سفره بانـوان بهشتـی
#ماسوره ماسوره های برگ ( leaf tips ) برای ایجاد برگ ازش استفاده میشه. پرکاربردترین ها 336# ، 67#
#ماسوره
ماسوره های موج دار ( ruffle tips )
برای کنگره زدن دور کیک استفاده میشه.
بحث این نوع ماسوره به پایان رسید و الان چند نمونه #ماسـوره_سه_بعدی هم براتون میذارم که با این نوع ماسوره هم آشنا بشید
بحث ماسوره به پایان رسید❌
ان شاءالله به زودی با موضوع جدیدی در خدمت شما عزیزان هستیم 🌺
موفق باشید❤️
#ایده
یکی ازمشكلات آشپزخانه تمیز کردن چرخ گوشت بعداز چرخ کردن گوشتهاست؛
فقط کافیه بعداز کار،یه سیب زمینی خام رو چرخ کنید،تا تموم باقی مونده های گوشت رو همــراه خودش خارج کنه
💕💕💕
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
#سس_براق_کاکائویی👇
ابتدا کیک را بپزید بگذارید چند ساعت داخل یخچال بمونه. اگر کیکتون روکش خامه داره باید دو ساعت تو فریزر بمونه.
اما من چون کیکم روکش نداشت، بعد از پخت گذاشتم چند ساعت تو یخچال بمونه و بعد حدود نیم ساعت تو فریزر گذاشتم و در آوردم سس براق ریختم روش
پودر ژلاتین: دو قاشق
آب: نصف لیوان
شکر: یک سوم لیوان
شکلات تخته ای: 150 گرم
( من بجای شکلات تخته ای، از سه بسته ی 30 گرمی شکلات آیدین استفاده کردم. )
گلوکز مایع یا عسل: یک سوم لیوان
خامه: یک سوم لیوان
ابتدا دو قاشق آب از اون نصف لیوان آب که داشتم را با پودر ژلاتین مخلوط کردم. ماده ی تقریبا سفتی شد، گذاشتمش کنار.
بقیه آب را با شکر ریختم داخل یک قابلمه فلزی، و گذاشتم روی حرارت گاز بجوشه و مرتب هم زدم.
وقتی شکر توی آب حل شد، گلوکز مایع بهش اضافه کردم. (میتونید بجای گلوکز، از عسل استفاده کنید)
وقتی گلوکز مایع خوب حل شد، ژلاتینی که کنار گذاشته بودم را اضافه کردم و انقدر هم زدم تا کاملا توی محلول محو شد و حالت کف سفیدی اومد روی آب.
شعله گاز را خاموش کردم.
شکلاتها را اضافه کردم و خوب هم زدم.
مال من خیلی سریع و راحت حل شد و محلول صاف و یکدست شد. ولی اگه شکلات خوب حل نشد با همزن برقی بزنید تا کاملا مخلوط بشه.
اگه همزن برقی ندارید، در مخلوط کن بریزید. من سری قبل که از شکلات سفید استفاده کردم چون خوب آب نشد، همه ی مخلوط را ریختم تو مخلوط کن و زدم تا یکدست شد.
ولی این بار که از شکلات قهوه ای استفاده کردم روی همون گاز فوری آب شد و اثری از تکه های شکلات نموند.
بعد خامه را اضافه کنید و مجددا با همزن خوب مخلوط کنید.
من از همزن دستی استفاده کردم. خیلی راحت حل شد.
بعد مخلوط را از صافی رد کنید و بگذارید حرارتش از بین بره سرد بشه.
کیکتون که چند ساعت تو یخچال بوده و خوب سرد شده را بیارید و سس براق را بریزید روش. این مقدار سس که گفتم را برای یک کیک با قطر 25 سانتی متر که در عکس بالا دیدید استفاده کردم. البته من 90 گرم شکلات برای این سس استفاده کردم که از مقدار دستورش کمتره.
کیک من روکش خامه نداشت، و سس را مستقیم ریختم روی خود کیک و گذاشتم داخل یخچال روکش سفت شد، بعد با پاستیل های شیری که از قبل آماده کرده بودم تزیینش کردم.
🌸 توجه:
اگه از شکلات قهوه ای استفاده کردید نیازی نیست هیچ رنگی به سس اضافه کنید. ولی اگه از شکلات سفید استفاده کردید و دوست دارید سس شما رنگی بشه میتونید از زعفران برای رنگ زرد استفاده کنید یا رنگهای طبیعی دیگه.
@sofrebanovanbeheshti
🔶〖 شام بخوریم یا ناهار؟ 〗🔶
✅ در طب اسلامی وعده های اصلی غذا صبح و شب است و ناهار نداریم، ناهار نخوردن و بجای آن استراحت قیلوله(خوابِ قبل از ظهر) موجب سلامتی و تناسب اندام است و بالعکس شام نخوردن موجب زیان برای بدن است.
✅⇦در قرآن آمده در بهشت مومنان با دو وعده غذای صبح و شب پذیرایی میشوند.
⇦خدا در مهمانی خود در ماه رمضان دو وعده صبح و شب به ما غذا میدهد و ناهار نداریم!
⇦غربی ها خود نیز به این نتیجه رسیده و سعی میکنند صبحانه و عصرانه بخورند و ناهار مصرف نکنند
⇦در صدر اسلام مسلمین ناهار نمیخوردند و ناهار از زمان معاویه شکم پرست باب شد!
❇️⇦آیا میدانید معنای کلمه ناهار چیست؟
📝⇦دهخدا برای ما معنی میکند:
⭕️معنای کلمه ناهار :
❌نا(نه):به معنای منفی و سلب کردن
❌آهار:به معنای خورش و غذا
❌ناهار:به معنای غذا نخوردن
🔶 وقت ناهار است یعنی وقت نخوردن است، یعنی زمانی که نخوردن موجب سلامتی بدن میشود.
🔹در زمان اواخر قاجار( دوران مشروطه) انگلیسی ها برای جا انداختن فرهنگ نهار خوردن و مقاصد شوم دیگر خود در ایران، روزانه ۷۰۰۰۰۰ پرس غذا به مردم تهران در باغ قلهک میدادند. مردم چون عادت به نهار نداشتند میبردند منزل تا عصر یا غروب بخورند، تا اینکه انگلیسی ها شرط کردند مردم همانجا باید غذایشان را میل کنند. یعنی هنگام ظهر بخورند تا برایشان عادت شود.(سخنرانی حکیم حسین روازاده؛ ۱۲ مرداد ۹۷ در مصلی نماز جمعه قم)
🔷 شام وعده غذایی بسیار مهمی است که به هیچ عنوان نباید ترک شود، فقط باید حداقل سه ساعت تا زمان خواب فاصله داشته باشد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#حلوای_مجلسی
مواد لازم:
آرد گندم یا آرد سنگگ: ۲ لیوان
روغن: ۱ لیوان
مواد لازم برای شهد حلوا:
شکر: ۱.۵ لیوان
زعفران دم شده: نصف لیوان
هل: ۵عدد
گلاب:یک دوم لیوان
آب: ۱.۵ لیوان
برای شروع کار، باید همزمان هم شهد رو آماده کنیم و هم آرد رو تفت بدیم.
شکر رو داخل قابلمه گود ریخته با حرارت ملایم مرتب هم میزنیم تا شکر آب بشه، بعد از آب شدنش همه مواد شهد رو بهش اضافه می کنیم به همراه هل ها کمی زمان میدیم تا شربت قوام بیاد.
دقت کنین که شهد باید غلیظ بشه اما مراقب باشین که نسوزه ، وقتی شربتمون بیش از حد حرارت ببینه سر میره پس کمی بعد از به جوش اومدن و حل شدن کامل شکر در آب شربت آماده ست.
در زمانی که شهد داره آماده میشه، آرد گندم رو بعد از ۲ بار الک کردن در یک قابلمه گود و بزرگ تر از میزان این مواد تفت میدیم ، تا حدی که رنگ آرد کمی تغییر کنه و از حالت خامی در بیاد.
هم میزنیم تا آرد کامل سرخ و طلایی بشه.حالا روغن اضافه کنید وآرد رو خوب با روغن مخلوط کنید وبزارید تا خوب تفت بخوره وبعد
حالا شهد رو که هنوز هم گرم هست از یک صافی ریز رد کرده و بعد به مخلوط آرد و روغن اضافه می کنیم.
در این زمان می بینین که آرد و روغن شروع به جوشیدن می کنن،
قابلمه رو از روی گاز بردارین ، مواد رو خوب هم بزنین تا یک دست بشه اگر شل بود دوباره روی گاز بذارین و هم بزنین تا خودش رو بگیره.
بعد از اینکه قوام پیدا کرد و در ظرف جمع شد از روی حرارت بردارین وشروع کنید داخل ظرف این ورواون ور کردن مواد حلوا رو اینقدر به کنارهای ظرف بزنید تا موادحلوا خوب منسجم ویکدست شده باشه وقتی انگشت توش فرو میکنید نباید به دست بچسبه وبعد تا داغ هست داخل ظرف سروتون بریزین و تزیین کنین.
@sofrebanovanbeheshti
#همبرگر_مرغ 👇 🍔🍔🍔
🍃Roy@🍃
گوشت مرغ چرخ شده ... ۵۰۰ گرم
پنیر پیتزا....۱۰۰ گرم
پیازچه خردشده کل ساقه... ۵ تا ساقه
ارد سوخاری.... ۲ ق س
نمک و فلفل و اویشن ... به مقدار لازم
س4
مرغ چرخ شده و نمک و فلفل و پیازچه و ارد سوخاری رو باهم خوب مخلوط می کنیم و بعد پنیر رو اضافه می کنیم .
مواد رو داخل ظرف گذاشته و روی اون رو با کیسه یا سلفون می پوشونیم و ۱ ساعت در یخچال استراحت میدیم
بعد مواد رو تقسیم می کنیم ،برای هر همبرگر حدودا ۱۲۰ گرم لازمه اگر می بخواهید بزرگتر باشه ۱۵۰ گرم در نظر بگیرید. مواد رو بین دو تا کیسه فریزر شکل میدیم و در روغن مایع مخصوص سرخ کردن با حرارت زیاد سرخ می کنیم.
@sofrebanovanbeheshti