eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 #حنا_درمانی بنظرتون چرا خانم ها در قدیم از حنا استفاده می کردند؟؟ یکی از مشکلاتی که الان در بین خانم ها شیوع پیدا کرده، مساله عدم قاعدگی و یائسگی زود رس است. یکی از بهترین درمان های آن #حنا کردن موهای سر است. در ایام قدیم خانم ها برای #تنظیم_قاعدگی از حنا استفاده می کردند. 🍃روش درمانی: سه شب، یک شب در میان حنا به سر بگذارند. حنا تصفیه کننده خون هم هست. امتحان کنید، شبی که حنا میگذارید رنگ ادرار در روز بعد تغییر میکند. 🍃راستی میدونستید یکی از فرق های شیعیان با یهودیان حنا به سر گذاشتن است؟؟ برای همین است صهیونیست ها تلاش کردند سنت خضاب با حنا را بردارند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 همسری هم‌چون حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها ❇️ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تعریف شوهرداری را از زندگی حضرت فاطمه اقتباس کرده‌اند و این‌گونه بیان می‌کنند: 💝 «یک وقت انسان فکر می کند که شوهرداری، یعنی انسان در آشپزخانه غذا بپزد، اتاق را تر و تمیز و پتو را پهن کند و مثل قدیمی‌ها تشکچه بگذارد که آقا از اداره یا از دکان بیاید! شوهرداری که فقط این نیست. شما ببینید شوهرداری فاطمه زهرا (س) چگونه بود. ایشان همسر مردی شد که تمام زندگیش جهاد فی‌سبیل‌الله بود.» ۱۳۶۸/۱۰/۲۶ ✅ از آن‌جایی که حضرت فاطمه (س) در همه ابعاد و وجوه زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی‌شان اسوه زنان مسلمان جهان بوده‌اند، در ایام شهادت ایشان برآن شده‌ایم به آیین همسرداری آن حضرت اشاره کنیم تا بتوانیم با پیاده کردن این اصول، گامی درجهت بهبود فضای داخلی خانه و روابط با همسرمانمان برداریم❤️ 🌺 همسری هم‌چون حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها 🌷 رعایت عشق و احترام یکی از اصول بسیار مهم درهمسرداری حضرت زهرا (س) رعایت احترام نسبت به حضرت علی (ع) بود. در این راستا امیرالمومنین می‌فرمایند: «یکبار این زن در طول دوران زناشویی، مرا به خشم نیاورد و یکبار از دستور من سرپیچی نکرد.» 🌷 بهترین حامی و پشتیبان ما خانم‌ها باید همواره در طول زندگی بهترین پشتیبان و حامی روانی برای همسران‌مان باشیم. حضرت زهرا همواره همپایه و همسنگ امیرالمؤمنین بوده‌اند. در روایت آمده «سمیت فاطمة، زهراء ... «فاطمه را زهرا نامیدند، چون روزی سه بار در چشم علی علیه‌السّلام می‌درخشید.» در این راستا رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند: «زن اگر در هر میدانی پشتیبان مرد باشد، نیروی مرد به چندین برابر می‌رسد.» 🌷 چطور شبیه حضرت زهرا باشیم بسیاری از ما به این دلیل که خودمان را خیلی از ائمه دور می‌دانیم، می‌گوییم ما کجا و حضرت زهرا کجا؟ و ما اصلا نمی‌توانیم شبیه آن حضرت باشیم. درنتیجه تلاشی نیز نمی‌کنیم. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای می‌فرمایند: 🏴 «ما باید خودمان را به این مرکز نور نزدیک کنیم؛ و نزدیک شدن به مرکز نور، لازمه و خاصیتش، نورانی شدن است. باید با عمل، و نه با محبت خالی، نورانی بشویم؛ عملی که همان محبت و همان ولایت و همان ایمان، آن را به ما املاء می‌کند و از ما می‌خواهد. با این عمل، باید جزو این خاندان و وابسته‌ی به این خاندان بشویم.» ۱۳۷۰/۱۰/۰۵ 🌱 ❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
KhanevadeMotaali13-18k.mp3
7.56M
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_سیزدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " ✨خانواده ، کانون تربیت ولایی✨ " @Zendegi_Bakhsh به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_دوازدهم(کم‌حجم) 📝 موضوع: " 💌 رعایت‌ احکام‌ اسلام، حل‌ ریشه‌ای
جلسه دوازدهم☝️ ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️ التماس دعا 🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مولا جان! 🇮🇷 انقلاب کردیم که زمینه ساز ظهور شما شویم. چله انتظارمان رو به اتمام است؛ برنمی گردی آقا؟ 🔴🔴🔴 آيا در قرآن، دليلى براى شركت در راهپيمايى و تظاهرات داريم؟ ♦️ خداوند در قرآن میفرمايد: «ولايَطؤون مَوطئاً يَغيظُ الكفّار... الاّ كُتب لهم به عَملٌ صالح» (سوره توبه، آيه 120) هيچ حركت دسته جمعى كه كفّار را عصبانى كند، صورت نمیگيرد مگر اين كه براى آن، پاداش عمل صالح ثبت میشود. ♦️آرى، هايى كه دشمنان اسلام و مسلمين را عصبانى كند، عمل صالح است. اين راهپيمايى ها (بخصوص كه از طريق وسايل ارتباطى و ماهوارهها منعكس میشود) نوعى حضور در صحنه، عبادت دسته جمعى و امر به معروف و نهى از منكر عملى و عامل تقويت روحيّه مردم و مقابله با دشمن است. ۲۲ بهمن همه میآییم✊ 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 شیر2 لیوان آب 1 لیوان کره نرم شده یک دوم لیوان آرد سفید 8 لیوان خمیر مایه فوری 2ق شکر 4 ق غ سر خالی نمک 3 ق چ تخم مرغ 2عدد شیر، کره و آب رو بریزید توی قابلمه و روی حرارت بگذارید تا با هم مخلوط شن. وقتی گرم شد، از روی حرارت بردارید و بگذارید کنار تا کمی خنک شه. تو کاسه بزرگی ۳/۵ لیوان آرد رو با خمیر مایه فوری، شکر و نمک مخلوط کنید. (همه آرد رو یه جا مصرف نکنید، اول ۳/۵ لیوان رو بریزید و ۴/۵لیوان باقیمونده رو بعداً به تدریج به خمیر اضافه کنید) بهتره اینا رو با هم مخلوط کنید تا به خوبی مخلوط بشن و آرد هم یه مقدار هوادهی بشه. بعد مخلوط شیر رو بهش اضافه کنید. کمی با همزن دستی هم بزنید و تخم مرغ ها رو هم توی مایه بشکنید و با همزن دستی مخلوط کنید. کم کم همزمان با ورز دادن، باقی آرد رو اضافه کنید (هر دفعه نصف لیوان) تا جایی که ببینید خمیرتون دیگه به دست نمی چسبه. ممکنه با همین ۸ لیوان آرد به همچین خمیری برسید، ممکنه باز احساس کنید خمیر چسبنده س و باید باز هم آرد بریزید. تو دستور اصلی ۸/۵ لیوان آرد نوشته بود ولی برای من همین ۸ لیوان کافی بود. در ضمن توجه کنید که هر چه بیشتر خمیر رو ورز بدین، نون با کیفیت بهتری بهتون میده. پس دستتون رو حسابی چرب کنید تا خمیر به دست نچسبه و نخواین آرد اضافه کنید چون آرد بیش از حد خمیر رو سفت میکنه و تا جایی که می تونید خوب و محکم ورز بدین (حدود 8-10 دقیقه) روی خمیر رو بپوشونید و بگذارید حدود یک ربع ساعت استراحت کنه.. نان باگت 👇👇👇 سطح کار رو کمی آرد بپاشید. خمیر رو از توی کاسه در بیارید و به سطح کار منتقل کنید واون رو به چانه های ۱۰۰ گرمی دربیارید. خمیرها رو چونه کنید و کمی بهش فرصت بدین تا خودش رو بندازه. (اینجوری راحت تر باز میشه.) هر چونه رو با وردنه باز کنید و به شکل یه دایره به قطر تقریباً 15 سانت در بیارید. حالا این خمیر باز شده رو رول کنید. وسطای کار سر و ته رول رو به سمت داخل جمع کنید و به رول کردن ادامه بدید. وقتی تا آخر رول شد، آخرش رو با انگشت شست و اشاره فشار بدید تا باز نشه و از همون سمت توی سینی فر قرار بدید. رول ها رو با فاصله زیاد توی سینی بچینید چون قراره دوباره استراحت کنن و این بار واقعاً پف می کنن و به هم می چسبن. روی سینی رو با دستمال تمیز یا سلفون بپوشونید و بگذارید کنار تا ور بیاد. برای نان همبرگر👇👇👇👇 هم چانه های ۱۰۰ یا ۱۵۰ گرمی بگیرین با دست گرد کنید قشنگ وبا فاصله داخل سینی فر بچینید چون بعد نباید تکون بخوره پفش خراب میشه حدود 1 تا 2 ساعت طول می کشه (بسته به دمای آشپزخونه) کلاً باید سایزش 2 برابر بشه. اگه بیشتر بمونه ترش میشه. نکته بسیار مهم: حتماً حتماً نون ها رو توی سینی فر بگذارید ور بیان. یعنی توی همون سینی فری که قراره بره تو فر. چون اگه جایی دیگه باشه موقع جابه جایی وانتقال نون هوای داخلش خارج میشه و پفش میخابه ونون تون خوب نمیشه یک ربع قبل از اینکه نون ها رو بپزید، فر رو با حرارت 200 درجه روشن کنید. می تونید روی نون ها کمی شیر و زعفران بمالید. وکنجد وتخم خرفه بپاشید. وقتی فر حسابی گرم شد، سینی نون ها رو بگذارید توی فر و حدود 12-15 دقیقه صبر کنید. باید نون ها کمی طلایی بشه. وبعد تقریبا پنج دقیقه شایدم کمتر هم روی فر رو روشن کنید که روشون هم طلایی بشه . پس از پخت، روی نون ها دستمال آشپزخونه بگذارید داخل یه سفره قرار بدین که کاملا پوشیده باشه نان ها حتما لای دستمال باشه و حدود 10-15 دقیقه صبر کنید. تا از دما بیفته اینجوری نون نرم می مونه و خشک نمیشه با این مقدار مواد من ۹ تا نان همبرگر ۱۳۰ گرمی و ۱۰ تا نان باگت ۱۰۰ گرمی درست کردم . فوق العاده نرم و پوک و خوشمزه میشه حتما درست کنید @sofrebanovanbeheshti
#شکلات_آلمانی_بدون_فر👇 بیسکوییت پتی بور پودر شده ۱ بسته شکر ۴قاشق غذاخوری کره ۵۰ گرم پودر کاکائو ۱قاشق غذاخوری وانیل خیلی کم یک چهارم مقدار بیسکوییت خلال پسته یا گردو کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود شکر را به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکرکاملا حل بشه از روی حرارت برداشته و گردو وبیسکویت را می ریزیم و رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد میشه پسته هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره البته زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه وباید سریع خوردش🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
#مراحل_تهیه_شکلات_آلمانی @sofrebanovanbeheshti
😋 با این پیتزا درست میشه مراحل در عکس واضح هست ولی باز یه توضیح کوچولو میدم 😉 اول یه تکه کوچک برمیداریم باز میکنیم وسطش رو یه استکان قرار میدیم بقیه رو با قیچی ۴ تابرش میدیم بعد هر قسمت رو به سه قسمت دیگه تقسیم میکنیم که در مجموع ۱۲ تا برش بشه حالا برش ها رو ۲ به ۲ به هم میچسبونیم که مثل گلبرگهای گل بشه بعد از مواد پیتزا که از قبل آماده کردیم در جایی که با استکان جا گذاشته بودیم میریزم و بعد پنیر پیتزا میریزیم و با زرده تخم مرغ و زعفران و شیر رومال میزنیم و در فر۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده قرار میدیم به مدت ۲۰دقیقه قرار میدیم بعد گریل رو روشن میکنیم تا روش طلایی بشه😋 نوش جااان ❤️ شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#شیرینی_گوشفیل👇 یک عدد تخم مرغ رو خوب هم بزنید یه پنس انگشت بکینگ پودر ووانیل وشش قاشق چایخوری پودر قند ویه دو سه قاشق کره که در دمای متوسط اب شده باشه رو بریزید داخل تخم مرغ خوب هم بزنید بعد یه لیوان ارد اضافه کنید خوب ورز بدید بعد به شکل گل ویا هر چی دوست دارید درست کنید و تو روغن سرخ کنید خوب طلایی شد بردارید روشم رب سیب بریزید با پودر قند خیلی خوشمزه میشه @sofrebanovanbeheshti
👇 با خمیر جادویی. خرما را هسته گرفته وبا یک ق چایخوری هل ویک ق چایخوری دارچین و یه ق روغن مایع مخلوط کردم وروی گاز با شعله متوسط برای چند دقیقه گذاشتم تا کمی نرم شود. بعد شعله را خاموش کردم وبا گوشت کوب خوب خرماها را له کردم و یک ق لابه لای خمیر گذاشتم وگرد کردم وروی سطح کار با وردنه کمی بازش کردم وبا قیچی چند پر مثل گل چیدم. و رومال کردم وکمی کنجد وسط گل ریختم ویه ربع دیگه استراحت دادم ودر ماکروفر با دمای 180درجه به مدت 35 دقیقه زمان پختشه. بسیار خوشمزه شد ودخترم سفارش گرفت تا برای تغذیه مدرسش حتما بازم براش درست کنم. هم مقوی وهم سالم.🍞🍞❤️❤️ @sofrebanovanbeheshti
#آش_ترش_زنجان👇 نذری حضرت زهرا (س) نخود یک لیوان لوبیا یک لیوان عدس یک لیوان سبزی آش یک کیلو سیب زمینی دو عدد متوسط هویج دو عدد متوسط بلغور گندم به میزان لازم آلوچه ریز آشی نصف لیوان زرد آلو خشک نصف لیوان رشته آشی یک بسته لبو اختیاری سیر به میزان لازم سرکه به میزان لازم شکر دو قاشق پیاز داغ سه عدد متوسط حبوبات را از شب قبل بخیسانید چند بار آبشان را تعویض کنید و جداگانه در حد نیمه پخته آماده کنید . بلغور ولبو وهویج خرد شده رو با هم بپزید بعد یک کیلو سبزی آش شامل تره ، گشنیز ، جعفری ، اسفناج در اندازه متوسط خرد کنید سبزی های خرد شده وحبوبات نیم پز شده را به آن ها اضافه کنید . اجازه دهید مراحل پخت کامل آن ها با سبزی و بقیه مواد انجام شود . از طرفی پیاز ها را خلالی کرده و سرخ کنید و همراه دو عدد سیب زمینی نگینی شده به آش ترش نیمه آماده اضافه کنید . نیم ساعت بعد آلو ریز مخصوص آش و زرد آلو خشک شده را اضافه کنید . حالا  کمی نمک و فلفل اضافه کنید بعد دو قاشق شکر را با نصف استکان سرکه سفید یا آبلیمو یا آب نارنج حل کرده و به آش اضافه شود بعد از اینکه آش مزه دار شد و کمی لعاب گرفت یک بسته رشته آش را اضافه کنید رشته های آش را به نیمه تقسیم کنید تا موقع کشیدن غذا راحت تر در همه ظرف ها رشته به اندازه کافی باشد. سیر داغ ونعناع داغ برای تزئین @sofrebanovanbeheshti