عصرونه ی مقوی یا ی شام سبک
قوت( #دویماج ) 👆👆👆🌹
کدبانوهای عزیز
اگر نان سنگک یا لواش سفت شده که می خواهی دور بریزی در خانه داری دست نگه دار
در ابتدا👇
با گوشتکوب نان ها را بکوبید و ریزش کنید وقتی کاملا خرد شد کمی آب به آن بپاشید و ورز بدید به طوری که نان ها نرم شود و حالت خمیری پیدا کند
سپس نصف قالب پنیر از هر نوعی که دوست داری و یک مشت پر گردوی کاملا خرد شده به نان های خمیری اضافه کن
بعد از سبزی خوردن های داخل یخچال
حتی آنهایی که پلاسیده شده یک مشت بردار و خوب ريز کن و به مایه بیفزای
برای چسبندگی بیشتر مواد می تونی کمی روغن حیوانی یا کره ی آب کرده هم اضافه کنی
بعد با دست تمیز مواد را مخلوط کرده به اندازه ی یک نارنگی متوسط برداشته و بصورت لوله ای حالت میدهید و در ظرفی می چینید و با هر چه که دوست دارید تزئین می کنید.
این غذا برای عصرانه بسیار دلپذیر است همینطور به عنوان ی وعده ی شام سبک
نوش جانتون👌✅😋😋😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#لونگی_مرغ
#مرغ_شکم_پر
(مرغ شکم پر آذری) 👇👇👇
دوستان در ابتدا عرض کنم هر مرغ متوسط برای 4_6 نفر کافی است
مواد لازم
پیاز رنده یا چرخ شده 4_5 عدد متوسط
گردو خرد شده ی 2 پیمانه
رب انار ملس به میزان لازم
ادویه نمک، فلفل، کمی زردچوبه
زعفران آب کرده چند قاشق
طرز تهیه
ابتدا پیازهای رنده شده را مانند فسنجان در ماهیتابه کاملا تفت داده و زمانی که آب آن گرفته شد و پیازها طلایی شد،
گردو را اضافه کرده، تفت میدهیم تا بوی آن بلند شود،
در انتها ادویه را اضافه کرده و سپس 2/3 از رب انار را با اندکی آب رقیق کرده به مایه می افزاییم
وقتی کاملا رب انار به خورد مایه رفت و آب آن برچیده شد
مایه را کنار گذاشته تا سرد شود.
حالا داخل مرغ متوسط کاملا شسته شده را با فرچه ی به رب انار آغشته کرده سپس از مایه ی تهیه شده داخلش را پر می کنیم
و برای اینکه در حین پخت مواد داخل شکم بیرون نریزد با نخ قسمت شکاف آن را میدوزم.
در انتها باز هم فرچه را به رب انار زده و سطح بیرونی مرغ را هم کاملا به رب آغشته می کنیم.
مرغ را داخل قابلمه گذاشته تا سطح مرغ به آن آب اضافه می کنیم2_3 لیوان
و روی شعله ی ملایم به مدت 1 ساعت می گذاریم
زمان سرو کشیدن نخ ها را فراموش نکنید
ضمن آنکه مواظب باشید در موقع سرو غذا آن را با کفگیر بزرگ بردارید که مرغ تکه تکه نشود و به اصطلاح وا نرود
روی مرغ را نیز از آب باقی مانده بریزید و بر سفره بگذارید.
از خوردن این غذا لذت ببرید.
👌✅😋
دوستان شمالی ها(خطه ی آستارا) نیز به نوعی دیگر لونگی را طبخ می کنند که دستور آن را نیز برایتان ارسال می کنم.👇👇👇
شاد باشید❤️❤️❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
💥 #لونگی_مرغ
#مرغ_شکم_پر
(ويژه #آستارا)
مواد لازم براي 4 نفر:
جوجه ي 800 تا 1000 گرمي : 1 عدد
قرص عصاره مرغ: 2 عدد
ُرب ازگيل : 350 گرم (رب آلوچه)
آبغوره : 1 فنجان
مغز گردوي آسياب كرده : 300 گرم
پياز رنده كرده : 1 عدد
جعفري و گشنيز خرد كرده : 200 گرم
شنبليله ي خرد كرده : 2 قاشق چايخوري
كره : 50 گرم
💥روش تهيه:
مرغ را از شب قبل با نمك و فلفل قرمز و سياه و 5/1 قاشق رب ازگيل وكمي آبغوره و یک عدد قرص عصاره مرغ مزه دار مي كنيم و در يخچال ميگذاريم(رب ازگيل فقط در آستارا پيدا مي شود به جاي آن مي توانيد از رب آلوچه ي ملس استفاده كنيد). دقت كنيد داخل شكم مرغ خوب مزه دار شود.
بعد دومين قرص عصاره را خرد كنيد و با نيمي از رب ازگيل مخلوط سازيد .
باقيمانده ي رب ازگيل را با مغز گردو ٬ پياز ٬ جعفري ٬ گشنيز و شنبليله٬كاملا مخلوط كنيد.
حالا مخلوط قرص مرغ و رب ازگيل را ٬داخل شكم و روي مرغ بماليد و مخلوط مغز گردو را همراه با كره درون شكم جوجه بريزيد و آن را بدوزيد.
اكنون مرغ را داخل كاغذ آلومينيومي بپيچيد و در سيني فر (تاون) بگذاريد و به مدت تقريبي 1ساعت در فر(تاون)گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد ٬بپزيد .
سپس لونگي را در ديس مناسبي قرار دهيد ٬ فويل روي ان را باز كنيد و به دلخواه خود تزئين نمائيد و ميل كنيد .
💥👈يادآوري : مي توان اين غذا را ٬ با انواع ماهي درسته نيز ٬ تهيه و نوش جان كنيد.💐👌
❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#طنز_آشپزی
گدای توجه فقط "پیاز داغ"!
یه ربع هَمِش میزنی هیچ تغییری نمیکنه یه لحظه روتو میکنی اون ور، میای میبینی سوخت. عقده ایه محبت ندیده😒😂🍃🍂
😁🌺😁🌺😁🌺😁🌺😁🌺😁🌺😁🌺
با عشق ❤️و لبخند 😁آشپزی🍲 کنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti