eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 مواد لازم برای۶ نفر تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد گلاب ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/۲ پیمانه گلوکز(بجاش عسل بریزید همراه با کمی آبلیمو ) ۱/۴ پیمانه پسته یا گردو ۵۰ گرم آرد کامل به مقدار لازم ۱- ابتدا شکرو گلاب رو داخل ظرف نچسبی میریزیم وروی حرارت میگذاریم ۲- وقتی بجوش اومد گلوکز یا عسل رو اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه اجازه میدیم تابجوشه ۳- زمانی که شهد حالت چسبندگی پیدا کرد آماده است ۴- سفیده تخم مرغ رو باهمزن میزنیم تافرم بگیرد کمی از شربت به سفیده اضافه میکنیم وهم میزنیم سپس همه سفیده رو به شربت اضافه میکنیم وهم میزنیم با دورتند همزن تا فرم بگیرد وسفت بشه درآخر پسته یا گردو رااضافه کنید ۵- ده دقیقه زمان میدیم تا خنک بشه سپس کف ظرفی آرد میریزیم و از مواد باقاشق روی آردمیریزیم و به هر طور که دوست داریم شکل بهش میدیم وچندساعت تویخچال میگذاریم وبعد نوش جان کنید. 😍 سایر نکات👇 میتونید به جای پسته گردو بریزید فقط اینکه باید خوب هم بزنید که فرم بگیره وگرنه گزتون شل وزیادنرم میشه💁 🆔 @sofrebanovanbeheshti
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 #کتلت_لوبیا_چشم_بلبلی مامان علی وفاطمه😍😍😍 موادلازم📝 لوبیا چشم بلبلی یک پیمانه - سیب زمینی دو عدد - پیاز متوسط یک عدد - آرد نخودچی 3 قاشق غذاخوری - جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری - پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری - تخم مرغ 1 عدد - نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرزتهیه📝 لوبیا را از چند ساعت قبل خیس میکنیم و می‌گذاریم بپزد و آب آن به خوردش رود، بعد داغ داغ آنرا له کرده یا داخل غذا ساز می‌ریزیم سیب زمینی و پیاز را ریز رنده کرده همه مواد را با هم مخلوط میکنیم و ورز میدهیم و بعد در روغن مانند کتلت سرخ میکنیم. 🔴من آردنخودچی تموم کردم جاش آردگندم زدم😉 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 شیریاآب:1لیوان.... روغن کنجدیادنبه:نصف لیوان سرخالی.... شکر:نصف لیوان(من ازشیره انگوریاخرمااستفده میکنم).... خمیرمایه:1قاشق غذاخوری سرپر..... تخم مرغ:1عدد.... نمک:1قاشق چایخوری .... آرد:بمیزان لازم.... استفاده این مواردسلیقه ایست....مقداری....زرد چوبه....پودر زنجبیل....تخم کتان....سیاهدونه....کنجد......کشمش.... خمیرمایه رادرشیریاآب گرمی که دست نسوزه همراه 1قاشق مرباخوری شکربریزبد... وقتی کف کند یعنی ,,عمل ,,آمده..... تخم مرغ وشکر یا شیره وروغن آب شده راداخل کاسه گودی ریخته...مخلوط نمایید....خمیرمایه رااضافه نمایید....حالاآردازقبل الک کرده بهمراه نمک...زردچوبه....زنجفیل...و....رابه مایع کم کم اضافه نمایید....خمیرچسبناکی بدست میاید....ازاستفاده آرداضافه جدابپرهیزید که خمیرسنگین نشود....خمیرراورزدهید....یاآنکه100بارآنرابکوبید...تاخمیرلطیفی بدست بیا...روی خمیرراپوشانده...درجای گرمی قراردهید....بعدازیک ساعت حجم خمیردوبرابرمیشود....به آرامی پف خمیرراگرفته ...روی سطح کارآردریخته ...باوردنه بازکنید...قالب بزنید...درسینی فربافاصله بچینید... برای رومال...یک زرده تخم مرغ...وکمی زعفران وکمی روغن...ویک قاشق خامه یاشیرکاملامخلوط کرده...بابرس روی نانها رارومال میکنیم....باریختن کنجدیاسیاهدانه یاتخم خرفه تزیین نمایید....وبمدت40دقیقه(بستگی به فرتون داره....مهم اینکه روی نونهاطلایی بشه)بادرجه حرارت170درجه....سینی رادرفربگذارید.....حتمایک ظرف آب درفرگذاشته شود.... اگه میخاین روی نانها خوشرنگ بشه...بمدت کوتاهی گریل کنید.....لطفاازجلوی فربلندنشین که نانهاتون میسوزه...... سینی راازفرخارج نموده.....:-)پس ازسردشدن بهمراه خانواده نوش جان کنید.... این نان براصبحانه وبچه های مدرسه بسیارقابل استفاده است..... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
https://sarashpazpapion.com/article/198 استفاده از پیمانه ها و قاشق های اندازه گیری دقیق یکی از اصولی ترین و اساسی ترین شروط موفقیت در هنر شیرینی پزی است. همه اندازه های داده شده در دستور های آشپزی اگر با وسایل استاندارد سنجیده شوند نتیجه کار بسیار رضایت بخش خواهد بود. این وسایل عبارت است از: پیمانه های اندازه گیری از بزرگ به کوچک عبارتند از: ۱ پیمانه، ۱/۲ پیمانه ، ۱/۳ و ۱/۴ پیمانه قاشق های اندازه گیری عبارتند از: ۱ قاشق سوپخوری، ۱ قاشق چایخوری، ۱/۲ قاشق چایخوری، ۱/۴ قاشق چایخوری. هنگام اندازه گیری باید سطح پیمانه یا قاشق صاف باشد و از اعمال هرگونه فشار بر روی مواد داخل پیمانه جلوگیری شود. البته شکر قهوه ای و کره را باید کمی فشار داد تا جای خالی در پیمانه نباشد. قبل از اندازه گیری کره و روغن جامد باید آن را در هوای آزاد قرار داد تا نرم و راحت اندازه گیری شود. توجه داشته باشید که پس ازاندازه گیری هر ماده باید کاملا سطح پیمانه ها تمیز شوند. وزن کردن مواد خشک با ترازو ، بهترین و دقیق ترین روش می باشد. کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند : یک لیوان آرد ۱۵۰ گرم یک لیوان شکر ۲۳۰ گرم یک لیوان کشمش ۱۸۰ گرم یک لیوان پودر قند ۱۶۰ گرم یک لیوان پودر نارگیل ۹۰ گرم یک لیوان روغن مایع ۲۲۰ گرم یک لیوان ماست ۲۰۰ گرم یک قاشق سوپخوری آرد ۱۰ گرم یک قاشق سوپخوری شکر ۱۲ گرم یک قاشق سوپخوری پودر قند ۱۰ گرم یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت ۷ گرم قاشق سوپخوری (غذاخوری)به گرم یک قاشق سوپ خوری آرد برابر است با ۱۰ گرم یک قاشق سوپ خوری شکر برابر است با ۱۲ گرم یک قاشق سوپ خوری پودر قند برابر است با ۱۰ گرم یک قاشق سوپ خوری نشاسته ذرت برابر است با ۷ گرم اندازه مواد با قاشق سوپخوری (غذاخوری) روغن:۲۰ گرم ماست:۲۵ گرم خامه :۲۵ گرم شکر :۲۰ گرم آرد سفید:۱۵ تا ۲۰ گرم پودر کاکائو : ۱۰ گرم پودر نارگیل،بادام،گردو،فندق پودر شده:۲۰ گرم گردو یا بادام یا فندق خرد شده:۱۵ گرم عسل : ۳۰ گرم کره :۲۰ گرم خمیر مایه : ۱۰ گرم پودر قند: ۱۵ گرم آرد ذرت: ۱۵ گرم پودر ژلاتین :۱۵ گرم همچنین یک ورق ژلاتین برابر یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین است. یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر ۳ گرم است. یک پنسه مقداری است که بین انگشتان شست و سبابه جای می گیرد. به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
https://sarashpazpapion.com/article/198 طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن واحدهای قدیمی و نامتعارف بسیاری وجود دارد، برای اینکه شما سر در گم نشوید در زیر جدول تیدیل مقیاس‌ها را آورده‌ایم: هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۱۲ فارنهایت درجه بدن ۳۷ درجه سانتی‌گراد یا ۹۸.۶ فارنهایت درجه انجماد صفر درجه سانتی‌گراد یا ۳۲ فارنهایت برای تبدیل درجه سانتی‌گراد به فارنهایت، درجه سانتی‌گراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع می‌کنیم. برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتی‌گراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر می‌کنیم واحدهای آرد ١ دسی لیتر آرد سفید=٠.١ لیتر=۵٠ گرم ١ قاشق غذاخوری آرد سفید=١٠ تا ١٢ گرم ١ دسی لیتر آرد سیب زمینی =٨٠ گرم واحدهای حجم به وزن دیگر ١ قاشق غذاخوری کره =٢۵ گرم ١ قاشق غذاخوری کره آب شده = ١۵ گرم ١ دسی لیتر روغن =٨٠ تا ٩٠ گرم ١ دسی لیتر شکر = ٨۵ گرم ١ قاشق غذاخوری شکر =١۵ تا ٢٠ گرم واحد پیمانه و واحدهای امریکایی ١ لیوان = ١ پیمانه استاندارد متریک= ٢۵٠ سی سی (میلی لیتر)=٢.۵ دسی لیتر ١ پیمانه امریکایی = ٢٣۶ میلی لیتر ( دو نوع پیمانه دارند امریکایی ها که یکی دیگه اش ٢۴٠ میلیتر ه که میشه یه لیوان سرخالی) ١ قاشق غذاخوری امریکایی =١۴.٧٨ میلی لیتر ١ قاشق چایخوری امریکایی=۴.٩٣ میلی لیتر به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
:👇 حبوبات( لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، نخود،)، برنج، جو وگندم از هر کدوم یه لیوان حبوبات رو جدا جدا میپزیم. برای خوش طعم شدن قلم یا ماهیچه رو جدا میپزیم . حالا داخل یه قابلمه بزرگ چند تا پیاز ریز کرده و سرخ میکنیم زرد چوبه ریخته کمی فلفل سیاه و ادویه ۴زیره ریختم بعد برنج وجو و گندم خام رو همراه حبوبات پخته ریختم ( آب ماهیچه یا قلم و گوشت ریش شده هم میریزیم برای خوش طعم تر شدن  من آب قلم ریختم) @sofrebanovanbeheshti
👇 پیاز هویج فلفل دلمه قارچ و ذرت وجو پرک آب وقلم (که اول قلم ومیجوشونم وکفشو میگیرم بعد به مواد سوپ اضافه میکنم) همه رو باهم میریزم توی قابلمه وروی گاز وقتی آبش نصف شد شیر ولرم رو اضافه میکنم وپودر آویشن نمک زردچوبه وفلفل رو به سوپ اضافه میکنم زیرشو کم میکنم تا چند ساعت بپزه بعد آخرای پخت مرغ که با نمک وزردچوبه کم وپودر سیر پختم تکه تکه میکنم و اضافه میکنم و رب وزعفرون کم میزنم وقتی خاموش کردم خامه اضافه میکنم وبه دلخواه جعفری هم اضافه میکنم @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ ۱ عدد شکر یک پیمانه ماست یک پیمانه یا شیر آرد دو پیمانه بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری وانیل یک قاشق چایخوری روغن یک دوم پیمانه تخم مرغ و شکرو وانیل را باهمزن دستی بزنید تا کرم رنگ بشه بعد روغن وماست را یکی یکی اضافه کنید و هربار خوب با همزن دستی بزنید وآردوبیکینگ پودر را باهم مخلوط کرده والک کنید وکم کم به مواد اضافه کنید و با مفتول فلزی خوب مخلوط کنید داخل فر با دمای ۱۸۰درجه ۴۵ دقیقه بمونه فر را از قبل گرم کنید نیاز به همزن ندارد روی گازدرست کردم @sofrebanovanbeheshti
👇 اول ۲تا سیب رو بصورت نازک برش میزنیم والبته کوچیک با نصف لیوان شکر وبه اندازه دلخواه دارچین مخلوط میکنیم وکنار میگذاریم ۴تا تخم مرغ کمی وانیل و۱لیوان شکر ۱ لیوان روغن و۲/۳لیوان اب پرتقال ۲تاو نصفی لیوان آرد و۱ ق س بکینگ پودر که سه بار الک کردیم رو میریزیم توی ظرف وفقط ۲ دقیقه با همزن درجه آخر میزنیم وبعد قالب رو چرب میکنیم نصف بیشتر مواد رو میریزیم و روش سیب رو که با دست خوب آبشو گرفتیم رو میریزیم وبقیه مواد کیک رو توی قالب ریخته توی فری که از قبل گرم کردیم با درجه ۱۵۰ به مدت تقریبا ۱ساعت تا ۱ ساعت ونیم میگذاریم بپزه😉😉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 3 تا تخم مرغ و 1 لیوان شکر و کمی وانیل رو 5 دقیقه با همزن بزنید تا سفید و کشدار بشه. بعد نصف لیوان روغن مایع و سه چهارم لیوان شیر رو اضافه کنید و با قاشق کمی مخلوط کنید. 2 لیوان آرد و 1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کم کم به مایع اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. کف قابلمه تفلون رو کمی چرب کنید. درصورت تمایل کمی کنجد داخل قابلمه بپاشید. مایع کیک رو داخلش بریزید و در قابلمه رو دم کنی بپیچید. روی شعله خیلی خیلی کم اجاق بگذارید. حدودا نیم ساعته میپزه. با خلال دندون چک کنید اگه خمیر به خلال نچسبید یعنی کیک آماده اس. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#قیمه_نجفی کسانی که اربعین رفتن فکر کنم قیمه علاچی یا همون قیمه نجفی خورده باشن قیمه عراقیه البته بوشهری ها هم درست میکنن
قیمه نجفی 🌸 گوشت ۱ کیلو یا ۷۵۰ گرم نخود ۱ کیلو رب گوجه فرنگی ۵ قاشق غذا خوری پیاز بزرگ ۲ عدد نمک ادویه شامل( پودر لیمو عمانی+پودر هل+پودر فلفل سیاه+پودر دارچین ) پودر هل یک قاشق چای خوری ادویه های دیگر هرکدام یک قاشق مربا خوری روغن برای سرخ کردن طرز تهیه: نخودی که از شب قبل خیس کردیم می گذاریم همراه با گوشت بپزه به این صورت که وقتی جوش آمد زیر آنرا کم کرده و درِ ظرف را میگذاریم تا وقتی حسابی پخته و له بشن آب آن را جدا می کنیم نمک را به نخود و گوشت پخته اضافه میکنیم و آن را می کوبیم (مثل گوشت کوبیده) در ظرفی دیگه پیاز رو سرخ می کنیم روغن به مقداری باشه که روی پیاز را بپوشاند حالا رب را اضافه می کنیم کمی که تفت دادیم ادویه را اضافه می کنیم و میگذاریم بجوشه و کمی غلیظ بشه بعد به گوشت کوبیده اضافه می کنیم و مزه می کنیم روی شعله ملایم قرار میدیم و میگذاریم جا بیفته (یک الی ۲ ساعت) 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#لازانیا
لازانیا مواد لازم سس لازانیا آرد سفید۱ قاشق غذاخوری شیر۱ لیوان کره۲۵ گرم نمک مقداری طرز تهیه سس لازانیا در یک ظرف کوچک آرد سفید را روی حرارت ملایم تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی آن رفع شود ، در ظرفی دیگر کره را روی حرارت بسیار ملایم آب می کنیم سپس آرد را به همراه مقداری نمک به کره اضافه می کنیم و به خوبی مواد را مخلوط می کنیم. زمانی که آرد و کره کاملا یکدست شدند و رنگ آرد کاراملی شد ، شیر را کم کم اضافه می کنیم و مواد را متداوم مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. سپس از روی حرارت بر می داریم و پس از خنک شدن برای تهیه لازانیا استفاده می کنیم. مواد لازم لازانیا لازانیا۱ بسته گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم قارچ۱۰۰ گرم سیر۲ حبه پیاز۲ عدد فلفل دلمه ای۱ عدد رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری پنیر پیتزا۱۵۰ گرم روغن مایع به مقدار کافی پودر آویشن به مقدار کافی فلفل سیاه به مقدار کافی نمک به مقدار کافی دستور پخت و طرز تهیه ابتدا فر را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. حالا به سراغ آماده کردن لازانیا می رویم ، برای این منظور سیر و پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و در یک تابه مناسب با مقداری روغن تفت می دهیم. پس از اینکه سیر و پیاز کمی سبک شدند گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و تفت را ادامه می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد و کمی سرخ شود. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد ، فلفل دلمه ای را به همراه قارچ خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم. در پایان رب گوجه فرنگی را به همراه پودر آویشن به تابه اضافه می کنیم و مواد را خوب تفت می دهیم تا یکدست شوند و طعم خامی رب گوجه فرنگی نیز از بین برود. یک ظرف پیرکس مناسب انتخاب می کنیم و با روغن بدنه آن را به خوبی چرب می کنیم. در ادامه مقداری سس لازانیا کف ظرف می ریزیم و آنرا در کف ظرف پخش می کنیم ، سپس یک ورقه لازانیا کف ظرف قرار می دهیم و مقداری از مایه گوشت چرخ کرده روی ورقه لازانیا پخش می کنیم ، در ادامه مقداری سس لازانیا و پنیر پیتزا روی مایه گوشت چرخ کرده می ریزیم. لایه بعدی به ترتیب یک برگ لازانیا ، مایه گوشت چرخ کرده ، سس سفید و پنیر پیتزا و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد لازانیا به پایان برسد. حالا ظرف پیرکس را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده سرو شود. در صورتی که پس از گذشت ۳۰ دقیقه پنیر پیتزای روی لازانیا طلایی نشده بود ، شعله بالایی فر را برای چند لحظه روشن می کنیم تا پنیر پیتزا طلایی شود سپس لازانیا را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم کمی سرد شود سپس به همراه سس دلخواه سرو می کنیم. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خیارشور موادلازم خیارهای ریز فلفل سبزتند سیر ترخون نمک، آب وسرکه خیارهاروکه شستی اب جوشیده سردشده رو برای هرلیتر آب دو قاشق غذاخوری نمک ...برای هرده لیترنصف لیوان سرکه میریزیم حالا توهرظرف که خواستید خیارشوربریزید...یک ردیف خیاربعدکمی ترخون،سیرویک دونه فلفل بزارید همین طورتا آخر بعد آب روبریزید توظرف تاروی خیارشورهاروبپوشونه تافرداش...درش باز باشه .. بعد در ظرف هارو ببندید بزارید جای خنک بعد از یک ماه آماده خوردن هست اما دوماه صبرکنید خوش مزه ترمیشن ... 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۲لیوان روغن ۱۰ق غذاخوری، شیر ولرم نصف لیوان ، بیکینگ پودر ۲ق غذاخوری سر صاف ، نمک کمی همه مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد گوشت چرخ کرده ، رب ،پیاز داغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه ، دارچین ، فلفل دلمه را با هم مخلوط کرده تفت میدهیم مواد را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کامل بپزد مانند مایه ماکارونی خمیر را به صورت مستطیل باز کرده و از دو طرف با چاقو برشهای دو سانتی زده و مواد گوشتیمون را وسط خمیر میگذاریم وبرش ها را روی هم قرارمیدهیم رومال کرده کنجدوسیاه دانه میپاشیم ودرفرازقبل گرم شده باحرارت ۱۸۰درجه به مدت ۳۰تا ۴۰دقیقه میپزیم😋 🔴موادداخلش هم سلیقه ایه من کمی پنیرپیتزاهم ریختم☺ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کلم_پلو 😋😋 یه غذای سالم وخوشمزه ی فصل سرما☺️ کلم سنگ رو با پیاز تفت و بخار پز کردم کمی زرد چوبه زدم بادمجون کنارش سرخ کردم میشه گفت بخار پزه تا سرخ شده هم میشه گوشت زد. و هم بدون گوشت من برای گوشتم یکمی رب زدم همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و بعد با برنج آبکش کرده لا به لا میریزیم اون وقت میشه کککککککلللللللمممممممممممم پلووووووووو نوش جان 😋😋😋😋 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۱ پیمانه/ کدو حلوایی پخته و له شده ۱پیمانه/ تخم مرغ ۱عدد / گلاب ۲ق‌سوپخوری/ شیر ۱/۴پیمانه / نمک ۱/۸ق‌چایخوری پودر دارچین و هل ۱ق‌چایخوری/ شکر ۱/۲پیمانه بکینگ پودر ۱ق‌چایخوری/ روغن مقداری اول تکه‌ای از کدو حلوایی رو با آب پخته و کاملا له میکنیم( اجازه دهید آبش تبخیر بشه و کدو باقی بمونه) میتونید با پوست بپزید و بعد از پوست جدا کنید من اول پوستش رو گرفتم و خرد کردم و بعد پختم موقع گرفتن پوستش خیلی مواظب دستتون باشید چون پوست سفته و یهو بریده میشه خطرناکه بهتره ازتخته کار استفاده کنید و چاقو رو ، رو به پائین فشار بدید بعد همه مواد رو کاملا ترکیب کرده و یک ساعت استراحت میدیم و بعد از مواد با ملاقه کوچیک توی تابه ریخته و با روغن داغ شده هر دو طرفش رو با حرارت کم سرخ میکنیم نوشته بودن که بهتره در تابه رو بگذاریم تا کامل پخته بشه ولی به نظرم باعث میشه عرق درب تابه داخل روغن بریزه و روغن پاشی بشه شیرینی خوش عطر و طعم و کم شیرینی هست 🆔 @sofrebanovanbeheshti