راه تشخیص زعفران اصل از تقلبی
✍تشخیص زعفران های اصلی از روی #سرشاخه کلاله زعفران , ساده ترین روش محسوب می شود، چراکه سرشاخه های کلاله زعفران #سه شاخه و قسمت بالای آن #شیپوری بوده که هرچه پایین تر می آید باریک تر می شود ضمن این که دارای مقداری طعم #تند است، البته چنانچه زعفران ها پودرشده باشند فقط با دستگاه های آزمایشگاهی قابل تشخیص است. با این حال روش های دیگری نیز برای این امر وجود دارد.
🍃روش اول: تفاوت ظاهری گیاهان: ریشک ذرت مستقیم، ولی #پرچم زعفران #انحنا دارد.
🍃روش دوم: تکه های زعفران را روی شعله گاز قرار داده در این حالت زعفران خالص به رنگ #بنفش یا #نارنجی در می آید که به #پتاسیم آن مربوط می شود. اما در مورد زعفران تقلبی رنگ #زرد ایجاد می شود.
🍃روش سوم: اگر تارهای زعفران را بین کاغذ کاهی (کاغذ روزنامه) بگذاریم و کمی فشار دهیم نباید لکه #چربی باقی بگذارد. اگر چنین باشد به احتمال قوی آن زعفران تقلبی است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۳) پیمانه مدرج از این نوع پیمانه برای اندازهگیری مایعات و مواد روان است
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی(۱۴)
همزن برقي
اگر براي زمان و البته دستان مباركتون ارزش قائليد حتما خريداري كنيد.
البته اکثرا دارند ديگه!
همزن کاسه ای برای کسانی که زیاد کیک و شیرینی درست میکنن لازمه وگرنه اگر هراز گاهی درست میکنید همون معمولی ها کافیه😉👍
وردنه
يكيش كافيه فعلا
نگاه نکنید به من که از هر وسیله چند تا دارم چون تمام اینارو به تدریج خریداری کردم اون سفیده که مثل غلطک می مونه وردنه شیارداره و
وردنه که صاف و بلند مخصوص نان لواشه😉
ادامه دارد.....
✍وبلاگ آشپزی های مامان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
برخی از تجربیاتی که در سفره های بانوان بهشتی ارسال کردیم👇👇
روی هشتگ مورد نظر بزنید و با فلشهایی که پایین صفحه میاد به مطالب مربوطه دسترسی پیدا کنید.
🔶#نکات_زرشک_پلو_مجلسی
🔶#موارد_مصرف_دانه_انار
🔶#تجربه_جدیدی_از_مصرف_مایه_خمیر
🔶#معیار_اندازه_قالب_با_تعداد_تخم_مرغ
🔶#با_پودر_خامه_آماده_چطور_خامه_قنادی_درست_کنیم
🔶#ویژه_تازه_عروس_ها
🔶#پنیر_پیتزا_خانگی
🔶#نکات_طبخ_ماهی
🔶#نکات_عمل_آمدن_خمیر
🔶#نکات_مربا_هویج
🔶#نکات_پخت_کیک
🔶#نکات_آشپزی
🔶#فیلینگ
🔶#خامه_کشی
🔶#باترکریم
🔶#گاناش
🔶#اصطلاحات_در_قنادی
🔶#نکات_بسیار_مهم_قنادی
🔶#باقالی_پلو_برای_پنجاه_نفر
🔶#نکاتی_درباره_تهیه_ژله_میوه_ای
با ما همراه باشید 🌺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آموزش_مراحل_شیرینی_گردویی👇
#از_سری_آموزشهای_آنلاین
مامان فاطمه حسنا و علی از اعضای نازنین گروه😘
#شیرینی_گردویی
#قرابیه👇
سفیده تخم مرغ 90گرم
گردو100گرم
کیک اسفنجی100گرم
پودرشکر200گرم
پودرکاکائو 1ق چایخوری
پودر دارچین1/4ق چایخوری به دلخواه
روغن مایع 2ق سوپخوری
سرکه سفید1ق سوپخوری
همه مواد رو غیر از روغن و سرکه باهم مخلوط میکنیم سه بار از چرخ گوشت رد میکنیم.
داخل قابلمه ریخته روی حرارت مرتب هم میزنیم من روی بخار کتری هم زدم چون داغ زدنش خیلی مهمه، اگه دما زیاد باشه موادمون خراب میشه، ابتدا در اثر حرارت شکر کمی روی شده و مواد شل میشه ولی کم کم دوباره کمی خودش رو میگیرد و زمانیکه مواد هم میزنیم کف ظرف یک لایه سفید رنگ دیده میشود. مدت داغ زدن بستگی به جنس قابلمه شدن شعله و حجم مواد دارد بنابراین زمانی که نشانه های گفته شده را دیدید داغ زدن کافی است. دقت کنید داغ زدن بیش از حد باعث میشود مواد سفت شده از قیف خارج نشود. اگر هم کم داغ بزنید روی شیرینی ترک نمی خورد و حالت کویری ایجاد نمیشود، بنابراین با دقت و حوصله مواد را هم بزنید تا مغز پخت شود(حدود ده تا دوازده دقیقه)
بعد از روی حرارت برداشته، سرکه و روغن رو اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست بشه، یکساعت صبر کنید تا مواد خنک شود، کف سینی کاغذ روغنی پهن کرده سطحش رو چرب میکنیم و مواد رو با فاصله از هم قیف بزنید.
غلظت مواد موقع قیف زدن بطوری است که با فشار دست از قیف خارج میشود اگه موادمون بیش از حد سفت بود که به سختی از قیف خارج میشود کمی سفیده تخم مرغ و اگر بیش از حد شل بود مقداری کیک پودر شده بعلاوه گردوی پودر شده اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
فر را با دمای 200درجه گرم میکنیم و زمانیکه سینی شیرینی را داخل فر قرار داده دما را به 175کاهش میدهیم، شیرینی را مدت 10تا15دقیقه می پزیم.
حتما از کیک اسفنجی استفاده کنید.
#کیک_اسفنجی_دوتخم_مرغی👇
تخم مرغ4عدد
آرد 120گرم
وانیل1/4ق چایخوری
بکینگ پودر1ق چایخوری
شکر120گرم
آب جوش2ق غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر و وانیل را 10دقیقه هم بزنید تا خوب کرمی رنگ شود، درحین هم زدن آب جوش را اضافه کرده و30ثانیه هم بزنید سپس بکینگ پودر و آرد که قبلا سه بار الک شده طی سه مرحله اضافه میکنیم با دور کند هم زن در حد مخلوط شدن هم بزنید.
کف قالب20سانتی کاغذ روغنی بیندازید مواد را داخل قالب بریزید و به مدت 30تا40دقیقه در فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد داخل فر بپزید.
فقط تا خنک نشدن شیرینی به شیرینی دست نزنید چون خراب میشه، پفش میخوابه😐😐
این سایز این مقدار مواد32تا شیرینی به من داد.
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😍😊
@sofrebanovanbeheshti
May 11
۱. مواد اولیه:
کیک اسفنجی ،شکر، سفیده تخم مرغ ، گردو، سرکه، روغن مایع ،دارچین، کاکائو
@sofrebanovanbeheshti
۲. اول کیک رو پودر میکنیم بعد بقیه مواد رو به غیر از سرکه و روغن رو اضافه میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
۳. کیک اسفنجی دو تخم مرغی درست کردم من،صدگرمشو وزن کردم برای شیرینی☺️
@sofrebanovanbeheshti