چالش چهاردهم #چالش_غذای_با_کشک
سلام دوستان دوباره توی گروه #چالش داریم چه چالشی👌
حالا این هفته ما از شما میخواییم
لطفا بین خوشمزه های خودتون که همیشه درست میکنید سعی کنید توی این هفته یک بار #غذای_با_کشک که بلد هستید 🍡بپزید و نوش جان کنید 😋💝
به این چالش مثل یه #تکلیف نگاه کنید سعی کنید افرادی که زیاد تو گروه شرکت نمیکنن🚶♀ و فقط بیننده هستند👀 در این چالش شرکت کنند🏃♀ چون اینجوری مجبور میشن یه حرکتی انجام بدن😉
همینطور اونایی که اعتماد به نفس پایینی دارند هم حتما باید عکس بفرستند که اعتماد به نفس خودشون رو بالا ببرند 🙋
😉🤔
#چالش_غذای_با_کشک (کشک گاوی)
کشک بسیار مفید و استخوان ساز و پر خاصیت است ولی متاسفانه در بعضی از خانه ها مهجور هست ان شاءالله با همدیگه میخواییم کشک رو سر سفره ها بیاریم 😉💪
حالا یه کمی همت و اراده و عشق و علاقه چاشنی کنید 😍😍و یه یاعلی بگید و شروع کنید😉😉😉👩🍳
در این یک هفته غذا هایی که با کشک درست میشن و یا از کشک استفاده میشه رو خوشمزه درست کنید و با یه تزیین زیبا 👌 در گروه قرار بدید 👍
خب بسم الله 😉
از📌 امروز شنبه ۲ شهریور 📆 تا پنجشنبه ۷ شهریور🔖
برای نمونه اسم چند تا از غذاهایی که با کشک درست شدن و در کانال هست رو براتون اینجا قرار دادم برای پیدا کردن دستورش در کانال روی اسم غذا بزنید و سرچ کنید 👇👇👇
#کشک_بادمجان_رژیمی
#جوش_پره
#جوشواره
#اشکنه_تخم_خربزه
#آش_رشته_کدو
#اشکنه_یا_جوجه_پریده
#شیرینی_خرما
#کاچی_مشهد
#کشک_بادمجان
#آش_ترخینه_دوغ
#آش_جو
#آش_ماستابه
#حلیم_بادمجون
#آش_بلغور
#آبگوشت_بزقورمه
#کله_جوش
لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون
❤️❤️❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
#طنز_آشپزی
وقتی مامانِ خونه اضافه غذاهای چند روز رو داغ میکنه و یه غذای جدید باهاش درست میکنه واسه ناهار 😂
با لبخند 😁 و عشق ❤️ آشپزی کنید
🆔 @sofrebanovanbeheshti
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فقط_به_عشق_علی
با اینکه از عید غدیر گذشته ولی دیدن این کلیپ ضرر نداره حتما ببینید عاااالیه 👌
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#خورش_ترشی_انار 😋😋😋
#غذای_محلی
این یه خورش محلی منطقه ی ماست که در مجالس های رسمی هم درست میشه و فوق العاده خوشمزه است
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
دانه انار خشک شده : ۴۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد متوسط
سیب زمینی :۱ عدد متوسط
پیاز رو خوب تفت میدیدم و با زرد جوبه و نمک و فلفل سیاه مزه دارش میکنیم و گوشت گوسفندی رو بهش اضافه میکنیم و مجددا خوب تفت میدیم و سپس رب گوجه فرنگی ۱قاشق اضافه میکنیم (بعضی ها رب دوست ندارن به همون زردچوبه اکتفا میکنن )😊
گوشت رو با ۳لیوان آب و همراه سیب زمینی ها می گذاریم به مدت ۱ ساعت خوب پخته بشه ،
دانه های انار خشک شده رو جدا گانه و تو یه قابلمه دیگه با ۲لیوان آب و با شعله خیلی کم میگذاریم تا پخته بشه بعدش رو صافی میگذاریم تا کاملا آب ترشی گرفته بشه و استخوانش رو دور جدا میگذاریم
گوشت که کاملا پخته شد و سیب زمینی های درسته رو خوب له میکنیم و اب ترشی انار رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم خوب غلیظ بشه و جا بیفته
خیلی خیلی ترش و خوشمزه است 😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti