eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
190 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
4_293413254921716286.mp3
4.05M
💠 (تندخوانی) جزء بیست و ششم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Mahmood Karimi - Khodaya Bebakhsh (320).mp3
12.73M
خدایا ببخش 🤲😭😭 حاج محمود کریمی 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ : دفاع از فلسطین عزت و شرف می‌آورد و هرگز در ازای زرق و برق و باشه اين دنيا از اين واجب دينی دست نخواهيم کشيد... یـه روزی مـیـرســه کـه بگن قــاســـم نـبـودی بـبـیـنـی💔 قـــدس آزاد گـشـتـه خـــون یـارانـت پـرثـمــر گـشـتـه...❤️ 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 اب ۳ پيمانه گلاب ١ دوم پيمانه شكر ۱ونیم پيمانه نشاسته گل ١ دوم پيمانه روغن مايع ١/۶پيمانه زعفران ١/۴ ق چايخوري جوهرليمو ١/۸ ق چ ۲ پيمانه اب +گلاب +شكروجوهرليموراباهم مخلوط كنين وروي حرارت بذارين تاشكرحل بشه. ۱پيمانه ازاب روبانشاسته مخلوط كرده وصبركنين تانشاسته دراب حل بشه ،سپس به مخلوط اب وشكرروي حرارت اضافه كرده وبعدزعفران رااضافه كنين ودرنهايت روغن رااضافه كنين. موادروروي حرارت ملايم مرتب هم بزنين تاحسابي غليظ بشه. پخت حلوامسقطي طولانيست ،بايدنشاسته پخته بشه ،بطوري كه طعم نشاسته معلوم نباشه ،هرچه زمان پخت اين حلواطولانيترباشه نتيجه ي پخت بهترميشه معمولا ٣ ساعت زمان ويابيشتربراي پخت اين حلوازمان لازمه. جوهرليموروحذف نكنين چون هم باعث شفاف شدن مسقطي ميشه وهم مانع ازشكرك زدن ميشه. بعدازاينكه پخت كامل شدميتونين مقداري خلال بادام (بوداده) به مسقطي اضافه كنين وهم اينكه ازهرمغزي ميتونين براي داخل مسقطي استفاده كنين ،البته مغزهاروبعدازپخت اضافه كنين تاتغييري تورنگ مسقطي نده. بعدازپخت موادداغ روداخل ظرف استيل بريزين ،وبذارين ٤ تا٥ ساعت خوب خنك بشه ،نيازي به چرب كردن نيست ،راحت ازقالب جداميشه. بعدازخنك شدن مسقطي روروي سلفون ويانايلون برگردونين .وبصورت لوزي ويامربع برش بزنين . من مغزهاروروي مسقطي ريختم وبعدبرش زدم .(كنجد، پسته، بادام و گردو خرد شده) 🔴من بمدت ۱ساعت پختم دیگه بیشتر حوصله م نکشید😂 🔴موادم رو تو قالب مستطیل کیک ریختم وتو همون قالب برش زدم خیلی راحت هم جدا شد 🔴با برگ گل محمدی و کمی پسته تزیین کردم مامان علی وفاطمه دوستتون داره♥ @sofrebanovanbeheshti
👇 آب۳پیمانه/ گلاب۱/۲پیمانه/ شکر ۱+۱/۲پیمانه که خیلی شیرین میشد من ۱پیمانه ریختم/ نشاسته گل۱/۲پیمانه/ روغن مایع۱ق غذاخوری/ زعفران غلیظ۱/۴چایخوری/ جوهر لیمو یا آبلیمو۱/۸چایخوری/ گل محمدی،کنجد،پودر نارگیل برای تزیین _نشاسته را با یک لیوان آب مخلوط کردم تا خوب حل شود _ما بقی آب وشکر را هم مخلوط کردم تا شکر حل شود ۱_شکر حل شده ونشاسته حل شده را تو قابلمه ریختم و با حرارت کم به مدت۲:۳۰دقیقه مدام هم زدن تا ته نگیرد و بوی خامی آن گرفته شود وقتی شروع کرد به غلیظ شدن زعفران و گلاب را ریخته همزده تا مثل فرنی شودبعد آبلیمو و روغن را اضافه کردم یک دقیقه همزده وحرارت را خاموش کرده،کف سینی پودر نارگیل ریختم ومواد حاضر شده را همان طور داغ توی سینی ریخته وکمی سینی را تکان داده تا همه قسمتهای سینی را بپوشاند ورویش را با کنجد،گل محمدی،پودر نارگیل تزیین کرده و گذاشته کمی در محیط بماند بعد در یخچال گذاشته وقتی سفت شد با چاقو برش میزنیم @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 برای پیتزا چه خودم نون درست کنم چه حاضری بخرم خشک میشه.چرا؟ 👇 اگر خودتون خمیر درست میکنید و خمیرتون خوب ور اومده باشه ، بعد پخت نباید مشکلی داشته باشید ، ولی اگر نون پیتزا ی حاضری هم خشک میشه ، به نظر من فقط دمای فرتون زیاد هست ، به دمای فرهای که توی دستورها اومده ، نباید اکتفا کرد ؛ فرها دماهاشون باهم فرق داره و باید قلق فرتون را به دست بیارید ، من توی دستور نوشته ۱۶۰ و بیست دقیقه ، ولی من طبق فر خودم ، دما برای نون پیتزا را ۱۵۰ و زمان را ۴۰ دقیقه میگذارم @sofrebanovanbeheshti
👇 کوکی میکری.. من این دفعه اسنک پز را باارده خونه هاشو چرب کردم.. عالیییی بود واصلا نچسبید.. ممنون از دوست عزیزم وکدبانوی گروه خانم رماح عزیز بابت پیشنهاد ارده..حتما از این به بعد قالب کیک راهم باارده چرب میکنم. @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای بیست و هفتم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716488.mp3
4.08M
💠 (تندخوانی) جزء بیست و هفتم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان :۳۰ دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
(کماج)👇 دستور این کیک خوشمزه وبدون شکر دوستان این کیک را داخل هرقالب دلخواهی می تونین تهیه کنید داخل فر روی گاز خرمای بدون هسته ۷عدد(رطب استفاده کردین پوستش را بگیرید) شیره انگور ۲ق غذاخوری (ازشیره خرما یا توت هم میشه استفاده کرد) عسل ۳ ق غذاخوری مغزیجات دلخواه ۱/۳لیوان مثلا گردو ،بادام ریز شده یا حتی کنجد پودر نارگیل ۱/۳لیوان کره اب شده ۵ ق غذاخوری(کره را اب کنید وسپس ۵ ق بردارید) شیر ۶ق غذاخوری موز یک عدد خییلی کوچک یا نصف یک موز بزرگ ارد سفید ۲/۳ لیوان حدود ۱۰۰ گرم بیکینگ پودر ۱و ۱/۴ق چایخوری پر تخم مرغ ۱عدد پودرهل یا پودر دارچین ۱/۴ق چایخوری 👈همه مواد به جز آرد وبیکینگ پودر را داخل مخلوط کن بریزید وخوب میکس کنید، سپس مواد معجون را داخل ظرف مناسبی برگردانید مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله به آن اضافه کنید وبا لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید، مایه کیک رادرون قالب دلخواه ریخته (قالب را با کره سرد خوب چرب وسپس آرد پاشی کنید)درفر ازقبل گرم شده ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه بگذارید ،،، پخت کیک راچک کنید، پس از سرد شدن با شکلات ذوب شده ویا عسل سرو کنید، چون شیرینی کمی داره . میتونی مثل قرص درست کنی از وسط نصف کنی یا در قالب توپی درست کنی . شکلات میتونی آب کنی با شکلات خوشمزه میشه روش ترافل رنگی بریزی @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد ۴فنجان ماست۲فنجان روغن نصف فنجان گلاب یک سوم فنجان شکر یک فنجان (یا یک ونیم فنجان به دلخواه) بیکینگ پودر دو قاشق چایخوری تخم مرغ ۲عدد طرز تهیه آرد رو الک کرده و با بیکینگ پودر مخلوط میکنیم. همه مواد رو مخلوط کرده و هم میزنیم، و در آخر آرد و بیکینگ پودر رو در مواد هم خورده قاطی کرده و مایه کیک آماده است. 🍰 قالب رو داغ کرده و روغن زده و مواد رو داخل قالب ریخته و داخل فر با دمای۱۸۰ درجه و ۵۰ دقیقه میگذاریم. من آخرش همش به کیک سر میزنم، و آخر با فرو کردن یک چوب کبریت یا چنگال، از پخت عمقی اون مطمئن میشم. بعد پخت هم کیک رو با شکلات و میوه میشه تزیین کرد. اگه انار و پودر پسته هم باشه، تزیینات زیباتر میشن، من به همین اکتفا میکنم😁❤️ نکته: برای نچسبیدن کیک به ته قالب سه تا راهکار هست ۱. ته قالب بعد از روغن زدن، آرد پاشی بشه. ۲.ته قالب کاغذ کیک گذاشته بشه ۳.وقتی قالب از فر خارج شد، برعکس روی یک سینی بگذارید، تا تهش عرق کنه و راحت جدا بشه😄. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ادویه ها دوستاي زيادي سوال پرسيده بودن براي مزه دار كردن بهتر غذاها از چ نوع ادويه اي استفاده كنيم،اين ليست ميتونه بهتون كمك كنه😊 🍝🍕🌯🌮🍝🍕🍜🌯🌮🍝🍕🍜 ادویه همه کاره : از این ادویه میتوان در تمام خورش ها و مایه تمام پلو های مخلوط و انواع خوراک ها مثل زبان و همینطور برای سرخ کردن ماهی و مرغ و بلدرچین و گوشت و دلمه ها و کوکو ها استفاده کرد . مواد لازم: 10 الی 20 گرم پودر مزره خشک -زعفران_ ترخون - آویشن - گشنیز - شنبلیله - جعفری - شوید - نعنا و پونه - انیسون - بادیون - پودر پوست نارنج و نارنگی خشک شده - پودر سیر - موسیر و پیاز خشک را به ادویه جات معمولی اضافه می کنیم **************************** ادویه گرام ماسالا مواد لازم برای تهیه گرام ماسالا ( نوعی ادویه مخصوص اصیل هندی ) 1 ـ زیره سبز 45 گرم 2 ـ دانه فلفل سیاه 20 گرم 3 ـ هل سیاه 35 گرم 4 ـ رازیانه 15 گرم 5 ـ هل سبز 20 گرم 6 ـ تخم گشنیز 30 گرم 7ـ میخک 10 گرم 8 ـ دارچین 25 گرم 9ـ زیره سیاه 20 گرم 10 ـ گل سرخ 10 گرم 11 ـ برگ بو 8 گرم 12 ـ پودر زنجبیل 10 گرم 12 ـ جوزهندی 2 عدد 13 ـ زردچوبه 30 گرم 14 ـ اَنیسون یا بادیان رومی مقداری همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم می بندیم و در جای خشک و تاریک نگهداری کنیم .. اگر دوست ندارید از فلفل استفاده کنید، می توانید آن را حذف کنید. **************************** ادویه تندوری مواد لازم: زردچوبه ـ پودر پیاز ـ پودر سیر ـ پودر چیلی قرمز ( فلفل کوچک و کشیده و سرخ رنگ ) یا پاپریکا که فلفل های توپولی قرمز رنگه که البته گاهی خیلی هم تند نیست و گاهی به جای پودر از خرده های چیپسی هم استفاده میشه ــ پودر مانگو یا انبه خشک کرده و اسیاب شده ــ پودر برگ کاری طرز تهیه: همه ی ادویه های ذکر شده را پودر کرده ، با هم مخلوط می کنیم **************************** ادویه مرغ ( نوع عالی ) شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید. بعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید و مخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید و یکبار ه آسیاب کنید نمک:یک واحد ـ فلفل پاپریکا :یک واحد ـ فلفل سیاه:یک واحد ـ فلفل قرمز:یک واحد ـ شنبلیله:یک واحد ـ تخم گشنیز:یک واحد زرد چوبه:یک واحد ـ پودر سیر:یک واحد ـ پودر پیاز:یک واحد ـ خردل:یک واحد ـ دارچین:یک واحد ـ زیره سیاه:یک واحدزیره سبز:یک واحد ـ زنجیبل :یک واحد ـ هل:یک واحد ـ رازیانه:یک واحد ـ جوز هندی:یک واحد ـ میخک :نصف واحد شکر:دو واحد ـ مغز لیمو عمانی:دو واحد ـ سماق:دو واحد *************************** ادویه ماهی و میگو: مواد لازم : تخم گشنیز 2 قاشق سوپخوری ـ زیره سبز 1 قاشق سوپخوری ـ فلفل قرمز 4 تا 6 عدد ـ فلفل سیاه 1 قاشق سوپخوری پودر سیر 2 قاشق سوپخوری ـ زرد چوبه 1 قاشق سوپخوری همه مواد به جز پودر سیر و زردچوبه را داخل تابه ای بریزین و 30 ثانیه تفت بدین بعد این مواد به علاوه پودر سیر و زردچوبه را با هم آسیاب کنید و در شیشه نگهداری کنید. **************************** پاپریکا ادویه ای قرمز و پودر خشک شده نوعی فلفل است در بعضی از کشورهای اروپائی به میوه رسیده نوعی فلفل قرمز پاپریکا گفته میشه.انواع متفاوتی داره از طعم ملایم و شیرین تا طعم تند اون موجود هست بیشتر نوع مجارستانی اون رایج هست که طعم ملایم و شیرینی داره. **************************** ادویه مخصوص متبرک 18 قلم خورشتی زعفرانی بدون نمک: هل سبز،ساقه زعفران،فلفل سیاه ، دارچین،زیره سیاه، هل باد،میخک،جوزبویا،ریشه جوز،زردچوبه،گشنیز،زیره سبز،لیمو،گل محمدی،مرزه،فلفل قرمز،زنجفیل و آویشن موارد مصرف: مرغ ،ماهی،ماکارونی،کتلت،خورشت و آبگوشت،قابلیت تبدیل به پودر سوخاری ـ این ادویه فوق العاده خوش عطر و خوش طعمه . توی هر غذایی که بخواهیم ازش استفاده کنیم نصف قاشق چایخوری میریزم. مقدار ترکیب را خوداتان انتخاب کنید. **************************** ادویه خورشتی آبادانی : برای تهیه ادویه خورشتی، مقدار ربع کیلو ادویه کاری اعلاء ـ 50 گرم زنجبیل کوبیده ـ 50 گرم دارچین کوبیده ـ 50 گرم پودر گشنیز ـ مقداری برگ بو ـ 10 گرم پودر هل ـ 10 گرم پودر جوز هندی ـ 20 گرم فلفل قرمز و 20 گرم زردچوبه را با هم مخلوط می کنیم. اگر بخواهیم مقدار بیشتری تهیه کنیم اندازه ها را دو یا چند برابر می کنیم. 👌ذکر این نکته قابل توجه است که ادویه کاری باید حتماً از نوع اعلا و خوشبو باشد. سعی کنید نوع فله آن را تهیه نمایید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک هویج و گردوی خودم پز که با شکلات تخته ای بلوبری گاناش درست کردم و روی کیک ریختم و با کنجد، پسته، پودر نارگیل، ترافل رنگی، شکلات سنگی ریز تزیینش کردم با دستور زیر 👇 کافی شاپی با بافتی نرم وپنبه ای 😉عطر وبوی‌باورنکردنی فر رواز ده دقیقه قبل با دمای صدوهشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه هویج متوسط چهار عدد تخم مرغ چهار عدد شکر یک لیوان پر روغن مایع یک لیوان کمی کمتر آرد ۳۰۰ گرم یا دو لیوان پر بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری دارچین و هل و(زنجبیل دلخواه )به مقدار مساوی جمعا یک قاشق سوپ خوری گلاب یک تا دو قاشق گردو یک چهارم لیوان عزیزان این دستور از مخلوط کن ویا غذا ساز استفاده کنید. روغن،شکر،هویج خام پاک کرده و حلقه ای خرد شده،تخم مرغ،هل،دارچین،زنجبیل داخل مخلوط کن ویا غذا ساز ریخته ومخلوط و کامل میزنیم حدود دو دقیقه تا بصورت اسموتی دربیاد.داخل ظرف بزرگتر ریخته آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم الک کردیم یک دفعه توش میریزیم اگر ممکنه واستون سخت باشه وارد گلوله بشه بهتره ارد را روی مایه کیک الک کنید ودرچند مرحله بخوردمایه کیک بدین وبا همزن دستی مخلوط کنید زیادی هم نزنید که پفش بخوابه در آخرین مرحله گلاب وگردو رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم. ومیریزیم تو قالب از قبل چرب وارد پاشی شده ومیگذاریم تو فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه به مدت 50 دقیقه از فر که در آوردید بگذارید خنک بشه با کارد لبه های کیک رو از قالب جدا کنید برگردونید تو سینی مورد نظر خواستید تزیین کنید. @sofrebanovanbeheshti
👇 تخم مرغ۲عدد/آرد۱لیوان/شکر۱/۲ل/روغن مایع۱/۲ل/شیریا آب۱/۲لیوان/ پودرکاکائو۱غذا پر/وانیل۱/۲چایخوری / بیکینگ پودر۱چایخوری -تزیین👇خامه فرم گرفته که خودم با دو بسته خام صبحانه و۴ غذاخوری پودر قند فرم دادم/بریلو خانگی/شکلات ذوب شده/شهد به میزان لازم _مواد میانی؛چیپس شکلاتی،موز،خامه فرم گرفته تخم مرغ،وانیل،شکر را۳دقیقه با همزن زده تا سفید وکشدار شود،روغن وشیر را اضافه در حد مخلوط شدن هم میزنیم مخلوط آرد،بیکینگ پودر،پودر کاکائو را درسه مرحله اضافه دورانی همزده،قالب۲۰یا۲۲سانتی را چرب و آرد پاشی و مواد را ریخته در فری که ۱۵دقیقه قبل با درجه۱۸۰ گرم کرده به مدت۴۰ دقیقه میپزیم.وقتی سردشد کیک را به سه لایه برش داده روی هر لایه کمی با فرچه شهد مالیده بعد خامه،گردو،شکلات چیپسی،موز گذاشته لایه های بعد را به همین ترتیب ادامه داده وکل کیک را با خامه پوشش داده،بعد روی کاغذ روغنی طرح مورد نظر را کشیده واز پشت کاغذ طرح را با شکلات ذوب شده دور گیری کرده،کمی در یخچال گذاشته تا ببندد بعد طرح را روی کیک گذاشته وبه آرامی روی طرح کشیده تا روی کیک بچسبد،وبا بریلو توی آن را پر میکنیم. من به جای پودر کاکائو همان مقدار آرد استفاده کردم تا کیکم وانیلی باشه بریلو خانگی👇 نشاسته ذرت۱ق غذاخوری/آب۱/۴پیمانه/شکر۱/۳پیمانه/آبلیمو۱/۴پیمانه که من کمی کمتر ریختم/رنگ خوراکی آب ونشاسته رو مخلوط کرده تا حل شود بعد مابقی مواد را اضافه روی حرارت گذاشته با حرارت کم مدام همزده هم بوی خامی نشاسته گرفته تا پخته شود و هم مثل فرنی غلیظ شود بعد وقتی سرد شد با رنگ خوراکی آن را رنگی میکنیم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا