کارگاه عزت نفس_۶.mp3
10.75M
#کارگاه_عزت_نفس
#جلسه_ششم
🎙 #استاد_شجاعی
إنّ العزّه لله جمیعا...
✨عزت فقط در دست خداست!
پس برای رسیدن به محبوبیت، آویزونِ هیچ کس جز خدا نشـو..
پیداش نمی کنیــا.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#کارگاه_عزت_نفس #جلسه_پنجم 🎙 #استاد_شجاعی اخطــــار ⛔️ هروقت کسی رو به خدا ترجیح دادی و به خاطر ا
قسمت پنجم☝️
هر هفته یکشنبه صوت های #عزت_نفس رو ان شاءالله قرار میدیم
در کانال دوم بانوان بهشتی با نام #فرشته_های_بهشتی مادرانِ «مهدی باور» را گرد هم می آوریم تا آماده شوند برای تربیتِ «مهدی یاوران»...🌌
نقشی که مادر در خانواده، برای تربیت ياورانِ حضرت مهدی علیه السلام، ایفا می کند، از اساسی ترین نقش های اوست.
.
✨مادر یعنی ریشه، اصل، منشأ✨
.
🌸مادر سازنده ی جامعه است و مادرِ مهدوی، زمینه ساز ظهور است؛
و منشأ همه ی خوبی ها
و ریشه ی درخت پر برگ و بار یاوران مهدی موعود، عجّل اللّه فرجه...🌿
.
#تربیت_مهدوی
#مهدی_یاوران
#مادران_مهدوی
#کودک_قرآنی
🌸 http://eitaa.com/joinchat/4126081043Cc2d97f8c6f
#خلال_پسته 👇
پسته ها رو پوست کندم وبا چاقو اره ای از وسط نصف کردم
پوست نازکش رو تا وقتی پسته خشک نشده میکنم چون اگر خشک بشه دیگه راحت جدا نمیشه
بهتر هست اول پوست اصلیشو بگیرید ومثلا هر نیم کیلو رو پوست گیری کنید وخلال کنید
اگر زیاد هست وبعد دوباره مثلا نیم کیلو بعدی وبعد خلال کردم توی سینی یا روی پارچه توی هوای خونه ۲ روز طول میکشه تا خوب خشک بشه
اگر پسته ها خشک بود باید ۲ ساعت توی اب ولرم خیس بخوره تا پوستش راحت گرفته بشه
من تقریبا ۲کیلو ونیم خلال کردم همین اندازه که توی عکس میبینید و۱کاسه کوچیک داد
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#مربا_هویج
#نکات👇
اول اینکه هویج رو خرد یا رنده میکنید فقط دقت کنید که موقع رنده کردن همه در یک جهت باشه و بالا پایین نکنید چون هویج ها خرد میشه و منظره مربا تون بد میشه دوم اینکه به ازای هر یک کیلو هویج یک کیلو هم شکر لازم دارید سوم اینکه قبل از شروع کردن به درست کردن مربا باید اول هویج ها اجازه بدید بپزه یعنی با آب میگذارید میپزه و تست میکنید هروقت پخت بعد شکر رو اضافه میکنید چون شکر وقتی به هویج اضافه میشه دیگه نمیگذاره هویج بپزه
بعد اینم بگم که آب رو که اول میریزید چشمی هست و من مقدار دقیقی ندارم فقط نکته ها رو خدمتتون عرض میکنم دیگه اینکه بعد که هویج خوب پخت شکر رو اضافه میکنید ولی درش رو نمیذارید چون باعث میشه رنگ مربا تیره بشه در ظرف ترجیحا لعابی یا پیرکس درست کنید که خوش رنگ تر بشه ظروف روحی یا مسی رنگ مربا رو تیره تر میکنن بعد وقتی آب و شکر و هویج قوام اومد یه کمی جوهر لیمو یا آبلیمو بهش اضافه کنید که شکرک نزنه اگه آبلیمو اضافه کردید بگذارید کمی بجوشه که طعمش از بین بره برای اینکه بدونید قوام پیدا کرده یا نه یه کمی از مواد شهد رو داخل یه لیوان آب سرد بریزید اگه سریع تو آب باز شد یعنی هنوز قوام نگرفته ولی اگه یه کمی موند یعنی قوام گرفته😉 بعد موادی که دوست دارید به مربا تون عطر بده مثل عرق هل (از دانه های هل استفاده نکنید چون مربا رو تیره میکنه)گلاب زعفران یا. ....بریزید و یه جوش ریز بزنه و از شعله بردارید ولی در ظرف رو نگذارید تا خنک بشه و بعد در ظرف شیشه ای نگهداری کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
پسته بهتر هست با پوست خشک بشه یامغزش روهم میشه خشک کرد؟وبعدخشک کردن کجانگهداری بشه و تفت دادن آیاخواصش رو کم میکنه؟
#پاسخ👇
با پوست میشه بله توی سینی بریزید چند روز توی هوای خونه خشک میشه حتا این طوری هم خشک کنید مغزش خوب خشک میشه بعد میتونید اسیاب کنید پودر پسته برای شیرینی وتزیینات شیرینی وکیک نگه دارید تو یخچال
@sofrebanovanbeheshti