صفحہ ۶۳ استاد پرهیزگار .MP3
1.02M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه63🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
#کیک_موز_نارگیل
#كيك_موز
تخم مرغ 2عدد
موز 1عدد
آرد 3/4 پیمانه
پودر نارگیل 1/4 پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن یک سوم پیمانه
بیکینگ پودر 1قاشق چای خوری
ابتدا تخم مرغ به همراه شکر حدود 2 دقیقه می زنیم.
سپس روغن را اضافه می کنیم.
بعد موز رنده شده رو می ریزیم.
آرد و بیکینگ پودر و را مخلوط کرده
الک می کنیم داخل مواد می ریزیم.
وبعد پودر نارگیل میریزیم داخل قالب را یا کاغذ روغنی بندازید یا روغن بزنید.
فر از یک ربع جلوتر گرم کرده با درجه 180 بمدت 30 تا 40 دقیقه قرار می دهیم.
نکته: من مواد دوبرابر کردم.
پودر نارگیل می تونید حذف کنید به همین میزان ارد بریزید
@sofrebanovanbeheshti
#بیسکوییت_ساقه_طلایی ارگانیک 👇👇😋😋
کره محلی ۸ ق غ
تخم مرغ ۲ عدد
سویق گندم ۱ پیمانه
سویق جو نصف پیمانه
آرد کامل سبوس دار ۱ پیمانه
شکر سرخ ۳ ق غ
شیره خرما و انگور ۳ تا ۴ ق غ
هل ۱/۴ ق مرباخوری
تخم مرغ و هل را با همزن زدم تا رنگش کرم شد
کره و شکر سرخ رو شعله کم حرارت دادم تا شکر سرخ حل بشه شعله رو خاموش کردم و گذاشتم سرد بشه و به تخم مرغ و هل اضافه کردم
بعد از اون آرد و سویق ها رو اضافه کردم.
خوب با هم مخلوط کردم و بعد شیره خرما و انگور اضافه کردم باید خمیر یکدستی بشه
ممکنه آرد یا سویق کمتر یا بیشتری نیاز باشه
تقریبا نیم ساعت تو یخچال گذاشتم.
خمیر رو با دست چونه کردم و تو سینی فر که قبلاً روغن زده بودم کمی پهن کردم و با قالب گرد قالب زدم و با چنگال سوراخ کردم
و با فاصله چیدم و به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۶۰ درجه گذاشتم البته مدت و دما بستگی به ضخامت بیسکوییت داره در آخر هم چند دقیقه ای گریل رو روشن کردم.
نکته ای که داره این هست وقتی چونه می کنید و پهن می کنید دستتون یکم روغنی کنید تا ترک نخورن
پسرم خیلی بد غذاست ولی این بیسکوییت خیلی دوست داشت
@sofrebanovanbeheshti
May 11
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
کسی تا حالا از پای بوقلمون استفاده کرده توی سوپ ؟ خاصیتم داره ؟
#پاسخ👇
وقتی پای مرغ ماشینی اینهمه مفیده،پای بوقلمون که مطمئنا مفيدتره😌خیلی سوپ رو غلیظ و ژله ای میکنه،طعمشم خوبه.
پیشنهاد ميکنم جدا بپزين،عصاره شو بگیرین و به سوپ اضافه کنید،چون استخوان ریز زیاد داره،قیافه ی سوپ هم بهتر ميشه😉
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
انجیر رو به چه صورت خشک میکنید که مثل انجیرهای بازار بشه وهمچنین برای پودر سیر ٫سیر رو جلوی آفتاب خشک کرد عطرش ازبین نمیره ؟ومیوه های تابستونی میشه جلوی آفتاب خشک کرد ؟
#پاسخ👇
انجیر رو بشورید خوب خشک که شد بزارید توی سینی یا سبد بگذارید جلوی افتاب ۳،۴ روز بمونه بعد هم ۲،۳ روز توی سایه یا جلوی باد کولر
نه عزیز برای چی عطرش برمن سیر درست نکردم ولی پودر پیاز درست کردم توی افتاب خشک کردم بعد هم اسیاب وعطرش هم خوبه
بله همه میوها رو میشه خشک کرد ورق کنید بگذارید توی سینی که خیلی کم چرب شده توی افتاب وتا وقتی خشک بشه روزی یبار زیر ورو کنید همچنین انجیر رو روزی ۱بار زیر ورو کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
از این تمشک جنگلی میشه داخل کیک استفاده کرد؟ آخه خیلی ترشه
#پاسخ👇
مربای تمشک برای کسانی که رماتیسم دارن بسیار عالی هستش.میتونی مرباش کنی خیلی خوشمزه میشه .علی الخصوص شربتش. عالیه،،نمک بزن بخور
.یا با کمی شکر شیرین کن با یه ذره کوچولو اب روی حرارت بگذار کمی خودشو گرفت بریز تو کیک .یا برای تزیین رو کیک هم می تونی بریزی
می تونید مثل آلبالو ازش.
مربا و شربت بگیرید خودمم درست کردم خوشمزه میشه
یا مقداریش رو گذاشتم فریزر
هر زمان بچه ها خواستن براشون یخ در بهشت درست میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_گوشت
با
#خمیر_جادویی👇
این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع
خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی
عالیه
شیر یا آب ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه
روغن ۶ قاشق غذاخوری
پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر
نمک ۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ برای رومال
این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت
ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری
بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید
همینطور تو دستور گفته بود از شیر ولرم استفاده بشه ولی من چند بار هم
بجای شیر از آب ولرم استفاده کردم که نتیجه عالی شد
😍😍😎😎😎
خب اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم
بعد مخمر رو روش میپاشیم و میگذاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد
بعد تخم مرغ و نمک و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم
بعد مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه
خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو با پلاستیک میپوشونیم و میگذاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر
بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده کردم ولی میتونید اونو به هر شکل دیگه ای که خواستید استفاده کنید من داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه وذرت و کمی رب و نمک و فلفل و قارچ ریختم و کمی پنیر پیتزا
بعدروشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰
دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به
دمای فرتون داره میگذاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم
طلایی بشه من از توستر استفاده کردم
طعم این نون واقعا عالیه یه بار امتحانش بکنین
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۶۴ استاد پرهیزگار .MP3
996.2K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه64🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti