#ساق_عروس👇
1پیمانه روغن جامدیاکره
3پیمانه آردگندم
نصف پیمانه پودرقند
هل به مقدارلازم
اول روغن باپودرقندراباهمزن چنددقیقه ای میزنیم تاکرم رنگ شود
بعدآردباهل رابه مواداضافه میکنیم بادست ورزمی دهیم
بعدبه اندازه های کوچک برمیدارم بیضی شکل درمی آوریم
برای تزیین روش گردومیگذاریم بعدمیگذاریم داخل فر
بعدازآماده شدن صبرمیکنیم تاخنک شودتوی پودرقندمی غلطانیم😋😋
دمای فر 150مدت زمان پخت15دقیقه
البته هر فر دمای خاص خودشو داره
باید حواسمون باشه زیر شیرینی رنگش تیره نشه
@sofrebanovanbeheshti
yegane
#شیرینی_مشهدی 👇
🌺🌺🌺🌺
پودرقند60گرم
کره پاستوریزه100گرم
پودرهل نصف ق چایخوری
تخم مرغ1عدد
عسل1ق غذاخوری
آرد250گرم
بکینگ پودرنصف ق چایخوری
ابتدا پودرقندراهمراه کره با همزن میزنیم تاحالت کش دار بشه
بعدهل رو اضافه میکنیم
به نوبت تخم مرغ با عسل روهم به مواد اضافه میکنیم با همزن میزنیم
بعد آرد راهمراه با بکینگ پودر الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم بعد با دست ورز میدیم
زیاد ورز ندین چون باعث میشه به روغن بیافته
بعد توکیسه فریزر میگذاریم دردمای خونه یک ربع استراحت میدیم
بعد از استراحت خمیر روبا وردنه پهن میکنم به قطر نیم سانت وبا قالب مخصوص قالب میزنیم وتو سینی فر میچینیم
نکته:اگرقالب مخصوص نداریم تعداد باید دوتا دوتا جفت باشن و وسط یکی از این دوتا را خالی کنیم با یک قالب گرد خیلی کوچک تا بعد از پخت روی هم قرار بگیرند
به مدت یک ربع دردمای150درجه میگذاریم اماده شه 🌺🌺🌺🌺
برای تزیین شیرینی مشهدی
مارمالاد برای بین شیرینی
شکلات تخته ای بنماری شده
ترافل
کنجد
یا هرچیزی که مد نظر خودتونه☺️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرزتهیه_شیرینی_مربایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شیرینی_مربایی
#پنکیک👇
دوتا تخم مرغ با نصف لیوان شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرمی رنگ و کش دار بشه
بعد صد گرم خامه و نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و دوباره مخلوطش میکنیم
و در آخر یه لیوان آرد با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط میکنیم روی مواد الک می کنیم
دَوَرانی هم می زنیم و ملاقه ملاقه توی ماهیتابه روی شعله گاز روشن میریزیم نیاز به روغن نداره
روشون که شروع کرد به حباب زدنهای درشت برمیگردونیم تا ده میشمریم برمیداریم
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_سویق_وشیره_انگور👇
البته موادرونصف کردم وسویق هم به اندازه ی یک ق غذاخوری ریختم.
رنده ی پوست پرتقال هم ریختم فقط قسمتِ نارنجیِ پوست پرتقال رورنده کنید
تخم مرغ:دوعدد
شکر:چهار قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر
آرد:دو پیمانه
پودر کاکائو؛دو قاشق غذاخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
موزپوره شده۱عددبه دلخواه
تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید
شیر وارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .
موزهم اگه دوست داشتین اضافه کنید.
در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید
وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه.
نوش جانتون😋😋😋
شیره انگوروقتی پنکیک اماده شد روش میریزید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بدون_بیکینگ_پودر 👇
مواد لازم برای۵ نفر
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۳/۴ لیوان
آرد ۱ لیوان
گلاب ۳ قاشق غذا خوری
۱- قابلمه رو کفش کمی روغن می ریزید تا چرب شه و میگذارید رو شعله کم مثل وقتی برنج دم میکنید تا مایع کیک آماده بشه .
۲- تخم مرغ+شکر را 5 دقیقه با دور تند همزن میزنید بعد از پنج دقیقه گلاب اضافه میکنید و یکم میزنید
۳- بعد آرد الک شده رو قاشق قاشق اضافه میکنید و هر دفعه آروم با همزن میزنید تا مخلوط بشه یکدفعه آرد نمیریزید که پفش بخوابه
۴- بعد سریع مایع کیک رو می ریزید تو قابلمه داغ 40 دقیقه با شعله خیلی کم مثل دم کردن برنج درشو هم دمکنی میگذارید
۵- تا نیم ساعت اول هم باز نمیکنید درشو قابلمه قطر کفش 17 سانتی بود
سایر نکات
از هر اسانسی می تونید استفاده کنید وانیل دارچین....
تخم مرغ را از قبل بیرون بیارید از یخچال تا با محیط هم دما بشه قابلمه حتما داغ داغ باشه
نوش جان 😊
این کیک برای خامه کشی و کیک تولد عالیه👍🌸
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_موز
آرد 1 پیمانه
شکر 2 قاشق سوپخوری
بیکینگپودر یک و یکدوم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ درشت 1 عدد
شیر 1 پیمانه
کرهی آب کرده 3 قاشق سوپخوری
موز پوست کنده و نازک حلقه شده 2 عدد
آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک را در کاسهای مخلوط کنید، سپس تخممرغ، شیر و 2 قاشق سوپخوری از کره را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا مایه گلوله نداشته باشد. تابهی نچسب را روی حرارت متوسط گذاشته و 5 تکه از موزها را در تابه بچینید به طوری که حدود 6 سانتیمتر از هم فاصله داشته باشند، یک قاشق سوپخوری سرپُر از مایه روی هر موز بریزید و صبر کنید تا وقتی که حبابهای درشتی روی آن به وجود آید (حدود یک تا 2 دقیقه)، سپس به کمک کفگیر آن را سریع برگردانده و طرف دوم را نیز به مدت یک دقیقه بپزید و به سینی فر انتقال داده و در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد تا هنگام سرو گرم نگاه دارید. موزهای باقی مانده را با بقیهی کره تفت دهید تا طلایی شوند و با پنکیکها سرو کنید.
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤
🔴من هم باموز هم بدون موز درست کردم بااین دستور هردوش عالیه😋
🔴توفرهم نگه نداشتم😉
کلیپ پخت در پست بعدی👌👇
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_سه_رنگ_مجلسی
🔴مواد لازم :
▫️پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
▫️وانیل 1/2 قاشق چای
▫️شیر 3 و نیم لیوان
▫️نشاسته ذرت یا نشاسته گندم 2 قاشق غذاخوری
▫️موز 1 عدد
▫️شکر نصف لیوان
▫️زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوری
▫️بیسکویت پتی بور چند عدد
▫️زرده تخم مرغ 3 عدد
⭕️زرده های تخم مرغ رو با شکر و وانیل خوب هم می زنیم تا کرم رنگ بشه (در صورت تمایل میتوان میزان شکر رو کمی افزایش داد )
⭕️ سپس نشاسته ذرت یا نشاسته گندم رو اضافه و باز هم می زنیم که من این جا از آرد ذرت استفاده کردم که کمی به تلخی میزد
⭕️شیر رو هم که از قبل گذاشتم رو حرارت کم تا گرم بشه مایع آماده شده رو به شیر گرم اضافه و مدام هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ بشه
⭕️وقتی به این حالت دراومد شعله رو خاموش میکنیم و روش یه نایلون فریزر میندازیم تا رویه نبنده ولی کمی خنک بشه
⭕️حالا مایه مون رو به سه قسمت تقسیم می کنیم و به یکی کاکائو ، به یکی هم زعفران میزنیم
البته بهتره که کاکائو رو با دو قاشق شیر گرم خوب حل کنیم بعد به مواد اضافه میکنیم تا گلوله نشه و با هم ترکیب کنیم
به قسمت دیگه هم زعفران اضافه کرده و هم میزنیم
⭕️موز رو حلقه حلقه کرده و بیسکویت رو هم خرد میکنیم
⭕️و در ظرف مورد نظرمون مقداری از موز و بیسکویت رو میگذاریم و روشون از دسر کاکائویی و زعفرانی و وانیلی میریزیم و بعد دوباره موز و بیسکویت و دوباره از دسر ،به همین شکل ادامه می دیم تا ظرف پر بشه
@sofrebanovanbeheshti
🔴بتادین یا نام علمی 👇
#پوویدون_آیوداین
🔻عوارض بتادین👇
🔸بتادین به خاطر وجود ترکیبات یده در صورت تماس با بافتهای زنده داخل زخم (مانند عضلات پوست ورگها و...) با تخریب آنها موجب تاخیر در التیام زخم و ایجاد بافت جوشگاهی میشود و حساسیتهای موضعی نیز ایجاد میکند.
⭕️در موارد سوختگی اصلا نباید ازبتادین استفاده کرد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺