#نکته📢
خمیر نان احتیاج دارد که خوب آن را ورز دهید تا گلوتن در آن ایجاد شده و یک نان نرم حاصل شود. تشخیص این که چقدر زمان برای ورز دادن خمیر کافی است کار دشواری است، اما می توانید 10 تا 12 دقیقه پس از ورز دادن، محکم با انگشت به آن ضربه بزنید. اگر روی خمیر ترک عمیقی ایجاد شد باید به ورز دادن آن ادامه دهید اما اگر خمیر به سرعت به حالت اول برمی گردد (شکاف را پر می کند) برای اولین ور آمدن آماده است
@nan6318
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
هر روز غذای نذری☝️
در خاطرات شهید مدافع حرم شهر قزوین «حمید سیاهکالی مرادی» آمده است که وی جدولی از ذکر و نام ائمه اطهار آماده کرده و در آشپزخانه روی یخچال نصب کرده بود، توصیه داشت تا موقع پخت غذا در هر وعده نام آن معصوم برده شده و غذا به نیت ایشان آماده شود، به این شکل او و همسرش در تمام ایام سال غذای نذر شده به نیت ائمه معصوم را صرف میکردند.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#توگی👇
به ازای هر دو نفر یک لیوان پلو پز ارزن پوست کنده لازمه
پیاز متوسط دو عدد
گوشت چرخکرده 200 گرم به جای گوشت چرخکرده میتونید از قورمه هم استفاده کنید
روغن و نمک به میزان لازم
ابتدا در قابلمه آب را جوش آورده
سپس ارزن ها را ریخته و اجازه میدهید به آرامی بپزد
در ظرف جداگانه پیاز داغ کرده و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم
موقعی که ارزن ها پخت این مواد رو بهش اضافه میکنیم
توگی ما آماده است
میتونید با شیر هم درست کنید ولی دیگه پیاز و گوشت نداره
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_قابلمه_ای_مناسب_خامه_کشی👇
دو لیوان ارد
یه قاشق چای خوری بکینگ پودر
یه لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع
نوک قاشق چای خوری وانیل
یه لیوان سرخالی شیر
دو تا تخم مرغ
اول دو تا تخم مرغ با وانیل کمی میزنیم بعد شکر اضافه میکنیم حدود ده دقیقه میزنیم تا جای که مواد کش دار بشه
بعد روغن اضافه میکنیم خیلی کم میزنیم ارد و بکینگ پودر سه بار الک میکنیم
طی دو مرحله با شیر یه مواد اضافه میکنیم در حد اینکه مواد قاطی بشه هم میزنیم
قابلمه با دو قاشق روغن چرب میکنیم داغ که شد مواد میریزیم داخلش با شعله کم چهل دقیقه میگذاریم بپزه
روش دم کنی میگذاریم
@sofrebanovanbeheshti
#مرغ_پرتقالی🍊🍗🍊👇
اول مرغها رو تکه کرده و به مدت دوساعت توی آب و پیاز و کمی نمک میخوابونیم بعد از آب بیرون میکشیم و کمی که خشک شد مرغها رو داخل ماهیتابه و با کره سرخ میکنیم با شعله متوسط که مرغا آب نندازن.
بعد از سرخ شدن کف قابلمه چیده طوری که مرغها روی هم نباشن و اب پرتقال و آبلیمو و زعفران دم شده رو با هم مخلوط کرده و روی مرغا میریزیم ویه هویج رو حلقه میکنیم و یه پیاز بزرگ رو چهار قاچ کرده و وسط قابلمه میگذاریم و روی حرارت متوسط رو به پایین تا یه یک ونیم ساعتی بپزه و ده دقیقه آخر کمی دارچین و کمی زعفران روش میریزیم دیگه امادست
چون مرغها توی آب نمک بودن باید موقع ریختن نمک غذا حواستون باشه که غذا شور نشه.
اگه از آب پرتقال طبیعی استفاده میکنید
مقدار آبلیمو رو کمتر و شکر هم حتما لازمه ولی اگه با آب میوه های بازار پختین شکر لازم نیست و آبلیمو هم کمی بیشتر یعنی دو سه قاشق.
ولی مزش با آب پرتقال طبیعی یه چیز دیگس.
@sofrebanovanbeheshti
#آش_گوجه👇
پیاز نگینی شده۱تا۲عدد
برنج نیم دانه خیس شده نصف پیمانه
نمک،فلفل،زردچوبه
آب به میزان لازم
سبزی آش۱پیمانه
لوبیاچیتی پخته نصف پیمانه
آبغوره به میزان لازم
گوجه رنده شده۵تا۶عدد
سیرداغ ونعنا داغ به میزان لازم
پیاز را در کمی روغن تفت داده تا سرخ شود.
نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه وتفت داده.
به آن آب اضافه کرده تا جوش بیاد وبرنج خیس شده راریخته وگذاشته تا نیم پز شود
بعد سبزی و گوجه رنده شده وکمی سیر داغ ونعنا داغ را اضافه کرده تا بجوشد ودر آخر لوبیا را ریخته وصبر کرده تا جا بیفتد.
در آخر با آبغوره که چاشنی آن است میل کرده ورویش را با سیر داغ ونعنا داغ تزیین میکنیم😋😋💥💥
@sofrebanovanbeheshti
#ماکارونی_با_قارچ_و_سوسیس👇
ماکارونی آبکش شده ۱۲بسته
قارچ و سوسیس به میزان لازم
رب گوجه ۱تا۲ قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،آویشن،پودرسیر،
پیاز نگینی شده۱عدد
روغن کمی
فلفل دلمه ریز شده دلخواه
در قابلمه روغن وپیاز را ریخته روی حرارت تفت داده تا سبک شودبعدقارچ را ریخته تفت داده تا آبش کشیده شودو سوسیس خرد شده را اضافه تفت داده.
ادویه ها ورب را هم ۳۰ثانیه تفت میدهیم به اندازه۱تا۲قاشق غذاخوری آب ماکارونی که آبکش کردیم رو اضافه هم زده واین مواد را لابه لای ماکارونی ریخته و آن را دم کرده وبه دلخواه تزیین کرده💥💥💕
@sofrebanovanbeheshti
#سالاد_ماکارونی❣💓👇
ماکارونی فرمی آبکش شده نصف لیوان
فلفل دلمه سبز نصف لیوان
هویج خام رنده شده درشت۱عدد
ذرت پخته نصف لیوان
نخود فرنگی پخته نصف لیوان
خیارشور ریز شده نصف لیوان
کرفس ریز شده به همراه کمی برگ نصف لیوان
سس مایونز۵تا۶قاشق غذاخوری
نمک،فلفل،آبلیمو خیلی کم
همه مواد رو با هم مخلوط کرده ودریخچال گذاشته تا مزه دار شود بعد آن را تزیین کرده💕💓🌺
@sofrebanovanbeheshti
#الویه_رنگارنگ😳👇
مواد الویه:
سیب زمینی آبپز ورنده شده ۲تا۳عدد/نخودفرنگی نصف پیمانه/
هویج پخته ورنده شده ۱عدد/
سس مایونز۵تا۶قاشق غذاخوری/
خیارشور ریز شده۳تا۴عدد/
مرغ آبپز ورنده شده نصف یک مرغ/
سیر رنده شده۱حبه/
تخم مرغ آبپز ورنده۱تا۲عدد/
نمک فلفل خیلی کم و آبلیمو/
تزیین:کلم سفید رنده شده ریز+رنگهای خوراکی
همه مواد الویه را خوب باهم مخلوط کرده در یخچال گذاشته تا مزه دار شود
بعد در ظرف مورد نظر ریخته رویش یه لایه سس مالیده وبا کلم رنده شده رنگی وغیره تزیین کرده😅😅🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#زرشک_پلو_با_مرغ👇
برنج دم کشیده۳پیمانه/
زعفران به مقدار لازم/
زرشک نصف پیمانه/
شکر۱تا۲قاشق غذاخوری/
گلاب۱قاشق غذاخوری/
روغن کمی/
مرغ۳تا۴تکه/
نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر و۱عددچوب دارچین/
آبلیمو کمی/
رب گوجه۱تا۲قاشق غذاخوری/
پیاز ریز شده ۱عدد بزرگ/
پیاز چهار قاچ شده ۱عدد کوچک
ابتدا مرغ پیاز چهارقاچ شده نمک زردچوبه آب را ریخته روی حرارت گذاشته یه جوش بزند.
بعد آب ان را خالی کرده و مرغها را با کمی روغن سرخ کرده
بعد پیاز ریز شده را ریخته تفت داده تا سبک شودبعد رب را هم تفت داده به همراه ادویه ها وآبلیمو وزعفران .
کمی آب گذاشته بجوشد وآبش غلیظ شود وبعد با برنج دمکشیده که در قالب ریختیم وفشرده کردیم تزیین کرده با زرشک وزعفران😋😋
زرشک را بعد از شستن و آبکش کردن در کمی روغن به همراه شکروگلاب تفت داده ودرآخر زعفران ریخته وبرنجتون را باهاش تزیین کنید🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#شورینی_با_چوب_شور👇
چوب شور نمکی به میزان لازم/
شکلات ذوب شده سیاه یاسفید لازم/
انواع مغزها،
پودر نارگیل سفید ورنگی ،
اسماتیز وغیره...
ابتدا نیمی از چوب شورها را در شکلات غلتانده و فوری در انواع مغزهایی که داشتیم میغلتانیم وبعد دریخچال گذاشته تا سفت شود🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_گوشت_و_قارچ👇
نیاز به خمیر جادویی هست و
موادگوشتی
مواد گوشتی👇👇
گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم/
قارچ خرد شده ۲۵۰گرم/
پیاز خرد شده۱عدد/نمک،فلفل،زردچوبه،پودرسیر،آویشن/
رب گوجه ۱ق غذاخوری/
پنیر پیتزادلخواه
رومال:
زرده۱عدد/
زعفران کمی کنجد
گوشت وپیاز رادر کمی روغن تفت داده تا آبش کشیده شودبعد ادویه ها را به همراه قارچ ریخته تفت داده تا آبی نداشته باشددر آخر رب را اضافه ۳۰ثانیه تفت داده ومیگذاریم تا مواد سرد شود.
تکه ای از خمیر را برداشته در دست پهن و کمی از مواد میانی را وسط خمیر گذاشته وبه صورت گرد در آورده ،در سینی چرب شده با فاصله گذاشته رومال زده ،کنجد پاشیده درفر ۱۸۰ تا زمانی که رویش طلایی شود.
حتما هنگام پخت چند بار چک کنید چون درجه فرها با متفاوته👌👌😇😇
@sofrebanovanbeheshti