#ایده👇
آبمیوه طبیعی
شاتوت با عسل
برای کبد و خونساز است
سالی یک بار امتحان کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
میخوام کیک شیفون با خامه کشی درست کنم و روش بریلو بزنم. و متنی رو بنویسم.
میشه آیا؟؟؟
و اینکه نوشتن روی کیک و بریلو با سس شکلات که از بیرون تهیه میکنیم هست؟
یا اینکه باید شکلات بن ماری کنم و روغن مایع بزنم تا روون بشه و نوشت؟؟؟
#پاسخ👇
بله میشه اول خامه کشی کنید بزارید یخچال بعد بریلو رو کمی گرم کنید تا روون بشه یاخیییلی کم آب گرم بهش اضافه کنید بعد بریزید روی کیک البته اگه میخواید روکش کنید کاملا...اگه برای تزیین و طراحی شکل میخواید که لازم نیست گرمش کنید بریزید تو قیف یکبار مصرف و طرحتون رو بزنید
با بریلو شکلاتی هم می تونید بنویسید
و شکلات بن ماری که گفتین هم میشه
سس شکلاتی خوب نمیشه
@sofrebanovanbeheshti
#ایده👇
پیراشکی با خمیر جادویی و مواد میانی دلخواه که من از پیاز وگوشت چرخ کرده و قارچ و کالباس وکمی سیب زمینی و ادویه جات و یه کم رب استفاده کردم
پیچیدم لای خمیر و مثل قطاب پیچ زدم و تو روغن داغ سرخ کردم با شعله متوسط
@sofrebanovanbeheshti
#مارمالاد
سه تا سیب رو پوست کردم(حدودا ۳۰۰گرم) قاچ کردم وبا کمی آب گذاشتم بپزه وقتی پخت له کردم و۲۰۰گرم شکر بهش اضافه کردم و یه کاسه کوچیک مخلوط شهد مربای گلابی و مربای به له شده و چند قطره آبلیمو 😉 حدودا یک ساعت زمان دادم تا ریز ریز بجوشه و قوام بیاد اگه بخواین پودرژلاتین بزنید نیم ساعت زمان بدین برای پخت کافیه 👌
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_نعلی👇
آرد سفید صد گرم ( تقریبا یک و یک سوم لیوان).
کره صد گرم .
پودر قند چهل گرم ( تقریبا ۴ ق غذاخوری).
زرده تخم مرغ ۱ عدد
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
کره و تخم مرغ رو از قبل محیط بیرون قرار دادم .کره نرم شده رو همراه با پودر قند با همزن یه دقیقه بزنید بیشتر نشه برای این شیرینی نباید کره زیاد پوک بشه . بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و یه دقیقه با همزن بزنید آرد رو الک کنید ..به هیچ عنوان کل آرد رو اضافه نکنید.
اول یک لیوان آرد بزنید مخلوط کنید و کمی با نوک انگشت ورز بدین اگر خمیر به دست نمیچسبید که دیگه نمیخواد ولی اگر به دست چسبید باقی آرد رو کم کم اضافه کنید و با نوک انگشتان به آرومی ورز بدین اصلا کف دست با خمیر تماس پیدا نکنه چون خمیر روغن می ندازه و شیرینی سفت و خراب میشه .. اگه زیاد بریزین اون لطافت شیرینی رو با این کارتون از بین می برین و موقع نعلی کردن ممکنه خمیر از وسط پاره بشه…
مدت بیست دقیقه زمان میبره آماده بشه بعد این زمان اگر کف شیرینی ها طلایی شد آماده است روش پخت داخل فر.
فر رو که از یه ربع قبل روشن کرده ، سینی رو در فر ۱۵۰ درجه به مدت یک ربع دقیقه قرار بدین
بعد که آماده شد اصلا دست بهش نزنید بگذارین خنک بشه و بعد جدا کنین .
شکلات تخته ای رو هم روی بخار کتری آب کنید. شیرینی ها رو سرشون رو به شکلات بزنید و بعد در هر نوع پودری که دوست دارین بغلتونین
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🕳 #شادابی و 🕳 #شفافیت 🕳 #زیبایی_چهره
💥✍💥خوردن" به" صبح ناشتا
💥✍💥خوردن کاسنی🍃🍃
💥✍💥خواندن نماز #شب
💥✍💥کم خوردن وسیر نشدن
💥✍💥گرفتن #موی بینی👃👃
💥✍💥روغن مالی مو و ابروها با روغن #بنفشه درشب
💥✍💥استفاده از #صاف کننده های خون
💥✍💥داروی #مرکب۲ طب اسلامی
💥✍💥خوردن سه لقمه نمک🧂🧂 در ابتدای غذا #کک و #مک را می برد
💥✍💥گلاب،آب چهره را می افزاید.
💥✍💥استفاده از #حنا
💥✍💥سرمه کشیدن هنگام خواب
💥✍💥زنیان با #گردو چهره را طراوت می دهد.
💥✍💥سویق با #روغن_زیتون
💥✍💥 سنجد پوستش #پوست می رویاند استخوانش #استخوان می رویاند وگوشتش #گوشت می رویاند.
💥✍💥خوردن #بادمجان درفصل خرماپزان طراوت صورت را زیاد می کند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
دخترت رو خوشحال کن - پناهیان.mp3
4.8M
💖🎧 توصیه حجت الاسلام #پناهیان به دختر دارها...
👨👧 احادیثی از پیامبر اسلام در مورد خوشحال کردن فرزندان دختر
⏱بمناسبت ولادت حضرت معصومه(س) و #روز_دختر
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
دعای حدیث کساء.pdf
97.8K
#متن پی دی اف
دعای حدیث کساء
روز دوم چله
🆔 @sofrebanovanbeheshti
حدیث کساء مهدی سماواتی_یمو.mp3
3.3M
#صوتی دعای حدیث کساء
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مافین_گوشت 👇
✍مواد لازم خمیرکیک:
۴عدد تخم مرغ
۱ لیوان ماست
۲ لیوان آرد الک شده
نصف لیوان روغن
۲ قاشق مرباخوری پکینگ پودر یا یک قاشث مرباخوری جوش شیرین
مقداری نمک و فلفل
تخم مرغ نمک و روغن و فلفل رو با هم زن خوب هم میزنیم سپس ماست و پکینگ پودر رو اضافه میکنیم و در نهایت آرد.
✍مواد میانی:
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی ۱عدد
هویج ۱ عدد
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
قارچ مقداری
نمک و فلفل و ادویه و رب گوجه به مقدار لازم
پنیر پیتزا
مواد میانی مثل مایه ماکارونی
نصف مایه کیک رو داخل ظرف مناسب به اندازه متوسط که از قبل چرب کردییم میریزیم بعد مواد میانی که قبلا آماده کردیم رو روش میریزیم بعد پنیر پیتزا و در ادامه باقی خمیر رو میریزیم رو مواد و روشو صاف میکنیم و به مدت ۳۵ دقیقه بادمای 180 درجه تو فر میگذاریم
(من همه مواد میانی و مواد خمیر کیک رو با هم مخلوط کردم و تو قالب مافین ریختم و پنیر پیتزا رو روش ریختم)
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_پنجره_ای👇
گلاب ۴۰گرم(۱/۴ لیوان)
تخم مرغ۲عددمتوسط
نشاسته گل۴۰گرم(۵قاشق غذاخوری)
آرد سفید۵۰گرم(۱/۳لیوان+یک ق غذاخوری)
روغن مخصوص برای سرخ کردن
پودر قند
ابتدانشاسته را درظرفی میریزیم وگلاب رابهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تانشاسته درگلاب حل شود.بعد تخم مرغ رااضافه میکنیم وخوب با همزن دستی به هم میزنیم.حالا کم کم آرد را افزوده وهم میزنیم تاکاملا مواد باهم مخلوط شوند.مواد شیرینی را از صافی ردمیکنیم تاکاملا یکدست بشن.داخل یه قابلمه کوچک روغن به مقدارلازم را میریزیم وقالب شیرینی پنجره ای را داخل قابلمه میگذاریم وشعله راروشن میکنیم.یک قطره ازموادداخل روغن داغ میریزیم اگه پف کرد دمای قابلمه وقالب مناسبه.روغن نباید اونقدرداغ باشه که وقتی داخل موادمیزنیم بپزه واز قالب بیفته ونه خیلی سرد باشه که مواد رو جذب نکنه.قالب را داخل موادمیزنیم تالبه دیواره هابیادکافیه بلافاصله قالب رودرمیاریم وتوی روغن داغ چند ثانیه نگه میداریم بعد قالب روتکون میدیم تاشیرینی از قالب جدا بشه ودرروغن غوطه وربمونه.زیاد هم نباید داخل روغن بمونن.وبه همیت ترتیب ادامه میدیم تاموادمون تموم بشه.
شیرینیها رو روی دستمال میگذاریم تاروغن اضافیش گرفته بشه.اخر دست هم روی شیرینی را پودرقند الک میکنیم.
نوش جان.
♡مامان صبا♡
@sofrebanovanbeheshti