیم و میریزیم روی لایه سفید و بعد از صاف کردن سطح روش به مدت ۷،۸ ساعت تو یخچال میزاریم تا کامل خودشون رو بگیرن.
مواد رو بعد از چند ساعت استراحت از تو یخچال بیرون میاریم سطح مارمون رو نشاسته ذرت الک میکنیم و مشنبا رو از راحت الحلقوم جدا میکنیم رو روی سطح کارمون میزاریم رو یه کم نشاسته ذرت روش الک میکنیم و با چاقوشروع به برش دادن در ابعاد دلخواه میکنیم.
((با دستور خوب استاد اکبیا))
من صبا صادقی راحت الحلقوم ها رو تو قالب سیلیکونی درست کردم.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین #شبجمعهی ماه رجب، #لیله_الرغائب نام داره و شبآرزوهاست!
یعنی چی شبِ آرزوها؟🤔
یعنی باید بشینیم و آرزو کنیم؟ خب که چی؟ خب چی بگیم؟
#استاد_شجاعی
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
اولین #شبجمعهی ماه رجب، #لیله_الرغائب نام داره و شبآرزوهاست! یعنی چی شبِ آرزوها؟🤔 یعنی باید بشین
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای
#روز_مرد
#روز_پدر
هنر دستان هنرمند گروه و کانال
قنادبانوی عزیز سرکارخانم رحیمی هنرمند😘
@sofrebanovanbeheshti