eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آب_طالبی👇 طالبی متوسط یک عدد شکر نصف پیمانه یا لیوان (اگه شیرین هست اصلا نیازی نیست) . گلاب یک دوم پیمانه یا لیوان پوست و تخم طالبی رو میگیریم. داخل غذا ساز یا مخلوط کن میریزیم بهش شکرو گلاب اضافه میکنیم نیم تا یکساعت داخل فریزر میگذاریم بعد میل میکنیم😍😍😋😋 نوش جانتون😍 میتونید داخلش بستنی سنتی بریزید که خوشمزه تر میشه، حتی میتونید بگذارید بیشتر تو فریزر بمونه تا قشنگ یخی بشه. ☺️ فاطمه حسنا و علی عشقای مامان 😊😍😊 @sofrebanovanbeheshti
#آبگوشت_بزقورمه👇 برای۵ نفر گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم نخود ۱ پیمانه کشک ۱ پیمانه پیاز ۲ عدد سیر ۲-۳ حبه زردچوبه ۱ قاشق چای خوری زعفران آب کرده غلیظ ۲-۳ قاشق غذا خوری ادویه کاری ۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری گردو به دلخواه به مقدار لازم ۱- ابتدا یک عددپیاز را نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه کرده،فلفل سیاه و زردچوبه بهش اضافه کرده کمی که تفت خورد مقداری آب اضافه کرده تا گوشت پخته شود ،بعداز پخت استخوانهای گوشت رو ازش جدا کرد کناری میگذاریم. ۲- نخود رو که 24 ساعت قبل خیس کردیم و آبش رو مرتب عوض کردیم رو داخل قابلمه ریخته با 1ق چ زیره اضافه کرده (تا نفخ نخود گرفته شود)تا بپزد. ۳- بعد یک پیاز دیگه رو نگین خرد کرده کمی تفت داده حالت عسلی شودزردچوبه و ادویه کاری هم اضافه کرده بهم زده بعد گوشت پخته شده و نخود پخته شده رو اضافه کرده حدود 7-8 دقیقه تفت میدیم. ۴- بعداز 20 دقیقه که پیاز داغ نرم شد زعفران،آب گوشت که از قبل داشتیم رو اضافه کرده در این مرحله مواد را با میکسر یا گوشت کوب میکس میکنیم بعد کشک رو که از قبل 10 دقیقه جوشانده را اضافه کرده،بعد سیر له شده و به دلخواه گردو خرد شده مقدار کمی(2ق غ) اضافه کرده با حرارت ملایم حدود 20-30 دقیقه روی شعله تا جا بیفتد. سایر نکات این غذا مخصوص استان کرمان است و چون با گوشت بزغاله طبخ میشود اینگونه نامیده شده است. من گوشت رواول پختم بعد با پیاز تفت دادم، سیرمم سرخ کردم بعد به مواد اضافه کردم 😊 من ادویه کاری هم نزدم🙈 ولی بهتره بزنید😊 فاطمه حسنا و علی عشقای مامان @sofrebanovanbeheshti
#کیک_دورنگ👇 #آشپزی_با_کودک تخم مرغ۳تا، ارد ۲ونیم لیوان، روغن مایع ۳/۴لیوان، ماست ۳/۴لیوان، بکینگ پودر ۲ق چایخوری، وانیل ۱/۲ ق چایخوری، شکر ۱ لیوان، پودر کاکائو ۳ ق غذاخوری شکر ووانیل رو توی ظرف میریزیم تخم مرغها رو دونه دونه میشکنیم وهم میزنیم با همزن دستی بعد روغن وشیر رو اضافه کرده وهم میزنیم وبعد هم ارد بکینگ که ۳ بار الک کردیم میریزیم هم میزنیم وبعد قالب رو چرب کرده نصف موادو میریزیم وبعد نصف دیگرو با کاکائو مخلوط میکنیم یه ته استکان اب هم میریزیم وبعد مایه کاکائوی رو میریزیم روی قبلی در فر ۱۸۰ درجه ۴۰ دقیقه 👍 این کیک دوتا وروجکام 👦👶درست کردن همیشه دوست داشتن این کارو بکنن وتو کیک وشیرینی درست کردن بهم کمک کنن ولی من هیچ وقت اجازه نمیدادم ولی برای چالش تصمیم گرفتم بهشون این اجازه رو بدم بنظرم خوب بود😉 @sofrebanovanbeheshti
#کتلت_آبگوشتی😋😄 فاطمه بانو این کتلت خوشمزه رو از مادرعزیزم یاد گرفتم. خیلی خوشمزه و اقتصادیه👌👌 وقتی آبگوشتتون اضافه میاد، آب و موادشو از هم جدا کنید، مواد رو بکوبید. (هیچ آبی نداشته باشه مواد) بهش تخم مرغ، ادویه، نمک و فلفل، و کمی آرد نخودچی بزنید تا غلظتش مناسب بشه. خیلی سفت نشه چون کتلت تون خیلی خشک میشه. من بهش یک قاشق پونه خشک و یک قاشق ترخون خشک، مقداری سیر رنده شده، و کمی پودرپیاز اضافه کردم که عطر و طعمشو عااالی کرد. با دست حالت بدید و توی روغن داغ سرخ کنید. (اصلا ریز نمیشه؛ولی اگر احیانا برای شما ریز شد، تخم مرغ و آرد شو اضافه کنید درست میشه) اینم کتلت های خوشمزه مون که با ماست وخیار، گوجه و سبزی خوردن حسابی می چسبن. نوش جان😊 نکته: آب ابگوشت رو فریز کنید و بعدا در غذاهایی مثل خوراک لوبیا و عدسی و سوپ و ... استفاده کنید که خیلی خوشمزه شون میکنه. @sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۳۸ استاد پرهیزگار .MP3
964.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد 🆔 @sofrebanovanbeheshti
038.mp3
909.8K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۳۸ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
👇 نصف لیوان شیر ولرم و یه ق چایخوری مایه خمیر و یک ق چایخوری شکر اضافه کردم و10 دقیقه گذاشتم کنار تا عمل بیاد . دو لیوان ارد و نصف لیوان شکر و یک عدد تخم مرغ و به مقدار دلخواه زعفرون و یک چهارم لیوان روغن مایع رو باهم مخلوط کردم و در اخر مایه خمیر عمل اومده رو اضافه کردم . اگه خمیر بدست چسبید کم کم ارد اصافه کنید تا بدست نچسبه .بعد روش رو پوشوندم و یک ساعت استراحت تا حجم خمیر دوبرابر بشه . بعد قالب زدم و سرخ کردم . میتونید از رازیانه یا سیاه دانه هم استفاده کنید . @sofrebanovanbeheshti
👇 سینه مرغ ۱ کیلو روغن مایع ۱۰۰ گرم شیر خشک ۳۰ گرم آرد گندم ۶۰ گرم نشاسته ذرت ۶۰ گرم اسانس دود ۱ ق چایخوری یخ ۶۰ گرم شکر ۱ ق چایخوری نمک ۲ ق مرباخوری ادویه ها زنجفیل آویشن فلفل سیاه هل هر کدام ۱ ق مرباخوری جوز هندی ۱ ق چایخوری دارچین ۱ ق چایخوری طرز تهیه مشابه دستور دوستان هست فقط به نظرم روغن این دستور زیاد بود ۵۰ گرم بود بهتر بود @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲۲ :در بحث صنایع غذایی، تنوع جزو مهم‌ترین مباحث است. بهترین غذاهای دنیا هم
۲۳ :در بحث صنایع غذایی، تنوع جزو مهم‌ترین مباحث است. بهترین غذاهای دنیا هم اگر هر روز با یک رنگ و شکل تکراری طبخ شوند، از چشم می‌افتند. برای همین، بشر برای ایجاد تنوع در ظاهر غذا، به سراغ رنگ‌ها رفت. این روزها رنگ‌های متعدد غذایی برای ایجاد حق انتخاب بیشتر، زیبایی، تنوع و بازارپسندی در اکثر فروشگاه‌ها عرضه می‌شود. اما استفاده از این رنگ ها هم اغلب منشا شیمیایی داشته و برای بدن ما به خصوص کودکان مضر و خطرناک است. برای همین منظور در کانال آشپزی سفره های بانوان بهشتی برایتان طرز تهیه رنگ‌های زیبای خوراکی با سر منشا طبیعی و کاملا سالم را آماده کرده‌ایم با ما همراه باشید 🌹  مواد لازم برای رنگ آبی💧 کلم قرمز بکینگ پودر  روش تهیه: ﮐﻠﻢ ﺑﻨﻔﺶ ﺭﺍ ﺧﺭﺩ ﮐﻨﯿﺪ ﻧﻤﮏ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺑﻌﺪ ﺑﺎ ﮐﻒ ﺩﺳﺖ ﺑﻤﺎﻟﯿﺪ ﺁﺑﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﺎﺭﺝ می شود، ﺑﻨﻔﺶ ﺧﻮﺵ ﺭﻧﮕﯿﺴﺖ و می توان از آن برای تزیین پلو استفاده کرد و همچنین می توان ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﻗﺎﻃﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﻗﺮﻣﺰ می ﺸﻮﺩ و ﺍﮔﺮ ﺑﯿﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺁﺑﯽ می شود . ادامه دارد..... ✍سایت پارسینه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
درمورد 👇 هر بار که پیراشکی درست میکنم داخلش پوک نمیشه خمیری میشه اصلا نمیشه خورد میگن اگه زیاد آرد بریزی اینجوری میشه من تا جایی میریزم که خمیر به دستم نچسبه. میشه بگید اشکال کارم کجاست؟؟؟ ممنون 🔴🔴🔴 پاسخ👇 به احتمال قوی خمیرمایه تون خوب عمل نیامده بوده... درثانی بله آرداضافی استفاده نکنین.... تجربه خودم اینه که وقتی آردوکم کم اضافه کردین... ابتداخمیردیگه ازشلی دراومده... وخیلی چسبناک است.... تاهمین حدریختن آردکافیه ... ازحالابه بعدهی نصف مشت آردرااطراف ظرف بریزیدوشروع کنیدبه کوبیدن خمیر... حتی تاصدبار!! بعدازچندباردرست کردن بدستتون میادکه چه موقع اضافه کردن آرد بسه.... خمیرتون شل وچسبناک باشه(حتی مثل خمیرنان بربری)بهترازاینکه بااضافه کردن آرد.... خمیرسفت بشه..... درانتهایک پاکت فریزروکمی چرب کنیدروی خمیربگذارید..... اگه مایع خمیرتون تازه بوده درعرض یک ساعت درجای گرم حجم خمیرتون2برابرشده.... وبافت خمیرتون کاملامتخلخله..... وحتی بازهم خمیرچسبنده س.... مشکلی نیست... روی سطح کارآردبپاشید.... وهمچنین روی چونه خمیرهم آردبپاشید... براحتی باوردنه خمیررابازکرده... قالب بزنید..... @sofrebanovanbeheshti
👇 یکی ازدوستان به لیمورومثل چای دم کردن. بعدبه اب وشکروتخم شربتی اضافه کردن. برای 200لیوان یکبارمصرف 3کیلوشکرریختن. خیلی خوش طعم وعطر میشه خیلی هم مقرون به صرفست. اندازه 5تومن به لیموخریدن. @sofrebanovanbeheshti
👇 برای مربای زردالو و خشک کردنش راهنمایی کنید 👇 برای زردالو از وسط نصف کنید هسته گیری کنید اگر ۱کیلو زردالو دارید از۸۰۰ گرم شکر استفاده کنید اول ۱ لیوان اب رو با شکر بگذارید روی گاز وقتی جوش اومد خاموش کنید ولرم که شد زردالوها رو بریزید وتا ۱۰ دقیقه بگذارید تا بجوشه مواظب باشید له نشه بعد یکم گلاب وزعفرون وابلیمو چند قطره اضافه کنید وخاموش کنید ووقتی خنک شد توی شیشه بریزید برای خشک کردن هم نخ کنید یا توی سینی که کمی چرب کردید بچینید ۲،۳روز توی افتاب بعدهم ۲،۳ جلوی باد کولر @sofrebanovanbeheshti
💠 #آداب‌خواب‌درطب‌اسلامی‌ ⏰ #ساعات‌شبانه‌روزی‌خواب 🔹طبق دستور اسلام زمان هایی که خوابیدن کراهت و ضرر دارد: ۱- ما بین الطلوعین (بین اذان صبح و طلوع آفتاب) ۲- خوابیدن بین نماز مغرب و عشاء ۳- خوابیدن بعد از نماز عصر ۴-خوابیدن بین نماز شب و نماز صبح #ادامـــه‌دارد...👇 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 🍃 😍👇 طبق منابع دین اقسام خواب عبارت است از: ۱- انبیا که روی کمر می خوابند و چشمانشان خواب نمی رود. ۲- مومن که مقابل قبله برسمت راست می خوابد. ۳. پادشاهان که برسمت چپ می خوابند. ۴. ابلیس و شیاطین و برادرانش که بر روی صورت و شکم می خوابند. : خواب روی شکم. این خواب شومی است و بسیار مذمت شده است.روایت داریم که اگر دیدید کسی روی شکم خوابیده او را بیدار کنید چون این خواب ابلیس است. در طب اسلامی نیز حالت‌هایی از خواب مذموم و مضر است اولین حالت (به ‌شکم ‌خوابیدن) که هم از نظر طب و هم شرع مذموم است و عامل افزایش ترشحات مخاطی است. در مجموع موجب کاهش قوه نفسانی می‌گردد.امراض رطوبی را در بدن ایجاد می‌کند،،پلک‌ها متورم می‌شود واختلال اشتها وبزرگی طحال و انواع ورم‌ها را بوجود می‌آورد. کسانی که به شکم می‌خوابند خواب خوبی نیز نخواهند داشت. دومین حالت نیز مضر است. جریان دفع مواد زائد بدن اختلال پیدا می‌کند وبه علت رسیدن بخارات نامناسب به مغز کابوس بوجود می‌آید. احتمال بروز صرع وسکته ونزولات وپشت درد بیشتر می‌شود. البته اگر کسی غذای کم تناول کند و مواد زائد و فضولات در بدنش کم باشد دچار این مشکلات نمی‌شود و گفته‌اند که این خواب خاص انبیاء واولیاست. ثوران اخلاط تحریک صفرا سنگینی سر به جهت صعود ابخره بروز سردرد محرک خون به سوی ظاهر و دماغ باعث خون دماغ محرک نزلات به سبب نور ماه وسایر کواکب اخلاط و نوازل تحریک شده و باعث امراض دماغ و سینه می‌شود طبق نظر ائمه اطهار علیهما سلام و همه حکما و اساتید طب ایرانی، بهترین شیوه خوابیدن، رو به قبله خوابیدن هست😊 رو به قبله خوابیدن یعنی پهلو به سمت راست و صورت رو به قبله قرار بگیرد ... 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#دمپختک با گوشت دنده😋به افتخار آقای خونه😍 مواد لازم برای پنج نفر برنج سه پیمانه(استکان) ماش یا عدس یا ترکیب هر دو یک پیمانه گوشت، دلخواه باقلا نصف پیمانه شوید خشک، شنبلیله خشک نمک، زردچوبه، دارچین اول با یاد خدا برنج را خیس میکنیم. ماش یا عدس را میپزیم. گوشت را همراه با یک پیاز، تکه ای چوب دارچین ونمک میپزیم. برنج را داخل قابلمه ریخته وبه مقداری که برای کته لازم است آب اضافه میکنیم. آب گوشت رو هم میریزیم. نمک، زردچوبه، دارچین را اضافه کنید. وقتی آب برنج کشیده شد و برای دم گذاشتن آماده شد، ماش، لپه باقلا پخته شده، شوید خشک را اضافه کنید. (من مقداری شنبلیله خشک هم میریزم عطرش عالیه مادر شوهرم به ماکارونی و استانبولی هم میزنه عطرش همه جا میپیچه.) اگه گوشت تون دنبه حسابی داشته باشه نیازی به روغن نیست. اگه بدون گوشت درست میکنید روغن هم اضافه کنید. گوشت رو وسط قابلمه گذاشتم و دمکنی گذاشتم به مدت یکساعت با شعله خیلی کم دم میکنیم. کشمش رو هم گوشه قابلمه میریزم یا کمی تفت میدم. نوش جان. @sofrebanovanbeheshti
اینم از 😋😋😋 تزیین شده با ریحانی که تو گلدان کاشتم 👇 با این دستور درست کردم که آرد ذرت نریختم طرز تهیه کالباس خانگی👇👇👇👇👇 ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان ... 1 عدد متوسط سیر 3 حبه زرده تخم مرغ 1 عدد آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی نمک 1 قاشق چایخوری پر زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر هل ساییده نصف قاشق مرباخوری روغن مایع 1 قاشق غذاخوری هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کرده و بقدری ورز می دهیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا