eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
🏴 اگر عباس ماه هاشمین است 🏴 هنرجوی امیر المومنین است 🏴 اگر اسطوره فخر و ادب شد 🏴 چو مامش حضرت ام البنین است پیشاپیش وفات اسطوره ادب مادر حضرت اباالفضل العباس (علیه السلام) تسلیت باد.   @sofrebanovanbeheshti
لقمه ای با خمیر جادویی توضیحات در پست بعدی👇👇👇 @sofrebanovanbeheshti
دوستان این نان خرمایی ها خیلی سریع آماده میشه برای پیچیدن هم خیلی زحمت نمیخواد تو عکس مشخصه یه مقداری از خمیر رو باز میکنید مواد خرمایی و یا هر چیز دیگه رو( شکر و دارچین هم خوشمزه میشه) میان خمیر قرار میدید و بعد تا میزنید و بعد توی سینی فر کنار هم قرار میدید وقتی همگی کنار هم خوابیدن بعد با کاردک برش میزنید چون اگه اول برش بزنید بعد دیگه راحت تو سینی فر جا نمیشه تو عکس این نظم و ترتیب به خاطر اینه که بعدا برش زدم 😉 آخر سر رومال که زرده تخم مرغ و در صورت تمایل زعفران روش می مالید و داخل فر قرار میدید مواد لازم آرد ۳ لیوان خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شیر یا آب ۱ لیوان روغن ۶ قاشق غذاخوری نمک ۱ قاشق چایخوری شکر ۴ قاشق چایخوری طرز تهیه ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ). ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید. ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید. ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید. ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ، بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید. ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است مواد میانی نان خرمایی 👇 نصف بسته خرمای کبکاب( چون طبع گرم داره و مناسب این فصل هست ) رو هسته هاشو گرفتم و دو قاشق کره حیوانی هم ریختم گذاشتم روی گاز چند دقیقه تو کره تفت میدیم وبا پشت قاشق له میکنیم بعد از روی گاز بر میداریم وکمی دارچین و پودر هل و پودر گردو اضافه کردم نوش جان شمیم مهر 🌷   @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867659.mp3
959.6K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 خونگی مقوی وخوشمزه برا بچه ها انواع مغز هرچی دوست دارین. من از پسته وبادوم استفاده کردم یه مشت پسته ویه مشت بادوم برشته کردم بعد با یه لیوان شکر، من از شکر قهوه ای استفاده کردم.سه ق غذاخوری پودر کاکائو همه رو آسیاب کردم وبعد بایه لیوان شیر. نصف لیوان روغن. همه رو ریختم تو مخلوط کن. اگه یه کم شکلات تخته ای هم داشتید بریزید توش مثل بیرونیا میشه. نوش جان🌹 @sofrebanovanbeheshti
👇 من کمی توی مقدار مواد دستور تغییرات دادم ، ارد سه لیوان ، تخم مرغ ۳ عدد، شیر یک لیوان لیوان ، روغن ۳/۴لیوان ، بیکینگ پودر ۳ق چ، شکر یک و نیم لیوان ، و طرز تهیه را دقیقا مثل دستور رفتم و توی قالب ۳۰ میان تهی چرب شده و آرد پاشی شده ، موادم را ریختم ، خیلی نرم و پوک و خوشمزه آرد۳ لیوان ماست‏۱ لیوان تخم مرغ۵ عدد دارچین۱ قاشق غذا خوری شکر۲ لیوان سرخالی روغن مایع۱ لیوان سرخالی بیکینگ پودر۲ قاشق مربا خوری سیب۲ عدد پودر کاکائو۲ قاشق غذا خوری وانیل‏ کمی رنده پوست پرتقال۱ قاشق مربا خوری زرده و سفیده را از هم‌جدا کرده.زرده ها را با وانیل و شکر زده تا کرم‌رنگ شود.روغن‌مایع رو اضافه کرده و هم زده ماست و رنده پوست پرتقال را نیز اضافه کرده و هم زده. آرد و بکینگ‌ پودر را اضافه کرده. سفیده تخم مرغ را در ظرفی جداگانه زده تا کف کند و از ظرف نریزد. سفیده ها را آهسته به خمیر کیک اضافه کرده. سیب ها را پوست گرفته و نازک‌ورقه کرده و داخل دارچین غلتانده. کاکائو رو در کمی آبجوش حل کرده. از مایه کیک به اندازه ۴ ق غذاخوری برداشته و با کاکائو مخلوط کرده. قالب گرد را چرب کرده و کاغذ انداخته و نیمی از مایه کیک را داخل قالب ریخته. روی آن مایه کاکائویی ریخته و سیب ها را روی خمیر چیده. باقی مایه کیک را ریخته. کیک را بمدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار داده تا پخته شود. پس از اینکه کیک سرد شد روی آن را با عسل که کمی با آبجوش رقیق کرده ایم ( از شهد یا شربت آلبالو یا پرتقال هم میتوان استفاده کرد)با برس @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
[ آشپزی میکنم... با ...💕 و ....💕 قربه الی الله ☘ فی سبیل خِدمَه ...🍃] خانم خونه ❤️بانوی نمونه🌷 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز چــهارشنبہ: ناهار : بابـ الحوائج؛امام کاظـــم (درود خدا بر او باد) شـام :شـمس الشـموس ؛امام رضا(درود خـدا بر او باد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
☝️ ✍احسنت به همچین بانویی👏👏👏احسنت به این ایده ی ناب👏👏خدا قبول کنه از شما ان شاءالله همیشه سلامت و شاد و موفق باشید و فرزندان و ذریه طیبه تربیت کنید 🤲 آیه ۱۱۴ سوره مائده👇 اللَّهُمَّ رَبَّنَا أَنْزِلْ عَلَيْنَا مَائِدَةً مِنَ السَّمَاءِ تَكُونُ لَنَا عِيدًا لِأَوَّلِنَا وَآخِرِنَا وَآيَةً مِنْكَ ۖ وَارْزُقْنَا وَأَنْتَ خَيْرُ الرَّازِقِينَ بارالها، ای پروردگار ما، تو بر ما از آسمان مائده‌ای فرست تا (این روز) برای ما و کسانی که پس از ما آیند روز عید مبارکی گردد و آیت و حجّتی از جانب تو برای ما باشد، و ما را روزی ده، که تو بهترین روزی دهندگانی. آیه 114 سوره مائده دوستان قبل از طبخ غذا نیت کنید که این غذا رو نذری درست می کنید. می تونید هر روز هفته رو نذر امامی که اون روز متعلق به ایشونه بپزید. این طوری هم ثواب نذری دادن رو بردید هم هر روز خانوادتون غذای نذری می خورن☺️   @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای گوشت چقدر کیوی خورد کنم تا ترد شه برای کباب کردن؟ و دیگه اینکه کیوی رو رنده کنم یا تکه و چه مدت زمانی رو گوشت بمونه؟؟ 👇 ترد کردن گوشت مسئله بعدی که اهمیت دارد این است که گوشت طبقه‌بندی و تعریف خاصی دارد. به این معنا که هر گوشتی برای تهیه هر غذایی مناسب نیست و هر قسمت از گوشت کاربرد خاصی دارد و نمی‌توان یک نوع گوشت را خریداری و برای تهیه هر غذایی از آن استفاده کرد. * برای ترد کردن گوشت در رستوران‌ها از موادی که به صورت پودرهای تهیه شده از انواع آنزیم‌هاست و ماهیت پروتئاز دارند (یعنی بافت پروتئینی را می‌توانند تجزیه کنند) استفاده می‌کنند. * اغلب در منزل نیز از میوه‌هایی چون انجیر، کیوی و آناناس یا میوه‌های مشابه استفاده می‌شود که حاوی آنزیم‌های قوی تجزیه کننده پروتئین هستند و به ترد شدن گوشت کمک می‌کنند. البته مدت زمانی که گوشت در کنار این میوه‌ها قرار می‌گیرد نیز مهم است. اگر گوشت مدت زمان زیادی با این مواد مخلوط شود، بافتش متلاشی خواهد شد. اگر می‌خواهید گوشت سفت را ترد کنید، روی همه قسمت‌های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید به مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید * در صنایع فرآورده گوشتی نیز از پلی‌فسفات‌ها استفاده می‌کنند زیرا باعث نگهداری آب موجود در گوشت می‌شوند. به همین دلیل زمانی که فرآورده‌هایی مانند سوسیس و کالباس را می‌خوریم، ترد هستند. * اگر می‌خواهید گوشت سفت را ترد کنید، روی همه قسمت‌های آن مخلوطی از سرکه و روغن زیتون بمالید و بگذارید به مدت دو ساعت بماند، سپس بپزید. * وقتی می‌خواهید گوشت را با زدن گوشت‌کوب یا بیفتک کوب یا کارد نرم کنید، روی آن آرد بپاشید این کار از خارج شدن آب گوشت جلوگیری خواهد. می‌توانید آن را در یک کیسه‌ی نایلونی نیز قرار دهید. @sofrebanovanbeheshti
👇 مایه خمیر ترشی که من از نونوایی بربری گرفتم با خمیر مایه فوری فرق داره ؟ ایا می تونم خمیر دوناتی که درست کردم رو نگه دارم چند روز ؟ 👇 بله خمیر ترش با خمیر مایه فرق داره بله میتونید تو فریزر نگه دارید وقبل از استفاده دوباره بگذارید جای گرم تا به دمای محیط برسه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ضبط-188.m4a
38.33M
و سلامت مدرس : خانم 💥اصلاح تغذیه جلسه 30 اصلاح زندگی در جهت 💥آداب سفره 💥استفاده از خورده ریزهای غذا در صورتیکه آلوده نشده باشند. 💥راضی بودن به آنچه فراهم شده و انتظار بیشتر نداشتن   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا