eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
5.8هزار دنبال‌کننده
20.8هزار عکس
5.3هزار ویدیو
216 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 سیب هلو الو گوجه سبز(له شده) همه رو توی قابلمه میریزیم یکم نمک وکمی شکر هم اضافه میکنیم ۱استکان اب هم اضافه میکنیم ومیگذاریم با حرارت ملایم بپزه بعد که خوب پخت وکمی خنک شد از صافی رد میکنیم وبعد میگذاریم تا خوب سرد سرد بشه بعد توی سینی که کمی چرب کردیم میریزیم وبعد از لواشکمون روی سینی میریزیم ضخامتشم بستگی به خودتون داره بعد میگذاریم جلوی باد کولر تا ۴،۵ روز بعد یه نکته اینکه اگر لواشکها رو توی سینی پلاستیکی بریزید خیلی خیلی راحت جدا میشه بعدم نوش جان میفرمایید😉 @sofrebanovanbeheshti
#کوفته_برنجی 👇 گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم. برنج ۲پیمانه، ارد نخودچی ۳ قاشق غذاخوری، یک پیاز کوچک رنده شده، تخم مرغ یک عدد، زردچوبه،نمک سبزی معطر به مقدار لازم. ابتدا برنج را بادوپیمانه ونصفی آب ونمک وروغن میگذاریم نیم پز شود وکاملا سرد شود. بعد پیاز رادر گوشت رنده کرده ونمک زردچوبه سبزی معطر،ارد نخودچی،تخم مرغ وبرنج را اضافه میکنیم وکمی هم زرشک را شسته واضافه می کنیم وخوب ورز می دهیم بعد ظرفی را اب می کنیم وکف دستمان را خیس میکنیم تااز مایع به ان نچسبد وبه اندازه یک سیب برمیداریم وشکل می دهیم وبقیه را هم درست می کنیم وبه مدت یک ربع کنار می گذاریم تا خودش را بگیرد. بعد در قابلمه یا ماهیتابه ای که این تعداد کوفته در اون جا بشه وروی هم قرارنگیرند یک پیاز کوچک را تفت داده وزردچوبه زده وبعد دو کاسه آب میریزیم وقتی جوش اومد کوفته ها را درآن دونه دونه می گذاریم وحتما به مدت یک ربع در اون را نمی گذاریم تا کوفته ها وا نروند ودر این یک ربع حرارت تقریبا تند باشد بعد از یک ربع حرارت را ملایم کرده ودر ظرف را می گذاریم بیست دقیقه بعد یک قاشق رب گوجه می زنیم ۵ دقیقه هم بجوشه بعد خاموش میکنیم. کوفته خوشمزه را با نان وترشی میل کنید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 ⚜ پیامبر اکرم(ص) می فرمایند: 《عَضَ البِطِّیخَ وَ لَا تَقطَعهَا قَطعاً، فَإِنَّهَا فَاکهَةٌ مُبَارَکَةٌ طَیِّبَةٌ، مُطَهَّرَةُ الفَمِ، مُقَدِّسَةُ القَلبِ، تُبَیِّضُ الأَسنَانَ.》 خربزه را با گاز بزنید و بخورید و از چاقو استفاده نکنید. زیرا میوه ای مبارک و خوش مزه است که دهان و قلب را پاک می کند و دندان را می سازد. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 🔹نوعی به حساب می اید. 🔸نوعی به شمار می اید. 🔹شستشو دهنده است. 🔸 کننده دهان است. 🔹شستشو دهنده به شمار می اید،به خصوص اگر قبل از غذا خورده شود. 🔸آب کمر را زیاد می کند. 🔹تقویت کننده نیروی جنسی است. 🔸سردی را از میان بر می دارد. 🔹تمیز کننده است. 🔸میوه ای به شمار می اید. 🔹در خربزه و رحمت وجود دارد. 🔸شفا بخش هر بیماری است. 🔹هر زن باردار خربزه بخورد فرزندش خوش خوی و چهره می شود. 🔸نوعی به حساب می اید. 🔹 اور می باشد. 🔸سفید کننده دندان است. 🔹خوردن و توسط زن باردار موجب و خوش روئی فرزند می شود. 🔹طبیعت خربزه و است. 🔸خربزه مغز را مرطوب می کند. 🔹خوردن خربزه برای کردن بدن موثر است. 🔸خوردن آن قاعده اور است. 🔹 کننده سنگ کلیه و مثانه به حساب می آید. 🔸مصرف زیاد آن موجب روانی شکم می شود. ❌ناشتا خوردن آن فلجی به بار آورد. 🔸مصرف تخم خربزه باز کننده گرفتگی های کبد است. 🔹برای رفع سوزش مجرای ادرار مفید است. 🔸برای التیام زخم و و رفع خراش ناشی از سنگ از مجرای ادرار مفید است. 🔹 افزاست. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
032.mp3
زمان: حجم: 824K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۳۲ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲آشپزی یکی از هنرهای آدمی است که سلامتی جسم و روح و نشاط و شادابی پوست و مو در گرو آن است. 🍵 با آشپزی صحیح، انسان می تواند سلامتی خود را تضمین کند. ولی متاسفانه امروزه با استفاده از مواد غیر طبیعی و مضر و سرخ کردن غذاها و استفاده از وسایلی مانند: زود پز، مایکروویو و سرخ کن و استفاده از چاشنی های مصنوعی مانند اسانسها و رنگ های شیمیایی سعی می کنند غذاها را خوشمزه جلوه دهند و ذائقه ها را تغییر دهند. بدتر از آن تبلیغ این نوع غذاها از طریق رسانه های جمعی است و با این کار، غذاهای بی محتوا را به مردم آموزش می دهند و آنان را به همان سمت و سو سوق می دهند که نتیجه ای جز بیماری های گوناگون ندارد! 🔻یکی از سنتهای غلطی که در مورد آشپزی آموزش داده می شود، استفاده از دستکش است. آنان به همه جا و همه چیز دست می زنند که نباید بزنند، در هنگام آشپزی از دستکش استفاده می کنند. ✅افرادی که می خواهند آشپزی کنند باید نکاتی را رعایت کنند تا غذایشان فوق العاده خوشمزه و خوش عطر و خوش طعم شود و دیگران با استفاده از این غذاها نهایت لذت را ببرند و از نعمت سلامتی و نشاط لازم برخوردار شوند. نکاتی که بهتر است رعایت شود در هنگام آشپزی نظافت و بهداشت عمومی را رعایت کنید و با وضو باشید. داشتن نشاط و شادابی و اعصاب آرام در هنگام آشپزی،در کیفیت غذا اثر به سزایی دارد؛هم چنین است استفاده از مواد طبیعی و تازه و استفاده نکردن از دستکش در هنگام ⛔️ با این کار نشاط و شادابی درونتان به صورت انرژیهای مفید و موثر از طریق چشم و نوک انگشتان به مواد غذایی منتقل شده و آن را به خود و اهل منزل هدیه می کنید؛ زیرا هنگام نشاط ، اشعه ی آلفای مغز زیاد شده و به صورت انرژی از طریق چشم و نوک انگشتان خارج می شود. هنگام پختن غذا نام خدا را یاد کنید و از او بخواهید غذایی که طبخ می کنید مایع سلامتی خود و خانواده تان باشد. سعی کنید غذاها را با ادویه جات طبیعی معطر و خوش طعم کنید و عطر لازم را به غذا بدهید. سعی کنید غذا را با حرارت ملایم طبخ کنید بااین روش، غذا بسیار خوش مزه می شود و در سلامتی انسان تاثیر به سزایی خواهد داشت. 👇👇👇👇👇👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti