هدایت شده از قرآن
4_297669198144867398.MP3
1.04M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه454🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
📿 قرائت «دعای هفتم #صحیفه_سجادیه »
🗓ششمین روز چله
@sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛
#صوتی
🔸آقای کریمی
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کنجدی
#کیک_گلاب_و_نارگیل_و_زعفرون👇
آرد سفید ۳پیمانه(من دوقاشق از آرد رو برداشتم وبه جاش نشاسته ذرت ریختم)
تخم مرغ ۴عدد
شکر یک ویک سوم پیمانه سرپرر(تایک ونیم پیمانه هم میتونید بریزین)
روغن مایع ۳/۴پیمانه
بیکینگپودر ۱قاشق غذاخوری
وانیل کمی(من یه قاشق گلاب زدم)
آب گرم یا شیر۱پیمانه
گلاب ۱/۴پیمانه
پودر نارگیل ۱/۳پیمانه
زعفران ..کنجد به مقدار لازم
همه مواد به دمای محیط رسیده باشند
ابتدا شکر( مقدار شکر دستور شیرینه ملایم به کیک می دهد اگه شیرین تر دوست دارید یک و نیم پیمانه بریزید) و تخم مرغ را به همراه وانیل یا گلاب در ظرف همزن ریخته و به مدت ۸ دقیقه با همزن زن به هم می زنیم تا کرم رنگ و کمی کشدار شوند .قبلا مقدار یک چهارم از آب دستور را کنار گذاشته و زعفران ساییده را روی آن ریخته و با در بسته کنار می گذاریم(اگر از شیر استفاده کردید زعفران راروی گلاب بریزید) .بقیه آب را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه با همزن هم میزنیم حالا مخلوط زعفران را اضافه کرده و کمی با همزن هم میزنیم در این مرحله گلاب را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه دیگر هم می زنیم .حالا روغن را افزوده و کمی هم می زنیم تا با مواد دیگر مخلوط شود. پودر نارگیل را اضافه کرده و به همراه یک سوم از آرد هم میزنیم و با مواد مخلوط میکنیم آرد و بیکینگ پودر که از قبل ۳ بار الک کرده ایم را در سه مرحله به مخلوط کیک اضافه می کنیم و با لیسک هم میزنیم گلوله ی آردی باقی نماند. قالب را از قبل با روغن جدا کننده یا کره چرب میکنیم و تمام قسمتهای آن را کنجد میپاشیم و مایع کیک را دورانی در قالب ریخته من روی کیک را کنج پاشیدم و در فر فری که از قبل نیم ساعت گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه با درجه ۱۸۰ قرار می دهیم .با سیخ چوبی چک کنید بستگی به حرارت فر دارد اگر تمیز بیرون آمد و چیزی به سیخ نچسبیده بود یعنی کیک پخته و اگر چسبیده بود یعنی نپخته و باید زمان بدهید تا بپزد. ان شاالله درست کنید و لذت ببرید.اگه مفید بود التماس دعا.💞مامان صبا
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد )
شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد)
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_زعفرانی
با
آرد برنج 😋😋😋👇
آرد2کیلوونیم
یک کیلوکره
یه روغن دوونیم لیتری
شکر۴کیلوونیم
یه گلاب۶مثقال
زعفرون دو ق غذاخوری
هل
۱۰لیترآب(مقداری ازاین آب روبه صورت جوش جداگانه نگه دارین اگه کم بودبریزین دوباره)
اول روغن وکره رادرقابلمه ریخته تاآب شودداغ نشود
آردراداخلش الک کرده به مدت ۴۵دقیقه تفت بدهید
شعله راکم کرده
بعدآب وشکرراکه خوب جوشانده ایم به آرداضافه کرده هم میزنیم
گلاب هل وزعفران راریخته وخوب هم میزنیم تاازقابلمه جداشود(آب جوش کناردست داشته باشیدکه اگه کم بوداضافه کنید)
به مدت نیم ساعت باشعله خیلی کم دم کنیدتااگه دون داره بازبشه.
دستور ازعزیزجون علی وفاطمه😍
@sofrebanovanbeheshti
4_5774119209147578961.mp3
4.25M
#سه_شنبه_های_مهدوی
💢 #وظایف_منتظران ۵
👈 برگرفته از کتاب ارزشمند مکیال المکارم
✅ معرفت امام با شناخت امام فرق مهمی دارد!
✅ دلیل اهمیت این مبحث را حتما بشنوید
#ابراهیم_افشاری
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ترفند_آشپزی🍛👩🍳👩🍳
اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی🥧👩🍳👩🍳
💢نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻
حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه.
شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد.
غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🍚 برای طعم گرفتن برنج بدون عطر،وقتی برنج رو خیس می کنید👇
❇️چندتا گلبرگ گل محمدی رو توی آب برنج بريزيد تا عطر و طعم خوبی پيدا كنه😋
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#گل_رز
با
سیب زمینی
بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق میکنیم میشوییم بعد به شکل گل در بیارید طبق فیلم و داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن.اصلا نیازی نیست ورق ها رو داخل ابنمک بگذارین چون خودش نرم و چیبسی هستش. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید.
#حلوا_رولی👇
اول یه مشماع رو سینی پهن کردم نون میکادو گذاشتم بعد تا حلوا داغ بود ریختم رو نون صاف کردم و رول کردم و بعد هم با چاقو اره ای تیز برش دادم تو یخچال نگذاشتم دیگه
سعی کنید سفت رولش کنید یعنی رولهاتون خیلی باز نپیچید هر چی بسته تر بپیچید رولتون قشنگ تر در میاد😉
من زیر نون عرض کردم مشماع میندازم چون ممکنه حلوا که میریزیم رو نون چون نون نازک هست بچسبه به سینی و وقتی میخواید رول کنید چسبیده باشه و نون پاره بشه
من حلوا همون موقع که از رو گاز برداشتم میریزم روی نون
حلوا تو عکس مشخصه نه شل هست نه خیلی سفت
من تو حلوا شربتی که از قبل درست کردم و تو یخچال گذاشتم استفاده میکنم که باعث میشه حلوا ترد بشه
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_گردو👇
گردو رو خیس کردم تا پوستش راحت تر جدا بشه
بعد به اندازه گردو شکر ریختم با یک فنجون اب گذاشتم قوام بیاد
بعد زعفران زدم اندازه ۱۰ دقیقه بجوشه بعد گذاشتم خنک بشه☺️
@sofrebanovanbeheshti