#کتلت_مرغ👇
سینه مرغ خام(متوسط) ۱ عدد
پیاز بزرگ ۲ عدد
سیب زمینی متوسط ۳ عدد
سیر درشت ۴ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۱/۲ لیوان
نمک به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و ادویه به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمزبه مقدار لازم
👈ابتدا سینه ی مرغ رو به صورت خام با حبه های سیر چرخ میکنیم و کنار میگذاریم سپس سیب زمینی ها و پیازها را چرخ کرده وآب اضافیشان را میگیریم مواد چرخ شده رو با هم مخلوط کرده و به آنها تخم مرغ و آرد سوخاری رو اضافه میکنیم و ورز میدیم به مایه کتلت نمک؛فلفل سیاه؛فلفل قرمز و زردچوبه و ادویه اضافه کرده و در روغن سرخ میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#ترشی_بادمجان_شکم_پر
بادمجان ، نعناع خشک ، سیر ریز خرد شده ، هویج رنده شده ، فلفل ریز خرد شده
سرکه و نمک و زردچوبه و فلفل و گلپر
بهتره بادمجان ها کوتاه و تپلی باشه ، بعد از شستن بدون اینکه پوستشون رو بکنیم فقط کلاهش رو کمی مرتب می کنیم ...
یه دیگ آب رو تا جایی که روی بادمجونها رو بعدا بپوشونه ریختم و سرکه هم اضافه کردم...
مقدارش رو چشمی ریختم...
اما نسبتش میشه گفت 3 به 1 هست...
3 لیوان آب 1 لیوان سرکه مثلا....
بادمجونها رو هم توش می ریزیم و میگذاریم روی گاز تا یک ربع حدودا که بجوشه و بادمجونها نرم بشه و بپزه ..
من یه نمه نمک هم توی آب و سرکه ریختم ..
البته می تونین هم تنها سرکه بریزین...
یعنی بدون آب و با سرکه خالی بادمجونها رو بپزین که این جوری ترشی تون خیلیییییییییییی تند و تیز و نفس گیر میشه...
من طاقتش رو ندارم...
با آب و نمک خالی هم بدون سرکه میشه که اونم به نظر زیاد جالب نیست
دراین فاصله مواد شکمش رو آماده کردم... نعناع خشک و بقیه مواد رو خوب مخلوط کردم..
من پر سیر دوست دارم و زیادم ریز نمی کنم که زیر دندون بیاد...
شما به میل خودتون خرد کنین و کم و زیادش
پوست بادمجونا رنگش وا شد و از سیاهی در اومد و نرم شدن بادمجونا، آوردمش بیرون و توی آبکش گذاشتم تا آبش بره...
می تونین یه چیز سنگین روش بگذارین تا حسابی آبش در بیاد اما من اینکارو نکردم...
حالا شکم بادمجونا راحت باز کردم و یه قاشق مربا خوری از مواد توی شکمشون ریختم و کنار گذاشتم تا همه بادمجونام رو بشن
شیشه بلند که تمیز تمیز تمیز و عاری از هر گونه چربی باشه رو انتخاب می کنیم...
مطلقا چربی و آبی نداشته باشه...
بادمجونا رو به صورت قدی (به درازا) توی شیشه می چینیم...
من از سیر لا به لاش هم توی شیشه ریختم...
وقتی همه بادمجونا رو چیدم از کنار شیشه سرکه رو ریختم تا مواد داخل شکمش بیرون نزنه .. آروم می ریزیم...
اگه از مواد شکم بادمجونا چیزی هم اضافه موند روشون بریزین..
خوش عطر و طعم جای خنک خنک میگذاریم یا حتی توی یخچال..
یک ماه تا 40 روز باید بمونه تا خوب نرم و آماده خوردن بشه
بازم برای یادآوری:
می تونین بادمجونها رو توی سرکه خالی بپزین که در اینصورت با احتساب اون سرکه ای که توی شیشه هم می ریزیم ترشی بسیار تند و تیزی خواهید داشت
می تونین بادمجونها رو توی آب خالی بپزین که در اینصورت چندان خوشمزه نمیشه به نظر این روشی که من استفاده کردم یعنی مخلوط سرکه و آب (و من کمی نمک هم زدم) خیلی طعم تیزی متعادلی به ترشی تون میده...
مخصوصا که در نهایت شیشه رو با سرکه پر می کنیم یه جورایی بالانس میشه
در میزان کردن آب و سرکه از چشیدن غافل نشین.
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#ماسوره ماسوره های سبد حصیری ( basketweave ) از اسمش معلومه برای ایجاد بافت حصیری با خامه روی کیک
#ماسوره
ماسوره های منفذ دار ( multi-opening tips )
برای پر کردن کیک بیشتر استفاده میشه. برای درست کردن ستاره های کوچولو کنار هم ، خوشه انگور و چمن خیلی مناسبه. پرکاربردترینش هم 233# هستش که باهاش چمن رو درست میشه.
ادامه دارد....
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_ساده👇
4عدد تخم مرغ
یک لیوان فرانسوی شکر
نصف لیوان فرانسوی شیر
یک لیوان روغن
دو لیوان آرد
دو قاشق چایخوری بکینگ پودر
نصف قاشق چایخوری وانیل
تخم مرغ رو با شکر هم میزنیم کرمی بشه،
بعد شیر و روغن رو اضافه می کنیم
بعد آرد سه بارالک شده با وانیل وبکینگ پودر و جوش شیرین رو به مواد اضافه میکنیم
ظرف رو با کره چرب و داخل ظرف می ریزم
در توستر با دمای 160 درجه ده دقیقه داغ میکنید بعد ظرف رو به مدت یکساعت😋
توفرهم نیم ساعت از قبل روشن طبقه وسط
با160 درجه درست میشه کرد
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل با پیاز سرخ شده
#کلیپ_تصویری
#رب_خرمالو👇
خرمالوی رسیده و له رو سرشو گرفتم حرارت دادم بعد تو مخلوط کن ریختم له شد از صافی رد کردم دوباره گزاشتم رو حرارت
چون خرمالو طبعش گرم و تره و پسر من فاویسم داره میوه های نارنجی قدرت ایمنی رو میاره واسش بالا
ولی طعمش مثل الو یا انار نیست چون رگه ترشی نداره فقط شیرینه به قول پسرم مزش لوسه😋😜
برای طعم دار کردن مرغ یا توی فسنجون استفاده میکنم
@sofrebanovanbeheshti
#میرزا_قاسمی
#محلی_شمال
مواد لازم
بادمجان 5 عدد متوسط
گوجه فرنگی تازه 2 عدد
سیر یک بوته
تخم مرغ ۱ عدد
روغن و فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم ( شما می توانید بادمجان ها را داخل فر و یا روی آتش کباب کنید ) سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم ؛ پس از آن بادمجان ها را ساطوری می نماییم
حال نوبت به گوجه ها می رسد ؛ گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد می کنیم.(البته من با پوست همیشه خرد میکنم و در آبجوش هم نمیندازم 😉)
. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل درتابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیر ها سرخ شود.
. سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم ؛ این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.
. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ شود
بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.
میرزا قاسمی ما آماده شده و می توانید آنرا در دیس کشیده و سرو کنید.
🆔 @sofrebanovanbeheshti