eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
مراحل پیچیدن پیراشکی سیب زمینی😋😋😋 کار دختر گلم که زحمت کشیده عکس گرفته و مرتب کرده😊😊😊😁😁   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳🌱⃢🍳 اعصابم وقتی مهمون داره میاد ولی بچه ها بی توجه به تمیزکاری ِ من ، بازم خونه رو ترکوندن، به روایت تصویر🥴 با لبخند😁 و عشق❤️ آشپزی کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩‍🍳 لینک ابرگروه🔰 https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
میشه طرز استفاده از دستگاه ساندویچ ساز بگید برای درست کردن اسنک چند دقیقه باید داخلش باشه باید چرب کنیم؟ اول دستگاه رو چرب کنید کل صفحه بالا و پایین رو باید چرب کنید بعد بزنید به دستگاه تا داغ بشه دستگاه من اول چراغش قرمز بعد ک کارش تموم میشه سبز میشه دستگاه شما نمیدونم چجوره دو سه دقیقه معمولا داغ میشه بعد دستگاه رو خاموش کن اسنکارو داخلش بذار  و بعد دوباره روشن کن بعد از سه دقیقه چک کن درش رو باز کن  اگه نون تست ها رنگش طلایی شد بردار اگه نشد یکی دو دقیقه دیگه صبر کن بعد خاموش کن  یکی دو بار باهاش کار کنی دستت میاد زمانش معمولا خود دستگاه تایم داره  ولی باز شما یه چک کن کن قبلش   @sofrebanovanbeheshti
دستور ماهی توی فر که توی مواد خوابونده نشده کسی تجربه داره؟میتونم همون لحظه سیر و پیاز و ادویه بزنم؟ من همیشه ماهی (برای شمال کشور) که می خواهم درست کنم ادویه می زنم و فلفل نمک و زردچوبه خیلی کم و بعد یا توی فر قرار می دهم یا سرخ می کنم تو ماهیتابه آخر که گاز خاموش کردم با آب نارنج یا لیمو ترش تازه ترشیو بهش اضافه می کنم. کلا تو شمال کشور همان لحظه ماهی طعم دار میشه و بعد سرخ میشه.   @sofrebanovanbeheshti
دستور یه میگوی خوشمزه امتحان شده را میخواستم. برای اولین بار هست میخوام درست کنم. من اول در حد دوسه دقیقه میگوها رو داخل آب و کمی سرکه میجشونم و آبکش میکنم بعد پیاز و نگینی خرد میکنم و توی روغن تفت میدم و یکی دوحبه سیر ریز شده به پیازها اضافه میکنم و کمی تفت میدم میگوها رو اضافه میکنم زعفران و چندتا دونه هل وزردچوبه و ادویه میگویا اگه نبود کمی ادویه کاری با کمی دارچین و زنجبیل اضافه میکنم و تفت میدم یکی دوتاکدو خورشتی و پوست میگیرم و نگینی خرد میکنم و به میگوها اضافه میکنم همراه نمک و درب ظرف و میزارم چند تا دونه گوجه را نگینی خورد میکنم یا میشه رنده کرد و به مواد اضافه میکنم و درشومیزارم تا آروم بپزه و جا بیفته میتونید مقدار کمی آبلیمو هم اضافه کنید چندساله با این دستور درست میکنم خوشمزه بوده.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا