#شربت_تخم_شربتی_رنگی 👇
اول رنگهای دلخواه رو به آب ولرم اضافه کردم بعد توی هرکدوم از آب های رنگی به اندازه دلخوا تخم شربتی ریختم و ی ربع استراحت دادم تا زمانی که کاملا ژله ای بشه بعد هرکدوم رو جدا ریختم تو الک و زیر شیر آب گرفتم تا رنگ اضافه شسته بشه، بعد توی شربت ریختم فقط توجه کنید شربت باید بی رنگ باشه تا تخم شربتی رنگی خوشگل بشه.
میتونید تخم شربتی ها رو تو جایخی بریزید و بگذارید فریزر .وقتی مهمون اومد اماده داشته باشید هم شربت رو خوشگل میکنه هم خنک
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_کوبیده
خونگی 👇
گوشت گوسفندی و گوشت گوساله رو باهم چرخ کردم .گوشت گوسفندیتون باید بیشتر باشه .یه پیاز بزرگ رنده کردم و آبش رو گرفتم و به مواد گوشتی اضافه کردم و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و مقداری سماق اصافه کردم .حسابی ورز دادم و با دستگاه کباب زن زدم و گذاشتم روی توری دو طرفه 👇👇و کبابشون کردم .
با این توری ها دیگه خیالتون راحته که کبابتون نمیریزه .
@sofrebanovanbeheshti
#شربت_به_لیمو👇
به لیمو 8ق غذاخوری پر
اب هم پرکردم توقوری
قند 4لیوان فرانسوی
اب 5لیوان فرانسوی
یه قوری به لیمو دم کردم ویه کتری ابجوش وقند روباهم مخلوط کردم
به لیمو که دم کشید ریختم توش باکمی گلاب شیرینیش روچشیدم تامیزون بشه مقدارش زیاد میشه 😉
خنک بنوشید😄
میشه تخم شربتی یاخاکشیر هم موقع خوردن بهش اضافه کرد
@sofrebanovanbeheshti
🌹پوشش مراسم #شیرخوارگان_حسینی(ع) بدون حضور مادران و نوزادان
♦️مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع): امسال با توجه به معضل جهانی کرونا ، مراسم همایش شیرخوارگان در اولین جمعه ماه محرم برای توسل به باب الحوائج حضرت علی اصغر(ع) با شیوه ای متفاوت برگزار خواهد شد.
♦️در هجدهمین سال برگزاری همایش جهانی شیرخوارگان حسینی، "این بار در خانه هایمان" دست توسل به ضریح گهواره ی مسیح حسین می زنیم و دعا می کنیم خداوند #بهخاطرشیرخواره_ها دنیایمان را از ناامنی نجات دهد.
♦️بنابراین گزارش این مراسم بدون حضور جمعیت به طور زنده جمعه ٣١ مرداد ساعت ۱۰ الی ۱۱صبح از شبکه های سیما و استانی پخش خواهد شد.
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
✅ تقویت معده با نمک طبیعی ☝️🏼
🔹 چشیدن نمک، قبل از تناول غذا در درمان امراض معده بسیار موثر است.
🔹 طبیعت نمک در طب ایرانی اسلامی گرم و خشک است به همین دلیل میتواند رطوبت و سردی معده را از بین ببرد.
🔹 از آنجا که غلبهی سردی و تری یا بلغم، سستی و کم تحرکی را به دنبال خود دارد، هر چه معده به سمت سردی و رطوبت برود، تنبلتر شده و در هضم غذا و نیز ارسال احساس سیری به مغز کندتر عمل میکند.
در نتیجه بعد از خوردن غذا احساس سنگینی و گاهی نفخ شدید در فرد عارض میشود.
🔹 خوردن کمی نمک پیش از صرف غذا باعث میشود معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نیز رطوبت و سنگینی آن از بین برود و آماده هضم کامل غذا شود که این امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگیری کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده یاری میکند.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
#رب_گوجه_فرنگی👇
گوجه رو خرد میکنم و میریزم تو دبه
های بزرگ جا ترشی
پر پرش میکنم و روش نمک میریزم میگذارمش سه چهار روز همینطور تو گرما بمونه اصلا هم همش نمیزنم روزی خواستم ابش بگیرم دست میزنم اگه نرم بود دیگه خوبه و یه آبکش استیل میگذارم تو یه سطل و این آب سبز رنگی که تو دبه هستش میریزمش دوور و گوجه رو میریزم داخل آبکش با دست چنگ میزنم و آبش رو میگیرم و میگذارمش تو قابلمه و میگذارم تا بپزه اخر کار یکم فلفل هم بهش میزنم نمکشم تست میکنم
اگه نمک لازم داشت میزنم نداشتم که هیچ بعد سفت سفتش میکنم و میگذارم سرد بشه و میریزم تو شیشه روش روغن میریزم و برمیدارم😍به روش قدیم مادر بزرگا😘
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
پنج شنبہ: ناهار : جواد الائـمہ؛امام محمد تقی (درود خدا بر او باد)
شـام : هادی دلـها ؛امام علی النقی(درود خـدا بر او باد)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#غذای_ابداعی😁😁😁
ابتکارِ آشپزیِ مامان ها👩🍳🍲
😄
*ناصر کشاورز
@sofrebanovanbeheshti
*🔹وزیرارتباطات در مراسم رونمایی از اپلیکیشن «هیئت آنلاین»:فضای مجازی خیمه بزرگی برای عزای امام حسین(ع) است/ صدای محرم امسال بلندتر از سال های دیگر است*
درضمن اینترنت این برنامه در ایام محرم #رایگان است
🔸ادامه خبر👇🏻
https://heyatonline.ir/blog/29
🔹اطلاع از آخرین برنامههای پخش زنده 👇
https://www.heyatonline.ir
آغاز ماه قمری.mp3
2.44M
🔻استاد صمدی آملی :
ماه قمری که با #جمعه آغاز شود منتسب به حضرت #بقیةالله می باشد.
📖 به آیهٔ ۳۵ #سورهٔ_نور ( آیه نور) گفته میشود.
✨ عدد نور ٢۵۶ .......
🗓 جمعه ٣١ مردادماه مصادف با اول محرم ١۴۴٢
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
May 11
#شیرینی_نسکافه_ای👇
آرد ۱۲۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد
نسکافه ۳/۴ ق غذا خوری
آب ۱ ق غذا خوری
گردوی خرد شده ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چایخوری
برای تهیه شیرینی نسکافه ای ابتدا باید کره را از قبل بیرون از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد.
سپس کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند کاملا مخلوط کنید. (حدود ۵ دقیقه با همزن)
زرده تخممرغ را اضافه کرده و ۵ دقیقه دیگر با همزن بزنید.
نسکافه را در مقدار کمی آب جوش حل کنید و آن را به همراه گردوی خرد شده به مواد قبلی اضافه کنید.
از این مرحله به بعد به همزن برقی نیازی نیست و باید با لیسک مواد را با هم مخلوط کنید.
در ظرفی جداگانه، آرد و بیکینگ پودر را باهم الک کنید و کمکم به مواد قبلی اضافه کنید.
حالا لیسک را هم کنار گذاشته و به آرامی با دست مواد را مخلوط کنید.
ورزدادن ملایم خمیر شیرینی را تا جایی ادامه دهید که دیگر خمیر به دست نچسبد اما مواظب باشید بیش از اندازه نیز ورز ندهید. خمیر آماده شده را داخل کیسه فریزر قرار داده و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
بعد از این مدت زمان، خمیر را از یخچال بیرون آورده و فر را روشن کنید تا حسابی داغ شود.
با استفاده از وردنه، خمیر را روی سطح کار باز کنید و قالب بزنید
کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و کمی آن را چرب کنید و خمیر های قالب زده را داخل سینی فر، روی کاغذ روغنی بچینید.
در صورت تمایل روی شیرینی ها یک عد خلال پسته یا یک عدد شکلات چیپسی قرار دهید و سینی را به مدت حدود ۱۵ دقیقه و با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد داخل فر، در طبقه بالا قرار دهید.
@sofrebanovanbeheshti