eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_نارگیلی👇 پودر نارگیل 130 گرم شکر 150 گرم سفیده ی تخم مرغ 3 عدد آب لیمو نصف قاشق چایخوری وانیل یک هشتم ق چ ابتدا پودر شکر،سفیده تخم مرغ و پودر نارگیل را با هم مخلوط کرده با گوشت کوب برقی چرخش می کنیم بعد این مواد را به مدت 20 دقیقه روی شعله ی خیلی کم هم می زنیم طوری که مواد داغ شوند اما جوش نزنن(یک ماده ی نیمه سفت که خیلی شل نیست و با دست می تونید شکل بدید بدست میاد) در آخر وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته بعد دستها رو به روغن آغشته کرده و با دست گرد کرده روی سینی فر گذاشته و با دمای 175 درجه به مدت ده دقیقه در فر می گذاریم بعد از 5 دقیقه بهش سر میزنیم هر موقع زیر شیرینی ها قهوه ای شد شیرینی آمادست البته می تونید قبل از اینکه داخل فر بگذارید پودر پسته روی شیرینی ها بدید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌾🌾🌾🌾🌾🌾 شکر سرخ از انواع شکر و نوع طبیعی شکر می باشد. طبق باور بعضی افراد شکر سرخ با شکر قهوه ای تفاوتی ندارد. اما حقیقت چیز دیگری است. شکر سرخ در واقع همان شکر خامی است که از عصاره اصلی گیاه نیشکر بدست می آید و درصد شکر آن از ۸۸% کمتر نیست. هیچ ماده و افزودنی شیمیایی در فرآیند تولید شکر سرخ دخالت ندارد و به خاطر وجود بیشترین میزان ملاس سرشار از انواع املاح، ویتامین ها و مواد معدنی به خصوص ماده معدنی کروم می باشد؛ شکر سرخ طبعی گرم و تر دارد و برای رفع سردی مفید است. مقدار کالری (انرژی) و ساکاروز شکر سرخ در مقایسه با شکر قهوه ای و شکر سفید بسیار کمتر است و طعم و بوی آن باعث شده که علاوه بر مصارف خانگی در شیرینی‌پزی و پخت انواع کیک از آن استفاده کنند. در ضمن مقدار کم کالری و ساکاروز شکر سرخ و جذب دیر قند باعث شده است تا بیماران دیابتی و افرادی که اضافه وزن دارند، آنرا با آسودگی خاطر استفاده کنند. شکر سرخ از گذشته تا اکنون در طب سنتی و مدرن جایگاه ویژه ای داشته است و خواص درمانی و دارویی فراوانی دارد که چند مورد از فواید شکر سرخ بدین ترتیب می باشند: ۱- برای دردهای شکمی و بیماری های مرتبط با دستگاه گوارش مفید است، به عنوان مثال ملین شکم و رفع کننده یبوست می باشد. ۲- بیماری های کبد را بهبود می بخشد. ۳- تمیز کننده خون، جلوگیری از بروز کم خونی و تنظیم فشار خون ۴- برای رفع گرفتگی صدا آن را با آب گرم و روغن بادام استفاده می کنند. ۵- شکر سرخ بر عکس شکر سفید که مولد خلط سودا است، دافع خلط سودا می باشد. ۶- باعث استحکام بخشیدن به استخوانها و مفاصل میشود و از پیری زودرس پیشگیری می کند. ۷- با توجه به طبعش برای حلق، سینه و ریۀ خشک مفید است. ۸- باعث افزایش نیروی جوانی و شادابی پوست می شود. ۹- در درمان آنفولانزا، سرفه و سرماخوردگی موثر است. ۱۰- تقویت کننده میل جنسی است و از نظر تغذیه ای برای خانم های باردار مفید است. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
🌾🌾🌾🌾🌾🌾 این نوع شکر از ترکیب ساکارز (شکر تصفیه شده) با درصدهای مختلفی از ملاس بدست می آید، طرز تهیه شکر قهوه ای بدین صورت است که برای بدست آوردن محصولی نرم و روان که طعم مطبوع و دلپذیری در دهان ایجاد کند، شکر سفید را آسیاب و الک میکنند و سپس مقدار معینی از ملاس را به صورت لایه ای نازک بر روی ذرات شکر می ریزند. این نوع از شکر نسبت به شکر سفید رایحه و رطوبت بیشتری دارد و به خاطر ایجاد طعمی متفاوت (طعمی شبیه قهوه، شکلات و دارچین)، افزایش رطوبت و رنگ مواد غذایی، مورد توجه بسیاری از تولیدکنندگان شیرینی‌ قرار گرفته است و در تولید شیرینی های رژیمی، مربا، تارت، کیک، پای میوه، بستنی و کیم از آن استفاده می کنند. هر چند شکر قهوه ای از نظر ارزش غذایی و خواص درمانی به پای شکر سرخ نمی رسد اما به خاطر وجود مقدار کمی ملاس نسبت به شکر سفید برتری هایی دارد و حاوی املاح مفیدی چون کلسیم، منیزیم، سدیم و پتاسیم می باشد. شکر قهوه ای نوعی شکر رژیمی نیست چون اکثر شکرهایی که امروزه در بازار به عنوان قهوه ای عرضه می شود دارای میزان زیادی شکر سفید هستند ومصرف زیاد آن همانند شکر سفید برای افراد با اضافه وزن بالا مضر می باشد. اگر می خواهید از خواص این شکر بهره ببرید، به د نبال شکر اصل باشید به عنوان مثال، هنگام خرید شکر قهوه ای نوع بسته بندی این محصول که دارای نشان استاندارد است را به نوع فله ای آن ترجیح دهید، چون در نوع فله ای برای رنگی کردن شکر از رنگهای غیر مجاز استفاده میشود. نوع طبیعی این محصول در مقایسه با نوع مصنوعی رطوبت بیشتر و بافت نرم تری دارد اما از آنجا که تشخیص شکر قهوه ای اصل نیاز به مهارت دارد، خرید شکر بسته بندی مطمئن تر است. بعضی از فواید شکر قهوه ای عبارتند از: ۱- ماساژ بدن با مخلوط شکر قهوه‌ای، روغن نارگیل، کمی عسل و چند قطره وانیل برای آرامش اعصاب مفید است. ۲- در تولید سلولهای خونی و بهبود جریان خون نقش دارد. ۳- برای مبتلایان به چربی خون بالا و ناراحتیهای گوارشی، مفید است. ۴- برای درمان سرماخوردگی، آنرا به همراه زنجبیل در آب جوش میریزند و تا زمانیکه سرد نشده مصرف میکنند. ۵- اثرات مثبت مصرف این شکر را بر روی پوست نمیتوان نادیده گرفت. ویتامین B موجود در آن، از چروکیدگی پوست جلوگیری میکند.در مرطوب شدن پوست اثر بسزایی دارد. همچنین روند لایه برداری پوست را تسهیل می کند. تمام این فواید باعث شده که از این نوع شکر در برخی لوازم آرایشی معتبر بهره ببرند. ۶- مصرف آن اشتها را افزایش می‌دهد. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#کیک_اسفنجی_قابلمه_ای 👇 همراه با خامه کشی وتزیین ژله بریلو😍 مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤ آرد 1 لیوان سر خالی نشاسته ذرت 1 ق غذاخوری سرپر شکر 1دوم لیوان تخم مرغ 4 عدد وانیل 1دوم ق چ بیکینگ پودر 1 ق چ نمک 1پینچ(به اندازه ای که بین دوانگشت جامیشود) زرده و سفیده رو جدا کنید،زرده رو با نصف شکر و وانیل بزنید تا رنگ آن کرم شود . سفیده رو بانصف شکر بزنید تا پف کند و از ظرف نریزد. نیمی از آرد و نشاسته ذرت و نمک و بکینگ پودر الک شده رو کم کم به زرده اضافه کنید اضافه کنید حالا کمی سفیده رو اضافه کنید و با لیسک دورانی بهم بزنید،کمی آرد رو اضافه کنید وهمینطور ادامه بدید تا هر دو تمام شوند. کف قالب فقط کاغذ روغنی بگذارید و هیچ روغنی نزنید چون مواد کیک در حین پخت به دیواره قالب میچسبه و به سمت بالا پف میکنه وگرنه اونطور که میخواهیم پف نمیکنه داخل قابلمه کاغذ میندازیم و روی شعله میگذاریم کمی که گرم شد اونوقت مواد رو میریزیم. دم کنی گذاشته به مدت تقریبی ۴۰دقیقه باحرارت کم میپزیم 🔴موادی که من تو قابلمه ریختم تا نصف قالبم نرسید ولی وقتی پف کرد قالب پر شد. (قطر مناسب قابلمه برای این مواد ۲۰سانتی متر) دستور ازدوست عزیزم طاهره بانو😘 @sofrebanovanbeheshti
#سس_مایونز_خانگی👇 تخم مرغ:1عدد🌱 آب:1/3پیمانه🌱 سرکه سفید1/2پیمانه🌱 روغن زیتون(ترجیحاروغن زیتون):2/3پیمانه نشاسته ذرت:2ق غ🌱 شکر:1ق م🌱 سس خردل:1ق م🌱 فلفل قرمز ونمک کمی🌱 ابتداآب+نشاسته ذرت+سرکه+شکر+نمک راروی حرارت ملایم گذاشته همزده تابه غلظت برسد... داخل دستگاه مخلوط کن تخم مرغ وروغن راهم بزنیدتاروان وکشدارشود(دقت کنیدبه هیچ عنوان به این مایه سرکه اضافه نشودکه بریده خواهدشد)... موادنشاسته ای راکه ازحرارت افتاده(دقت شودکمی روبه داغی باشدکه تاحدودی تخم مرغ ازخامی دربیاد)بهمراه سس خردل رادر3مرحله بموادتخم مرغی اضافه کنید.... مشاهده خواهیدکردرنگ سس کم کم سفیدخواهدشد..... وقتی ازمخلوط شدن مواداطمینان حاصل کردید.... سس آماده شده... داخل یک شیشه تمیزوخشک بریزید... ودریخچال نگهداری کنید.... نکته:موادجایگزین ندارد(فقط اگرروغن زیتون دردسترس نبودناچاراروغن مایع استفاده شود..... وهمچنین سس خردل رااگرنداشتیدحذف کنید... هرچنددرطعم کلی آن تاثیرخواهدداشت) #نکات_تکمیلی بجای نشاسته ذرت میتوان ازآردسفید استفاده کرد واحتمالاسرکه خانگی استفاده کردن موردی نخواهدداشت.... وهم چنین است استفاده ,,پودرخردل,, ولی خودم تجربه نکردم..... ودرمجموع کلااستفاده,,سس مایونز,,بخاطرداشتن تخم مرغ نپخته بایدحداقل باشد ازنظرسلامتی..... واز,,,خوشمزه شدن غذاوسالادبهمراه سس مایونز,,چشم پوشی نمود... ,,ماست چکیده خامه ای,,بظاهرجایگزین خوبی خواهدبود @sofrebanovanbeheshti
#رولت_مرغ👇
👇 گوشت چرخ کرده مرغ نصف سینه و یک ساق مرغ آرد سوخاری ۲ قاشق غذاخوری پیاز یک عدد متوسط سیر یک حبه(من استفاده نکردم) نمک،فلفل سیاه و قرمز ،زردچوبه به میزان لازم ،ادویه مرغ و کمی زعفران رب گوجه یک قاشق غذاخوری پر هویج یک عدد زرشک،گردوی خرد شده و جعفری و فلفل دلمه ی خرد شده به میزان لازم آلوی خشک به مقدار دلخواه روغن به مقدار لازم یدونه پیاز رو رنده کردم آب اضافیش رو گرفتم و به گوشت چرخ کرده مرغ اضافه کردم و نمک و فلفل و زردچوبه و زعفران رو به همراه آرد سوخاری به گوشت اضافه کردم و با دست خوب ورز دادم تا مواد کاملا مخلوط بشن، یه کیسه فریزر رو باز کردم و کمی چربش کردم تا گوشت بهش نچسبه و مواد رولت رو گذاشتم روش و با پشت قاشق مواد رو کمی پهن کردم بعد یه کیسه فریزر دیگه روی مواد گذاشتم و با وردنه مواد رو به ضخامت یک الی دو سانت پهن کردم و کناره های آنرا صاف کردم و به ترتیب گردوی خرد شده و زرشک خیس شده و فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده را روی مواد پهن کردم و در آخر دو هویج آبپز رو در یه طرف رولت گذاشتم و از همون سمت شروع به رول کردن مواد کردم وقتی رول کردن تمام شد با انگشت خیس انتهای رول رو به بقیه رولت چسبوندم تا رولت حین پخت باز نشه، چند بار رولت رو داخل کیسه غلتوندم. کمی تو یخچال گذاشتم. بعد داخل تابه ای روغن ریختم و رولت رو به کمک کیسه فریزر داخل تابه گذاشتم و رولت رو سرخ کردم یه طرفش که سرخ شد طرف دیگشم سرخ کردم، یدونه پیاز رو خلالی کردم و با یکی دو قاشق روغن تفت دادم و بهش زردچوبه و فلفل هم اضافه کردم وقتی پیاز طلایی شد رب رو بهش اضافه کردم و دوباره تفت دادم بعد یکی دو لیوان آب بهش اضافه کردم و سس بدست آمده رو روی رولت ریختم و چند تا آلوی خیس خورده و کمی نمک رو به رولت اضافه کردم (میتونید هویج یا سیب زمینی و ... هم بریزید)در ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با حرارت ملایم بپزه و مغز پخت بشه اواسط پخت ،رولت رو یه بار برگردوندم تا طرف دیگشم خوب بپزه معمولا رولت تو ۴۰ دقیقه میپزه ولی به خاطر هویجای داخل سسش بهتره تا ۵۰ دقیقه الی یکساعت روی حرارت ملایم اجاق بمونه. خیلیها به مواد رولت مرغ یدونه تخم مرغ هم میزنن ولی من نزدم فقط موادمو خوب ورز دادم،ولی اگه بخواهید رولت گوشت درست کنید حتما تخم مرغ بزنید. مواد میانی رولت رو هم به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدین ولی معمولا از همین موادی که من نوشتم استفاده میشه،میتونید فقط سس به مواد رولت اضافه کنید و آلو اضافه نکنید ولی بنظرم با آلو خوشمزه تر میشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
‌ 🕯گرمای خانه در دستان شماست ‌🔻 مشکلات اقتصادی و راه‌کارهایی برای مدیریت فضای روانی خانه ‌ 🌸 رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم در دی‌ماه گذشته فرمودند: «ما به توفیق الهی از مسائل مربوط به تحریم و مشکلات عبور میکنیم؛ البته مشکلاتی به‌ وجود می‌آورد، اما این مشکلات مال اول کار است؛ اگر دولت و ملت مقاومت کنند، هوشیاری به خرج بدهند، کار و تلاش کنند، ما مطمئناً از این مرحله با پیروزی عبور خواهیم کرد.» ۱۳۹۷/۱۰/۱۹ ‌ 📈 این روزها "اخبار قیمت‌ها" هم یکی از پربسامدترین اخبار این روزها هستند. خیلی از اتفاقات را همین کلمه ساده تحت تاثیر خود قرار داده است. اما نکته مهم این است که فضای روانی داخل خانه با مدیریت خانم خانه همچنان آرامش خود را حفظ نماید. این راه‌های کوچک مهم را جدی بگیرید: ‌ 🍎 دوباره به مواد غذایی نگاه کنید. در تمام دنیا مواد خوراکی انواع غذاها، همین موادی‌ست که در خانه‌شما نیز پیدا می‌شود. بلکه در هر نقطه‌ای با جابه جا کردن ادویه ها یا تاخر و تقدم زمان اضافه نمودن یک ماده به سایر مواد در حال پخت طعم‌ها و غذاهای جدیدی را به وجود می‌آورند. از همین اصل استفاده کنید و با موجودی های درون آشپزخانه غذاهای جدیدی را سر سفره بیاورید. مطمئن باشید حال اعضای خانه تغییر می کند. ‌ 🍲 مهمانی برگزار کردن یکی از راه‌های عوض کردن حال و هوای خانه و خانواده است. مهمان حبیب خداست و برکت و رزق خود را همراه می آورد. به برکت و نیت خوب خودتان ایمان داشته باشید و سخت نگیرید. بدون گوشت و مرغ هم می‌شود مهمانی برگزار کرد. مثلا آش ها گزینه مناسبی برای این فصل هستند. با داشتن دو یا سه نوع حبوبات و مقداری سبزی و… می توانید یک آش جذاب خوش‌مزه تدارک ببینید. ‌ 🌱 گل و گیاهان سر سبز به خانه روح می دهند، چند شاخه پتوس یا برگ بیدی را درون بطری های کوچک آب بگذارید تا روحیه خودتان و اهل خانه عوض شود. ‌ 🛍 خریدهای خانه را به مقادیر کمتر تقسیم نمایید. سعی کنید به اندازه دو یا سه روز آینده خرید کنید تا هم اسراف و هدر رفت درآمد را تجربه نکنید و هم مدیریت بهتری روی منابع مالی ورودی خانه داشته باشید. ‌ 🛋 چینش وسایل خانه را عوض کنید. مدل‌های متنوعی از چینش خانه را با همین مقدار وسایل موجود درخانه می توانید تجربه کنید، بدون اینکه نیازی به خرید وسایل جدید باشد. این چینش نو کمک شایانی به تغییر حال اعضای عزیز خانه شما می‌کند. ‌ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#قطاب👇 amir mohamad ارد گندم 1کیلو روغن جامد 300گرم پودرقند دو تا کاسه ماست خوری ماست یه کاسه ماست خوری بکینگ پودر 1قاشق غذاخوری خامه صبحانه 2قاشق غذاخوری (( خامه برای سفید شدن رنگ قطاب هست دل بخواهی هست)) تخم مرغ 5عدد اول روغن انقدر هم بزن تا کش دار و کرم رنگ بشه بعد تخم مرغ هم بزن تا تغییر رنگ کنن پودر قند اضافه کن هم بزن خامه و ماست بریز همه هم بزن یک دست کن ارد و بکینگ پودر الک کن بریز با کف دست خمیر مالش بده همه قاطی بشن بعد ورز 20دقیقه ای بده بگذار 2ساعت استراحت کنه بعد شروع کار کن تو شکمش هل رازیانه گردو کنجد پودرقند بریز پیچ بزن تو فر با دما 170درجه و توستر 150درجه هر دو طبقه وسط تا بپزن @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد سفيد ٢ليوان شكر١ليوان ماست شيرين١ليوان روغن مايع١ليوان تخم مرغ٤عدد بكينگ پودر٢ق چ پودر هل يك قاشق چاي خوري ✍مواد لازمه شربت: اب يك دوم لیوان شكريك ليوان گلاب يك دوم لیوان زعفرون هرچي كرمتون هرچي بيشتر خوشمزه و خوش رنگتر قالب بیست در سی رو كاغذ روغني بندازيد و چرب كنيد!! البته من کاغذروغنی نذاشتم وفقط با روغن جداکننده چرب کردم براي تزيين پودر نارگيل و پسته فر رو ازقبل روشن كنيد و گرم كنيد! ارد و بیکینگ پودر رو ٣بار الك كنيد!!! شكر رو همراه تخم مرغ و پودر هل حدود٥دقيقه هم بزنيد تا حجيم شه!! حالا روغن رو اضافه كنيد و هم بزنيد تا روغن به خورد تخم مرغها بره! بعد ماست شيرين رو بهش اضافه كنيد حدود ٣٠ثانيه هم بزنيد! اردو بیکینگ پودر رو كم كم اضافه كنيد و با هم زن دستي هم بزنيد تا گلوله اردي باقي نمونه كه بعد پخت مزه تلخي به كيك ميده!! حالا مواد كيك رو داخل قالبي كه چرب و كاغذ روغني انداختين،بريزيد و در فر گرم شده به مدت ٣٠دقيقه با دماي ١٨٠درجه اجازه بدين بپزه و رنگش طلايي شه، و اگه مايل بودين چند دقيقه اخر روي كيك رو گريل كنيد! حالا اجازه بدين كيك خنك شه و شربت ولرم روبه خنکی رو اضافه كنيد. @sofrebanovanbeheshti
👇🍮🍮🍮 پودر ژلاتین. 2/5 قاشق غذاخوری شکر. نصف پیمانه نشاسته ذرت. 3 قاشق غذاخوری شیر. 3 پیمانه خامه.(صبحانه) 100 گرم وانیل. نصف قاشق چایخوری آب سرد. نصف پیمانه پوره سیب و موز. هرکدام یک عدد ابتدا ژلاتین را داخل آب سرد میریزیم و روی بخار آب میگذاریم تا کاملا حل و یکدست بشه. بعد در ظرفی جدا شیر و نشاسته ذرت را مخلوط کرده و هم میزنیم تا نشاسته حل بشه و سپس شکر رو اضافه میکنیم و روی حرارت مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه و حالت فرنی بگیره . و سپس ژلاتین حل شده رو به مواد اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم. وانیل رو اضافه کرده و موز و سیب رنده شده ( اگه دوست دارین تکه های میوه زیر دندون حس بشه میتونید میوه ها رو خرد کنید) رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم . در آخر هم 100 گرم خامه ای رو که داشتیم کمی با چنگال میزنیم تا یکدست بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و مواد رو داخل قالب میریزیم و حدود 5 الی 6 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا کاملا ببنده. و بعد دورشو با چاقو آزاد کنید و توی ظرف سرو برگردونین. این دسر چون خامه داره نیازی نیست قالب چرب بشه ولی برای احتیاط میتونید قالب رو با دوسه قطره روغن چرب کنید و بعد دسر رو داخلش بریزین. حالا یه دسر میوه ای با طعم عاااالی دارین . نووووش جان🌹 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇