56.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
🔹تزیین حلوا تکنفره مجلسی🤎
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
پنیر ورقه ای خونگی🧀
◀️کمی نمک
◀️سرکه سفید ۴ ق غ
◀️رنگ خوراکی زرد ۱ ق چ
◀️پودر ژلاتین ۱ ق غ
◀️شیر ۱ لیتر + یک لیوان
.
39.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#باقالی_پلو با مرغ به سبک شکوفه بانو
مواد لازم این غذا :
باقالی پلو با مرغ
مواد لازم
مرغ : به اندازه دلخواه
شوید تر :۲۵۰ گرم
باقالی تازه پاک شده : 1کیلو
پیاز :۳عدد متوسط
روغن حیوانی:به مقدار لازم
ادویه:نمک،فلفل ،زردچوبه،پودر سیر و پاپریکا
زعفران به مقدار لازم
زمان پخت:۲ ساعت
تقدیم به نگاه قشنگت تون🦋
#خوش_خبر
🇮🇷✌️پرچمت بالاست حتی در کهکشان ها 🇮🇷
🔻 تیم المپیاد نجوم دانشآموزی ایران قهرمان جهان شد🏆
🔹 تیمِ المپیاد نجومِ دانشآموزی ایران با کسب ۵ نشانِ طلا؛ مقام نخستِ هفدهمین المپیاد جهانیِ نجوم و اختر فیزیک را از آن خود کرد.
🔹 آریا کرداری، آروین رسولزاده، حنانه خرمدشتی، محمدمهدی کشاورزی و علی نادری لردجانی اعضای تیم دانش آموزی ایران بودند.
🔹 همچنین در رقابتِ تیمی نیز ایران موفق به کسب جام رتبه نخست شد.
منبع
@sofrebanovanbeheshti
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢#قرار_شبانه💢
برای سلامتیمحبوب
﷽
💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ
الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه فيهذِهِ السَّاعَةِ وَفيكُلِّساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّىتُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
@sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعایالهیعظمالبلاء
👤باسم الکربلایی
💚اِلـهيعَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَالرَّجاءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُفِيالشِّدَّةِ والرَّخاءِ
اَللّـهُمَّصَلِّعَلىمُحَمَّدوَآلِمُحَمَّد،اُولِيالاْمْرِ الَّذينَفَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم
فَفَرِّجْعَنابِحَقِّهِمْفَرَجاًعاجِلاًقَريباًكَلَمْحِالْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ
يامُحَمَّدُياعَلِيُّياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِيانيفَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُماناصِرانِ
يامَوْلاناياصاحِبَالزَّمانِ
الْغَوْثَالْغَوْثَالْغَوْث
َاَدْرِكْنياَدْرِكْنياَدْرِكْني
السّاعَةَالسّاعَةَالسّاعَة
َالْعَجَلَالْعَجَلَالْعَجَل
يااَرْحَمَ الرّاحِمينَبِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين
@sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظراندرعصرغیب
👤استاد فرهمند
💚اَللّهُمَّعَرِّفْنىنَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِفنَبِيَّكَاَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
دلخوشم با تو اگر از دور صحبت میکنم
با سلامی هر کجا باشم زیارت میکنم
#صلیاللهعلیکیااباعبدالله✋
بعضیــــــــــا
آرامش مطلقند✌️
لبخندشان😁
تلألو برق چشمانشان 🤩
صدای آرامشان 🎶
اصلِ کار ،،، تپش قلبشان❤️
یک دنیا آرامشند🌊
آنقدر عزیزند که میترسی تمام شوند 🔚
بعضی ها
بودنشان
همین ساده بودنشان🌟
نفس کشیدنشان🌬
لبخند مینشاند گوشه لبمان 🙂
و من چقدر دوست دارم
این بعضی ها را💗
ســـــــــــــــلام برکت هاے زندگی 😍✋
حالتون چطوره ؟ 😁
الهے که روزتون رو با یادخـــــــ💫ـــــــــــدا شروع کرده باشید
و با یادخدا هم تمومش کنید🌱
تا چشم بهم بزنی ماه صفر هم تموم میشه 💔برای لحظه لحظه اش بیشتر وقت بذار مداحی بیشتر پخش کن
یا از مداحی های رادیو #اربعین استفاده کن 📻🎶😌
#اربعین
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یخچالی
شیر: 2 لیوان
شکر: 1لیوان
کاکائو: سه قاشق غذا خوری
کره : 50 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوری
بیسکویت پتی بور : 2 بسته بزرگ ( یا هرنوع بیسکویت ساده دیگه )
شیرشکر آرد و کاکائو رو خوب باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست بشه ( میتونید با همزن بزنید ) بعد بزارید رو شعله گاز و هم بزنید تا بجوشه و سفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کنید هم بزنید و ازروگازبردارید
ته یه قالب مستطیل یه ردیف بیسکویت بچینید( میتونید ته ظرف کاغذ روغنی پهن کنین )
مایع شکلاتی رو داغ بریزید روش
مجددا یه لایه دیگه روی اون بچینید
و دوباره مایع شکلاتی داغ را روی آن بریزید فقط تا جایی بریزید که روی بیسکوییت ها را بپوشونه و از کنارش بیرون نزنه
مجددا یک لایه دیگه بیسکوییت می چینیم و به همین ترتیب ادادمه می دم تا 4 ردیف بیسکوییت چیده باشیم بعد مایه شکلاتی را می ریزیم ،بعد چندتا بیسکویت رو خرد کنید و بپاشید رو کیک
حد اقل سه تا چهارساعت بزارید تو یخچال تا خودش رو بگیره ، اگه
فرصت داشتید یه روز کامل بزارید تو یخچال باشه تا خوب جابیفته!!! بعد برش بزنید و سرو کنید
تنها نکته مهم اینه که مایع شکلاتی باید داغ باشه بنابراین سریع باید عمل کنید ، البته اگه دیدید مایع خنک شد میتونید مجددا چند دقیقه رو حرارت ملائم قرار بدین
ونکته مهم تروخوشمزه تر😋😋 این که حتما لابلای موادموزوگردوخردشده بریزین عالی میشه😉
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_ارگانیک
#حلوا با سویق کودک
#غذای_کودک
طرز تهیه :
این حلوا خیلی راحت و سریع انجام می شود
ابتدا کمی روغن به اندازه یک قاشق میریزیم و حدود دو قاشق لز این سویق را اضافه کرده و مقداری هم شیره انگور یک قاشق غذاخوری می ریزیم و شکر چون ضرر داره اضافه نمی کنیم با هم ترکیب کنیم و حلوا جمع می شود خیلی خوشمزه و برای بچه ها لذت بخش است
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه 🌱⃢♥️
به کاکتوس اگه زیاد آب بدی بیحال میشه و کمکم میپوسه ؛ اما
این موضوع برای خیلی از گلهای دیگه صدق نمیکنه.
کاکتوس اگه نور نداشته باشه میمیره؛
اما گلهای زیادی هستن که بدون نور هم دووم میارن.
ماهی اگه بیاد رو ساحل انقدر بالا و پایین میپره تا نفسش بند میاد و
خفه میشه؛
اما همون دریا میتونه خیلی از حیوونای دیگه رو غرق کنه!
آبی که سیب زمینی رو نرم میکنه، تخم مرغ رو سفت میکنه؛
میبینی؟ تو زندگی نمیشه برای همه نسخهی یکسان پیچید.
تحمل آدما شبیه به هم نیست؛
یکی با غمی که از نظر بقیه کوچیکه
داغون میشه.
️️️️این خودمون هستیم که باید تغییر کنیم
پس به فکر تغییر دادن آدمای اطرافت نباش
از خودت شروع کن💪❤️
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
مجموعه داستان #همه_نمیرسند 7⃣ بازنشر از کانال #استاد_شجاعی | ماجرای کسانی که به عاشورا نرسیدند، شا
مجموعه داستان #همه_نمیرسند 8⃣
بازنشر از کانال #استاد_شجاعی
| ماجرای کسانی که به عاشورا نرسیدند، شاید شبیه ما |
🔴 روز هشتم | عَمرو بن حَجّاج
※ عمرو بن حجاج هم مثل دیگر کوفیان نامه نوشته بود و از امام دعوت کرده بود. اما در فتنهای که پس از شهادت هانی، به فریب کوفیان انجامید او نیز، فریب خورد و از طرف طایفه مذحج، به ابن زیاد اعلام وفاداری کرد.
و ماجرا از همان جا شروع شد.
۱• سپاهیان تحت فرماندهی او، مسلم بن عوسجه را به شهادت رساندند.
۲• عمرو در ۷ محرم با پانصد سوار بر شریعه فرات مأمور شد و این جمله وحشتناک و درّنده، از اوست:
«ای حسین! این آب فرات است که از آن سگها، الاغها و خوکها مینوشند. سوگند به خدا تو از آن جرعهای هم نمینوشی تا این که در آتش دوزخ از حمیم آن بنوشی.»
۳• در روز عاشورا فرماندهی جناح راست سپاه عمر بن سعد را بر عهده داشت.
۴• وی در قیام مختار از مخالفان وی بود و پس از شکست از کوفه ناپدید شد.
✍ پ.ن :
※ فتنه، الک است!
الک خدا، برای وعدهی حقش در قرآن: "حتیٰ یمیز الخبیث من الطّیب"
فتنه الک است تا اهل یقین،
آنان که بدبینی عادتشان نیست،
آنان که دم به ساعت شک نمیکنند،
آنان که وقتی نمک معرفت از جان کسی خوردند، آن را تف نمیکنند،
آنان که وقتی جنس حق را یکبار برای همیشه شناختند دیگر سنگ هم از آسمان ببارد باز خاضع و آرام میایستند تا خدا جریان را به پیش برد،
آنان که اگر جایی دیده نشدند و حمایت نشدند و مورد جفایی قرار گرفتند، لگد نمیزنند به امام و زیر دندانِ خشم، او را لِه نمیکنند،
• از آنان که اَمنند برای امام ... جدا شوند.
✘ فتنه الک است!
و ابزار فتنه فقط یک چیز است: #شک
آنجاست که حقانیت لبیک کسی مشخص میشود.
※ پناه بر خدا که مرضهای نهفته در قلبمان، در طوفان فتنهها کورمان کند، آنوقت:
ـ یا امام را تنها میگذاریم!
ـ یا روبرویش میایستیم!
ـ یا علاوه بر ایستادن روبروی امام، خود فتنهگر میشویم و سعی میکنیم دیگران را نیز با خویش همراه کنیم.
مینویسم و دوباره میخوانم: از من و عمروهای درون من، هیچ کدامِ اینها بعید نیست.
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
♨️ نحوه ی آبکش کردن برنج ایرانی 🍚
✍ برای پخت برنج ، اولین مرحله خیسوندنه برنجه ، باید با آب ولرم خیسش کنیم اصلا نباید چنگ بزنیم تا حدی بشوریم که آب برنج شفاف بشه
✍ برنج و داخل کاسه یا لگن میریزیم روی اون آب ولرم (داغ نباشه) میریزیم آب باید تقریبا ۴ انگشت یا ۴ سانت بالاتر از سطح برنج باشه
✍ به آب برنج نمک میزنیم اگه میخوایم آبکش کنیم نمیخواد نگران میزان نمک باشیم بعد آبکشی میشه با ریختن آب ، نمک اضافیشو گرفت اگه کته میخوایم بذاریم نمکش باید اندازه باشه ، آب برنج نه شور باشه نه بی نمک
✍ برای خیس خوردن برنج ۳-۴ ساعت زمان کافیه
✍ بعد این مدت برای پخت برنج آبکشی ، قابلمه مورد نظرو انتخاب میکنیم ٢/٣ اونو آب میریزیم درقابلمه رو میذاریم بعد روی شعله زیاد اجاق میذاریم تا جوش بیاد زمانی ک جوش اومد آب برنج و خالی میکنیم و برنجو تو قابلمه حاوی آب در حال جوش میریزیم صبر میکنیم تا داخل آب جوش بپزه (نکات دیگه شو تو مطالب قبلی کانال گفتم☺️)
✍ برا اینکه از زمان آبکش کردن برنج مطمئن شیم یه دونه برنج درحال جوشیدن و بین دو انگشت له میکنیم یا داخل دهان میذاریم برنج باید بین انگشتها یه ذره له بشه خشک نباشه ولی مغزش باید یه ذره سفت باشه
✍ یکی دیگه از نشونه های آبکش کردن برنج اینه که ، تو این مرحله مقداری از برنج های درحال جوش روی آب میان قرار میگیرن فقط باید حواسمون باشه برنجو به حال خودش ول نکنیم چون براحتی وا میره
✍ بعد اینکه برنج و پختیم اونو تو آبکش میریزیم رو اون آب ولرم میگیریم (داغ نه) تا هم نمک اضافیشو بگیره هم حرارتش یکم پایین بیاد
✍ برا دم کردن برنج اول تو قابلمه مورد نظرمون روغن میریزیم اندازه شم اینه ک کف قابلمه چرب باشه قابلمه رو میذاریم روشعله اجاق گاز تا داغ بشه وقتی داغ شد قابلمه رو برمیداریم کف قابلمه رو سیب زمینی یا نون میذاریم.
✍ بعد برنج داخل آبکشو با کفگیر بزرگ داخل قابلمه میریزیم جوری که برنج بصورت کوه تو قابلمه قرار بگیره و به دیواره قابلمه نچسبه بعد اینکه کل برنج و تو قابلمه ریختیم تو یه کاسه دیگه مخلوط روغن و آب و روی اجاق ، داغ میکنیم و روی برنج میریزیم درقابلمه رو میذاریم در این مرحله شعله اجاق باید زیاد باشه ( قبل اینکه در قابلمه رو بذاریم با ته کفگیر داخل برنج چند تا سوراخ ایجاد میکنیم )
✍ اگه میخوایم برنجمون خوشمزه باشه زعفرانی بشه ، مقداری زعفران سائیده و تو یکم آب جوش داخل یه استکان کوچیک حل میکنیم بعد استکانو رو برنج میذاریم درقابلمه رو بسته تا زعفران هم همراه برنج دم بکشه و پررنگ بشه
✍ وقتی صدای جزجزو شنیدیم یا ازقابلمه بخار زد بیرون دم کنی رو میذاریم شعله رو کم میکنیم تا برنج دم بکشه یکساعت و نیم لازمه همراه ته دیگ تااااا دم بیاد برنج مون.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
خانم راستین فر یکی از اعضای محترم کانال
#سرخ_کردن_بادمجان
سلام و ادب
من برای سرخ کردن بادنجان ها یک تا دو ساعت قبل از سرخ کردن، پوست بادنجان ها را کنده و برش زده و در یک آبکش بزرگ می چینم به طوری که روی هم قرار نگیرند، رو و پشت بادنجان های برش خورده را نمک می پاشم به مرور آب بادنجان ها خارج شده و از روی آن ها سرازیر می شوند سپس با دستمال نخی یا حوله ای آب آن ها را خشک می کنم.
برای سرخ کردن هم ابتدا کمی روغن سرخ کردنی در تابه ریخته و بادنجان ها را درب تابه قرار می دهم کمی که سرخ شد دو قاشق آب به آن اضافه کرده و درب تابه را می گذارم پس از سرخ شدن بادنجان ها را برگردانده و مقدار یک قاشق روغن اضافه کرده و بعد از چند دقیقه دو قاشق آب اضافه می کنم بسیار خوب سرخ شده و با میزان بسیار کمی از روغن سرخ می شود که به نسبت قبل که این روش را نمی دانستم واقعا روغن کمی استفاده می شود👌
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti