eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867398.MP3
1.04M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿 قرائت «دعای هفتم » 🗓ششمین روز چله   @sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛ 🔸آقای کریمی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد سفید ۳پیمانه(من دوقاشق از آرد رو برداشتم وبه جاش نشاسته ذرت ریختم) تخم مرغ ۴عدد شکر یک ویک سوم پیمانه سرپرر(تایک ونیم پیمانه هم میتونید بریزین) روغن مایع ۳/۴پیمانه بیکینگ‌پودر ۱قاشق غذاخوری وانیل کمی(من یه قاشق گلاب زدم) آب گرم یا شیر۱پیمانه گلاب ۱/۴پیمانه پودر نارگیل ۱/۳پیمانه زعفران ..کنجد به مقدار لازم همه مواد به دمای محیط رسیده باشند ابتدا شکر( مقدار شکر دستور شیرینه ملایم به کیک می دهد اگه شیرین تر دوست دارید یک و نیم پیمانه بریزید) و تخم مرغ را به همراه وانیل یا گلاب در ظرف همزن ریخته و به مدت ۸ دقیقه با همزن زن به هم می زنیم تا کرم رنگ و کمی کشدار شوند .قبلا مقدار یک چهارم از آب دستور را کنار گذاشته و زعفران ساییده را روی آن ریخته و با در بسته کنار می گذاریم(اگر از شیر استفاده کردید زعفران راروی گلاب بریزید) .بقیه آب را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه با همزن هم میزنیم حالا مخلوط زعفران را اضافه کرده و کمی با همزن هم میزنیم در این مرحله گلاب را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه دیگر هم می زنیم .حالا روغن را افزوده و کمی هم می زنیم تا با مواد دیگر مخلوط شود. پودر نارگیل را اضافه کرده و به همراه یک سوم از آرد هم میزنیم و با مواد مخلوط میکنیم آرد و بیکینگ پودر که از قبل ۳ بار الک کرده ایم را در سه مرحله به مخلوط کیک اضافه می کنیم و با لیسک هم میزنیم گلوله ی آردی باقی نماند. قالب را از قبل با روغن جدا کننده یا کره چرب میکنیم و تمام قسمتهای آن را کنجد میپاشیم و مایع کیک را دورانی در قالب ریخته من روی کیک را کنج پاشیدم و در فر فری که از قبل نیم ساعت گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ قرار می دهیم .با سیخ چوبی چک کنید بستگی به حرارت فر دارد اگر تمیز بیرون آمد و چیزی به سیخ نچسبیده بود یعنی کیک پخته و اگر چسبیده بود یعنی نپخته و باید زمان بدهید تا بپزد. ان شاالله درست کنید و لذت ببرید.اگه مفید بود التماس دعا.💞مامان صبا @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد ) شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
با آرد برنج 😋😋😋👇 آرد2کیلوونیم یک کیلوکره یه روغن دوونیم لیتری شکر۴کیلوونیم یه گلاب۶مثقال زعفرون دو ق غذاخوری هل ۱۰لیترآب(مقداری ازاین آب روبه صورت جوش جداگانه نگه دارین اگه کم بودبریزین دوباره) اول روغن وکره رادرقابلمه ریخته تاآب شودداغ نشود آردراداخلش الک کرده به مدت ۴۵دقیقه تفت بدهید شعله راکم کرده بعدآب وشکرراکه خوب جوشانده ایم به آرداضافه کرده هم میزنیم گلاب هل وزعفران راریخته وخوب هم میزنیم تاازقابلمه جداشود(آب جوش کناردست داشته باشیدکه اگه کم بوداضافه کنید) به مدت نیم ساعت باشعله خیلی کم دم کنیدتااگه دون داره بازبشه. دستور ازعزیزجون علی وفاطمه😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5774119209147578961.mp3
4.25M
💢 ۵ 👈 برگرفته از کتاب ارزشمند مکیال المکارم ✅ معرفت امام با شناخت امام فرق مهمی دارد! ✅ دلیل اهمیت این مبحث را حتما بشنوید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍛👩‍🍳👩‍🍳 اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کرده‌‏اید. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
🥧👩‍🍳👩‍🍳 💢نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻 حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه. شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد. غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🍚 برای طعم گرفتن برنج بدون عطر،وقتی برنج رو خیس می کنید👇 ❇️چندتا گلبرگ گل محمدی رو توی آب برنج بريزيد تا عطر و طعم خوبی پيدا كنه😋 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سیب زمینی بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق میکنیم میشوییم بعد به شکل گل در بیارید طبق فیلم و داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن.اصلا نیازی نیست ورق ها رو داخل ابنمک بگذارین چون خودش نرم و چیبسی هستش. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید.
👇 اول یه مشماع رو سینی پهن کردم نون میکادو گذاشتم بعد تا حلوا داغ بود ریختم رو نون صاف کردم و رول کردم و بعد هم با چاقو اره ای تیز برش دادم تو یخچال نگذاشتم دیگه سعی کنید سفت رولش کنید یعنی رولهاتون خیلی باز نپیچید هر چی بسته تر بپیچید رولتون قشنگ تر در میاد😉 من زیر نون عرض کردم مشماع میندازم چون ممکنه حلوا که میریزیم رو نون چون نون نازک هست بچسبه به سینی و وقتی میخواید رول کنید چسبیده باشه و نون پاره بشه من حلوا همون موقع که از رو گاز برداشتم میریزم روی نون حلوا تو عکس مشخصه نه شل هست نه خیلی سفت من تو حلوا شربتی که از قبل درست کردم و تو یخچال گذاشتم استفاده میکنم که باعث میشه حلوا ترد بشه @sofrebanovanbeheshti
👇 گردو رو خیس کردم تا پوستش راحت تر جدا بشه بعد به اندازه گردو شکر ریختم با یک فنجون اب گذاشتم قوام بیاد بعد زعفران زدم اندازه ۱۰ دقیقه بجوشه بعد گذاشتم خنک بشه☺️ @sofrebanovanbeheshti