#دسر_کدو_حلوایی
ابتدا کدو حلوایی را با کمی آب میگذاریم بپزد تا پوستش براحتی جداشود
اگرهم با پوست کردن کدو حلوایی مشکلی ندارین😂
ابتدا کدوها را پوست کنید
بعد با مقداری شیر و گلاب کدوهارا بپزید تا نرم شود و شیر به خورد کدوها بره و تبخیر بشه
بعد ازپخت به کدوها شکر یا عسل یا شیره نبات یا هر شیرینی که دوست دارین اضافه کنین
اگر هم شیرین دوست ندارین هیچی اضافه نکنین
بعلاوه پودر هل و گردو خرد شده و دارچین
بعد بذارین داخل یخچال تا کاملاً سرد بشه
چون سردش خیلی خوشمزه تر هست
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#پیراشکی_قارچ_و_سوسیس👇
باخمیر جادویی
موادمیانی آن شامل
سیب زمینی سرخ شده
پیاز داغ
فلفل دلمه
نخود فرنگی
سوسیس
رب گوجه
زردچوبه
نمک فلفل
آویشن
و پودرسیر
هست که همه باهم مخلوط و داخل خمیرجاودیی قرارداده میشوند
@sofrebanovanbeheshti
#کوکی_اصیل_لاهیجان
#کوکی👇
گردوی خرد شده نگینی ۱۷۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
- روغن مایع ۵۰ گرم
روغن صاف قنادی یا کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۲۲۵ گرم
کشمش پلویی ریز ۱۷۵ گرم
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
شیر ۱۲۵ میلی لیتر
آرد قنادی الک شده ۴۲۵ گرم
طرز تهیه:
بیکینگ پودر و آرد و پودر کاکائو رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف یا کره رو با پودر قند حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه.
،تخم مرغها رو همراه وانیل یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو ۱ دقیقه هم بزنین.
روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه .
شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم با لیسک مخلوط کنید. توی مرحله آخر گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن.
بسته به ضخامت کوکیهاتون ۲۰ تا ۳۰ دقیقه توی فر بپزین. داخل فر از گرم شده روی درجه ۱۶۰ بزارین . گرمای فرها باهم فرق داره بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید فقط زیر شیرینی طلایی بشه کافیه
این کوکی بافت فوق العاده ای داره نوش جونتون .
@sofrebanovanbeheshti
#نان_شیرمال
آرد 5-6 فنجان
روغن 2/3 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
شیر 1 فنجان
شکر 2/3فنجان
خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
آب ولرم به مقدار لازم
مایع خمیر ویک قاشق شکر را درشیر ولرم حل کرده تا کاملا پف کند آرد را در ظرفی ریخته روغن و شکر و زرده تخم مرغ افزوده آب را به تدریج اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم مایع خمیر را که پف کرده به مواد افزوده 5 تا 6 دقیقه خمیر را ورز میدهیم روی خمیر را میپوشانیم به مدت یکساعت. خمیر را پهن کرده به قطر 1.5 تا 2 سانت قالب زده با برس رومال میزنیم ک شامل زرده تخم مرغ وانیل زعفران وشیر هست در فر 180 درجه. وقتی طلایی شد گریل را روشن کرده تا روی نان شیرمال طلایی شود. وقتی از فر بیرون آوردیم بابرس شهد میزنیم
@sofrebanovanbeheshti
#نوشیدنی_آبغوره
دستور از(ج. تزمان)
برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه که توی گیلان خیلی توی این فصل طرفدار داره نیاز داریم به آب،آبغوره تازه ودلار
دلار یا دلال ترکیب چند نوع سبزی ازجمله گشنیز،نعناع،کوتکوتو هست که اگه توی شهرتون کوتکوتو ندارید از ترکیب نعناع وگشنیز مولینکس شده استفاده کنید. چون باخردکردن سبزی عطراصلیش خارج نميشه.
نميشه میزان دقیقی گفت بسته به ذائقه تون مقدار نمک وآبغوره تون روکم وزیاد کنید.
این نوشیدنی چربی سوزخوبیه ورفع عطش میکنه. وبرای نوشیدنی بیرون ازخونه گزینه مناسبی هست.
فقط دقت داشته باشیداز آبغوره تازه استفاده بشه آبغوره جوشیده شده طعم مناسبی برای این کار نداره.
در عکس بالا تفاوت آبغوره هارو براساس رنگ مشاهده میکنید☝️
اگه راضی بودید صلواتی نثارامام زمان کنید❤️
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
#چای_لاته
چای کیسه ای ساده ....1 عدد (تی بگ ارل گری )
پودر دارچین...... نصف ق چ
وانیل....... نوک ق چ
شیر ....... 1 لیوان
کافی میت..... 1ق غ
شکر....... 2 ق غ سر صاف
خامه و دارچین برای تزیین ... به دلخواه
شیر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته.
قبل از بالا اومدن شیر نزدیک به جوش زیرشو کم کنید تی بگ رو بگذارید داخل شیر تا دم بکشه وبه رنگ کاراملی در بیاد بعد تی بگ رو فشار بدین تا آبش گرفته شه بعد از ظرف خارج کنید.
بعد شکر رو ریخته هم بزنید تا حل شه بعد دارچین وانیل و کافی میت رو توی یه ظرف مخلوط کرده بعد از دو دقیقه زیرشو خاموش کرده و داخل لیوان بریزید.
این مقدار برای یک نفره و یک لیوانه اگه خواستین به تعداد نفرات بیشتر درست کنین این مقدار رو به تعداد نفرات و لیوانی که میخواین درست کنین...
شیر نباید بجوشه.
وقتی کناره های شیر حباب بوجود اومد زیرشو کم میکنیم.
این چای رو میشه هم سرد وهم گرم سرو کرد اگه خواستین سرد سرو کنین در آخر چند قالب یخ توش بریزین.
پیشنهاد میکنم حتما درست کنین خیلی طعم مطبوع و خوشمزه ای داره و یه طعم متفاوتی از چای
Latte chai................ چای لاته#
اين نوشيدنی در اصل ايتاليايی است و امروزه در تمام دنيا شناخته شده است.
لاته به ايتاليايی به معناي شير است وبه چای ادویه دار میگن chai و همون چای تلفظ میشه. اکه به جای چای قهوه استفاده کنیم میشه .
کافه لاته........ Latte coffee
@sofrebanovanbeheshti
#سمبوسه
مواد لازم
سیب زمینی آبپز شده 3عدد متوسط
پیاز رنده شده 1عدد متوسط
سبزی مخصوص سمبوسه خورد شده حدود 8قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ریز شده نصف فلفل
زرد چوبه ، نمک فلفل ، به مقدار لازم
اول اینکه نون مخصوص سمبوسه باید تهیه کنید و هر نون رو به بطور افقی به چهار قسمت برش بدید
سیب زمینی اب پز شده رو رنده میکنیم پیاز و فلفل دلمه و زردچوبه و سبزی و نمک و فلفل همه رو مخلوط کرده و کمی ورز میدیم تا موادمون یکدست شه
بعد مواد مون رو داخل نون مخصوص سمبوسه میزاریم و نون رو مپیچیم و بعد داخل روغن سرخ میکنیم
حتما با این دستور درست کنید هم خیلی ترد و هم اینکه خیلی خوشمزه
@sofrebanovanbeheshti
🍩 #کیک_یزدی
مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه (200 گرم)
شکر: دو سوم پیمانه (150 گرم )
ماست: نصف پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
تخم مرغ: 2 عدد
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری سرپر
پودر هل: یک قاشق چایخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
کنجد یا خلال بادام: برای تزیین کیک
طرز تهیه:
شکر را آسیاب کنید که نرم بشه، بذارید کنار.
تخم مرغ ها راخوب هم بزنید تا کف کنه، بعد شکر را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، بعد ماست و بعد روغن، هرکدوم مواد را اضافه می کنید خوب مخلوط کنید، بعدی رااضافه کنید، بعد گلاب را اضافه کنید، وقتی مواد خوب مخلوط شد، آردرا دو بار الک کنید، بکینگ پودر و پودر هل را بهش اضافه کنید وکم کم به مایه کیک اضافه کنید ومخلوط کنید، انقد هم بزنید تا یکدست بشه. من از همزن دستی استفاده کردم.
مواد کیک راداخل قالب کیک یزدی که داخلش کپسول (کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی) گذاشتید، بریزید. طوری که سرکپسول کمی خالی بمونه.
بعد باچاقوی میوه خوری آغشته به روغن، وسط مایه کیک هرقالب خط بکشید. این کار باعث میشه کیک شما به صورت گنبدی بالا بیاد.
سپس روی کیک مقداری کنجد یاخلال بادام برای تزیین بپاشید.
فررا روی 200 درجه سانتیگراد مدت زمان 25 دقیقه تنظیم کنید، فقط شعله پایین فر روشن باشه، سینی فر رادرطبقه وسط بذارید.
بعد از گذشت ده دقیقه درجه فررا کم کنید، 180 درجه باشه، از این به بعد حواستون به کیک باشه بین 5 تا 15 دقیقه زمان میبره تا بپزه. کیک من بعد از ده دقیقه که درجه فر را کمتر کردم، 15 دقیقه ی دیگه زمان برد تا آماده بشه، پنج دقیقه ی آخر، شعله بالایی فر را نیز روشن کردم تا روی کیک طلایی تر بشه
@sofrebanovanbeheshti
#کاپ_پیتزا👇
دخترای من خیلی بدغذا هستن بخاطر همین خوراک کدو رو این شکلی به خوردشون دادم خیلی هم خوششون اومد😉😀
@sofrebanovanbeheshti
#خمیر_پیتزا
#خمیر_پیراشکی
#کاپ_پیتزا
🍕خمیر پیتزای جادویی😍
این خمیر پیتزا که دستورشو میذارم، خودم بارها درست کردم فوق العاده ترد و لطیف و خوشمزه میشه. دستورشو به هر کی دادم راضی بوده. 👇👇
🔻مواد لازم:
شیر یا آب: یک لیوان کوچک
تخم مرغ: 2 عدد
روغن مایع: نصف لیوان
پودر خمیر مایه: یک قاشق مرباخوری
نمک: یک قاشق چایخوری سر پُر
آرد سفید: تقریبا 6 پیمانه پلوپز
✅طرز تهیه خمیر:
تخم مرغ، روغن، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. بعد آرد را الک کنید و پودر خمیر مایه را با یک لیوان آرد مخلوط کنید، و کم کم به مواد داخل ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس باقی آرد را کم کم اضافه کنید. باید آرد را به قدری به خمیر اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه، و البته خیلی سفت هم نشه. خمیر را با مشت زدن پیاپی ورز بدید تا یکدست بشه.
بعد کف ظرف کمی آرد بپاشید، و خمیر را داخل ظرف بذارید، یک پارچه تمیز روی ظرف بکشید و بذارید در دمای محیط یکی دو ساعت بمونه تا خمیر پف کنه. هر چه هوای اتاق گرمتر باشه خمیر زودتر پف میکنه.
🔻 توجه:
✔️ این خمیر تقریبا برای 3 تا پیتزای بزرگ میرسه.
✔️ خمیر وقتی داخل فر قرار میگیره حجمش 2 برابر میشه، بخاطر همین خمیرتونو حسابی نازک کنید، بعد مواد پیتزا رو بریزید.
✔️ از این خمیر برای درست کردن پیراشکی، نان شکم پر و سمبوسه و نهفته ی عدس هم میشه استفاده کرد.
✔️ میتونید این خمیر را چند روز در فریزر نگه دارید و برای دفعات بعدی ازش استفاده کنید.
خمیر پیتزا رو که درست کردم به صورت خیلی نازک با قطر یکی دو میلی متر با وردنه پهن کردم، بعد به صورت دایره برش زدم و تو قالبهای کیک یزدیم که داشتم گذاشتم به این صورت👇👇
(قالبو چرب کنید بعد خمیر بذارید توش)
خمیر باید خیلی نازک باشه
بعد گذاشتم 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده بودم و خاموش بود. 20 دقیقه تو فر خاموش گرم میمونه و در میاریم مواد پیتزا رو میریزیم توش. که من مواد خوراک کدو رو بجاش ریختم.
اول یه کمی پنیر پیتزا تو هر قالب ریختم بعد موادو ریختم داخلش که بچسبه به نون پیتزام. میشه اصلا پنیر پیتزا هم استفاده نکرد. بعد دوباره سینی رو گذاشتم توی فر و روشنش کردم، که البته من توستر دارم. دیگه بستگی به درجه فرتون داره کاپ پیتزا زودتر از پیتزای بزرگ میپزه.
برای خمیر پیتزا هم من از آرد نانوایی استفاده کردم که ضرر کمتر از آرد سفیده. ولی با آرد سفید این خمیر عالی میشه.
مواد میانی
پیازو تفت دادم، یه کم گوشت چرخ کرده بهش اضافه کردم وقتی تفت داده شد، دو سه تا کدو رو پوست گرفتم رنده کردم (رنده درشت) بهش اضافه کردم خوب که طلایی شد نمک و ادویه رو اضافه کردم.
راستی وسط کار یه ذره زرشک هم اضافه کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#حُمُص
#غذای_ملل
یک لیوان نخود پخته رو اسیابش میکنیم با ۶ ،۷ قاشق ارده و ۳ قاشق روغن زیتون ۳ قاشق آبلیمو یا (لیمو تازه که بهتره )و یکی دو حبه سیر له میکنیم توش و تو ظرف ریخته و روش هم یک قاشق روغن زیتون میریزیم. با کمی نمک البته میتونید کمی مقدارهاشو به ذائقه تون کم و زیاد کنید
البته نخود رو روز قبل خیس کنیم
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_با_مواد_طبیعی
آردگندم کامل رو خوب تفت دادم حدود دو پیمانه و گذاشتم کنارحدود یک پیمانه عسل با یک و نیم پیمانه آب جوشیده و کمی زعفران گذاشتم رو گاز
عسل که حل شدنصف پیمانه گلاب ریختم و خاموش کردم
بعد ارد رو با حدود یک پیمانه روغن حیوانی و نصف پیمانه سویق گندم ویک قاشق چای خوری پودر هل سبز گذاشتم رو گازو خوب مخلوطشون کردم
بعد شربت عسل رو کم کم به ارد و روغن اضافه کردم تا شربت به خوردش رفت
حدود شش بشقاب میوه خوری حلوا حاضر میشه با این مواد
چون چشمی میریزم همه رو حدودی گفتم با دو سه بار درست کردن دقیقش دست ادم میاد
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#ماسوره ماسوره های منفذ دار ( multi-opening tips ) برای پر کردن کیک بیشتر استفاده میشه. برای درست
#ماسوره
ماسوره های ستاره ای باز ( open star tips )
از پرکاربردترین ماسـوره ها هستش و مناسب برای افراد مبتدی. باهاش میشه صدف ، زیگزاگ ، رودخونه ، گل و ستاره در بیاریم. پرکاربردترین هاش 16# ، 18# ، 21# ، 32# به حساب میاد.
ادامه دارد......
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_به
موادلازم؛به ۲کیلو
شکر؛ ۱/۷۰۰ گرم
هل ساییده شده ۲ق غ
آبلیمو؛۲ق غ
آب:۲لیتر
به راچهارقاچ کرده وتخم وسط به رادرمی آوریم
سپس به رادراندازه ی دلخواه خردمیکنیم وداخل قابلمه میریزیم وآب وشکررااضافه میکنیم وقتی جوش آمدحرارت راملایم میکنیم
بعدازیک تایک ساعت ونیم درب ظرف راگذاشته تارنگ مربا خوش رنگ شود. هل راهم اضافه میکنیم .
بعدازیک ساعت دیگه دررابرمیداریم اگه به رنگ موردنظرمون رسیده بود ولی قوام نیامده بوددیگه نیازنیست درروی قابلمه بمونه وقتی مربابه قوام موردنظررسیدآبلیمورواضافه میکنیم چندجوش که زدمرباآماده ست.
@sofrebanovanbeheshti
طرز تهیه #آرد_سوخاری
اول از همه تیکه نون هایتان را ریز ریز کرده و بگذارید کاملا خشک شود . وقتی یه عالمه از این نون ها آماده کردید( حتی خمیر داخل نون بربری و دورهای خمیری نان لواش یا تافتون و همچنین خمیر اضافه داخل نان ساندویچی) آنهارا آسیاب کنید...تا کاملا پودر شود. چند بار اسیاب کنید و از الک نرم رد کنید تا صاف بشه. بعد اینکار اضافه ها را دوباره آسیاب کنید ، به همین منوال. بعد پودر آماده را در ظرف روی ریخته و به ان نمک و فلفل و زردچوبه (یا پودر پاپریکا )و ادویه های دلخواه دیگر مانند پودر سیر، پودر پیاز ، یا مثلا آرد نخودچی و آویشن وادویه کاری و....هر ادویه که دوست دارید بهش اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید...و مرتب به هم بزنید تا آرد کاملا بپزد و رنگش قهوه ای شود. بگذارید خنک شود و در ظرف شیشه ای و در یخچال نگه داری کنید و برای غذاهای سوخاری و یا کتلت وکروکت استفاده کنید که طعم عالی داره که به نظرم بهتر از آردسوخاری آماده اس 👌👌
@sofrebanovanbeheshti
Shab03Moharram1396[06].mp3
7.7M
💔میرسه پیاده، دل ما به اربعینت....
با نوای حاج میثم #مطیعی
@sofrebanovanbeheshti