آقاجان ؛مولای مهربان
امروز روز اول #مدرسه ؛ همگی فرزندانمان را به خودت سپردیم 😍
ان شاءالله در تمام مراحل زندگی سربازان خوبی برایتان باشند ❤️🍃🤲
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اگه بچه مدرسهای داری، امروز حتماً ببین😍
«اَللَّهُمَّ اجْعَلْنِی فِی دِرْعِکَ الْحَصِینَةِ
«خداوندا! قرار بده مرا در آن پوششى که از هر بلا و آفتى حفظ مىکند.
الَّتِی تَجْعَلُ فِیهَا مَنْ تُرِیدُ».
و هر کسى را که بخواهى در آن قرار مىدهى.»
@sofrebanovanbeheshti
🍃🖤🕊🕊🖤🍃
جان باختن جمعی از کارگران و زحمتکشان معدن زغال سنگ خراسان جنوبی را به ملت ایران تسلیت عرض میکنیم🖤
امیدوارم خداوند به بازماندگان این مصیبت صبر جزیل عنایت فرماید🤲
روحشان شاد🏴🕯
تسلیت به مردم #طبس🖤
تسلیت به مردم خراسان جنوبی🖤
#ایران_تسلیت
.😞😞 @sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔹با اضافه کردن
یک قاشق 🥄سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔹برای سرخ شدن سریعتر پیازه🧅ا، نصف قاشق چایخوری نمک 🧂به روغن درون تابه اضافه کنید.
🔥 با این کار پیازها سریعتر سرخ میشوند و طعم بهتری پیدا خواهندكرد.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#خلاقیت
چگونه رنگ خوراکی طبیعی درست کنیم؟
بنفش:💜
کلم قرمز بهترین گزینه برای رنگ بنفش است، آن را ریز خرد کرده و در مقدار اندکی آب بجوشانید، در انتها رنگ بنفش را از کلمها جدا کنید.
قهوهای:🤎
برای بهدست آوردن رنگ شکلاتی یا همان قهوهای تنها کافی است به اندازهای که رنگ نیاز دارید، قهوه یا پودرکاکائو را با آب جوش مخلوط کرده و آن را دم کنید
ارغوانی❣
رنگ ارغوانی را میتوانید از زغال اختهی تازه یا یخ زده به دست بیاورید، به این صورت که زغال اخته را همراه چند قاشق آب در میکسر ریخته و سپس آن را صافی عبور دهید
قرمز:❤️
برای ساخت این رنگ تنها کافی است تمشک یا آلبالو را بکوبید و سپس آب آن را بگیرید
سبز:💚
اسفناج را در مقدار کمی آب بجوشانید و سپس از صافی رد کنید.
صورتی، 💗
لبو پخته را در مخلوط کن با سرعت بالا میکس کنید و سپس کمی آب به آن اضافه کنید، مایع حاصل را از صافی رد کنید.
آبی💙
روی آب کلم قرمز کمی جوش شیرین بریزید و برای ساخت رنگ صورتی سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
Maket agha ejazh Saz.mp3
6.89M
آقا اجازه☝️
میخوایم که با شما شروع شه
زنگ اول مدرسه ی ما
آقا اجازه
میشه که سرباز تو باشیم
همه ی ما…؟!
قول میدیم شاگرد اول کلاسمون باشیم
روز ظهور صدامون که زدی زود از جامون پاشیم
قول میدیم پا کار عزت کشورمون باشیم
ما حاضریم برات بگذریم از جونمونو مثل شهیداشیم
ما سربلند میایم بیرون از امتحان
خودمونو میسپریم دست امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
.
ما دست به دست هم میدیم🤝 که یک صدا باشه ایران🇮🇷✌️
از کرمانشاه و اصفهان و کردستان و سیستان و بلوچستان
پیر و جوون خونوادمون شمارو دوس داریم
واست فدا میشیم پا جای پای مرد میدون همه میذاریم❤️
ما سربلند میایم بیرون از امتحان
خودمونو میسپریم دست امام زمان(عج)
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمان
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_زخرف
☘ #صفحه_490
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍
اگه به یک آدم بگی: فوق العاده ای؛
فوق العاده تر از قبل میشه.🤩
اگه یه آدم رو
برای تلاشش تحسین کنی:
بیشتر تلاش میکنه.💪
اگه به یکی بگی که چقدر قشنگ میخندی:
قشنگ تر میخنده...😁
اگه به یکی بگی چقدر خوشگل شدی،
با حسی که از تو دریافت کرده، خوشگلتر میشه.🥰
مهربون بمون، اگه تو مهربون بمونی،
مهربونیِ این دنیا ته نمیکشه...♥️
سلااام✋ اهالی بهشت 🌱
اولین دوشنبه پاییزی تون بخیر
🍂🍁🍂🍁🍂
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#کوکو_سیب_زمینی دختر پز
سیب زمینی خام رنده درشت/پیاز رنده/آرد چند قاشق/نمک.فلفل.زردچوبه.روغن برای سرخ کردن/تخم مرغ
همه مواد رو با هممخلوط کرده تو تابه روغن ریخته و قاشق قاشق در تابه ریخته و سرخ کرده.
به خاطر اینکه پدرش نازک و برشته دوست داره باب دل پدرش درست کرده
@sofrebanovanbeheshti
صباصادقی
#نان_پاییزی
با مغز سیب و دارچین👇
آرد تقریبا۲۵۰گرم /
مایه خمیر۱ ق مرباخوری یا۴گرم/
شیرولرم۹۰میلی لیتر یا۱/۳لیوان+۱ق غذاخوری/
نمک کمی/
شکر ۳۵گرم یا۳غ/
روغن مایع۳۰میلی لیتر یا۲غ/
شکر۱ق غذاخوری/
تخم مرغ۱عدد/
وانیل کمی/
موادمیانی👇
کره ۳۵گ یا۳غ/
سیب نگینی شده با پوست یا پوره۲عدد یا بیشتر/
دارچین۱/۲مرباخوری/
شکر قهوه ای۲۰گ یا۱غ
همه مواد رو با هممخلوط و بعد روی حرارت ۷دقیقه تفت میدهیم
رومال تخم مرغ که من از مخلوط شیر و زعفران فقط استفاده کردم /کنجد
۱غ شکر را با شیر و مایه خمیر مخلوط کرده ۱۰دقیقه گذاشته تا فعال شود
در ظرفی نمک.وانیل.ما بقی شکر.تخم مرغ.روغن.مایه خمیر عمل اومده را ریخته همزده بعد آرد را کم کم ریخته تا خمیر به دست نچسبد۱۰دقیقه ورز داده و به ۸قسمت کرده بعد۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده بعد هر چانه را بشکل بیضی باریک و کشیده پهن کرده و از مخلوط مواد میانی کمی گذاشته و دو لبه خمیر را بهمچسبانده به سمت بالا کمی با دست آن را پهن کرده بعد درز خمیر به سمت رو باشد خمیر را از وسط تا کرده کمی با وردنه رویش کشید تا کمی پهن شود بعد با قیچی از هر طرف سه تا برش عمیق زده تا به شکل گل در آید ودر سینی که کاغذ دارد با فاصله گذاشته دوباره۱۰دقیقه استراحت کرده و رومال زده کنجد پاشیده در فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده با درجه ۱۷۰یا۳۴۰ به مدت ۱۳تا۱۵ دقیقه میگذاریم
البته درجه فرها متفاوته باید مدامچک شود
بعد چند دقیقه گریل را روشن کرده
در فر از همان موقع روشن کردن ظرف آب گذاشته شود🌸🌸🌸🌸😋😋😋
با همکاری دختر عزیزم 💋💋
عکس مراحل پیچیدن این نان زیبا در پست بعدی😍👏
@sofrebanovanbeheshti