#کیک_خــرمــالــو
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
مــواد لــازمــ:
روغــن مــایــع ۱ لــیــوانــ
شــڪــر ۲/۳لــیــوان
تــخــم مــرغ ۳ عــدد
ارد ۲ لــیــوانــ
بــڪــیــنــگ پــودر ۲ ق مــ
جــوز هنــدے ۱/۴ ق چــ
خــرمــالــو پــوره شــده ۳عــدد
گــردو خــورد شــده ۱/۲لــیــوانــ
🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰
طــرز تــهیــه :
شــڪــر + روغــن + یــڪــے از تــخــم مــرغ ها ⬅ بــا در جــه تــنــد همــزن ۱ دقــیــقــه مــے زنــیــمــ.
بــعدتــخــم مــرغ بــعــدے را اضــافــه ڪــرده ۳۰ ثــانــیــه مــیــزنــیــم ،بــعدتــخــم مــرغ ســوم و بــاز ۳۰ ثــانــیــه مــیــزنــیــمــ.بــعدیــڪ دقــیــقــه مــیــزنــیــم تــا جــمــعــا ســه دقــیــقــه تــخــم مــرغــها را زده بــاشــیــمــ.
ارد+ بــڪــیــنــگ پــودر و جــوزهنــدے را مــخــلــوط و ڪــم ڪــم بــه مــواد بــالــا اضــافــه مــیــڪــنــیــم بــا لــیــســڪ یــا قــاشــق ارام مــخــلــوط مــیــڪــنــیــمــ./
ســپســ خــرمــالــو را اضــافــه ڪــرده هم مــے زنــیــم.و گــردو را ریــخــتــه بــعــد از هر ڪــدام بــا لــیــســڪ مــخــلــوط مــیــڪــنــیــمــ.
قــالبــ۲۰ × ۲۰ یــا هر قــالــب دلــخــواه دیــگــر
چــرب ⬅ڪــاغــذ انــداخــتــه ⬅ڪــاغــذ چــرب ڪــرده ⬅ڪــمــے ارد مــے پــاشــیــمــ
تــا نــچــســبــد.
فر۱۷۵ درجــه مــدت ۴۵دقــیــقــه تــا یــڪــســاعــت مــے گــذاریــم تــا بــپــزد
🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩🍩
/
✅در هر قــالــبــے مــیــتــوان درســت ڪــرد.
✅زمــانــپــخــت در مــایــڪــرو ۲۰دقــیــقــه.باڪــلــیــد ڪــانــوڪــشــنــ.
✅رویــ ڪــیــڪ بــایــد طــلــایــے شــود.
✅خــرمــالورا بــدون پــوســت درون غــذا ســاز یــا خــورد ڪــن یــا مــخــلــوط ڪــن و....
پــوره ڪــنــیــد.
✅گــردوریــز خــورد شــده بــاشــد.بــرایــ خــوشــمــزه شــدن ڪــیــڪ حــتــمــا در مــاهیــتــابــه ڪــمــے تــفــت دهیــد بــعــد بــه مــواد اضــافــه ڪــنــیــد.
✅جــوزهنــدے بــراے عــطــر ڪــیــڪ اســتــ.
درعــطــاریــها مــوجــود اســت .
بارنــده ریــز رنــده ڪــنــیــد بــعــد دقــیــقــا همــان مــقــدار اســتــفــاده ڪــنــیــد.
اســتــفــاده بــیــش از حــد ان مــضــر اســتــ.
✅اردو بــڪــیــنــگ را ســه بــار الــڪ ڪــنــیــد.
✅بــرایــ ڪــیــڪ بــهتــر اســت شــڪــر دانــه ریــز بــاشــد .
/🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#کاسترول_بادمجان
مواد لازم:
آرد 350 گرم
خمیر مایه یک قاشق مرباخوری
شکر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ یک عدد
شیرولرم سه چهارم پیمانه
روغن مایع یک چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ یک عدد
مواد لازم درون خمیر(برای مواد داخل خمیر میزانشو خودتون نسبت به ظرفتون مشخص کنید)
بادمجان حلقه و سرخ شده
مایه ماکارونی(پیاز+گوشت+نمک و ادویه)
فلفل دلمه ریز شده و تفت داده شده
قارچ ورقه شده
پنیر پیتزا به میزان لازم
طرز تهیه:
شیر ولرم و خمیر مایه و شکر توی ظرف میریزیم و روی آنرا ده دقیقه می پوشانیم تا عمل بیاد
روغن و نمک و تخم مرغ وبا هم مخلوط میکنیم سپس خمیر مایه عمل آمده رو اضافه میکنیم و کم کم آردو اضافه میکنیم و ورز میدیم تا جایی آرد و اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسپه
خمیر و دوساعت در جای گرم استراحت میدیم
پس از آن خمیر رو به دو قسمت تقسیم میکنیم و روی سطح کار که آرد پاشیده شده با وردنه باز میکنیم ودر قالب یا ظرف پیرکس خمیر رو پهن میکنیم طوری که دیواره های ظرف با خمیر پوشانده شود روی خمیر کمی پنیر میریزیم و روی اون رو بادمجان چیده بعد دوباره پنیر میریزیم حال مواد گوشتی قارچ و فلفل دلمه ایی رو میریزیم و مجددا پنیر حال قسمت دوم خمیر رو باز کرده و روی مواد پهن میکنیم و لبه هاشو بهم وصل میکنیم و با چنگال سوراخهایی رو روش ایجاد میکنیم. ولی من خمیرمو با کاتر قالب زدم و دورتادور روی مواد چیدم بعد زرده تخم مرغ رو با برس روی خمیر کشیده در صورت تمایل کنجد میپاشیم ودر فر 180 درجه به مدت 30 الی40 دقیقه میگذاریم.
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_شیر👇
جو پوست کنده مرغ پیازخامه هویج شیرفلفل سیاه و نمک کره درصورت تمایل قارچ،ذرت ،نخود فرنگی
جو را سه ساعت قبل از پختن خیس میکنیم البته با جو پرک هم میشه درست کرد
جو و مرغ و پیاز را روی شعله گذاشته تا بپزد بعد هویج را نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم تا بپزد بعد کره میزنیم،، سوپ بپزد تا آبش کاملاً تمام شود بعد شیر و خامه اضافه میکنیم فقط باید حواستون باشه این سوپ آبلیمو نداره موقع پخت چون اگه بریزید شیر بریده میشه
نیم ساعت رو شعله کم بماند بعد قابل سرو است..
اون وقت میتونید آبلیمو بهش اضافه کنید و میل کنید
پخت سوپ شیر به سبک رستوران ها:
نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای را ریزخرد کرده و به سوپ اضافه کنید. طعم آن فوق العاده می شود.
بگذارید سوپ کمی رقیق باشد.
برای چاشنی لیمو را مانند رستوران ها برش زده دور تا دور ظرف سوپ فرو کنید
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۴ لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت
آب مرغ بدون رب ۲ لیوان
کره ۲۵ گرم
قارچ را ریز خرد کنید با مقداری کره تفت دهید بعد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کنید، کمی تفت دهید.
برای خوش طعم شدن آن مقداری کمی فلفل سفید به آن اضافه کنید و بعد هویج رنده شده و بعد آرد را کمی که تفت داده، شیر را با یک لیوان آب مخلوط کرده و آب مرغ را به مواد اضافه کنید
کمی که غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید و خامه را با مقداری از سوپ مخلوط کنید تا هم دما شونند و بعد آن را به سوپ اضافه کنید.
به این ترتیب سوپ شما آماده است که شما می توانیدسوپ آماده شده را در ظرف مناسب کشیده و با کمی جعفری خرد شده تزئین کنید.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خمیرجادویی مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن
اینم دستور خمیر جادویی☝️☝️☝️
#شیرینی_پفکی_گردویی👇
مواد لازم برای حدود 60 عدد شیرینی
آردسفید 2 قاشق غذاخوری
3عدد زرده تخم مرغ
120گرم پودر قند(به ازای هر زرده 40گرم)
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر هل یک ق مربا خوری
مغز گردو یا پسته یا هردویک فنجان پر
ابتدا زرده ها رو با پودر قند یک ربع با همزن برقی میزنیم تا کشدار بشه...
بعد بقیه ی مواد رو اضافه میکنیم وبا قاشق چوبی یا لیسک خیلی آروم هم میزنیم در حدیکه مخلوط بشه...
بعد کف سینی فر رو کاغذ روغنی میندازیم و از موادمون به اندازه یک قاشق چ بر میداریم و به فاصله دو سانت دوسانت تو سینی میچینیم...
با حرارت صدو پنجاه درجه سانتی گراد طبقه وسط به مدت نه الی یازده دقیقه...
دوتا نکته مهم اینکه فر باید از قبل بیست دقیقه گرم بشه و دیگه اینکه این زمان پخت برای فرهای مختلف فرق میکنه من خودم پانزده دقیقه طول کشید تا آماده شد برای بار اول که درست کنید دستتون میاد...
نوش جان...
راستی این شیرینی رو گرم تست نکنید وبا مایعات گرم هم مصرف نکنید چون مزه تخم مرغش مشخص میشه.
نوش جان😋
@sofrebanovanbeheshti