#غذای_نذری
عزیزان برای درست کردن نذوراتشون مشکل اندازه گیری دقیق دارن به همین دلیل استاندارد #نذری به تعداد 100 نفر رو براتون آماده کردیم ان شاءالله که درست کنید و مارو هم دعا کنید🙏
🔸 قیمه نذری (برای 100 نفر)
لپه 3 کیلوگرم ، گوشت خرد شده 10 کیلوگرم ، سیب زمینی 7 کیلوگرم ، روغن 4 کیلوگرم ، رب گوجه فرنگی 2 و نیم کیلوگرم ، پیاز 5 کیلوگرم ، آبلیمو به مقدار لازم ، زعفران 1 مثقال ، هل و گلاب به میزان لازم ، نمک و فلفل و زردچوبه ودارچین به میزان لازم
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻
عدس پلو نذری (برای 100 نفر)
برنج 15 کیلوگرم ، عدس 4 تا 4 ونیم کیلوگرم ، گوشت چرخ کرده 6 تا 7 کیلوگرم ، کشمش 3 کیلوگرم ، زعفران 1 مثقال ، روغن 4 کیلوگرم ، هل و دارچین به میزان لازم ، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻
قورمه سبزی (برای 100 نفر)
گوشت گوسفندی 8 کیلو گرم ، لوبیا چیتی یا قرمز 2 تا 2 ونیم کیلو گرم ، پیاز 10 کیلو گرم ،لیمو عمانی 1 کیلو گرم ، سبزی قورمه 10 کیلو گرم
(شامل تره 3 کیلو ، جعفری 4 کیلو ، گشنیز 1 کیلو ، اسفناج 1 کیلو و 800 گرم ، شنبلیله 200 گرم) ، روغن 4-5 کیلو ، نمک فلفل زردچوبه به مقدارلازم
♢♢برنج برای پخت پلو 15 کیلو گرم
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻
زرشک پلو نذری (برای 100 نفر)
مرغ بدون پوست 150گرم برای هرنفر (35کیلوبرای100نفر) ، پیاز متوسط 6 تا 7 کیلو ، رب گوجه فرنگی 2 تا 3 کیلو ، زرشک حدودا 2 کیلو ، شکر برای هر 150 گرم زرشک 1 قاشق سوپ خوری ، زعفران 1مثقال ، نمک و زردچوبه فلفل به میزان دلخواه ، روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدارلازم
♢♢برنج حدودا 18 کیلو ، روغن 3 کیلو
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻
فسنجان نذری (برای 100نفر)
گردو 5 تا 6 کیلو ، مرغ 20کیلو ، زعفران نیم مثقال ، پیاز رنده شده 4 کیلو ، برگ بو 12 برگ ، رب انار مرغوب 2-3 کیلو ، شکر به دلخواه 1 کیلو ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻
آش رشته نذری(برای 100 نفر)
لوبیا قرمز 1 و نیم کیلوگرم ، عدس 2 و نیم کیلوگرم ، نخود 1 و نیم کیلو ، لوبیا چیتی 250 گرم ، پیاز 5 کیلو ، سیر 2 کیلو ، سبزی آش 15 تا 20 کیلو(تره 4 کیلو. چغندر 3 کیلو. شوید 2 و نیم کیلو. گشنیز 2 کیلو. شنبلیله نیم کیلو. جعفری 5 کیلو. اسفناج 3 کیلو) ، کشک 2 کیلوگرم یا بیشتر ، رشته مخصوص آش 6 کیلو یا بیشتر (بستگی به نوع وانداره رشته داره) ، نعناداغ به میزان لازم ، زردچوبه فلفل نمک مقداری ، روغن به میزان لازم
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻
شله زرد(برای 100نفر )
برنج نیم دانه 3کیلو ، شکر 5 تا 6 کیلو ، زعفران 1 و نیم مثقال ، گلاب 4-5 پیمانه ، دانه هل 1/4 پیمانه ، کره 300 گرم ، پودر دارچین برای تزئین دلخواه ، مغز خلال بادام 600-700 گرم
🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻
حلوای مجلسی(برای 100 نفر)
آرد گندم 700 گرم ، آرد برنج 300 گرم ، کره 300 گرم ، روغن جامد 250 گرم ،هل ساییده شده 1 قاشق چایخوری
♢♢مواد لازم برای شربت حلوا
شکر 800 گرم ، آب 2 پیمانه ، گلاب 1 پیمانه ، زعفران ساییده شده 2 قاشق چایخوری
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🔴 لبو اصلا نخورید:😝😝
🔰 با شروع فصل سرما بسیاری از مردم به مصرف لبو ( چغندر پخته ) می پردازند؛ جالب است که بدانید چغندر، محرک مزاج #سوداست. سودا مزاج #سرد و #خشک می باشد که غلبه آن در بدن عامل بسیاری از بیماری ها از جمله افسردگی و سرطان، ... می باشد. 😱😢
❌❌لبو اصلا نخورید❌❌
🔰 برخلاف خود چغندر، برگ آن بسیار مفید است و از مهم ترین فواید آن تأثیر به سزای آن در، درمان کم خونی و برخی بیماری های پوستی است.
💢 ﺍﻣﺎﻡ ﺭﺿﺎ علیه السلام می فرمایند:
ﺑﻪ ﺑﻴﻤﺎﺭﺍﻧﺘﺎﻥ، برگ #ﭼﻐﻨﺪﺭ (لبو)ﺑﺪﻫﻴﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ، ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻴﭻ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺍﻯ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﻭ ﻫﻴﭻ ﻋﺎﺭﺿﻪ ﺍﻯ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻴﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﻰ ﺳﺎﺯﺩ؛ اما ﺍﺯ ﺧﻮﺩِ ﭼﻐﻨﺪﺭ ﺑﭙﺮﻫﻴﺰﻳﺪ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﺳﻮﺩﺍ ﺭﺍ ﺗﺤﺮیک ﻣﻰ ﻛﻨﺪ.
📚 کافی، ج ۶، ص ۳۷۰
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#خوراک_لوبیا👇
لوبیا چیتی رو که از روز قبل خیس کردم .
پیاز رو سرخ میکنم .
زرد چوبه و گوشت رو هم تفت میدم .
بعد
لوبیا خیس شده رو اضافه میکنم.
و یه قاشق مربا خوری نعناخشک هم اضافه میکنم و آب جوش میریزم تا بپزه .
بعد یک ساعت آخر سیب زمینی خرد شده و رب رو اضافه میکنم تا بپزه و لعاب بده .
میتونید گوشت اضافه نکنید .
قارچ اضافه کنید .
هویج خرد شده و لوبیا سبز هم میشه اضافه کرد .
@sofrebanovanbeheshti
#ساندویچ_حمص👇
#غذای_ملل
یک مشت نخود که حداقل ۱۲ ساعت خیس خورده باشد را کاملا میپزیم و آسیاب میکنیم هماره با با ۴ قاشق ارده و ۲ قاشق روغن زیتون و ۳ قاشق آبلیمو و یک حبه سیر رنده شده و کمی نمک مخلوط میکنیم و همراه گوجه و خیارشور ونان ساندویچی به سبک فست فود سرو میکنیم
یک مدل فست فود عربی😉
البته اگر بار اول هست که این غذا رو درست میکتید نصف مقدار تهیه کنید چون کاملا طعمش ذائقه ای هست و بعضی طبعها میپسندن
@sofrebanovanbeheshti
#فلافل👇
قانون کلی👈برای هرنفر یک مشت نخود همراه یک پیاز کوچک که کاملا دوتاسه بار باهم چرخ شوند
همراه نمک فلفل و زردچوبه و فلفل و پودرتخم گشنیز و به دلخواه پودرسیر
داخل قالب مخصوص فلافل
داخل روغن داغ و فراوان غوطه ور شده و سرخ میشود
@sofrebanovanbeheshti
✅ #خواب_مناسب
💢از نظر روایات اسلامی بهترین زمان خواب
از ساعت 8 تا 9 شب تا طلوع صبح است
و بیداری صبحگاهی (بین الطلوعین ) مستحب
و موجب زیادی رزق و روزی و افزایش سلامتی می شود.
💢این نحوه خواب و بیداری، خاصیت مهم دیگری نیز دارد و آن عبارت است از
✅ رفع نزله یا خلط گلو که خوردن یاترشح مداوم آن می تواند باعث بیش از 150 نوع بیماری از جمله
👈پیدایش لوزه سوم
🔹افتادگی رحم و مثانه
🔹سیاهی و گودی زیر چشم
و بیماریهای پوستی مثل کک و مک، برص و.... شود.😳‼️
منابع:
شهر حدیث
ارتباط شیعی
طب سنتی ایران
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺