#شیرینی_نارگیلی👇
۵۰ گرم پودر نارگیل
صد گرم شکر
۴۰ گرم روغن مایع
دوتا سفیده تخم مرغ
مقداری وانیل
خیلی کم ابلیمو
اول پودر نارگیل و شکر و روغن و ترکیب کردم با حرارت خیلی کم یه مقدار که حرارت دادم سفیده هارو اضافه کردم و با حرارت خیلی کم که دست نسوزه مرتب هم زدم(داغ زدن) تا زمانی که دونه های شکر حل شد چند تا دونه شکر حل نشده بمونه اشکال نداره بعد وانیل و ابلیمو اضافه کنید ( من وانیل نداشتم ابلیمو هم استفاده نکردم)
گذاشتم مواد خنک شد داخل قیف ریختم
بعد روکاغذ روغنی شکوفه زدم(بهتره بدون ماسوره باشه تا مثل شیرینی نارگیلی بیرون بشه)
من با دمای ۱۴۵ داخل سولاردام گذاشتم
تازمانی که یکم کف شیرینی تغییر رنگ بده داخل فر باشه ولی من گذاشتم یکم برشته بشه
نکته"قبل از داغ زدن میتونید مواد شیرینی داخل غذاساز میکس کنیدتا یک دست بشه من انجام ندادم)
با این مقدار مواد ۱۶تا شیرینی داشتم مزه شم شبیه نارگیلی های بیرون شد.
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
چرا من شکلات تخته ای بن ماری میکنم پودر کاکائو و روغنم میزنم یکدست و صاف میشه ولی اینقد روان نمیشه که رو کیک بریزم بیفته.دوست دارم روان روان باشه که روی کیک بیفته .علت جیه؟
#پاسخ👇
اولا این که باید شکلاتتون رو قبلش رنده کنید دوم اینکه شکلاتتونو میگذارید رو بخار بن ماری بشه و دایم هم میزنید اخر سر ۱ ق روغن اضافه میکنید کاکایو لازم نداره بعد هم کیکتون باید خنک باشه وسستون گرم باشه تا به اصطلاح شره کنه اگر خامه ای بود باید بگذارید تو فریزر خوب یخ بشه بعد شکلات از دما افتاده رو بریزید روش
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_قالبی #کوکی
#ایده👌
اینم شیرینی های دخترم با دستور خانم صدیق عزیز
#شیرینی_نعلی
#شیرینی_اشکی
#شیرینی_با_فر
#شیرینی_بدون_فر
#شیرینی_با_روغن_مایع
روغن مایع یک سوم لیوان
تخم مرغ یک عدد
شکر یک سوم لیوان
بکینگ پودر یک ق سرخالی
وانیل نوک ق چایخوری
آرد حدود یک و نیم لیوان
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو با هزن برقی پنج دقیقه میزنیم اگر همزن دستی دارید ده دقیقه بزنید تا حسابی غلیظ و کشدار بشه بعد روغن رو اضافه کنید و یک دقیقه بزنید و بعد بکینگ پودر آخر هم آرد رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبه.
مال من همون یک ونیم لیوان آرد مصرف شد بیشتر نزنید، چون خمیر سفت بشه موقع شکل دادن پاره میشه، بعد خمیر رو به قطر نیم سانت پهن میکنید و قالب میزنید و بعد کف ظرف رو چسب میکنید بعد شیرینی ها رو داخل سینی می چینید
روش پخت روی گاز شعله پخش کن بگذاریدروی گاز با حرارت ملایم روی شعله متوسط میگذاریم گرم بشه، بعد تابه رو روی گاز بزارید درشو ببندید و مدت پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه، بگذارید خنک بشه بعد از ماهیتابه خارج کنید.
روش پخت داخل فر، فر رو با حرارت صدو هفتادو پنج درجه میگذارین داغ بشه بعد سینی رو داخلش میگذاریم پونزده دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد از زمان بگذارید خنک بشه از سینی بردارید
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
#نان_خانگی
#نان👇
یک عدد تخم مرغ
یک سوم لیوان ماست
یک سوم لیوان روغن
دو قاشق چای خوری خمیر مایع
دو قاشق چای خوری زردچوبه
سه تا 4 لیوان ارد (بسته به خمیرتون که به دست نچسبه خیلی. ولی در ریختن ارد خسیس باشید چون خیلی بریزید نونتون سفت میشه کم کم اضافه کنید دراخر هم اگر یکم چسبنده بود عیب نداره )
اب سه چهارم لیوان
شکر یک قاشق چای خوری
نمک یک قاشق چای خوری
ابتدا خمیر مایه وشکر رو به اب ولرمتون( دست رو نسوزونه خیلی هم سرد نباشه )اضافه کنید وهم بزنید
وقتی حباب زد یه درپوش بگذارید روش وبگذاریدش جای گرم من گذاشتم رو رادیاتور نیم ساعت حداقل بگذارید تا خمیر مایه کف کنه وبالا بیاد
بعد تخم مرغ وماست وروغن وزردچوبه رو با هم مخلوط میکنیم و وقتی خمیر مایه عمل اومد خمیر مایه رو به مایه تخم مرغیمون اضافه میکنیم.
نمک رو با ارد مخلوط کرده ویک بار الک کنید وقاشق قاشق به خمیرتون اضافه کنید وقتی که دیگه خمیرتون به حدی رسید که نمیشد با قاشق هم زد یه صفحه رو ارد پاشی کنید وخمیرتون رو سه دقیقه ورز بدین وکم کم ارد اضافه کنید
یادتون باشه ارد زیاد باعث میشه نونتون سفت بشه
یه کم که خمیر خودش رو جمع کرد میتونید کف یه ظرف بزرگ رو چرب کنید وخمیر رو داخلش بگذارید ونایلون بکشید روش و یه پارچه ضخیم (من پتو مسافرتی انداختم )جای گرم قرار بدید یک ساعت حداقل بگذارید استراحت کنه بعد که زمان استراحت به پایان رسید خمیر باید دوبرابر حجم پیدا کرده باشه .پف خمیر رو بگیرید وروی یه سطحی رو ارد پاشی کنید واز خمیر چونه بگیرید وبا وردنه بازش کنید روی چونه هم ارد بپاشید که به وردنه نچسبه وقتی یه طرفش رو باز کردید خمیر رو بلند کنید وسطح رو باز یکم ارد پاشی کنید وخمیر رو پشت رو کنید وبا وردنه بیشتر بازش کنید در اخر هم روش کمی کنجد شوید یا سیاه دانه یا ... بریزید وتابه ای که بهتر چدن باشه رو روی حرارت متوسط قرار بدید وبعد از گرم شدن خمیر باز شده رو بندازید داخل تابه صبر کنید تا حباب های بزرگی روی سطح نون ایجاد بشه وکمی طلایی بشه بعد خمیر رو برگردونید تا طرف دیگه اش هم پخته بشه ودراخر حتما حتما داخل یک پارچه بپیچید که نرم بمونه
نووش جان
نکته هایی برای کیفیت بهتر نان. 😋😋😋
حتما حتما به خمیر مایهتون زمان بدین که خوب عمل بیاد
دوم اینکه خمیر رو که داخل تابه گذاشتید صبر کنید تا حباب های بزرگی ایجاد بشه وکمی پشت نان طلایی بشه بعد برگردونید 😉
@sofrebanovanbeheshti
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ابنبات چوبی های شفاف😍
#کلیپ_تصویری
#سس_شکلاتی👇
شکر1فنجون
آرد2ق
پودرکاکائو2ق
کره25گرم
شکلات مقداری
شیرهم حدود یک ونیم لیوان
سس شکلاتی مخصوص تزئین کیک،دسر و...😍👌😋
آردوشکروپودرکاکائو رومخلوط کنین
بعدشیرو کم کم اضافه کنیدروی حرارت هم بزنیدتابجوش بیادکره اضافه کنید
بعدهم شکلات وخاموش کنید..
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
مراحل تهیه با استفاده از کلیپ در پست بعد😍👌👇
@sofrebanovanbeheshti