#آش_رشته_اردبیل👇
حبوبات
نخود/عدس/لوبیا سفید/لوبیا قرمز یا چیتی که من چیتی دوست دارم
پیاز داغ
رب
نعنا
آلو ترش
آلوبخارا خشک
زردآلو یا به زبان ما قیصی
برگ زردآلوخشک
آلبالو خشک یا تازه
زغال آخته
رشته آش
اگه داشتیم آب قلم بریزین عالی میشه
نعنا داغ
پیاز رو سرخ کنید و رب میزنیم و آب روش می ریزیم
بعد همه مواد رو بجز نعنا داغ و رشته می ریزیم و میگذاریم بپزه
بعد از یک ساعت و نیم که پخت بعد بهش رشته اضافه کرده میگذاریم بپزه
برای سرو آش هم می تونین از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنیم
نکته: تمام حبوبات من پخته هستش👌👌
من همیشه آخر سر بعد پخت رشته یک قاشق پر غذاخوری آرد تو آب سرد میزنم بهش اضافه میکنم تا لعابش خوب بشه
من هرچی داشته باشم با همون درست میکنم هر کدوم بودن مثلا دیشب ذغال اخته نداشتم نریختم ولی خوشمزه بود
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حُمُص
#غذای_ملل
این یک غذای سوری هست به اسم حمص بطحینه
یک پیش غذای بسیار عالی و خوشمزه و بسیار مفیده
ترکیبات نخود پخته آسیاب شده
روغن زیتون
ارده کنجد
یکی دو حبه سیر
پیشنهاد میکنم امتحانش کنید👌👌
اگه سیرو خام استفاده کنید خودش بعدا کمی تندتر میشه نکته ی مهم 👆👆
یک پیاله نخود پخته رو آسیاب میکنیم
دو قاشق ارده و دوسه قاشق روغن زیتون
دو حبه سیر توش له میکنیم
خیلی خوشمزه است
شل یا سفت بودنش بستگی به مزاجتون و ذایقه تون داره
حتی میتونید
از قالب هم براش استفاده کنید
کسانی که به سیر خام حساسن میتون کمی سیر رو تفت بدن
این غذا اصلا نیازی به نمک نداره
نکته ی مهم دیگه👆👆
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نحوه_استفاده_از_دیزی
ظرف را شسته و ۲۵۰ گرم دنبه چرخ کرده گوسفند را همراه ۲ لیتر آب داخل آن ریخته و ۴ ساعت بروی شعله پخش کن یا توری حرارت ملایم ببیند و سپس اجاق را خاموش کرده و صبر نمائید تا ظرف کاملا خنک شود، سپس ظرف را تمیز و خشک نمائید.
میتوان داخل و بیرون ظرف را با روغن سالم چرب کرده و مدتی در آفتاب قرار دهید.
نیز میتوان آب و شیر را در ظرف سنگی ریخته و ۳ ساعت جوشاند.
جهت عمر طولانیتر ظرف هیچگاه ظرف را در ۳ ساعت حرارت مستقیم شعله قرار ندهید و از شعله پخش کن(توری) استفاده کنید.
در صورتی که به دلیل بیاحتیاطی ظرف ترک برداشت، کمی سفیده تخم مرغ به همراه پودر خاک همین سنگ یا آهک را ترکیب کرده و مانند ملات درزگیری نمائید.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#نان_شیرمال_وانیلی
(ابداع خودم)
2 قاشق چایخوری خمیر مایه و 2 قاشق چایخوری شکر را با 1 لیوان شیر مخلوط و کنار گذاشتم تا عمل بیاد
حدود 4 لیوان آرد رو الک کردم؛شیر رو توی کاسه گود ریختم و زرد چوبه و زنجفیل و نصف لیوان روغن مایع و 1 قاشق چایخوری وانیل و 1 لیوان شکر رو بهش اضافه کردم آرد رو کم کم اضافه و با لیسک مخلوط کردم تا وقتی خمیر نسبتا سنگین شد از این به بعد با دست ورز دادم خمیر نرم و لطیفیه نباید بیش از حد آرد بزنیم که سفت بشه حدود 10 دقیقه خمیر رو ورز دادم و روشو پوشوندم یک جای گرم (زیر پتو کوچولو)استراحتش دادم تا حجمش دوبرابر شد؛
پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به گوله های کوچیک تقسیم کردم بعد به شکلای مختلف خمیر رو پیچیدم و رومال زرده و کره زدم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت30تا 40 دقیقه پختم دمای فرها فرق داره همین که نان طلایی بشه آماده است امیدوارم درست کنین و لذت ببرین😊
این دستور برا تعداد کمه☺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مربا_زرشک
🍜طرز تهیه
برای تهیه این مربا 250 گرم زرشک تازه پاک کرده و شسته شده و 500 گرم شکر و 1 لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری گلاب و نوک قاشق وانیل لازمه.
شکر و آب را در قابلمه ریخته و 1 ربع بگذارید بجوشه بعد زرشک رو به شهد اضافه کنید وانیل و گلاب رو ریخته و اجازه بدین حدود 1 ربع دیگه بجوشه تا حدی که مربا قوام بیاد.
مراقب باشین این مربا زیاد نجوشه چون کاراملی و بد رنگ میشه.
🌟توصیه میشه تا زرشک تازه موجوده این مربای خوشمزه رو درست کرده و اهل خونه رو خوشحال کنید.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_جو👇
حبوبات شامل
1لیوان جو پوست کنده.
لوبیا قرمز
نخود.
عدس
از هرکدام یک مشت
دوتاقاشق برنج
من لوبیا سفیدم میریزم
1کیلو سبزی آش.
همه ی حبوباتو به علاوه سبزی میگذاریم میپزه..
پیازداغم میریزیم توش...
نمک وزردچوبه وفلفل سیاهم میزنیم
بعد آخراش مقداری کشک وماست قشنگ هم میزنی میریزی داخل آش یه قل بزنه.
بعد میکشید تو ظرف با نعنا داغ و سیر داغ وپیاز داغ تزیین میکنید.
من توش سیر نریختم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجونی_سویق👇
سویق ۴قاشق
شیره/سه شیره ۴قاشق
بکینگ پودر ۱ق چایخوری
روغن زیتون/کنجد ۳ق
شیر ۵ق
تخم مرغ ۱عدد
سویق و بکینگ پودر را مخلوط کرده.
بعد شیره اضافه کرده بعد از مخلوط شدن تخم مرغ اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید.
بعد روغن و شیر رو اضافه کرده و خوب با چنگال همزده تا کاملا یکدست شود.
لیوان ها رو چرب کرده تا نصف لیوان ها مواد ریخته بشه.
لیوان ها رو در قابلمه ای که آب جوشیده قرار داده(آب تا نصف لیوان ها بشه)در ظرف رو با دمکنی بگذارید.
یک ربع زمان پخت و ده دقیقه استراحت سپس از قابلمه در بیارید.
-اگر بوی روغن زیتون دوست نداشتید میتونید از کنجد یا ... استفاده کنید.
من چون برای بچه هام درست کردم هنوز نمیتونن بگن من دوست ندارم😅 از زیتون استفاده کردم.
-میتونین به جای لیوان از هر قالبی استفاده کنید.
من از قالب کیک یزدی استفاده کردم☺
🆔 @sofrebanovanbeheshti