#نکات_پخت_قورمه_سبزی_مجلسی👇
حتما اگر قلم دارید برای قرمه سبزی از قلم استفاده کنید ودر اخر پخت یکم شنبلیله سرخ شده اضافه کنید البته کم باشه
چون زیاد مزه خورشتو تلخ میکنه وبه نسبت ۲ به ۱ از لوبیا قرمز وچیتی استفاده کنید
واینکه بگذارید گوشت نیم پز بشه بعد سبزی اضافه کنید از اول سبزی نریزید
واینکه وقتی خورشت پخته شده بود کمی ابغوره هم اضافه کنید
و من خودم کمی زعفرون هم اخر پخت اضافه میکنم
واواخر پخت دیگه همش نزنید تا خوب روغن بندازه
اگریک قاشق یابیشتر(نسبت به کمی وزیادیِ خورشت تغییرمیکنه)رب گوجه بریزیدواقعاتوی طعمش خیلی تاثیرداره.
من لیموعمانی روچندتاسوراخ میکنم اول جداباآب میگذارم جوش بیاد.
بعداب روخالی میکنم.
لیموهاروحتی 1ساعت به اخرِپخت یابیشتربه خورشت اضافه میکنم خیلی فوق العاده میشه.
قشنگ میره به جونِ خورشت میشینه😁وتلخ هم نمیکنه چون ابش روخالی کردیم تلخیش رفته
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_پخت_مرغ_مجلسی👇
من برای مهمونی هام به این روش مرغ درست میکنم:
اول به مرغ هام نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه کاری می مالم و خوب سرخ میکنم
بعد تو همون روغن فراوون پیازهامو که خوب ریز شده اضافه میکنم و سرخ میکنم. حدود یک قاشق سیر چرخ شده هم در انتهای بهش میزنم و تفت میدم.
بعد رب گوجه فراوون میزنم و خوب باهمدیگه تفتشون میدم. کمی نمک و ادویه کاری هم میزنم.
بعد به این سس خوشمزه و خوش رنگ وبو، کمی آب اضافه میکنم تا رقیق بشه.
آب باید به حدی باشه که سسمون حالت روان پیداکنه ولی آب و دونش ازهم جدانشه.
بشه شبیه به یک خورش غلیظ.
بعد کمی از سس میریزم کف قابلمه، و مرغها رو میچینم روش.
اگه هم از ران و هم از سینه مرغ استفاده میکنید، سینه رو کف قابلمه بچینید و ران مرغ رو در ردیفهای بالاتر. چون ران مرغ زودتر میپزه و له میشه.
(میتونید ما بین مرغهاتون، پیازهای درشت خام خلالی شده قراربدید تا هم بوی مرغ رو عااالی بگیره هم خوش طعم تر بشه. البته اگه برای تعداد کمتر میپزید و آب خورش مرغ رو هم میخواهید سر سفره سرو کنید،میتونید این کارو انجام ندید چون پیازدرشت تو خورش معلوم نباشه بهتره.)
برای طعم عاالی و رستورانیش،من فلفل دلمه ای خرد شده و قارچ خردشده و تفت داده شده،و همچنین پودرپیازخونگی هم داخل میریزم. همچنین هویج خرد شده هم میریزم .
بعد که طعم دهنده هاتونو ریختید، مابقی سس رو کاااملا روی مرغها بریزید تا همه ی مرغ ها آغشته به سس بشن.
حالا اگه آب خورش برای سرسفره میخواهید، آب بیشتر بریزید.
وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده و بگذارید چندین ساعت ریز ریز قل بزنه و روغن پس بده.
همه از مرغهای من تعریف میکنن. مطمئن باشید خیییلی خوشمزه میشه👌
اگه مورد استفاده تون بود، یک صلوات بفرستید✨
@sofrebanovanbeheshti
#انواع_تزئین_بدون_خامه_قنادی👇
تزیین کیک که فقط با خامه نیست
میتونید با میوه ها
با خاک قند
با پودر کیک اضافی که دارید
با پشمک
با بیسکویت
با گل طبیعی
با پودر نارگیل ، پسته
یه خرده هم خلاقیت فقط همین واقعا
کمی تلاش کنید از هر چیزی که دارید برای تزیین استفاده کنید
حتی برای خامه اگه دوست دارید و نمیتونید خوب فرم بدید میتونید برای خامه نصف خامه نصف هم از پنیر خامه ای استفاده کنید یا کلا از پنیر خامه ای زده شده استفاده کنید
حتی با دونه های بلوط یا هر میوه غیر خوراکی درختی که خوب شسته شده باشه استفاده کنید
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_تزئین_کیک_با_مواد_سالم👇
برای اینکه کیک سالمتری داشته باشید...
لطفا از تزیین کیک با,,,ترایفل و اسمارتیز و مرواریدهای رنگی خوراکی,,جدابپرهیزید....❌
برای تزیین روی کیک...
از پودرنارگیل رنگ شده توسط آب لبو...
آب اسفناج...
زعفران...
وآب کلم بنفش...
استفاده کنید...
و همچنین دانه های روغنی مثل...
کنجد...
مغزتخمه آفتابگردان...
مغز گردو..
مغزبادام ...
و پودرپسته و....
استفاده کنید....
و از همه آسانتر و دردسترس بودن از,,,پودرقند,,,استقاده شود..
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_خوشمزه_تر_شدن_غذاهای_گوشتی 👇
اگه دوست دارید غذاهاتون طعم غذاهای رستورانیو بده حتما حتما قبل از تهیه یه شب قبل گوشت یا مرغو توی پیاز مزه دار کنید این یه اصل آشپزی هست که متاسفانه خیلی کم این کارو میکنیم
مثلا من میدونم شب میخوام قیمه درست کنم از صبح گوشتشو بگذارم توی پیاز تا ۳ ساعت کم کم بمونه یا اگه وقتم کم بود توی پیازو روغن زیتون بگذارم تا به اصطلاح بیات بشه
هیچ وقت از گوشت تازه برای غذا استفاده نکنید حتما گوشتی که میخواهید باهاش غذا درست کنید رو یه شب بگذارید بمونه
مخصوصا برای مهمان گوشت که بیات بشه خیلی خوش طعم تر وتردتر میشه
برای ماکارونی و کتلت هم همینطور
حتما گوشت وپیاز چرخ کردتونو از دوساعت کم کم زودتر بگذارید باهم مزه دار بشن بعد برای ماکارونی سرخ کنید
و برای کتلت بعد از اون ۲ ساعت سیب زمینی و بقیه مواد رو اضافه کنید
نیم ساعت استراحت بدید وبعد سرخ کنید
@sofrebanovanbeheshti
#موارد_استفاده_و_نگهداری_زنجبیل_تازه👇
دم کنید
توی غذا رنده کرده بریزید
میتونید توی شیرینی بریزید
ومیتونید اضافش رو خشک کنید وپودر کنید
من زنجبیل رو پوست گرفتم و به تکه های کوچک تقسیم کردم و توی ظرف در دار توی فریزر نگهداری میکنم.
توی غذاهایی مثل خوراک لوبیا، عدسی، یکی دوتا اضافه میکنم.
هم عطر غذامو عالی میکنه هم خیلی خاصیت داره مخصوصا برای خانوما
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
شاغلی؟ شغل اصلیت چیه؟
💠 "شغل اوّل زن #تربیت_فرزند است. نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست.
💠 اما اوّلین و اساسیترین و #پراهمیتترین شغل زن، #مادری است..."
عکس رو لطفا باز کنید☝️❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_ژله_ای👇
▪️آب سرد: ۲پیمانه
▪️آب جوش: ۱ پیمانه
▪️پودر ژله: ۱بسته
▪️کره: نصف قاشق غذاخوری
▪️شکر: ۱پیمانه
▪️نشاسته : نصف پیمانه
▪️گلاب : ۲-۱ قاشق
▪️پودر نارگیل: مقداری
برای تهیه این نوع باسلوق ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم (میتونید با همزن هم هم بزنید).
پودر ژله رو به رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید و با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت و صبر کنید تا کاملا زلال بشه و همه را حل بشن.
بعد بگذاریدش کمی خنک بشه.
وقتی کامل سرد شد اون رو با نشاسته مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت و خوب مخلوط کنید.
اجازه بدید اون قدر بمونه تا نشاسته کامل براق بشه بعد بهش شکر ،کره و گلاب رو اضافه کنید.(در کل مراحل باید سریع مواد رو هم بزنید تا ته نگیره). وقتی کامل سفت شد طوری که به سختی از قاشق شما چکه کرد شعله رو خاموش کنید مثل حلوا از ظرف جدا شد
از قبل یه ظرف رو انتخاب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و بعد مایه رو داخلش بریزید و بینش یا روش هم نارگیل بپاشید یا مغز اضافه کنید و اجازه بدید بمونه و خودشو کامل بگیره.
بعد به هر فرمی که دوست دارید شکل دهید.🌺🌺
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_هندوانه_ای👇🍉
پودرژله 3 عدد
قرمز
سبز
الوورا
شکلات چیپسی
شیر1/5پیمانه
ژلاتین3قاشق غذاخوری
ابتدا ژله ی هندونه ای رو بایک لیوان آب جوش همراه با یک قاشق ژلاتین خوب بنماری میکنیم وقتی خوب خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم
بعد از هم زدن نصف موادرو توی ظرف دیگه میریزیم میگداریم یخچال تا کمی سفت بشه بعد از یخچال برمیداریم توش شکلات چیپسی رو اضافه میکنیم هم میزنیم وتوی قالب مورد نظرمیریزیم
بعدباقی مونده ژله رو روش میریزیم ومیگذاریم یخچال خوب ببنده
بعد ژله ی الوورا رو بایه لیوان اب جوش با یک قاشق ژلاتین بنماری میکنیم
وقتی خوب حل شد میگذاریم خنک بشه
نصف لیوان شیروبهش اضافه میکنیم وبعد به ژله هندونه ای اضافه میکنیم میگذاریم یخچال
ژله ی اخر رو هم مثل ژله ی الوورا درست میکنیم به ژله مون اضافه میکنیم 🍉🍉🍉🍉
@sofrebanovanbeheshti
#رولت_خامه_ای👇
پایه کار کیک اسفنجیه که چون رولت قطرش کمتر باید باشه
پس مایه نصف میشه و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم بطور یکنواخت پخش میشه
طبقه وسط ۱۸۰ درجه حدو پانزده دقیقه تا زمانی که زیر کار طلایی و روی کار هم به چنگال نچسبه
یه حوله نمدار روی میز کار پهن میکنیم و رولت آماده داغ رو روش میگذاریم
کمی خامه روش پخش میکنیم وسریع با کاغذ روغنی رول میکنیم وحوله هم کاملا دور کاغذ محکم رول میشه وداخل فریزر حدود یکربع قرار میدیم تا حالت رولت ثابت بشه
حالا وقت خامه کشیه
رولت رو به آرومی از کاغذ روغنی جدا میکنیم وحدود نیم سانت تا یکسانت خامه رو یکدست پخش میکنیم
دوباره رول میکنیم واگر نخواستیم ساده باشه یه خامه کشی اولیه هم رو واطراف رولت انجام میدیم و یکربع دیگه داخل فریزر
اینبار بدون کاغذ روغنی وحوله قرار میدیم تا رولتمون آماده برای تزیین وبرش بشه
@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از طب اسلامی_ایرانی مائده (طب الحسین ع)
✔️✔️ جملاتی کوتاه برای سلامتی جسم و
روان پس تا دیر نشده این توصیههای سلامت را بدقت بخوانید و به کار گیرید.
👌هر روز ۱۰ تا ۳۰ دقیقه پیادهروی کنید و هنگام راه رفتن، لبخند بزنید. این بهترین داروی ضدافسردگی است.
👌هر روز حداقل ۱۰ دقیقه در یک مکان کاملاً ساکت و بیسر و صدا بنشینید.
👌هرگز از خوابتان نزنید. یک دستگاه ضبط فیلم بخرید و برنامههای تلویزیونی مورد علاقهتان که شبها دیروقت پخش میشوند را ضبط کنید و روز بعد ببینید.
👌هر روز صبح که از خواب بلند میشوید، جمله زیر را تکمیل کنید: «هدف امروز من………………….. است.»
👌با این سه «الف» زندگی کنید: انرژی، اشتیاق و احساس یگانگی
👌نسبت به سال قبل کتابهای بیشتری بخوانید و بازیهای بیشتری انجام دهید.
👌هر روز زمانی را برای نماز،دعا،قران قرار دهید.
👌با افراد بالاتر از ۷۰ ساله و نیز افراد کمتر از ۶ ساله وقت بگذرانید.
👌هنگام بیداری، رویاپردازی کنید.
👌بیشتر از میوهها و سبزیجات تغذیه کنید.
👌سعی کنید هر روز بر روی لب حداقل سه نفر لبخند بیاورید.
👌ریخت و پاش و آشفتگی را از خانه، ماشین و میز کارتان دور سازید.
👌انرژی خود را صرف شایعات، موضوعات گذشته، افکار منفی یا چیزهایی که از کنترل شما خارج است نکنید. در عوض، انرژی خود را مصروف جنبههای مثبت «زمان حاضر» سازید.
👌بدانید که زندگی مانند مدرسه است و شما برای یادگیری به اینجا آمدهاید. مسائل، جزئی از برنامه درسی است که ظاهر میشوند و از بین میروند، درست مثل مسائل کلاس ریاضی، امّا درسهایی که از آنها یاد میگیرید برای همیشه پا برجا میماند.
👌خودتان را جدّی نگیرید، هیچکس دیگر هم این کار را نمیکند.
👌لزومی ندارد که در هر بحثی برنده شوید، اختلاف نظرها را بپذیرید.
👌با گذشته خود صلح کنید تا «حال»تان خراب نشود.
👌هرگز زندگی خودتان را با دیگران مقایسه نکنید.
👌هیچکس مسئول شادی و رضایت شما نیست بجز خودتان.
👌هر مصیبت یا ضایعهای که برایتان پیش میآید به خودتان بگوئید: «آیا ۵ سال دیگر، این اتفاق اهمیتی خواهد داشت؟»
👌همه را به خاطر همه چیز ببخشید.
👌آنچه دیگران درباره شما فکر میکنند به شما مربوط نیست.
👌هر وضعیتی، چه خوب و چه بد، تغییر خواهد کرد.
👌هنگام بیماری، کارتان از شما مراقبت نمیکند، دوستانتان از شما مراقبت میکنند. تماس خود را با آنها حفظ کنید.
👌بهترین اتفاق برای شما هنوز روی نداده است.
👌به افراد خانوادهتان همیشه تلفن کنید و به آنها بگویید که به فکرشان هستید.
👌هر شب قبل از رفتن به رختخواب، جمله زیر را تکمیل کنید. «من امروز به خاطر…………………. خوشحال و سپاسگزارم.
#پاستا_با_سس_آلفردو👇
(دستورازj.tezman)
سلام به همه ی عزیزای جان
امروز پاستا آلفردو پختم وترجیح دادم جای پاستا پنه از فتوچینی یاهمون آشیانه ای استفاده کنم بالاخره اینم یه جور خلاقیته دیگه😜
برای این خوشمزه جانم من اول یه سینه مرغ رومکعبی خرد کردم وبادوحبه سیر ونمک و فلفل مرینیت کردم
بعد یک ساعت توی مخلوط کره وکمی روغن تفت دادم.
وبرش داشتم بعدش هم دوتا حبه سیر رو توی کره تفت دادم
بعد ۳۰۰گرم قارچ رو توی ظرف جداگانه تفت میدیم و همه مواد روبرمیداریم
یه بسته خامه رو با کمی شیریاآب بازش میکنیم و تمام مواد رو داخلش می ریزیم تا باهم جوش بخورن
من چون عجله داشتم وباپسرکوچولوم نمیتونستم دنبال پارمیزان برم دوقاشق پنیرپیتزا زدم که خیلی خوب شد
پیشنهاد میدم امتحانش کنید ویک قاشق جعفری خرد شده وکمی نمک
بعد نصف بسته ماکارونی روآبکش کردم.
من توی آب ماکارونی هم کمی سیر زدم که به نظرم موثر بود.
این دیگه سلیقه ایه.
در آخر تمام مواد رو مخلوط میکنیم و اینجوری این خوشمزه جانمون آمادست.
موقع عکس گرفتنم پسرنازم اومدودستش توی عکس افتاد😍دیگه دلم نیومدعکس ساده بگذارم... چرا این بچه هااینقدرقندن آخه ؟😍
@sofrebanovanbeheshti
#کاکا_آرد_برنج👇
2 پیمانه آردبرنج رو با2قاشق کره مخلوط و ورز دادم.
تاجاییکه به خورد آرد رفت.
بعد یک تایک ونیم پیمانه شیر اضافه وباقاشق هم زدم تاغلظتش مثل مواد کوکو نه سفت ونه شل شد.
بعد یه پنس نمک کمی زعفران وشکر اضافه کردم وگذاشتم یخچال یه شب موند.
بعد از اون 3قاشق خامه صبحانه و2قاشق ماست شیرین و2عددتخم مرغ زده شده اضافه کردم
مخلوط کردم وبا کمی کره وروغن سرخ کردم ودر آخرمیشه کمی پودر قند روش ریخت.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی 👇
آرد دو پیمانه
شکر یک پیمانه
روغن یک پیمانه
آب پرتقال نصف پیمانه
تخم مرغ سه عدد
بگینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری
کشمش در صورت دلخواه
ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال رو به مدت ده دقیقه با هم زن بزنید
بعد روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد هم آب پرتقال و هم بزنید تا مخلوط بشن
حالا آرد و بگینک پودر و کشمش رو که از قبل قاطی کردید و الک کردید رو کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در یک جهت
تمام مواد مخلوط که شد درون قالب دلخواه ریخته و داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت پنجاه تا پنجاه و پنج دقیقه قرار بدید.
@sofrebanovanbeheshti
#چیز_کیک👇
لایه اول: یه بسته و نیم بیسکوییت پتی بور رو پودر کردم و با صد گرم کره اب شده مخلوط کردم ،مثل خمیر میشه. کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداختم و بیسکوییت ها رو پهن کردم و با کف دست محکم فشردم کف ظرف. گذاشتم برای یه ساعت داخل فریزر.
لایه دوم: ۲بسته پنیر خامه ای ، یه پاکت خامه صبحانه، دو قاشق شکر رو با هم زن مخلوط کردم.
سه قاشق پر ژلاتین رو به روش بن ماری با نصف لیوان اب حل کردم و وقتی خنک شد به مخلوط پنیری اضافه کردم و هم زدم.
روی لایه بیسکوییت میریزم.
تمام سطح پوشانده شده و راه نفوذی نداشته باشد.
برای ۳تا ۴ساعت گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره.
لایه سوم : یه بسته ژله موزی رو با یه لیوان اب گرم به روش بن ماری حل کردم تا شفاف بشه و بعد نیم لیوان اب سرد رو اضافه کردم . روی لایه پنیری میوه گذاشتم و ژله رو ریختم روش
و دوباره ۳ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو خوب گرفت.
@sofrebanovanbeheshti