#سالاد_رژیمی👇
#غذای_رژیمی
کاهو ،کلم سفید ،کرفس،گوجه ،پیاز
همه را یکدست خرد میکنیم
سس سفید : نخودپخته روبا ارده وروغن زیتون ونمک وفلفل وابلیمو وسیر ونعنا تو مخلوط کن میزیزیم
و روی سالاد ریخته ونوش جان 😊
@sofrebanovanbeheshti
#ساق_عروس👇
1پیمانه روغن جامدیاکره
3پیمانه آردگندم
نصف پیمانه پودرقند
هل به مقدارلازم
اول روغن باپودرقندراباهمزن چنددقیقه ای میزنیم تاکرم رنگ شود
بعدآردباهل رابه مواداضافه میکنیم بادست ورزمی دهیم
بعدبه اندازه های کوچک برمیدارم بیضی شکل درمی آوریم
برای تزیین روش گردومیگذاریم بعدمیگذاریم داخل فر
بعدازآماده شدن صبرمیکنیم تاخنک شودتوی پودرقندمی غلطانیم😋😋
دمای فر 150مدت زمان پخت15دقیقه
البته هر فر دمای خاص خودشو داره
باید حواسمون باشه زیر شیرینی رنگش تیره نشه
@sofrebanovanbeheshti
yegane
#شیرینی_مشهدی 👇
🌺🌺🌺🌺
پودرقند60گرم
کره پاستوریزه100گرم
پودرهل نصف ق چایخوری
تخم مرغ1عدد
عسل1ق غذاخوری
آرد250گرم
بکینگ پودرنصف ق چایخوری
ابتدا پودرقندراهمراه کره با همزن میزنیم تاحالت کش دار بشه
بعدهل رو اضافه میکنیم
به نوبت تخم مرغ با عسل روهم به مواد اضافه میکنیم با همزن میزنیم
بعد آرد راهمراه با بکینگ پودر الک میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم بعد با دست ورز میدیم
زیاد ورز ندین چون باعث میشه به روغن بیافته
بعد توکیسه فریزر میگذاریم دردمای خونه یک ربع استراحت میدیم
بعد از استراحت خمیر روبا وردنه پهن میکنم به قطر نیم سانت وبا قالب مخصوص قالب میزنیم وتو سینی فر میچینیم
نکته:اگرقالب مخصوص نداریم تعداد باید دوتا دوتا جفت باشن و وسط یکی از این دوتا را خالی کنیم با یک قالب گرد خیلی کوچک تا بعد از پخت روی هم قرار بگیرند
به مدت یک ربع دردمای150درجه میگذاریم اماده شه 🌺🌺🌺🌺
برای تزیین شیرینی مشهدی
مارمالاد برای بین شیرینی
شکلات تخته ای بنماری شده
ترافل
کنجد
یا هرچیزی که مد نظر خودتونه☺️
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طرزتهیه_شیرینی_مربایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزیین_شیرینی_مربایی
#پنکیک👇
دوتا تخم مرغ با نصف لیوان شکر و وانیل رو هم میزنیم تا کرمی رنگ و کش دار بشه
بعد صد گرم خامه و نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم و دوباره مخلوطش میکنیم
و در آخر یه لیوان آرد با یک قاشق چایخوری بکینگ پودر مخلوط میکنیم روی مواد الک می کنیم
دَوَرانی هم می زنیم و ملاقه ملاقه توی ماهیتابه روی شعله گاز روشن میریزیم نیاز به روغن نداره
روشون که شروع کرد به حباب زدنهای درشت برمیگردونیم تا ده میشمریم برمیداریم
@sofrebanovanbeheshti
#پنکیک_سویق_وشیره_انگور👇
البته موادرونصف کردم وسویق هم به اندازه ی یک ق غذاخوری ریختم.
رنده ی پوست پرتقال هم ریختم فقط قسمتِ نارنجیِ پوست پرتقال رورنده کنید
تخم مرغ:دوعدد
شکر:چهار قاشق غذاخوری
وانیل:نصف قاشق چایخوری
نمک:یک پنس
بکینگ پودر؛یک قاشق مرباخوری پر
آرد:دو پیمانه
پودر کاکائو؛دو قاشق غذاخوری
شیر:یک ونیم پیمانه
موزپوره شده۱عددبه دلخواه
تخم مرغ ووانیل وشکر رو با همزن دستی کمی بزنید
شیر وارد و پودر کاکائو وبکینگ ونمک رو اضافه ومخلوط کنید غلظت مایه نه شل باشه نه سفت .
موزهم اگه دوست داشتین اضافه کنید.
در یک ماهیتابه نچسب با حرارت متوسط که گرم شده مایه پنکیک رو با ملاقه بریزید
وقتی روش حباب زد برگردونید طرف دیگش هم بپزه.
نوش جانتون😋😋😋
شیره انگوروقتی پنکیک اماده شد روش میریزید.
@sofrebanovanbeheshti