eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
دعای روز چهارم ماه رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از رمضان الکریم
4_5866478997629567135.mp3
4.12M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء چهارم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
karimi- shahreramazan_260517211841.mp3
1.96M
🔻پادکست زیبای دعای "اللهم رب شهر رمضان "با نوای مداح اهل بیت (ع) حاج محمود کریمی و موسیقی بسیار زیبا 😍😍😍 ❤️ التماس دعا 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برنج آبکش شده کمی نرم۲پیمانه/ سینه مرغ خرد شده۲۰۰گرم/ زعفران۳غذاخوری/نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین،پودرتخم گشنیز/ روغن یا کره مقداری/ پیاز متوسط۲عدد/ خلال پسته خیس شده وتفت داده مقداری/ دانه انار۱+۱/۲پیمانه/ گشنیز خرد شده ریز۱پیمانه _مرغ را با نمک،فلفل،زردچوبه،چوب دارچین و یک عددپیاز گذاشته تا پخته شود ۱-تو تابه یک عدد پیاز خردشده و روغن را ریخته تفت داده تا عسلی شودو مرغ را هم اضافه کمی با پیاز تفت داده،بعد نمک،فلفل،گشنیز خرد شده،زردچوبه،تخم گشنیزو زعفران کمی اضافه و خیلی کم تفت داده در آخر دانه انار را میریزیم خیلی خیلی کم تفت داده وحرارت را خاموش کرده ،اگر زیاد تفت داده شود دانه های انار له میشود و شکل خودش را تو غذا از دست میدهد....بعد تو قابلمه برای تهدیگ کمی روغن و نان گذاشته کمی برنج و کمی از مخلوط موادی که داشتیم وکمی زعفران ریخته به همین ترتیب ریخته تا مواد تمام شود و بمدت۲۰تا۳۰ دقیقه دم کرده نباید زیاد روی حرارت بماند،بعد رویش را با انار و خلال پسته و برنج زعفرانی تزیین کرده،من چون پسته نداشتم رویش نریختم نکته:حتما برنج را نسبت به برنجهای دیگه که برای پلوها دون استفاده میکردیم تو این غذا باید کمی نرمتر و مدت پخت خیلی کوتاه باشد وگرنه هم رنگ و شکل انار تو غذا تغییر میکند🌺🌺😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
💕💕 کودک‌ در هر سنی چقدر باید بخورد و بخوابد! راهنمای وعده‌های غذایی یک فنجان: حدود 200 میلی‌لیتر لبنیات: شیر (شیر مادر، شیر خشک یا شیر پاستوریزه)، پنیر، ماست، کشک، دوغ و بستنی یک وعده لبنیات: یک فنجان شیر یا بستنی، یا نیم فنجان پنیر یا ماست. میوه‌ها: انواع میوه‌های تازه، میوه‌های یخ زده، برگه‌ها و میوه‌های خشک یک وعده میوه: یک میوه بزرگ (سیب، نارنگی و...) یا یک فنجان میوه کوچک. سبزیجات: سبزی‌های برگ سبز، هویج، گوجه، سیب‌زمینی، لوبیا، فلفل، قارچ و... یک وعده سبزیجات: یک فنجان سبزیجات خرد شده یا یک گوجه. نان و غلات: نان، برنج، ماکارونی و انواع کیک و بیسکوییت یک وعده نان و غلات: یک سوم فنجان کورن‌فلکس یا گندم و جو در سوپ، یک چهارم فنجان برنج یا پاستا، یک کف دست (بدون انگشت‌ها) نان. پروتئین: گوشت، سویا، حبوبات و تخمت مرغ یک وعده پروتئین: 2 تکه گوشت خورشتی یا به همین اندازه ماهی یا مرغ، یک تخم مرغ، یک چهارم فنجان حبوبات پخته، یک قاشق غذاخوری کره بادام زمینی. _صفر تا شش ماهگی تنها غذای کودک در این سن شیر (شیر مادر یا شیر خشک) است و تنها معیار اندازه‌گیری غذا، اشتهای کودک و نمودار رشد اوست. تنها در صورتی که نمودار رشد ماهانه غیرطبیعی است، با دکتر او مشورت کنید. چقدر باید بخوابد؟ هر چقدر که دلش خواست! فقط حواس‌تان باشد بیشتر از 5 ساعت گرسنه نماند. 6_ تا 8 ماهگی شیر: هر چقدر که دلش خواست. هنوز غذای اصلی کودک، شیر است. فرنی یا سرلاک: دو تا سه بار، هر بار 3 تا 10 قاشق میوه (پوره): از یک قاشق چایخوری شروع کنید و به یک چهارم تا یک دوم فنجان برسانید. سبزیجات (پخته و پوره): به اندازه میوه. چقدر باید بخوابد؟ بیشتر از 15 ساعت در شبانه‌روز، در هر زمانی که دلش خواست. 8_ تا 12 ماهگی شیر: هر چقدر که می‌خواهد. فرنی، شیربرنج یا سرلاک: یک چهارم تا نیم فنجان میوه: یک چهارم تا نیم فنجان سبزیجات: مثل میوه پروتین: یک هشتم تا یک چهارم فنجان چقدر باید بخوابد؟ بین 14 تا 15 ساعت در شبانه روز، شامل یک خواب شبانه بلند (حداقل 11 ساعت) و یک تا سه چرت روزانه. _یک تا یک و نیم ساله لبنیات: 2 تا 3 وعده نان و غلات: 4 تا 6 وعده میوه‌جات: نیم وعده سبزیجات: مثل میوه پروتئین: 2 وعده چقدر باید بخوابد؟ حدود 15 ساعت در شبانه روز، شامل یک خواب شبانه بلند (حداقل 10 ساعت) و یک تا دو چرت روزانه. _یک و نیم تا دو ساله لبنیات: 2 تا 3 وعده نان و غلات: 6 وعده میوه‌جات: 2 تا 3 وعده سبزیجات: مثل میوه پروتئین: 2 وعده چقدر باید بخوابد؟ بین 12 تا 14 ساعت در شبانه روز، شامل یک خواب شبانه بلند (10 تا 12 ساعت) و یک چرت 1 تا 3 ساعته روزانه. _دو تا سه ساله لبنیات: 2 تا 3 وعده نان و غلات: 6 وعده میوه‌جات: 2 تا 3 وعده سبزیجات: مثل میوه پروتئین: 2 وعده چقدر باید بخوابد؟ بین 11 تا 14 ساعت در شبانه‌روز، شامل یک خواب بلند شبانه (10 تا 12 ساعت) و یک چرت 1 تا 3 ساعته.
👇 کیک پنبه ای رو با دستور کانال پختم ولی وقتی خاستم برگردونم اینجوری شد علت چی میتونه باشه 😔😔😔 بافتش خوب شده 👇 خوب چرب نکردید یا گرم بوده برگردوندید @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊🕊 🌷 نقش زنان در حکومت امام زمان عج چگونه خواهد بود؟ 🌷 ویژگی مهمی که بانوانِ منتظر باید در خود تقویت کنند... 🌷 پنجاه نفر از سیصد و سیزده نفر یارِ امام زمان....! ❌ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠مطالب برگزیده سایت «erfan.ir»💠 ✒️ آداب و سنن ماه رمضان چیست؟ 👇👇👇👇 🆔 erfan.ir/a87187 ✒️ علت نام‌گذاری این ماه به «رمضان» 👇👇👇👇 🆔 erfan.ir/a87171 ✒️ رمضان به چه معنا است و حقیقت آن چیست؟ 👇👇👇👇 🆔 erfan.ir/a87121 ✒️ ‌راهکارهای درک ماه مبارک رمضان 👇👇👇👇 🆔 erfan.ir/a87108 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 و اما طرز تهیه : برای کیک تخم مرغ ۳ عدد شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) شکر ۲۲۰ گرم (یک لیوان) آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان) پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غذاخوری وانیل ۱/۴ ق چایخوری بیکینگ پودر ۶ گرم (۱ ق م) برای خیساندن کیک شیر یک تا یک و نیم لیوان پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه ۱ تا ۲ ق غذاخوری برای کرم روی کیک شیر ۲ لیوان شکر ۷۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد سفید ۷۰ گرم (نصف لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن ۵ دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم . داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من ۲۰ در ۳۰ هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید . توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم ‌و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه . کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه . بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم . داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر . کلیپ تصویری در پست بعد👌👌👌😍😍 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_134438278865617986.mp3
4.04M
💠 (تندخوانی) جزء پنجم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : 33دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5969761137053401338.mp3
8.56M
🌺 مناجات زیبا و دلنشین 🎧🎧 استاد کریمخانی من آمـدم ای خـدا، دردخود دواکنم رخصت بده در زنم هی خداخدا کنم 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مواد لازم برای۹ نفر تخم مرغ ۳ عدد شکر 1.5 پیمانه چای (دم کرده و سرد شده) ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری دارچین ۱ قاشق سوپ خوری آرد 2.5 پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی خوب میزنیم و شكر را كم كم در حین هم زدن اضافه میكنیم تا حجیم و سبك شوند، سپس وانیل را نیز كم كم ریخته و به هم زدن ادامه می‌دهیم. ۲- چای، شیر و روغن را نیز اضافه كرده و با سایر مواد مخلوط می‌كنیم. آرد را همراه با دارچین و بیكینگ‌پودر الك كرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یك دست و بدون گلوله آرد به دست آید. ۳- مواد را در قالبی كه چرب كرده و كمی آردپاشی كرده‌ایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت حداقل 40 دقیقه تا 60 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شكر و دارچین مخلوط شده تزیین می‌كنیم. سایر نکات 1)اگر از قالب سیلیكونی استفاده می‌نمایید آن را چرب نكنید، چون بعد از این كه كیك پخت، به راحتی از آن جدا می‌شود. 2)اگر هم زن برقی ندارید مواد را داخل مخلوط كن بریزید و در آن مواد كیك را آماده كنید. 3)بهترین ماده برای سرو به همراه این كیك چای دارچینی است. 4)بهتر است بعد از مخلوط كردن مواد آنها را با لیسك كمی مخلوط كنید تا صاف و یكدست شودند. 5)اگر دوست دارید این كیك را روی گاز طبخ كنید ولی حتما روی آن دمكنی بگذارید و شعله را بسیار ملایم كنید و پس از طبخ یك طرف آن را برگردانید. @sofrebanovanbeheshti
👇 لوبیا چیتی ازقبل خیس کرده رو پختم یه دونه پیاز رو رنده کردم، با یه کم روغن طلایی کردم بهش رب اضافه کردم و ادویه(زردچوبه+دارچین+پودرلیوعمانی+نمک) و یه کم تفت دادم تا رنگ رب دربیاد لوبیا هارو بهش اضافه کردم و گذاشتم جابیوفته توخونه ما خوراک لوبیا یکی از بهترین گزینه ها واسه افزودن سویق محسوب میشه😈😉 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد. ۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است. ۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت. ۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد. ۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود. این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغ دار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روش های پخت این ماهی محسوب می شوند. این ماهی به دلیل طعم عالی ای که دارد، بهتر است تقریبا بدون هیچ ادویه ای تهیه شود. فقط کافی است به آن نمک و زردچوبه بزنید. این ماهی را باید همراه سرش نصف و فقط سرخ کنید. ماهی حلوای سفید بهترین گزینه برای خوردن با سبزی پلو است. هنگام خرید ماهی کفال انواع درشت آن را انتخاب کنید زیرا کفال های کوچک طعم مناسبی ندارند. بهترین روش پخت کفال، کباب کردن است آن هم به این روش که آب نارنج، آب گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط و ماهی را با آن آغشته کنید و در میان توری بگذارید و کباب کنید. هنگام کباب کردن نیز باید افزودن سس تکرار شود تا زمانی که ماهی کاملا بپزد. این ماهی پوست کلفتی دارد، بنابراین باید پوستش کاملا گرفته و بعد پخته شود. کباب کردن و سوخاری کردن بهترین روش های پخت این ماهی هستند اما بهتر است گوشت اردک ماهی به قطعه های بسیار نازکی برش داده و با مخلوط آب نارنج، سیر و زعفران مزه دار شود تا هنگام خوردن گوشت آن احساس نکنید سفت است. سنگسر به دلیل بافت گوشتی ویژه ای که دارد، برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا خرد نمی شود. این ماهی را فقط باید نمک زد و بدون هیچ ادویه ای سرخ کرد. سرخ کردن و تهیه خوراک های چینی، به این طریق که سبزی های تفت داده و گوشت ماهی تکه شده نیز به آن افزوده و تفت داده می شود، بهترین روش های پخت ماهی سرخو است. سالمون را می توان به صورت دودی، نیمه پخته در فر یا تفت داده شده در روغن زیتون آماده کرد. ماهی آزاد به روش شکم پر یا سرخ شده برای خوردن آماده می شود. این ماهی را می توان سرخ کرد، در فر گذاشت یا در مایکروفر (با قدرت ۸۰۰ و به مدت ۵ دقیقه) و حتی به روش گریل کردن برای خوردن آماده کرد. این ماهی تیغ ندارد و می توان آن را به صورت فیله شده برای تهیه غذای فیش اند چیپس (غذای معروف انگلیسی) استفاده کرد. البته قبل از اینکه آن را با خمیر مخصوص سوخاری کنید، باید آن را در آرد برنج بغلتانید. این ماهی وارداتی است و دو نوع با خط صورتی و خط سیاه دارد و با هر روش پختی می توان آن را آماده خوردن کرد.