❣ #سلام_امام_زمانم ❣
📖 السَّلامُ عَلَیْکَ یا حُجَّةَ اللَّهِ عَلی مَنْ فِی الْأَرْضِ وَ السَّمآءَ...
🌱سلام بر تو ای مولایی که با آمدنت حجّت را بر اهل زمین و آسمان تمام می کنی.
سلام بر تو و بر روزی که با آمدنت، زمین و آسمان غرق نور می شوند.
📚 بحار الأنوار، ج99، ص 117.
#اللهمعجللولیکالفرج
#امام_زمان
✨#مولاجانم
🔅نسیم صبح سعادت، خدا کند که بیایى
رسیده شب به نهایت، خدا کند که بیایى...
🔅جهان ز دودِ ستم شد سیاه، در برِ چشمم
فروغِ صبحِ سعادت، خدا کند که بیایى...
#العجلمولایغریبم
تعجیل در فرج مولایمان صلوات
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین❤️
ســــــــــــــــــــلام✋😍
حال ِدلتون خوب😌
قلبتون پرنــــــــــ💫ــــــــــور
زندگیتون پربرکت🌼
ما رو دلبندِ خودت کن خدایمهربونم🤲
دوستم تعریف میکرد میگفت
مادربزرگم همیشه قبلِ اومدن آقاجونم
حیاط رو خوب تمیز میکرد
و به گلها🌷 آب میداد ،
چآییِ نابی رو دم میکرد
و به دور دستها خیرهمیشد ؛
آقا جونکه از شالیزار🌱 میومد
"دستاش بوی خوشه برنج میداد"
شاید برای همین بود که هر بار ،
با بوسهی آقاجون💋 ،عزیز سبز میشد!🌿☘🍀🌿
اول هفته ای سرشار از عشـــــــ❤️ـــــــــــــق؛ انرژے و نور و معرفت و معنویت براتون آرزومندم🤩
عکسهای بالا 👆رو فرستادم تا لذت ببرید🍁🍂😌 و اگه شرایط دارید برنامه ریزی کنید و تو این هفته به یه پارک یا بوستان تشریف ببرید و...😉🚗🚘 عکسهاشم برای من بفرستید😁 📸📱📲
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
اینم کیک هویج و گردو خانم صدیق عزیز که البته من گردو نداشتم بدون گردو درست کردن
خیلی عالی شده بود خدا خیرتون بده
مامان علی آقا وآقا امیرحسین:
#کیک_هویج_و_گردو👇
تخم مرغ 4عدد متوسط واسه من کوچیک بود پنج تا زدم
هویج رنده شده بدون آب سه لیوان موقع ریختن هویجها تو لیوان فشار ندید.
وانیل1/4ق چایخوری
بکینک پودر 1قاشق غذاخوری سر خالی بکینگ پودر
دارچین یک قاشق غذا خوری سرپر
آرد دو لیوان
شکر دانه ریز یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
گردوی خورد شده یک لیوان(من کمتر ریختم)
تخم مرغها رو یکی بریزید و بزنید بعد شکر و اضافه کنیدو وانیل رو و ده دقیقه با همزن بزنید بعد روغن رو اضافه و دو دقیقه باهمزن بزنید بعد آردو دارچین و بکینگ پودر سه بار الک شده رو کم کم اضافه کنید در سه مرحله با لیسک هم بزنید بعد هویج رو اضافه کنید هم بزنید در آخر گردوی خورد شده رو با یک قاشق آرد مخلوط کنید و اضافه کنید، قالب رو با روغن جدا کننده (پنجاه گرم آرد پنجاه گرم کره و پنجا گرم روغن مایع مخلوط و باهمزن دو دقیقه میزنیم میگذاریم یخچال هر وقت نیاز داشتیم از یخچال خارج میکنیم بعد دمای محیط رسید استفاده میکنیم) چرب میکنیم. و مواد کیک رو داخل قالب میریزیم بعد چند مرتبه به زمین میزنیم قالب رو و در فر از قبل گرم شده 175درجه 45دقیقه تا یکساعت میگذاریم. فر با فر فرق داره حتما چک کنید.
نوش جانتون😊فاطمه حسنا و علی عشقای مامان 😍😍😍😊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_نارگیلی
مواد لازم
آرد قنادی☚۲ لیوان
شیر☚۱لیوان
شکر☚۱ لیوان
روغن مایع☚½ لیوان
پودر نارگیل☚½ لیوان
تخم مرغ☚۴ عدد
بکینگ پودر☚۱ قاشق غذاخوری
وانیل☚۱ پنس
برای شروع تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم.
زمانی که شکر به طور کامل حل شد و مخلوط تخم مرغ و شکر کرم رنگ شد، شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه روغن را نیز مانند شیر اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه مخلوط می کنیم.در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر دو مرتبه الک می کنیم، سپس کم کم و در چندین مرحله به مواد اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدست شود و هیچ گونه گلوله آردی در مایه کیک باقی نماند. البته باید به این نکته هم توجه داشته باشیم که فقط مایه کیک را باید در حدی ترکیب کنیم که آرد و دیگر مواد یکدست شوند .پس از اینکه مایه کیک یکدست شدف پودر نارگیل را اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. حالا یک قالب مناسب را با روغن جداکننده کیک چرب می کنیم یا در صورت نبود روغن جداکننده از کاغذ روغنی استفاده می کنیم.
در این مرحله مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و چند بار محکم به سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند. حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان می دهیم تا کیک بپزد.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یزدی
توستر
دمای فر را من ۲۰۰ درجه اول هر دو المنت با فن روشن کردم وقتی کیک قله ای شد ، المنت بالا را خاموش کردم ، فقط المنت پایین را زدم با دمای ۱۸۰ درجه تا داخل کیک بپزه و میزان هم زدن موادم طبق دستور نبود ، تقریبا یک سوم زمان هم زدن این دستور موادم را هم زدم چون مواد خونگی هست و بعد ریختن خمیر داخل قالبها با قاشق مربا خوری داخل روغن زدم و یک بعلاوه(+) روی کیک زدم ، طوری که قاشق تا ته قالب بره که این کار باعث میشه کیک یزدیهامون چاک بخوره ، و اینکه بعد پخت روی یزدیها را عسل زدم
#کیک_یزدی. 🌺 استاد صداقت🌺
مواد لازم
تخم مرغ 3عدد
شکر200گرم
شیر 150گرم
ارد 300گرم
بکینک پودر15گرم
روغن مایع 170گرم
هل به مقدار لازم
اول تخم با شکر میکس بشه بادورمتوسط به مدت 20دقیقه بعد بادور کند شیر اضافه بشه بلافاصله ارد وبکینک پودر اضافه بشه به مدت 6 دقیقه بادورمتوسط میکس بشه و دراخر روغن مایع اضافه بشه یک دقیقه روغن مایع با خمیر مخلوط بشه خمیر اماده است با درجه فر 250 صنعتی با درجه فر خونگی 280به مدت 15دقیقه .کیک یزدی
✅البته من ۵۰ گرم از مقدار شیر کم کردم و گلاب زدم
من دستور رو دوبرابر کردم و ۴۲ تا کیک یزدی شد
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#کوکو_سیب_زمینی
سیب زمینی خام درشت ۲تا۳عدد رنده درشت شده/پیاز ۱عدد بزرگ رنده شده درشت/نمک.فلفل.زردچوبه. آویشن.پودرسیر.زنجبیل کمی/فلفل دلمه ۱/۲عدد رنده درشت شده/آرد سنگک۲تا۳غ/تخم مرغ ۱عدد درشت/روغن برای سرخ کردن
مواد رنده شده را با هم مخلوط کرده و بعد آب اضافی آنها را با دست گرفته و مابقی مواد وادویه ها رو اضافه کرده و همزده یکدست شود نیمتا یکساعت گذاشتم استراحت کنه تا مزه ها به خورد هم برود بعد با قاشق در روغن داغ ریخته با حرارت متوسط دو طرفش را سرخ کرده
@sofrebanovanbeheshti
جنگ ترکیبی.mp3
6M
‼️با کمتر از یک ربع وقت گذاشتن، میتونید جلوی یه بیتقوایی بزرگ رو بگیرید.
سخنان حجت الاسلام #محسن_عباسی_ولدی
📣📣حتماً گوش کنید و نشر بدید:
✅کسانی که نمیدانید جنگ ترکیبی چیست، ساکت!
✅ بدون فهم دقیق از جنگ ترکیبی و توجه به آن، تحلیل کردن ممنوع!
✅ جنگ ترکیبی از طرف دشمن، یعنی درگیر کردن همزمان ما در میدانهای مختلف: مجازی، خیابانی، مرزی، بین المللی، فرهنگی، نظامی، اقتصادی، شناختی، سیاسی و ...
✅ قضاوت دربارۀ نهادهای مختلف؛ بدون توجه به واقعیت جنگ ترکیبی، بیتقوایی است.
✅ با بیتقوایی، بدبینی و ناامیدی را ترویج نکنیم.
✅ رزمندۀ جنگ ترکیبی باید حواسش به همۀ میدانهایی که جنگ در آنها اتفاق افتاده باشد.
✅ ممکن است بدون در نظر گرفتن میدانهای دیگر، کار یا تصمیمی در یک میدان درست باشد، اما نتیجهاش در میدانهای دیگر و در کل جنگ به ضرر ما تمام شود.
✅ شک نکنید که سیر کنونی جامعۀ ما به سمتی است که به خیر جامعه منتهی میشود.
#جنگ_ترکیبی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایذه #جهاد_تبیین
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
حلوای سوهان درست کردم ..بعد از۲۵ دقیقه شکل خورده بیسکوبیت و اردسوخاری شد وتا اخر اصلا به روغن نیفتاد اما تغییر رنگ داد مثل سوهان..وقت حاضر شدنش هم اون خوردها زیر دندون احساس میشد..مشکل چی بوده من طبق کلیپ پیش رفتم🔴🔴🔴🔴🔴اما خوشمزه بود
#پاسخ👇
به نظرمن شاید شعله موقع تفت دادن زیاد بوده براش
من دقیقا یک ساعت تفت دادم
۲۵ دقیقه تفت دادن برای حلوای سوهان کمه
اولش جمع میشه بعد حالت خرده خرده پیدا میکنه
بعد روان میشه و به روغن میفته
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای چند رنگ کردن شکوفه ها و رزت ها چیکار میکنید؟
#پاسخ👇
قیف رو را داخل یه لیوان باز کنید از خامه های رنگیتون به مقدار مساوی از هر رنگ داخل قیف بکشید
باید از همه ی رنگهایی که میخواید توی قیف ماسوره با لیسک بکشید در چند جهت بعد که فشار میدید از همه ی رنگها با ترکیب همدیگه میتونید رز بزنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
ممنون میشم کسی دستور بریلو کاکائویی خانگی رو داره بفرسته
#پاسخ👇
بریلو خانگی ساده درست کنید یا از لوازم قنادی بی رنگش رو بخرید
رنگ نریزید
بعد بهش کمی پودر کاکائو اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتون برسید
اگه برای کاور میخواید با کمی آب جوش رقیق کنید
اگه برای نوشتن میخواید که همون غلیظ خوبه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
اگه بخواهم با کره مخلوط کنم ،کره باید به دمای محیط رسیده باشه ولی روغن صاف خونگی رو ده دقیقه قبل از یخچال دربیارم؟
#پاسخ👇
بله کره وروغن صاف قنادی حتما باید در دمای محیط نرم بشن .دقت کنید کره آب نشه فقط نرم
برای روغن صاف خونگی چون حالت نیمه جامد داره بهتره یه ربع زودتر در بیارین از یخچال
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
کدوم شیرینی لطیف و خوشمزه و راحته ؟
#پاسخ👇
خشک شدن شیرینی بستگی به این داره که موادتونو درست اندازه بزنید تو بعصی از دستورها نوشته نباید زیاد ورز بدید زیاد ورز ندید تا به روغن نیافته و اینکه زیاد تو فر نمونه، کلا شیرینی ها قلق دارن بانو 😊😉
@sofrebanovanbeheshti