eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شاغلی؟ شغل اصلیت چیه؟ 💠 "شغل اوّل زن است. نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست. 💠 اما اوّلین و اساسی‌ترین و شغل زن، است..." عکس رو لطفا باز کنید☝️❤️ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ▪️آب سرد: ۲پیمانه ▪️آب جوش: ۱ پیمانه ▪️پودر ژله: ۱بسته ▪️کره: نصف قاشق غذاخوری ▪️شکر: ۱پیمانه ▪️نشاسته : نصف پیمانه ▪️گلاب : ۲-۱ قاشق ▪️پودر نارگیل: مقداری برای تهیه این نوع باسلوق ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم (میتونید با همزن هم هم بزنید). پودر ژله رو به رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید و با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت و صبر کنید تا کاملا زلال بشه و همه را حل بشن. بعد بگذاریدش کمی خنک بشه. وقتی کامل سرد شد اون رو با نشاسته مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت و خوب مخلوط کنید. اجازه بدید اون قدر بمونه تا نشاسته کامل براق بشه بعد بهش شکر ،کره و گلاب رو اضافه کنید.(در کل مراحل باید سریع مواد رو هم بزنید تا ته نگیره). وقتی کامل سفت شد طوری که به سختی از قاشق شما چکه کرد شعله رو خاموش کنید مثل حلوا از ظرف جدا شد از قبل یه ظرف رو انتخاب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و بعد مایه رو داخلش بریزید و بینش یا روش هم نارگیل بپاشید یا مغز اضافه کنید و اجازه بدید بمونه و خودشو کامل بگیره. بعد به هر فرمی که دوست دارید شکل دهید.🌺🌺 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_هندوانه_ای👇🍉 پودرژله 3 عدد قرمز سبز الوورا شکلات چیپسی شیر1/5پیمانه ژلاتین3قاشق غذاخوری ابتدا ژله ی هندونه ای رو بایک لیوان آب جوش همراه با یک قاشق ژلاتین خوب بنماری میکنیم وقتی خوب خنک شد نصف لیوان شیر بهش اضافه میکنیم بعد از هم زدن نصف موادرو توی ظرف دیگه میریزیم میگداریم یخچال تا کمی سفت بشه بعد از یخچال برمیداریم توش شکلات چیپسی رو اضافه میکنیم هم میزنیم وتوی قالب مورد نظرمیریزیم بعدباقی مونده ژله رو روش میریزیم ومیگذاریم یخچال خوب ببنده بعد ژله ی الوورا رو بایه لیوان اب جوش با یک قاشق ژلاتین بنماری میکنیم وقتی خوب حل شد میگذاریم خنک بشه نصف لیوان شیروبهش اضافه میکنیم وبعد به ژله هندونه ای اضافه میکنیم میگذاریم یخچال ژله ی اخر رو هم مثل ژله ی الوورا درست میکنیم به ژله مون اضافه میکنیم 🍉🍉🍉🍉 @sofrebanovanbeheshti
#رولت_خامه_ای👇 پایه کار کیک اسفنجیه که چون رولت قطرش کمتر باید باشه پس مایه نصف میشه و داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتیم بطور یکنواخت پخش میشه طبقه وسط ۱۸۰ درجه حدو پانزده دقیقه تا زمانی که زیر کار طلایی و روی کار هم به چنگال نچسبه یه حوله نمدار روی میز کار پهن میکنیم و رولت آماده داغ رو روش میگذاریم کمی خامه روش پخش میکنیم وسریع با کاغذ روغنی رول میکنیم وحوله هم کاملا دور کاغذ محکم رول میشه وداخل فریزر حدود یکربع قرار میدیم تا حالت رولت ثابت بشه حالا وقت خامه کشیه رولت رو به آرومی از کاغذ روغنی جدا میکنیم وحدود نیم سانت تا یکسانت خامه رو یکدست پخش میکنیم دوباره رول میکنیم واگر نخواستیم ساده باشه یه خامه کشی اولیه هم رو واطراف رولت انجام میدیم و یکربع دیگه داخل فریزر اینبار بدون کاغذ روغنی وحوله قرار میدیم تا رولتمون آماده برای تزیین وبرش بشه @sofrebanovanbeheshti
#ژله_توت_فرنگی_گل_و_برگ👇 یک بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش بانصف لیوان آب سرد قاطی کردم بعدتخم شربتی هم قاطیش کردم و ریختم داخل پلاستیک فریزر(مثل عکس ضمیمه شده) و تو یخچال آویز کردم تا درست شد بعد درش آوردم اون یکیم تو قالب گل دار ریختم به همین راحتی😍❤️❤️❤️ @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✔️✔️ جملاتی کوتاه برای سلامتی جسم و روان پس تا دیر نشده این توصیه‌های سلامت را بدقت بخوانید و به کار گیرید. 👌هر روز ۱۰ تا ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنید و هنگام راه رفتن، لبخند بزنید. این بهترین داروی ضدافسردگی است. 👌هر روز حداقل ۱۰ دقیقه در یک مکان کاملاً ساکت و بی‌سر و صدا بنشینید. 👌هرگز از خوابتان نزنید. یک دستگاه ضبط فیلم بخرید و برنامه‌های تلویزیونی مورد علاقه‌تان که شب‌ها دیروقت پخش می‌شوند را ضبط کنید و روز بعد ببینید. 👌هر روز صبح که از خواب بلند می‌شوید، جمله زیر را تکمیل کنید: «هدف امروز من………………….. است.» 👌با این سه «الف» زندگی کنید: انرژی، اشتیاق و احساس یگانگی 👌نسبت به سال قبل کتاب‌های بیشتری بخوانید و بازی‌های بیشتری انجام دهید. 👌هر روز زمانی را برای نماز،دعا،قران قرار دهید. 👌با افراد بالا‌تر از ۷۰ ساله و نیز افراد کمتر از ۶ ساله وقت بگذرانید. 👌هنگام بیداری، رویا‌پردازی کنید. 👌بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات تغذیه کنید. 👌سعی کنید هر روز بر روی لب حداقل سه نفر لبخند بیاورید. 👌ریخت و پاش و آشفتگی را از خانه، ماشین و میز کارتان دور سازید. 👌انرژی خود را صرف شایعات، موضوعات گذشته، افکار منفی یا چیزهایی که از کنترل شما خارج است نکنید. در عوض، انرژی خود را مصروف جنبه‌های مثبت «زمان حاضر» سازید. 👌بدانید که زندگی مانند مدرسه است و شما برای یادگیری به اینجا آمده‌اید. مسائل، جزئی از برنامه درسی است که ظاهر می‌شوند و از بین می‌روند، درست مثل مسائل کلاس ریاضی، امّا درس‌هایی که از آن‌ها یاد می‌گیرید برای همیشه پا برجا می‌ماند. 👌خودتان را جدّی نگیرید، هیچکس دیگر هم این کار را نمی‌کند. 👌لزومی ندارد که در هر بحثی برنده شوید، اختلاف نظر‌ها را بپذیرید. 👌با گذشته خود صلح کنید تا «حال»تان خراب نشود. 👌هرگز زندگی خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. 👌هیچکس مسئول شادی و رضایت شما نیست بجز خودتان. 👌هر مصیبت یا ضایعه‌ای که برایتان پیش می‌آید به خودتان بگوئید: «آیا ۵ سال دیگر، این اتفاق اهمیتی خواهد داشت؟» 👌همه را به خاطر همه چیز ببخشید. 👌آنچه دیگران درباره شما فکر می‌کنند به شما مربوط نیست. 👌هر وضعیتی، چه خوب و چه بد، تغییر خواهد کرد. 👌هنگام بیماری، کارتان از شما مراقبت نمی‌کند، دوستانتان از شما مراقبت می‌کنند. تماس خود را با آن‌ها حفظ کنید. 👌بهترین اتفاق برای شما هنوز روی نداده است. 👌به افراد خانواده‌تان همیشه تلفن کنید و به‌ آنها بگویید که به فکرشان هستید. 👌هر شب قبل از رفتن به رختخواب، جمله زیر را تکمیل کنید. «من امروز به خاطر…………………. خوشحال و سپاسگزارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پاستا_با_سس_آلفردو👇 (دستورازj.tezman) سلام به همه ی عزیزای جان امروز پاستا آلفردو پختم وترجیح دادم جای پاستا پنه از فتوچینی یاهمون آشیانه ای استفاده کنم بالاخره اینم یه جور خلاقیته دیگه😜 برای این خوشمزه جانم من اول یه سینه مرغ رومکعبی خرد کردم وبادوحبه سیر ونمک و فلفل مرینیت کردم بعد یک ساعت توی مخلوط کره وکمی روغن تفت دادم. وبرش داشتم بعدش هم دوتا حبه سیر رو توی کره تفت دادم بعد ۳۰۰گرم قارچ رو توی ظرف جداگانه تفت میدیم و همه مواد روبرمیداریم یه بسته خامه رو با کمی شیریاآب بازش میکنیم و تمام مواد رو داخلش می ریزیم تا باهم جوش بخورن من چون عجله داشتم وباپسرکوچولوم نمیتونستم دنبال پارمیزان برم دوقاشق پنیرپیتزا زدم که خیلی خوب شد پیشنهاد میدم امتحانش کنید ویک قاشق جعفری خرد شده وکمی نمک بعد نصف بسته ماکارونی روآبکش کردم. من توی آب ماکارونی هم کمی سیر زدم که به نظرم موثر بود. این دیگه سلیقه ایه. در آخر تمام مواد رو مخلوط میکنیم و اینجوری این خوشمزه جانمون آمادست. موقع عکس گرفتنم پسرنازم اومدودستش توی عکس افتاد😍دیگه دلم نیومدعکس ساده بگذارم... چرا این بچه هااینقدرقندن آخه ؟😍 @sofrebanovanbeheshti
#کاکا_آرد_برنج👇 2 پیمانه آردبرنج رو با2قاشق کره مخلوط و ورز دادم. تاجاییکه به خورد آرد رفت. بعد یک تایک ونیم پیمانه شیر اضافه وباقاشق هم زدم تاغلظتش مثل مواد کوکو نه سفت ونه شل شد. بعد یه پنس نمک کمی زعفران وشکر اضافه کردم وگذاشتم یخچال یه شب موند. بعد از اون 3قاشق خامه صبحانه و2قاشق ماست شیرین و2عددتخم مرغ زده شده اضافه کردم مخلوط کردم وبا کمی کره وروغن سرخ کردم ودر آخرمیشه کمی پودر قند روش ریخت. @sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی 👇 آرد دو پیمانه شکر یک پیمانه روغن یک پیمانه آب پرتقال نصف پیمانه تخم مرغ سه عدد بگینگ پودر یک قاشق چایخوری پودر پوست پرتقال نصف قاشق چایخوری کشمش در صورت دلخواه ابتدا تخم مرغ و شکر و پودر پوست پرتقال رو به مدت ده دقیقه با هم زن بزنید بعد روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد هم آب پرتقال و هم بزنید تا مخلوط بشن حالا آرد و بگینک پودر و کشمش رو که از قبل قاطی کردید و الک کردید رو کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید در یک جهت تمام مواد مخلوط که شد درون قالب دلخواه ریخته و داخل فر که از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت پنجاه تا پنجاه و پنج دقیقه قرار بدید. @sofrebanovanbeheshti
#چیز_کیک👇 لایه اول: یه بسته و نیم بیسکوییت پتی بور رو پودر کردم و با صد گرم کره اب شده مخلوط کردم ،مثل خمیر میشه. کف قالب کمربندی رو کاغذ روغنی انداختم و بیسکوییت ها رو پهن کردم و با کف دست محکم فشردم کف ظرف. گذاشتم برای یه ساعت داخل فریزر. لایه دوم: ۲بسته پنیر خامه ای ، یه پاکت خامه صبحانه، دو قاشق شکر رو با هم زن مخلوط کردم. سه قاشق پر ژلاتین رو به روش بن ماری با نصف لیوان اب حل کردم و وقتی خنک شد به مخلوط پنیری اضافه کردم و هم زدم. روی لایه بیسکوییت میریزم. تمام سطح پوشانده شده و راه نفوذی نداشته باشد. برای ۳تا ۴ساعت گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره. لایه سوم : یه بسته ژله موزی رو با یه لیوان اب گرم به روش بن ماری حل کردم تا شفاف بشه و بعد نیم لیوان اب سرد رو اضافه کردم . روی لایه پنیری میوه گذاشتم و ژله رو ریختم روش و دوباره ۳ساعت گذاشتم داخل یخچال تا خودشو خوب گرفت. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خواص انواع 👇👇 ✍جو:مقوی و برطرف کننده ی برسام است و اگر به صورت خشک به جای صبحانه مصرف شود بدون ایجاد ضعف باعث لاغری می شود. کاهش دهنده ی قند است به طوری که مصرف دو قاشق غذا خوری همراه با هر وعده ی غذایی در مدت کوتاهی باعث قطع انسولین می شود. ✍گندم: مقوی، چاق کننده و افزایش دهنده ی نیروی جنسی است. ✍برنج: برطرف کننده ی اسهال و گشاد کننده ی روده ها است. برای افرادی که به علت بیماری لاغری شده اند بهترین چاق کننده است ✍عدس: مقوی، قطع کننده ی عطش و تقویت کننده ی معده است. صفرا را خاموش و درون را خنک و هیجان خون را ساکن می کند. داروی خونریزی (عدم قطع حیض) زنان و شفای هفتاد نوع بیماری است. ✍سنجد: مقوی، مؤثر در رشد و تحکیم بدن بویژه استخوان ساز و افزایش دهنده ی شیر مادر ✍سیب: برطرف کننده ی خون دماغ، بهترین درمان برای مار و عقرب گزیدگی و دفع انواع سموم از بدن مثل مواد مخدر باقی مانده در بدن و قطع کننده ی تب است. ✍نخود: مقوی، برطرف کننده ی مشکلات و ضعف کمر ✍کامل: مقوی و انرژی زا، سویقی شامل تمام سویق ها که امید است خواص همه ی سویق ها را شامل شود. ✍کودک: همان سویق کامل است با ذرات ریزتر و قابلیت انحلال در شیر ✍جو شسته: قوت را در پاها نازل می کند مخصوص افراد دیابتی ✅روش عمومی خوردن انواع سویق دو قاشق غذا خوری صبح ناشتا به صورت خشک است. مگر مواردی که نوع خوردن آن ذکر شده باشد.افراد بیمار و مخصوصاً تب دار باید از سویق به عنوان غذا استفاده کنند. برای مصرف کودکان می توان سویق را به شیر اضافه کرد. سویق عدس باید به مقدار زیاد و به عنوان وعده ی غذایی میل شود. ‌ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خورش_نازخاتون_گیلانی_با_مرغ👇 سینه مرغ 300 گرم بادمجان قلمی 4 عدد گشنیز و جعفری 300 گرم پیاز داغ 6 قاشق غذاخوری رب انار ملس 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم بادمجان‌ها را پوست گرفته و درسته سرخ کنید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته، نیمی از پیاز داغ را به آن اضافه کنید. سینه مرغ را خرد کرده، به پیاز داغ اضافه کرده و با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ تغییر کرد، زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید. 2 پیمانه آب جوش به خورش اضافه کرده، حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا مرغ بپزد. گشنیز و جعفری را خرد کرده و در روغن، کمی تفت دهید 20 دقیقه به پایان پخت، سبزی‌های معطر را به مرغ اضافه کنید. وقتی مرغ کاملا پخت، بادمجان سرخ شده را به همراه نیم دیگر پیاز داغ، به خورش اضافه کنید. 15دقیقه آخر رب انار را اضافه کنید پس از 15 دقیقه خورش آماده است و شما می توانید بسته به ذائقه خود کمی آبغوره یا آب نارنج به عنوان چاشنی به خورش اضافه کنید. نکات مهم و اصولی در تهیه خورش نازخاتون مقدار مرغ و سبزی مورد استفاده در این خورش یکسان است. سبزی را خیلی تفت ندهید، زیرا تفت دادن زیاد باعث تلخی سبزی و از بین رفتن خواص آن می‌شود. در صورت تمایل می توانید چند عدد آلو بخارا به خورش اضافه کنید تا طعم ترش و شیرین پیدا کند. @sofrebanovanbeheshti