#کیک_پرتغالی😋
#کیک_پرتقالی
تخم مرغ یک عدد
شکر یک لیوان
روغن نصف لیوان
آب پرتغال یا شربت پرتغال یک لیوان
گلاب نصف لیوان
آرد ۲/۵لیوان
بیکینگ پودر ۲/۵ق چای خوری
پرتقال حلقه شده یک عدد
داخل قالب مستطیلی را چرب کرده و اندازه کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مواد را ریخته و روی مواد را صاف کرده و آرام حلقه های نازک پرتغال را قرار می دهیم و داخل فر ۴۰ دقیقه زیر و ۱۰ دقیقه رو
@sofrebanovanbeheshti
#خورشت_فسنجون😋
#فسنجون
#فسنجان
مامان علی وفاطمه😍😍😍
دوتاپیازمتوسط رورنده ریززدم وباروغن خیلی کم (تاکیدمیکنم خیلی کم چون گردوروغن میندازه حسابی) سرخش کردم نمک فلفل زردچوبه هم زدم به پیازم بعدحدوداً۳۰۰گرم گردوی خیلی نرم آسیاب شده رواضافه کردم وتفت دادم برای اینکه ته نگیره آب جوش کنارم دارمو وذره ذره اضافه میکنم همین موقع هادوقاشق رب انارملس هم زدم بعدبقیه آب رواضافه کردم(کلا۷تالیوان آب جوش استفاده کردم) حدودا یک لیوان قندهم ریختم توش😁 بستگی به ذائقه تون داره ماشیرین دوست داریم😋وقتی به جوش اومد(حواستون باشه سر نره)شعله روکم کنیدتاجابیفته حدوداً ۳ساعت زمان لازمه😉
من معمولابلدرچین یاکبک سرخ میکنم واواسط پخت خورش میزارم توش چون زودمیپزه😄
اگه دوست داشتین چندتادونه قیصی هم سرخ کنیدبندازین توخورشت😋
مامان علی وفاطمه دوستتون داره💖
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ چگونه رژیم #ایران را تغییر دهیم؟
🔹بشنوید از زبان نتانیابو
#سواد_رسانه
#حجاب
#برخورد_قاطع
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
کیک تو توستر رو چه درجه میگذارید؟
بعد المنت بالا و پایین همزمان روشن میکنید؟
مدت زمان پخت چند ساعت..؟
#پاسخ👇
المنت همیشه پایین مگر اینکه دستور چیز دیگه ایی گفته باشه بعد برمبنای دستور ده تا بیست درجه کمتر بگذارید من برای توستر خودم روی 140میگذارم. و سینی مشکی توستر رو کف توستر میگذارم و کیک رو روی سینی توی توی فر میگذارم و فن توستر رو هم روشن میگذارم، باید با توسترتون کار کنید تا دستتون بیاد، موفق باشید 🌺
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
کیک یخچالی داریم که خامه نخواهد؟
بیسکوییت
شکر
نشاسته معمولی و نشاسته ذرت
پودر نارگیل
شکلات تخته ای
دارم
اما خامه ؛تخم مرغ ؛شیر ؛پودر کاکائو ندارم
#پاسخ👇
بله خواهر
خامه حتما لازم نیست
به جاش کمی کره بزنید تا چرب و خوشمزه بشه
پان اسپانیا تخم مرغ میخواد ولی کیک یخچالی نمیخواد
ولی شیر میخواد که خوشمزه بشه
من با آب تا حالا درست نکردم
پودر کاکائو هم نباشه مشکلی نیست فقط موادتون سفید میشه
این یه دستور که خامه و پودر کاکائو نداره
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/28075
#سوال👇
من این #شیرینی_مربایی هارو پختم بجای کره از روغن نیمه جامد استفاده کردم شیرینی بعد از پخت که سرد شد مثل بیسکوئیت خشک شد علتش چی بوده؟🔴🔴🔴
واینکه مربا وسطش گذاشتم اما دو رویه به هم نمیچسبه چیکار کنم که خوب به هم بچسبن؟
واینکه مزه اش خیلی خوشمزه شده اما مزه شیرینی مربایی نمیده مزه شیرینی کشمشی میده😂😂بخاطر چی اینطوری شده؟؟
وقتی دیدم دارن خشک میشن شیرینی ها رو تو یه ظرف در بسته گذاشتم تا نرم بمونن اما وقتی هم نرمه موقع مربا گذاشتن متلاشی میشه چیکارباید بکنم؟🔴🔴🔴
ممنون میشم جواب این سوالامو بدید
با دستور آشپزخانه کوچک من درستش کردم کلیپش در کانال هست👇👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/39823
#پاسخ👇
چون از روغن نیمه جامد استفاده کردید، مربا هم معمولا نمیزنن مارمالاد میزنن یا ژله بریلو.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
مرغ رو باید چه کرد که خوشمزه شود
#پاسخ👇
قبل از پخت مرغ رو داخل ادویه طعم دار کرد
خوب سرخ بشه، استفاده از فلفل دلمه، قارچ، زعفران دم کرده
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب🌱⃢📖
دفاع_مقدس
کتاب زندان الرشید📚
خاطرات رئیس ستاد سپاه ششم نیروی زمینی سپاه، سردار علی اصغر گرجی زاده
نویسنده: محمدمهدی بهداروند
انتشارات_سوره_مهر
گرجی زاده در آخرین لحظات قبل از سقوط جزیره به همراه علی هاشمی( فرمانده سپاه ششم ایران) در قرار گاه بودند و حاضر به تخلیه ی قرار گاه نبودند ولی وقتی صدای هلی کوپترهای عراقی را بالای سرشان میشنوند مجبور به عقب نشینی میشوند.
در میان گلوله و رگبار گرجی زاده زخمی میشود و نهایتا اسیر میشود ولی اثری از علی هاشمی نبود و تا سالها کسی از علی هاشمی خبری نداشت تا این که در سال ۸۸ پیکر مطهر فرمانده سپاه ششم در نیزار های جزیره شناسایی میشود.
حتی در کتاب پایی که جاماند، سیدناصر حسینی نوشته است که بعثی ها او را با علی هاشمی اشتباه گرفته بودند و حسابی از خجالتش درآمده بودند!
علی اصغر گرجی زاده به مدت تقریبی ۲ سال و نیم در دست عراقی ها اسیر بوده آن هم در زندان مخوف الرشید!
نهایتا در شهریور ۶۹ به طور معجزه آسایی آزاد میشود و به ایران برمیگردد.
نجات از دست زندانبان رائد خلیل فقط با معجزه شدنی بود!
دفاع_مقدس
حجاب
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#اموزش_ترشک_خونگی
#ترشک_البالو
دوست جونیاااا
درسته فصل البالو🍒 داره تموم میشه ولی دلیل نمیشه من پست البالویی نذارم 😁
آلبالو ۷۰۰ گرم
آب ۲/۵ لیوان
شیره انگور ۲ ق غ
نمک نصف ق م
جوهر لیمو یک چهارم ق م
رب انار ۱ ق غ
طرز تهیه
آلبالوها رو تمییز کنید بشورید و بریزید داخل قابلمه
اب بهش اضافه کنید حرارت اول بالا باشه جوش بیاد ،جوش که اومد حرارت کم کنید ،کفهای روش بردارید
شیره ،نمک و جوهر لیمو رو اضافه کنید
درش رو بذارید تا ابش تموم بشه فقط بهش سر بزنید نسوزه
بین یک تا دوساعت طول میکشه
وقتی ابش کشیده شد رب انار اضافه کنید و حرارت و کم کنید
بذارید سرد بشه داخل زیپ کیپ بریزید
و داخل یخچال نگه داری کنید
نوووش جان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#سوپ_گوجه_فرنگی😋
گوجهفرنگی و رو از وسط نصف کنید و به همراه پیاز و سیر و روغن به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۷۵ درجه قرار بدید.حتماً روش و با فویل بپوشونیدبعد از پخت، گوجه و تمام مواد رو داخل غذاساز میریزیم و میکس می کنیم و به همراه ۱ لیوان آب روی شعله قرار میدهیم تا کاملا بپزید و لعاب بده
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
#کتلت #لاهیجان😍😋
از نون بربریهای نازک تر برای ساندویچ استفاده کنین.
بذارین کله ی نون بربری یکی دو روز بیات بشه بعد خیسش کنین.
بهتره از گوشت چرخکرده ی تازه استفاده کنین.
و حتماً زیتون پرورده رو کنارش داشته باشین چون یکی از ارکان مهم و ضروری برای لذیذتر شدن ساندویچ کتلت لاهیجانیه❤️
سیب زمینی: ۲ عدد متوسط
گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
کله ی نون بربری: ۲ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز و آویشن و ادویه کاری به مقدار دلخواه.
سبوس نان بربری: یک لیوان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طب اسلامی
❌زیاد آب خوردن چه بلایی سرت میاره؟!
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سفره بانـوان بهشتـی
#فهرست #فهرست_یک (۱) فهرست خوشمزه هایی که در کانال سفره های بانوان بهشتی به آنها پرداختیم👇👇 روی ه
فهرست تعدادی از خوشمزه های کانال😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
❣#سلام_امام_زمانم❣
📖 السَّلاَمُ عَلَيْكَ حِينَ تَحْمَدُ وَ تَسْتَغْفِرُ...
▫️سلام بر تو آنگاه که زلال حمد الهی را در بستر تشنه ی نماز جاری میسازی!
و سلام بر تو و گریه های تو در کُنج غربت، که هر روز برای گناهان امّتی که فراموشت کردهاند استغفار میکنی!
📚زیارت آل یاسین_مفاتیح الجنان
#اللهــمعجـللـولیکالفــرج
#امام_زمان
#مولایمن
🍁در هــر دمــم هــزاران فریـاد انتظار است
یک لحظه بیتو بودن، یک عمر احتضار است
🍁بـی روی تـو زمانـه پاییز بی بهـار است
این زندگی تباهی، ایـن عمـر انتحـار است...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
@sofrebanovanbeheshti